Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Manhattan krydstogter

Den bedste måde at nyde udsigten over Manhattans skyline på er at tage på et krydstogt på Hudson River, om dagen eller natten, med færge eller endda med sejlbåd. Jeg vil fortælle dig alt om mulighederne.

Isabel Catalán

Isabel Catalán

14 minutters læst

Manhattan krydstogter

Udsigt over det nedre Manhattan fra krydstogtskibet | ©Hellotickets

På et tidspunkt på din rejse vil du savne en afslappende stund efter mange timers gåtur og sightseeing rundt i byen. Et krydstogt på Hudson er en fantastisk måde at slappe af på, mens du stadig udforsker de bedste seværdigheder i byen.

Der arrangeres mange krydstogter på New Yorks farvande, hver med en anden varighed eller rute. Jeg har udvalgt dem, som jeg har fundet de bedste muligheder:

Min favorit

Frihedsgudinden Og Ellis Island Tur Med Færge

Fra Midtown til Brooklyn Bridge, med båd

Perfekt, hvis du har lyst til at slappe af i et stykke tid, mens du nyder den bedste udsigt over Manhattans skyline. Du vil ikke være ligeglad med at se Brooklyn Bridge og New Yorks mest ikoniske skyskrabere fra Hudson-floden.

En halvanden times sejltur rundt på Manhattan er en hurtig og behagelig måde at nyde den bedste udsigt over New Yorks skyline på. På dette krydstogt kan du se Empire State Building, Chrysler Building, One World Trade Center, Frihedsgudinden eller Brooklyn Bridge fra vandet.

Kl. 12.00 går du om bord i havnen i Midtown-området ledsaget af en professionel guide, som vil fortælle dig interessante fakta og saftige anekdoter om byen.

Det, jeg bedst kan lide ved denne mulighed, er, at du vil kunne se de mest symbolske bygninger på Manhattan, efterhånden som du kommer længere og længere væk, og du vil komme til Frihedsgudinden og Ellis Island. Herefter går turen til Brooklyn-, Manhattan- og Williamsburg-broerne på East River, inden du vender tilbage til havnen i Midtown Manhattan.

Skibet har også et friluftsdæk, så du kan gå udenfor (hvis vejret tillader det) for at tage billeder og nyde udsigten. Hvis du tager på krydstogt om vinteren, skal du pakke dig varmt ind, og du må ikke gå glip af at tilbringe noget tid på dækket.

Som jeg nævnte, er denne tur nok den mest effektive, da du på kort tid vil kunne se nogle af de bedste bygninger og centrale punkter i byen, såsom Empire State Building, Chrysler Building, High Line, One World Trade Center, Frihedsgudinden og Ellis Island, DUMBO, Brooklyn Bridge, Manhattan Bridge og Williamsburg Bridge.

Hvorfor jeg kan lide denne mulighed: Uden at skulle investere en masse tid og penge vil du kunne nyde de vigtigste attraktioner på Manhattan og Brooklyn. Og da det er midt på dagen, er lyset perfekt til at tage billeder, uden at man går glip af en eneste detalje.

Anbefales hvis... du har lyst til at koble af for en stund fra de lange gåture og bytte asfalten ud med vandet i Hudson. Du vil ikke fortryde det!


Den længste

Frihedsgudinden Og Ellis Island Tur Med Færge

Det mest komplette krydstogt rundt om Manhattan Island

Hvis du ikke har noget imod at bruge lidt mere, kan du nyde en ekstra times sejlads med kommentarer fra en ekspertguide.

En mere komplet måde at tilbringe en eftermiddag i New York på er at tage på et to og en halv times krydstogt på Hudson-floden, hvor du kan se Manhattans skyline fra havet og opleve en anden side af Big Apple. Især hvis du tidligere har klatret op på en af udsigtsplatformene på byens skyskrabere for at beundre den fra oven.

Med denne bådtur i New York med Circle Line kan du tage en længere tur rundt på øen Manhattan og lære om byens historie af en guide, mens du beundrer den vidunderlige udsigt over Frihedsgudinden, Empire State Building og Brooklyn Bridge fra havet.

Med dette New York City cruise, det eneste, der går hele vejen rundt om hele øen Manhattan, afgår du fra Pier 83 kl. 15.00 og opdager alle hemmelighederne i Big Apples fem bydele, mens du sejler på byens tre floder (Hudson, East og Harlem), glider under de ikoniske broer og ser på Manhattans skyline. Fantastiske udsigter, der vil blive et uforglemmeligt minde om din rejse til USA.

Med denne bådtur rundt i New York får du desuden mulighed for at se visse interessante steder, som andre krydstogter ikke besøger, f.eks. Brooklyn Waterfront, det legendariske Yankee Stadium, Gracie Mansion og den imponerende George Washington Bridge. Alt dette sammen sammen med klassikere som One World Trade Center, Empire State Building, Ellis Island og Frihedsgudinden. At se hende på tæt hold er et sandt skuespil!

Desuden kan du gøre denne oplevelse til en VIP-oplevelse om sommeren, hvis du vælger denne mulighed, dvs. komfortable førsteklassesæder med en førsteklasses udsigt, drikkevarer og snacks om bord, frokost på North River Lobster i nærheden af Pier 83 og det privilegium at undgå køer ved ombordstigning. Det lyder godt, ikke sandt?

Derfor kan jeg godt lide denne mulighed: For en meget lille smule mere kan du nyde en længere rejse, så du får mere tid til at nyde oplevelsen og slappe af under sejladsen.

Anbefales, hvis... du vil have mest muligt ud af oplevelsen, og du synes, at halvanden time og en halv times krydstogt måske ikke er lang nok.


Om natten

NYC Sejltur Om Frihedsgudinden

Sejl på Hudson om natten på en sejlbåd for at få den ultimative romantiske aften

New York om natten har en særlig charme, og det er endnu mere charmerende, hvis du nyder det fra et klassisk sejlskib fra 1854 på Hudson.

Varighed: 2 timer

Udsigten over New Yorks skyline er spektakulær på alle tider af dagen, men jeg må indrømme, at jeg har en særlig svaghed for New Yorks lys i skumringen. Derfor synes jeg, at det at tage på krydstogt om natten er et af de smukkeste minder, man kan få med sig fra en tur til New York.

Uanset om det er som par, med familien eller med venner, synes jeg, at en sejltur i solnedgang på en sejlbåd rundt om Manhattan er en fantastisk måde at afslutte en udmattende dag efter endeløse gåture rundt i byen på. Desuden er båden ikke en typisk færge, men en rigtig sejlbåd, hvilket giver oplevelsen et mere autentisk præg.

Krydstogtet afgår kl. 21.30 fra molen ved Battery Park, hvor du går om bord på Clipper City, der er inspireret af en skonnert fra 1854. Sæt dig ned og slap af og nyd New York Citys funklende lys med en drink i hånden på dette 90-minutters barcruise, hvor du kan se downtowns mest ikoniske bygninger oplyst, herunder World Trade Center og endda Frihedsgudinden.

Aftenens mest spændende øjeblik er, når Clipper City Tall Ship slukker for motorerne og udfolder sine sejl og sejler ned ad vandet, som om det var et antikt skib. Jeg tror, at det er den mest surrealistiske følelse, jeg oplevede på min rejse. Det lyder måske lidt snobbet, men denne oplevelse vil få dig til at føle dig som om du er med i en film fra dengang.

Hvorfor jeg kan lide denne mulighed: Du må indrømme, at følelsen af at rejse om bord på en sejlbåd, slappe af og få en drink, mens du nyder natudsigten over nogle af New Yorks ikoniske vartegn er helt unik og absolut anbefalelsesværdig.

Anbefales hvis... du ønsker at opleve en unik og eksklusiv oplevelse, der ikke har noget at gøre med de turistkrydstogter, der finder sted om bord på færger.


Vi sammenligner de 3 muligheder


Middagskrydstogter i New York City

Manhattans skyline belyst fra vandet| ©Hellotickets
Manhattans skyline belyst fra vandet| ©Hellotickets

Hvis det er en fornøjelse at tage på et krydstogt på Manhattan, hvor du kan slappe af og samtidig nyde den mest spektakulære udsigt over New York-øen, så er det en oplevelse på et krydstogt, der også omfatter middag, snacks eller levende musik, som tager oplevelsen til det næste niveau.

Der er forskellige muligheder at vælge imellem: Nogle tilbyder en buffet, andre serverer en mere gourmet-multiretters middag, og størrelsen eller typen af båd har også indflydelse på prisen. Men bare rolig, der er en mulighed for ethvert budget og enhver smag, så du kan helt sikkert finde din egen.

Alt dette mens du sejler ned ad Hudson og ser Manhattans skyline lyse op. Det er en yderst anbefalelsesværdig oplevelse, som du kan vælge at tilbringe din sidste aften i New York og sige farvel til byen med stil.

Hvor meget koster et krydstogt på Manhattan?

Udsigt fra vandet| ©Hellotickets
Udsigt fra vandet| ©Hellotickets

Prisen for krydstogter på Hudson River i New York kan variere afhængigt af varighed, rute og hvilken type båd du tager: de billigste starter fra 30 € i Hellotickets, hvis du ønsker at tage et dagskrydstogt som Circle Line til Frihedsgudinden, og de mest eksklusive kan nå op på 140 €, hvis du er på udkig efter en komplet tur på en luksusbåd med gourmetmiddag.

De mest eksklusive ture har tendens til at afgå ved solnedgang eller om aftenen, så du kan nyde solnedgangen og byens lys, der tændes. Hvis du har råd til det, kan en mere VIP-bådtur med middag og levende musik til at sætte liv i turen helt sikkert blive en helt speciel og uforglemmelig aften.

Hvis du foretrækker at nyde en natlig oplevelse på Hudson River til en meget rimelig pris, kan du altid tage en Circle Line Night Cruise gennem Manhattan til Frihedsgudinden. Du kan nyde udsigten og krydse nogle af de mest ikoniske broer på vandet, mens du tager en pause fra de lange gåture rundt i byen. Uanset hvad, er det værd at tage på en af byens mange krydstogter.

Hvor længe varer et krydstogt på Manhattan?

Tagning af billeder fra båden| ©Hellotickets
Tagning af billeder fra båden| ©Hellotickets

Længden af Hudson River-krydstogterne afhænger af den tur, du bestiller, men de kan være hurtige og vare en time eller længere og vare op til tre timer. Nogle krydstogter er begrænset til den sydlige del af Manhattan, hvor du får en fantastisk udsigt over Brooklyn Bridge og Financial District skyline.

Andre går længere og tager dig til Ellis Island eller Liberty Island, så du kan få et nærbillede af Frihedsgudinden, mens du kommer lidt længere væk fra Manhattan Island og kan se Manhattans skyline på afstand.

Min anbefaling er, at du, inden du bestiller en rejse, tjekker bådtypen, rejseplanen og de højdepunkter, du vil møde undervejs. Uanset hvad, så gør dit kamera klar, for du vil gerne fange det hele! Her er en liste over, hvad du kan se på et krydstogt på Hudson River, afhængigt af rejseplanen og varigheden.

Hvad er det bedste tidspunkt på dagen at tage et krydstogt på Manhattan?

Udsigt fra vandet ved solnedgang| ©Hellotickets
Udsigt fra vandet ved solnedgang| ©Hellotickets

Alle tidspunkter på dagen er gode, men en sejltur ved solnedgang på New Yorks Hudson River er helt sikkert den, der vil give dig de bedste farver og en uforglemmelig udsigt. I løbet af året er afgangstidspunktet for krydstogterne tilpasset solnedgangen, så du kan gå om bord i tide til at nyde de sidste lysmomenter i New York.

Efterhånden bliver himlen lyserød og orange og giver plads til New Yorks nat og lyset fra alle skyskraberne og broerne. Natstemningen på Hudson er meget speciel og romantisk, især hvis du tager om bord på en af bådene, hvor der er middag og levende musik inkluderet.

Et andet godt tidspunkt at tage på et krydstogt på Manhattan er midt på dagen, især hvis det er klart vejr: Du vil have en superklar udsigt over alle bygningerne, det vil være lettere at identificere Manhattans hovedattraktioner, og billederne vil være spektakulære.

Tips til at sejle på Hudson

Frihedsgudinden fra båden| ©Hellotickets
Frihedsgudinden fra båden| ©Hellotickets

Det er helt sikkert en god idé at tage på krydstogt i New York, men når du nu tager på denne oplevelse, er det bedst at følge disse grundlæggende tips til at nyde et krydstogt på Hudson- bemærk det!

 • Book på forhånd for at sikre dig, at du får en plads på den dag og det tidspunkt, du ønsker at sejle. Der er stor efterspørgsel på nogle af rejserne, og hvis du ikke vil strande, skal du tjekke dine billetter på forhånd.
 • Tjek, hvilken type båd du skal sejle , og hvad der er inkluderet i prisen: bestiller du et krydstogt med middag, er det en buffet eller en gourmetmiddag, der serveres ved bordet, hvad er ruten, hvor lang er turen? Læs beskrivelsen omhyggeligt, før du vælger den, der passer bedst til dig.
 • Planlæg din dag godt, så du kommer til tiden: Husk, at båden ikke venter på nogen, og det er vigtigt at komme til tiden. Ankom i god tid, og benyt lejligheden til at udforske området før eller efter sejlturen.
 • Du skal ikke bekymre dig for meget om dresscode: Medmindre du tager på et af de mere specielle krydstogter (med middag og levende musik), er dresscoden afslappet eller uformel. På de mere eksklusive aftenkrydstogter med middag inkluderet skal du dog undgå "turistlooket", shorts og klipklappere.

Alt, hvad du behøver at vide om krydstogter i New York City

Udsigt over Manhattan fra skibet| ©Hellotickets
Udsigt over Manhattan fra skibet| ©Hellotickets

Det er vigtigt at bestille billetter på forhånd

Uanset hvilken type krydstogt i New York du vælger, er det bedst at bestille billetterne online på forhånd for at sikre dig en plads på det tidspunkt og den dato, du ønsker. Når du har gjort det, vil du modtage en kupon via e-mail, som du skal fremvise på det angivne mødested for ombordstigning.

Hvor skal vi mødes

Den mest almindelige måde er at sætte sejl fra en af New Yorks moler. Når du køber dine billetter til bådturen på Manhattan, får du at vide, hvilken båd du skal afgå fra, men de ligger alle centralt placeret i byen og er nemme at komme til.

Om vejledninger og anmeldelser

De fleste New York-krydstogter omfatter livekommentarer på engelsk med en guide, der hjælper dig med at lære mere om de seværdigheder, der er med på turen. Men for dem, der ikke forstår sproget, tilbyder nogle bådture også fortælling om aktiviteten på andre sprog. For at lytte til den på dit sprog skal du downloade en gratis app og følge instruktionerne på kuponen. Så enkelt er det!

Billeder og videoer

Under sejlturen kan du tage så mange billeder og videoer, som du har lyst til. Hvis det er muligt, skal du stå ved siden af vandet for at få en bedre vinkel, og hvis du har et zoomobjektiv, så udnyt det for at få de bedste billeder af Manhattans skyline. Hvis du også kan lide arkitektur og gerne vil forstå lidt mere om det, du ser, mens du sejler forbi, er dette Manhattan Architecture Cruise den bedste mulighed.

Nogle af disse New York-krydstogter har Wi-Fi om bord, så du straks kan uploade dem til dine sociale netværk og vise din rejse frem.

Isabels rejsetips

Pladserne på dette New York-krydstogt er efter først-til-mølle-princippet. Kom til molen 45 minutter før tiden for at komme om bord i ro og mag og få den bedste plads.

Er der gratis eller nedsatte krydstogter i New York?

Ankomst til Frihedsgudinden med båd| ©Hellotickets
Ankomst til Frihedsgudinden med båd| ©Hellotickets

Nej, der er ingen gratis adgang til bådene på Hudson, og da det er en meget populær aktivitet, er det ret svært at finde rabatter eller særlige priser. Men hvis du leder efter en måde at spare penge på din Hudson-sejlads, anbefaler jeg, at du overvejer at bruge New York-færgen. Færgen er en offentlig transporttjeneste og er meget billigere end turistbådene.

Du kan krydse fra den ene mole til den anden eller endda fra den ene side af floden til den anden for en minimumspris, og du vil stadig kunne nyde udsigten over Manhattan fra vandet. Selvfølgelig vil oplevelsen ikke være lige så eksklusiv, men i det mindste behøver du ikke at opgive at sejle i New York.

En anden måde at drage fordel af en særlig pris eller et krydstogt på en meget bekvem måde er med et af byens sightseeingkort. Hvis du har et New York Pass eller endda en billet til New York sightseeing bus, kan de inkludere et gratis pas til et krydstogt i New York City. Mere om det senere.

Turistkort, der omfatter krydstogter

Udsigt over Hudson| ©Hellotickets
Udsigt over Hudson| ©Hellotickets

Hvis du vil få mest muligt ud af dit besøg i New York, kan du købe et turistkort, som giver dig adgang til de vigtigste turistattraktioner og sparer både tid og penge, da de fleste af disse seværdigheder har en særlig kø for indehavere af et kort.

Forskellen mellem passene er passets varighed og antallet af attraktioner, du har adgang til. At finde det rigtige pas afhænger af, hvilken type rejse du skal på i Big Apple. Vi anbefaler, at du tager et kig på vores indlæg om turistpas til New York, så du kan finde det pas, der passer dig bedst, og få afklaret dine tvivlsspørgsmål.

Hvis du overvejer at tage på en bådtur i byen, kan du købe turistkort, der omfatter denne aktivitet:

New York City Explorer Pass

New York City Explorer Pass omfatter:

 • Pass til Circle Line-skibe
 • Adgang til New York Water Taxi

New York Pass

Dette New York Pass omfatter:

 • Circle Line Boat Pass
 • Adgang til New York Water Taxi

New York Sightseeing Flex Pass

New York Sightseeing Flex Pass omfatter:

 • Hop-On Hop-Off Cruise
 • Færgetur tur/retur til Frihedsgudinden og Ellis Island

Hvorfor det er værd at tage på krydstogt i New York City

Luftfoto af Hudson| ©Hellotickets
Luftfoto af Hudson| ©Hellotickets

En af de store fordele ved at tage på denne form for bådtur i New York er efter min mening, at den giver et samlet overblik over byen, samtidig med at den giver os mulighed for at se dens monumenter fra et andet perspektiv, nemlig det maritime perspektiv. Især hvis du allerede har haft mulighed for at betragte Big Apples skyline fra højden, fra et af de fantastiske udsigtspunkter, som visse skyskrabere har.

Desuden er disse New York-krydstogter den perfekte lejlighed til at fejre et jubilæum eller en fødselsdag som par på en meget original måde, da nogle af dem har en bar om bord, hvor du kan bestille et par drinks for at skåle for et særligt øjeblik.

Og hvis du besøger byen med din familie, er et krydstogt på Hudson med børnene en meget behagelig og sjov måde at se lidt sightseeing på uden at udmatte dem alt for meget. De vil elske at komme på en båd!

De bedste muligheder for adrenalinfyldte krydstogter på Hudson River

New Yorks Hudson er ikke kun vært for rolige, afslappende krydstogter for New York-folk og turister. Dens farvande byder også velkommen til speedbåds- og zodiac-ture.

Hvis du er en adrenalin-junkie og har lyst til at gøre noget anderledes, så tøv ikke med at tage med på denne Zodiac-tur på New Yorks Hudson-floden eller denne speedbådstur på New Yorks Hudson-floden.

Hvis du er interesseret i et krydstogt i New York, vil du også kunne lide

Andre planer i New York: en helikoptertur| ©Hellotickets
Andre planer i New York: en helikoptertur| ©Hellotickets

En bådtur i New York er en behagelig og afslappende måde at se og lære byen at kende på, men det er ikke den eneste måde at se og lære byen at kende på. Der er andre måder at udforske Big Apple på:

Den første mulighed er guidede vandreture i forskellige områder af byen. At gå rundt i byen er en helt særlig måde at lære den at kende på, fordi man kan være opmærksom på detaljer, som ellers ville gå ubemærket hen. Her er en liste over de bedste af dem: New York-ture.

Den anden er sightseeingbussen, som er en meget praktisk idé, da den giver dig mulighed for at opleve de vigtigste områder i New York på en hurtig måde, mens du rejser komfortabelt siddende. Du kan få mere at vide om denne mulighed i denne guide til de bedste sightseeingbusser i New York.

Fra båden kan der være nogle seværdigheder, som du ikke kan se tydeligt, men det er nemt at løse med en sightseeingbustur. Hvis du aldrig har taget en tur på din rejse, vil jeg af erfaring råde dig til at overveje denne mulighed for at fuldende dit besøg i byen.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvad er den bedste krydstogtoplevelse i New York?

  Det bedste krydstogt er Circle Line Liberty Tour, hvor du besøger Frihedsgudinden og ser Manhattans mest berømte seværdigheder og broer.

 • Hvilken del af Manhattan er den bedste at se fra floden?

  De fleste ture til den sydlige side af Manhattan er en bedre oplevelse end ture til den nordlige side, da du kan se seværdigheder som Downtown, finansdistriktet, Brooklyn Bridge og Frihedsgudinden.

 • Hvor afgår Manhattan-krydstogterne fra?

  New York har tre store havne og havne i drift i øjeblikket, herunder South Street Seaports (i finansdistriktet), Chelsea Piers (vest for Manhattan), Manhattan Cruise Terminal (nord for Chelsea Piers) og Brooklyn Cruise Terminal i Brooklyns Red Hook-kvarter.