Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

15 rejsetips til New York

Hvis det er første gang, du er i Big Apple, bør du tage disse grundlæggende tips til efterretning for at være godt forberedt og undgå at falde i turistfælder.

Isabel Catalán

Isabel Catalán

17 minutters læst

15 rejsetips til New York

Times Square | ©Hellotickets

The Big Apple er en drømmedestination for mange rejsende og en by fuld af muligheder at nyde. Det er en oplevelse, som er svær at forklare og som skal opleves personligt.

1. Hvornår skal du rejse til New York?

Fifth Avenue| ©Hellotickets
Fifth Avenue| ©Hellotickets

Hvis du kan lide New York, er alle årstiderne gode at rejse til, da de alle har deres charme.

Forår

Dagene er længere, og temperaturerne er mildere, hvilket indbyder til at gå rundt og udforske byen med flere udendørs aktiviteter. Desuden er byen fuld af blomster og ser smuk ud.

Sommer

I denne årstid kan varmen nogle gange være trykkende. New York-borgerne benytter dog lejligheden til at nyde den festlige atmosfære på Coney Island, strandene på Staten Island og et væld af udendørs aktiviteter som f.eks. film, kajaksejlads og drinks på tagterrassen. Det er dog højsæson for fly og hoteller, og priserne stiger.

Efterår

New Yorks landskab er meget farverigt i denne årstid, hvilket er perfekt til fotografering. Det regner ikke meget, og temperaturerne er milde, hvilket er perfekt til at udforske byen til fods. To meget amerikanske helligdage, Halloween og Thanksgiving, fejres om efteråret og giver byen en helt særlig atmosfære.

Jeg besøgte New York for første gang i efteråret, og siden da har jeg fundet, at det er en helt speciel tid at besøge byen på. Jeg fortæller dig alt om, hvad du kan lave der i denne episke tid på året i min guide om Ting at lave i New York City i efteråret.

Vinter

Hvis du ikke er bange for kulden, er det en god idé at besøge New York på denne tid af året, for julen er eventyrlig, og byen er pyntet til det sidste. På den anden side er der i januar og februar kun lidt turisme, og du kan besøge seværdighederne i ro og mag.

Faktisk er julen i denne by en verden for sig selv. Jeg har skrevet en specialiseret vejledning om 15 ting at lave i New York City i julenså hvis du er så heldig at besøge byen på den mest magiske tid af året, så brug den for at sikre dig, at du ikke går glip af noget.

2. Hvor lang tid har jeg brug for i New York?

Frihedsgudinden| ©Hellotickets
Frihedsgudinden| ©Hellotickets

Jo flere, jo bedre er det naturligvis! Jeg er ked af at sige, at man kan tilbringe flere år i New York uden at få set og nydt alt det, som byen har at byde på. Men da tid og budget normalt ikke er uendelige, anbefaler jeg, at du besøger New York i mindst 5-7 dage, især hvis det er din første gang. Med færre dage går du glip af meget, og du vil være mere stresset. Du vil få en følelse af, at turen er for kort.

Hvis dine omstændigheder og dit budget tillader det, er en 10-dages tur til New York ideel, da du på den måde får mulighed for at se de fleste af byens seværdigheder og få mest muligt ud af din rejse.

Til længere ture

Hvis du er heldig nok til at blive i New York i et par dage og har lyst til at komme ud af storbyen for at opleve omgivelserne, er der flere muligheder: Washington, Boston eller Niagara Falls er blot nogle af de udflugter, du kan tage samme dag fra New York. Jeg anbefaler det 100% for at give din rejse en kontrast og for at opdage lidt mere om kulturen og andre amerikanske byer. (Du kan se alle mulighederne her: 5 dagsture fra New York).

3. Sygesikring og vaccinationer på rejsen

Central Park| ©Hellotickets
Central Park| ©Hellotickets

Tegn en rejsesygeforsikring

Sundhedsplejen i USA er privat, og lægeudgifterne i landet er særligt høje (f.eks. koster en hospitalsdag 6.000 euro eller et lårbensbrud 80.000 euro), så det er vigtigt at have en god rejseforsikring med omfattende sygesikring, når du rejser til New York.

Der er gode chancer for, at du på din rejse ikke kommer til at stå i en situation, der kræver lægehjælp, og som kan lægge en dæmper på din ferie. Men for at undgå disse uventede overraskelser er det bedst at tegne en rejseforsikring, som vil spare dig for at skulle betale uforholdsmæssigt store udgifter, hvis du skulle få en sygdom under dit ophold i New York.

Er der behov for vaccinationer?

Der kræves ingen vaccinationer for at rejse til New York som turist for at rejse ind i USA fra Europa. Hvis du kommer fra et land eller har besøgt et land, hvor der er risiko for overførsel af gul feber, er det dog tilrådeligt at medbringe et certifikat, der beviser, at du er vaccineret mod gul feber, da myndighederne kan bede dig om det.

Hvis du har andre spørgsmål eller er i tvivl, kan du altid henvende dig til det internationale vaccinationscenter i din by for at få flere oplysninger.

4. Få din ESTA i tide

Skibet på Hudson Yards| ©Hellotickets
Skibet på Hudson Yards| ©Hellotickets

Når du skal rejse til USA, er det altid nødvendigt at planlægge i forvejen for at samle al den dokumentation, der kræves for at rejse ind i landet. Hvis du rejser til New York fra Europa i forretningsøjemed eller som turist, behøver du ikke at få et visum, men du skal have en ESTA-tilladelse (Electronic System for Travel Authorization), som kan behandles online og er et obligatorisk krav.

ESTA'en kan indsendes elektronisk mindst 72 timer før rejsen på det officielle websted fra den amerikanske regering. Denne tilladelse er gyldig i to år, medmindre det pas, som du ansøger om den med, udløber tidligere. Hvis du har spørgsmål, kan du spørge den amerikanske ambassade om flere oplysninger.

Hvis du kommer fra et land uden for Europa, er det tilrådeligt at tjekke, hvilke dokumenter der kræves for at rejse, på Udenrigsministeriets officielle websted eller på den amerikanske ambassade i dit land.

Sikkerhedskontrol i lufthavnen

I flyet eller i lufthavnens toldkontrolområde får du en formular, som du skal udfylde med dine oplysninger og oplysninger om dit fly, og som du skal vise sammen med dit pas (som skal være gyldigt i mindst 6 måneder) ved sikkerhedskontrollen.

Jeg anbefaler, at du har adressen på din indkvartering (hotel eller lejlighed) og din reservation af hjemrejse (hvis du har en). De vil også spørge dig om årsagen til din rejse, men du behøver ikke at bekymre dig om noget: Det er rutinespørgsmål og tager ikke lang tid (og de kræver heller ikke et højt niveau af engelsk, da de er vant til at have med turister at gøre).

5. Hvordan kommer man fra lufthavnen til New York?

New York Stock Exchange på Wall Street| ©Hellotickets
New York Stock Exchange på Wall Street| ©Hellotickets

Når du er landet på amerikansk jord og er kommet igennem sikkerhedskontrollen, skal du vælge, hvordan du vil komme til centrum af New York fra lufthavnen. New York er en by med gode transportforbindelser. Det offentlige transportnet (bus, metro, taxa osv.) er effektivt og gør det muligt at komme fra den ene ende af Big Apple til den anden og hurtigt udforske alle hjørner af byen.

Men af erfaring kan jeg fortælle dig, at når du er landet efter en lang flyvetur, der efterlader dig udmattet, er det sidste, du har lyst til at gå rundt i terminalen og lede efter en gratis taxa, eller du skal gå flere gange rundt med kufferter i metroen eller busserne, indtil du når frem til dit hotel. Derfor er den mest bekvemme løsning at bestille en delt eller privat transport til dit hotel på Manhattan, hvor du rejser om bord på moderne køretøjer, der er fuldt udstyret med al mulig komfort.

Forskellen mellem fælles og privat overførsel

Den største forskel mellem fælles og privat transport er, at ved privat transport vil chaufføren stå til din rådighed, og VIP-køretøjet vil være forbeholdt dig og din gruppe, og du behøver ikke at vente på andre passagerer. Tjek min artikel om lufthavnstransport til New York, hvis du vil vide mere om, hvordan du kommer fra lufthavnen til dit hotel og tilbage på den mest behagelige måde og sparer på hver tur...

6. Er New York sikkert?

Rockefeller Center| ©Hellotickets
Rockefeller Center| ©Hellotickets

Hvad angår sikkerhed, er New York en af de sikreste byer i USA på trods af det dårlige ry, som byen engang havde. I det sidste årti er kriminaliteten faldet kraftigt, og kun nogle få problemområder som East Harlem, South Bronx og Brownsville i Brooklyn bør undgås, især om natten.

Jeg har skrevet en artikel, der forklarer de enkelte kvarterer i New York, og som jeg anbefaler, hvis du overvejer at arrangere et besøg i et bestemt område: Bedste bydele i New York City.

Som i andre turistbyer kan der være lommetyve, der venter på deres chance for at få fingrene i andres ejendele, enten i undergrunden eller på gaden, mens du beundrer et monument. Vær forsigtig! Den bedste måde at undgå dette på er at være opmærksom på dine omgivelser, ikke at have for mange penge på dig og holde øje med din mobiltelefon eller dit kamera. Hvis du tager visse forholdsregler og bruger din sunde fornuft, har du ikke noget at bekymre dig om i New York.

7. Foretag valutaveksling i dit land

Empire State Building| ©Hellotickets
Empire State Building| ©Hellotickets

Når man planlægger en rejse, opstår spørgsmålet altid: Hvor og hvornår skal jeg veksle mine penge til dollars? Mit råd er at gøre det i dit hjemland for at undgå at skulle spilde tid på at veksle penge i New York. Sådan gør jeg det.

Valutaveksling i oprindelseslandet

Hvis du går til din bank, hvor din løn eller dit realkreditlån er indbetalt, burde de i teorien give dig den bedste valutakurs, men det er ikke altid tilfældet. Det er derfor tilrådeligt at besøge forskellige banker, uanset om du er kunde eller ej, og spørge, hvor mange dollars de vil give dig for et beløb, og hvilken provision de anvender (nogle gange vil de ikke fortælle dig det, fordi provisionen allerede er inkluderet i vekselkursen).

I løbet af denne proces skal du notere dig den bank, hvor du spørger, og den vekselkurs, de oplyser dig, og derefter sammenligne derhjemme og til sidst vælge den, der passer bedst til dig.

Hvor meget du ændrer, afhænger af dig og omstændighederne ved din rejse. Du skal være opmærksom på, at du skal anmode om valutaveksling i banken en uge i forvejen, da de skal bede om dollars, og du risikerer, at de ikke når frem i tide til rejsedatoen.

Valutaveksling på din destination

Hvis du vælger at veksle penge, når du er i New York, er det bedre at gøre det på vekselkontorer end i lufthavnen. Der er normalt flere vekselkontorer spredt rundt om i byen, som hver har en anden kurs. Husk, at du vil være underlagt den valutakurs, som de ønsker at give dig, og du kan miste overblikket over provisionen og den reelle værdi. Under alle omstændigheder skal du finde den, der passer dig bedst til at veksle dine penge.

8. Drikkepenge i New York

En kaffebar i New York| ©Hellotickets
En kaffebar i New York| ©Hellotickets

En uskreven lov, der overholdes til punkt og prikke i New York (og som er en stor hovedpine for turister), er at give drikkepenge efter at have nydt en service, især på restauranter, caféer, taxaer, rengøring af hotelværelser osv.

Hvor skal jeg give drikkepenge, og hvor meget skal jeg give?

 • Restauranter: Drikkepenge udgør normalt 15-20 % af den samlede pris, afhængigt af hvor tilfreds du er med servicen.
 • Taxaer: Mange taxaer har nu skærme på bagsiden af sæderne, hvor standarddrikkepenge beregnes, og hvor kunden kan vælge mellem 20 %, 25 % og 30 %. I dette tilfælde er 20 % drikkepenge tilstrækkeligt for taxaer.
 • Hoteller: Hvis du på dit hotel får hjælp af en piccolo til at bære din bagage, er det korrekt at give ham 2 eller 3 dollars i drikkepenge pr. taske. For rengøringspersonale kan du give 2-5 dollars i drikkepenge pr. dag.
 • Turleder: Hvis gruppen er stor, og det er et kort besøg, er det fint med en drikkepenge på 5 $ pr. person. Hvis gruppen er mindre, og turen varer mange timer, er det normalt passende at give 10 $ i drikkepenge pr. person.

Hvorfor give drikkepenge

I USA tillader nogle sektorer, at arbejdstagere får mindre end mindstelønnen, fordi de i teorien burde kunne nå op på mindstelønnen ved at lægge drikkepenge til deres grundløn. Virkeligheden er, at mange mennesker har brug for drikkepenge for at kunne leve af deres løn sidst på måneden.

Dette system kan virke mere eller mindre retfærdigt for os, og selv om vi måske er meget overraskede, når vi kommer fra andre lande, er det sådan, tingene foregår i New York, og vi er nødt til at tilpasse os. Som ordsproget siger: "Hvor du går hen, gør du, som du vil".

Hvad sker der, hvis jeg ikke giver drikkepenge?

Det er rigtigt, at de ikke kan kræve, at kunden giver drikkepenge, men at de ikke gør det, opfattes som en meget uhøflig og ubetænksom gestus. Efter skatter og drikkepenge vil priserne således være 15-20 % højere end det, der er angivet i New York.

9. Hvad er der i min kuffert til min rejse til New York?

Forlystelsesparken Coney Island| ©Hellotickets
Forlystelsesparken Coney Island| ©Hellotickets

Selvfølgelig afhænger det tøj, du skal have på, i høj grad af den tid på året, du rejser til New York. Hvis du rejser om sommeren, skal du være opmærksom på, at temperaturen er meget høj udenfor, og at airconditionen i butikker, hoteller og indkøbscentre er meget, meget varm. Jeg anbefaler, at du medbringer et tørklæde og en denim- eller tynd jakke for at beskytte dig mod airconditionen.

Om vinteren er handsker, hue og halstørklæde et must, men glem ikke at pakke noget termotøj (temperaturen kan nemt falde til under frysepunktet, og du vil tilbringe meget tid udenfor) samt nogle ekstra sokker, hvis det sner (husk, at vinterfodtøj skal være komfortabelt og om muligt vandtæt mod regn og sne).

Om efteråret og foråret er det bedst at have flere lag tøj på om dagen, da temperaturen er varm, men der kan være stor forskel mellem morgen og aften og midt på dagen.

Hvad angår regn, skal du ikke være bekymret, for det regner normalt ikke meget, og når det gør, er der hundredvis af gadesælgere, hvor du kan købe en paraply på gaden til en god pris.

Butik i New York

Priserne på visse mærker af tøj, elektronik og tilbehør i USA er meget billigere end i andre lande i verden, så sørg for at have plads nok i kufferten til at medbringe alle dine indkøb. Jeg anbefaler faktisk, at du ud over at besøge de typiske butikker på Manhattans hovedgade også tager et kig på de vintage loppemarkeder, som du kan finde i områder som Brooklyn.

Og glem ikke at besøge de berømte forretninger. Her kan du finde luksusmærketøj fra andre sæsoner til meget gode priser. Hvis du er interesseret i flere detaljer, kan du læse min guide til de bedste steder at tage hen: Premium Outlet dagsture fra NYC.

10. Internet i New York - altid!

Times Square| ©Hellotickets
Times Square| ©Hellotickets

Der er mange rejsende, der hævder at kunne leve et par dage uden at gå på nettet, men muligheden for at gå på nettet når som helst og hvor som helst er noget, som mange ikke ønsker at give afkald på i disse dage under deres ferie (du vil finde det nyttigt, især applikationen Kort, til at tjekke åbningstider for butikker eller restauranter, til at kunne tjekke din e-mail, hvis du har gemt en bekræftelse på udflugter eller billetter til attraktioner osv.)

Roaming i USA

Roaming er den tjeneste, der giver dig mulighed for at bruge din mobiltelefon i udlandet. Alle opkald, beskeder og data, som du foretager med din mobiltelefon uden for dit hjemland (eller EU), betragtes som roaming. Hvis du rejser til et land, der er en del af EU, er fordelen, at du betaler den samme pris som i Spanien. Men hvis du vil roame i USA, skal du være forsigtig, for telefonselskaberne kan opkræve urimeligt høje priser.

Jeg anbefaler, at du omhyggeligt læser betingelserne for den takst, du har indgået aftale om (prisen for opkald, sms'er og internetforbindelse), og at du undersøger, om du skal aktivere din roamingtjeneste for at rejse til USA, eller om den allerede er aktiveret som standard.

Køb et SIM-kort i New York

Der er masser af butikker i New York, hvor du kan købe et amerikansk SIM-kort, så det er nemt at finde et. Hvis du vælger denne mulighed, skal du huske, at din telefon skal være oplåst for at kunne udskifte dit nuværende kort med et SIM-kort fra et andet selskab. Dit SIM-kort aktiveres af medarbejderne selv, så du behøver ikke at bekymre dig om noget.

Udnyt gratis WiFi i New York

Hvis du ikke ønsker at bruge alle GB på dit SIM-kort, er WiFi den perfekte supplerende løsning. I New York finder du gratis WiFi næsten overalt: kaffebarer, museer, stormagasiner, offentlige biblioteker... Udnyt et besøg eller en kop kaffe til at sende et billede til din familie om, hvor meget du nyder din ferie i Big Apple.

11. Tips til, hvordan du kan spare penge, når du arrangerer din rejse

Udsigt over Manhattans skyline fra færgen| ©Hellotickets
Udsigt over Manhattans skyline fra færgen| ©Hellotickets

Har du overvejet at købe en ? New York Pass? Dette er et turistkort, der giver dig adgang til byens vigtigste turistattraktioner og har flere fordele. Hvis du får mest muligt ud af det, sparer du penge:

 • Penge: da det giver dig mulighed for at komme ind til populære attraktioner til en fast eller reduceret pris.
 • Tid: da de fleste af disse forlystelser har en særlig kø for kortindehavere.

Og det er så praktisk at have alle dine billetter samlet på ét sted!

Hvad indeholder passene normalt?

 • Adgang til en sightseeingbus rundt i de vigtigste områder i New York City
 • En færge til Liberty Island, hvor Frihedsgudinden ligger
 • Billetter til Top of te Rock, Empire State Building eller One World Observatory
 • Billetter til 9/11 Memorial og 9/11-museet
 • Billetter til det naturhistoriske museum
 • Billetter til MoMA
 • Billetter til Intrepid Sea, Air & Space Museum
 • Billetter til Metropolitan Museum of Art
 • Billetter til Madame Tussauds New York

Hvilket pas skal jeg købe?

Det store spørgsmål, som vi alle har stillet os selv på et tidspunkt. I den forbindelse er det vigtigste at huske på, at der findes to typer New York Pass: efter antal dage og efter antal attraktioner.

At finde det perfekte pas afhænger af, hvilken type rejse du vil foretage til New York og af dit budget. I vores indlæg om sightseeingpas til New York hjælper vi dig med at vælge det rigtige - kig med!

Isabels rejsetips

Det vil være nemmere at vælge et pas, hvis du først laver en liste over de seværdigheder, du gerne vil se i New York.

12. Og når man først er der... Hvordan kommer jeg rundt?

New Yorks undergrundsbane| ©Hellotickets
New Yorks undergrundsbane| ©Hellotickets

Undergrunden vil være din største allierede, når du først har fundet dig til rette i Big Apple. I begyndelsen vil du have lyst til at gå i timevis (og det kan jeg anbefale, da det er den bedste måde at nyde New York på), men nogle gange vil afstandene gøre det umuligt, og trætheden vil begynde at sætte ind. Men bare rolig, for uanset hvor du er, har du et undergrundssted i nærheden, som bringer dig derhen, hvor du skal hen, på ingen tid og for meget få penge.

Selv om der er mange linjer (nogle er ekspreslinjer, andre er ikke), skal du ikke føle dig overvældet, for det er nemmere, end det ser ud til. Jeg fortæller dig alt, hvad du har brug for at vide (hovedstoppesteder, køreplaner, ekspreslinjer, billetpriser og kuponer) i min artikel om metroen. Guide til New York City Subway.

Turistbussen

Hvis du foretrækker at holde det simpelt og stadig vil nyde New Yorks seværdigheder, mens du bevæger dig fra sted til sted, er sightseeingbussen altid en god mulighed. Med flere ruter forbinder den de mest symbolske punkter i byen og giver dig mulighed for at hoppe på og af så mange gange, du vil. Den kører dag og nat, og dens drift er enklere end metroens, da den udelukkende er designet med den rejsende i tankerne. Jeg vil fortælle dig alle detaljerne her: Hop-på Hop-af busrejser.

Et krydstogt på Hudson

En anden måde at komme rundt på Manhattan på (mens du hviler dig) er at tage på et krydstogt på Hudson (eller tage en af færgerne til Brooklyn eller Frihedsgudinden). Udsigten over Manhattans skyline fra vandet er fantastisk, og du vil kunne slappe af, om ikke andet så bare for en stund, mens du sejler på floden. Her er alle de muligheder, der er tilgængelige på Manhattan krydstogter.

13. Og hvad spiser man i New York?

Chelsea marked| ©Hellotickets
Chelsea marked| ©Hellotickets

Det er ikke umuligt at spise godt og billigt i New York, men det kræver lidt omtanke, når du vælger en restaurant eller et sted at holde en pause.

Om priser

Byen har et gastronomisk tilbud, der er svært at slå, men du skal holde øje med menuerne for at undgå at sprænge dit budget. Husk, at menuerne normalt ikke omfatter skatter og drikkepenge, så den pris, du ser på menuen, er ikke den endelige pris.

Mit råd er at lægge et dagligt budget til at bruge på mad. Medmindre du rejser på et budget, foreslår jeg, at du kombinerer et dagligt fastfood-måltid (sandsynligvis ved frokosttid, mens du tager rundt i byen) med en mere afslappet middag i et af de køligere kvarterer (West Village- eller SoHo-områderne har nogle meget fede restauranter, hvor du kan forkæle dig selv med et måltid, mens du holder pause fra en lang dag med sightseeing).

Du må ikke udelukke picnic

Især når vejret tillader det, elsker jeg personligt at picnicere i en af parkerne eller på en af pladserne (du vil ikke være alene, du vil helt sikkert se snesevis af ledere, turister og New Yorkere, der gør det samme som dig). Overalt i byen finder du fastfoodkæder (men mere eller mindre sunde) som f.eks. Pret-À-Manger, hvor du kan købe en sandwich eller varm suppe til at tage med.

Hvad skal du spise

Det er ikke kun burgere, som newyorkere lever for (selv om du naturligvis skal prøve mere end én, når du er der). I New York finder du alt fra avancerede menuer til de typiske hotdogs og lækre hamburgere. Jeg har skrevet en guide til 10 spisesteder i New York City Og glem ikke cheesecaken til dessert - lækker!

14. Pas på med salg af billetter

Brochurer om Broadway-musicals| ©Hellotickets
Brochurer om Broadway-musicals| ©Hellotickets

Er du en af de rejsende, der drømmer om at se en Broadway-musical eller en NBA-kamp i Madison Square Garden? Følelsen af at være i basketballens mekka eller sidde i et fløjlsæde og vente på, at tæppet går op og showet begynder, er noget af det mest spændende, man kan opleve i New York.

Det kan varmt anbefales at se et Broadway-show eller en NBA-kamp (både Knicks og Brooklyn Nets) i New York. Men da der er stor efterspørgsel efter disse billetter, især omkring jul, anbefaler jeg, at du køber dine billetter online og på forhånd, så du ikke går glip af en plads i teatret eller på stadion.

Men vigtigst af alt skal du være på vagt over for de sælgere, du vil se på gaden (især på Times Square eller omkring stadions og teatre): billetterne giver ingen garanti for, at de er ægte, og hvis de er ægte, er pladserne sandsynligvis ikke dem, der er lovet.

Hvordan får man gode billetter uden at bruge en masse penge?

Derfor anbefaler jeg, at du køber billetter online så langt i forvejen som muligt, hvis du er sikker på, hvilken dato og hvilken musical du vil se. Hvis du venter med at købe dem ved billetkontoret, risikerer du ellers at løbe tør for billetter den dag, du gerne vil se showet, fordi efterspørgslen er stor.

Ved at reservere online kan du desuden vælge det sæde, du bedst kan lide, og i nogle tilfælde er priserne billigere end ved teatrets billetluge. Det samme gælder for NBA-billetter til New York Knicks i Madison Square Garden og Brooklyn Nets i Barclays Center.

15. Oplev New York på en rundvisning

Guidet rundvisning i New York| ©Hellotickets
Guidet rundvisning i New York| ©Hellotickets

Hvis du vil opleve de mest interessante steder i New York med en guidet tur, er mine yndlingsture Contrasts Tour og Upper and Lower Manhattan Tour. Her er detaljerne for begge ture: New York Contrasts Tour og The Best Upper and Lower Manhattan Tour.