10 Ting At Lave I Amalfi I Februar

Februar og dens vinterlige atmosfære giver et anderledes perspektiv på Amalfi, som du vil nyde at gå på opdagelse i. Tør du gå på opdagelse i denne by?

Ana Caballero

Ana Caballero

9 minutters læst

10 Ting At Lave I Amalfi I Februar

Dia soleado en Amalfi |©Soma Biswas

Amalfi er en kystby, der er optaget på UNESCO's verdensarvsliste, og her finder man et væld af landskaber, historie, arkitektur og kultur. Alt dette gennem dens monumenter, strande, gastronomi og indbyggernes varme, som vil få dig til at føle dig som en del af byen.

Under dit ophold i byen i februar vil du nyde en meget behagelig vinteratmosfære, som igen giver dig mulighed for at opdage et andet perspektiv af dette maleriske sted. Blandt de bedste ting, man kan lave i Amalfi i årets anden måned, er for eksempel at fejre karnevallet, tage på en panoramisk eller fotografisk rundtur i det historiske centrum og på strandene, blandt andre aktiviteter, som jeg vil fortælle dig om lige om lidt.

1. Tag på en gratis eller guidet tur gennem Amalfis gader og oplev de mest enestående steder

Amalfis gader|©Nick
Amalfis gader|©Nick

Hvis du besøger Amalfi i februar og gerne vil opdage højdepunkterne, bør du tage en gratis eller guidet tur i gaderne. Du vil få et glimt af byens arkitektur, historie og kultur. Alt dette uden menneskemængder, da antallet af turister i denne måned er ret lavt.

For at gøre denne aktivitet kan du tilslutte dig en af de bedste ture i Amalfi og nyde selskabet med en lokal guide, der vil fortælle dig historien om hvert sted. Du har også mulighed for at tage turen på egen hånd.

Uanset hvilken mulighed du vælger for denne tur, vil du nyde den charmerende by og en vigtig del af dens historiske arv.

For eksempel vil du være i stand til at se:

 • Piazza Duomo, der anses for at være Amalfis nervecenter.
 • Apostlen Andreas' fontæne, som skiller sig ud med sin marmorkonstruktion, og hvor du kan forfriske dig med et glas vand som en lokal.
 • Katedralens imponerende trappe med mere end 100 trin, der fører op til hovedfacaden på dette romansk-middelalderlige kompleks, der blev bygget i det 9. århundrede.
 • Via Lorenzo D'Amalfi, som er den gade, der krydser hele byen Amalfi.

Du kan ikke undgå at blive opslugt af den nostalgiske atmosfære på denne årstid.

Nyttige oplysninger

 • Pris: Hvis du tager den guidede tur, kan prisen starte fra 40 € pr. person.
 • Varighed: Den guidede tur varer normalt omkring 2 timer. Men hvis du tager turen i dit eget tempo, er der ingen tidsbegrænsning.

2. Fejr valentinsdag i Amalfi

Par på strandbredden|©foldenauerbrian
Par på strandbredden|©foldenauerbrian

Måske falder dit 2-dages besøg i Amalfi eller længere sammen med den 14. februar, dvs. valentinsdag. I så fald må du ikke gå glip af muligheden for at nyde den festlige atmosfære i byens barer, restauranter og gader. Mulighederne for sjov er mange.

Særlige aftener

På denne dag tilbyder restauranterne særlige aftener på deres terrasser. Her kan man spise i stearinlysenes skær, mens man betragter den smukke panoramaudsigt over byen og havet. Man kan også gå på bar og nyde en aperitif med et glas vin eller en øl. Alt dette ledsaget af livlig musik fra en live DJ.

Madlavningskursus

Men hvis du vil fejre denne dag på en mere hjemlig måde, og du også er fan af det traditionelle køkken i regionen, er den bedste mulighed at deltage i et af de bedste madlavningskurser i Amalfi med en lokal kulinarisk professionel.

Du kan lære at forberede nogle søde opskrifter (arancelli, auberginer med chokolade, cannoli, blandt andre) og salte (citronspaghetti, blæksprutte alla praianese, muslinger osv.) fra bunden. Bagefter sætter du dig til bords med hele familien for at spise, drikke og dele erfaringer.

 • Pris: Prisen for madlavningsaktiviteten starter ved €105 pr. person.
 • Varighed: madlavningskurset varer normalt højst 4 timer.

Book et madlavningskursus i Amalfi

3. Gå en tur langs strandene i Amalfi og fejr karneval

Folk om bord på et krydstogtskib|©Matt Holden
Folk om bord på et krydstogtskib|©Matt Holden

Det er en god idé at gå en tur langs de bedste strande i Amalfi i karnevalsperioden. Især fordi du i februar kan nyde det milde vejr og den ro, der følger med en lav turisttilstrømning. Alt dette indpakket i en atmosfære af fest.

Du kan tage til Lido delle Sirene, som er en lille strand med krystalklart vand og tyndt sand, der ligger kun 8 minutters gang fra Amalfis centrum. Du har også mulighed for at besøge Il Duoglio Spiaggia-stranden, som ligger 4 minutters kørsel og 25 minutters gang væk.

På begge strande får du en uforglemmelig dag: Du får en privilegeret panoramaudsigt over havet, mens du ligger i sandet og mærker brisen på din hud. Du vil også kunne dykke i et par minutter, men ikke før du har tjekket vandets gennemsnitstemperatur og dets bølger, så du ikke bliver kold.

Du finder også barer og diskoteker i nærheden, som tilbyder temafester efter solnedgang. Derfor er dette et godt sted at medtage blandt de 10 bedste ting at lave i Amalfi om natten.

Book en bådtur langs Amalfikysten

4. Tag på en naturskøn tur langs Amalfikysten i bil eller på elmotorcykel i dit eget tempo

Amalfi biltur|©Sandra Pires
Amalfi biltur|©Sandra Pires

I februar måned kan du drage fordel af den lave trafik på Amalfikysten og tage på en af de bedste dagsture fra Amalfi. Dette er en panoramisk rute, som giver dig mulighed for at se forskellige perspektiver af denne region.

Dette eventyr starter fra byens centrum, hvor du skal leje en bil eller en elektrisk motorcykel. Derefter kører du ad den velkendte Amalfi Drive eller SS163, som forbinder alle landsbyerne på Amalfikysten.

Den naturskønne rute langs Amalfikysten har mange kurver, gravede tunneller og meget smalle områder. Til gengæld får man en betagende udsigt over havet, maleriske huse på klippetoppe pakket ind i en nostalgisk atmosfære, der ofte kendetegner vinteren, og meget mere.

Man kan køre fra Amalfi til Sorrento, som ligger ca. 42 minutter væk, via Conca dei Marini, Furore, Praiano og Positano. Du har også mulighed for at køre langs Amalfi-vejen i retning af Vietri sul Mare, ca. 45 minutter væk, for at se Atrani, Ravello, Scala, Maiori og Tramonti.

Book den bedste dagstur fra Amalfi

5. Få mest muligt ud af din tid i Amalfi til at købe nogle souvenirs

Gademarked|©Hengky Kurniawan
Gademarked|©Hengky Kurniawan

På dit 5-dages ophold i Amalfi eller længere i februar, bør du udnytte byens kølige klima til at vandre rundt i gaderne på jagt efter souvenirs. Du vil opdage snesevis af butikker i de smalle, stejle gader i denne maleriske kystby.

Du kan starte din gåtur langs Via Lorenzo D'Am alfi, en af hovedgaderne i byen. Gennem den kan du bevæge dig fra strandområdet (promenaden) til toppen af klippen.

På denne måde finder du souvenirbutikker og håndværksbutikker med en række forskellige produkter. For eksempel har du mulighed for at købe keramik, Amalfi-papir, mode, antikke malerier, smykker, kunstværker af lokale kunstnere, parfumer, blandt andre.

Derudover vil denne rute tage dig gennem Piazza de Duomo, hvor du finder caféer, barer og restauranter. Du kan tage en pause på en af terrasserne for at smage den populære limoncello og, hvorfor ikke, købe en flaske som souvenir.

6. Oplev Amalfis mest fotogene steder sammen med en professionel fotograf

<figcaption href="image|size=medium|url=https://res.cloudinary.com/hello-tickets/image/upload/v1683667557/post_images/Amalfi-1/Ver%20y%20hacer%20en%20Amalfi/42413651391_1d3fc30b13_b_Cropped.jpg|caption= Fontæne "De Cape 'E Ciucci", Amalfi|©David Kessler">Fontæne "De Cape 'E Ciucci", Amalfi</figcaption></figure></figure><span data-type="non-translate-span" translate="no"></span>Hvis du vil have en <strong>mindeværdig souvenir fra din tur</strong> til denne kystby i feb, så bør du tage på en fototur blandt nogle af de <a href="link|text=ting at lave i Amalfi om vinteren|element=sc-307-4253">ting at lave i Amalfi om vinteren</a>. Du vil opdage de mest fotogene steder i denne by i selskab med en <strong>professionel fotograf-guide.</strong><span data-type="non-translate-span" translate="no"></span> I dette sjove eventyr gennem Amalfis gader vil du lære <a href="link|tekst=hvordan man skaber fotografiske kompositioner|url=https://www.hofmann.es/blog/fotografia/como-hacer-buenas-fotos-en-invierno/">hvordan man skaber fotografiske kompositioner</a> og udnytter den nostalgiske vinterstemning.<span data-type="non-translate-span" translate="no"></span>Når du har fået kontakt med guiden, besøger du <strong>nogle destinationer, der ofte fungerer som fotografiske kulisser</strong>. For eksempel: <ul> <li><a href="link|text=The Piazza del Duomo|url=http://www.parrocchiaamalfi.com/cattedrale/piazza-duomo/">The Piazza del Duomo</a>, der betragtes som byens nervecenter.</li> <li><strong>The Cape e Ciucci fountain,</strong> der ligger ved udgangen af byen og blev bygget i det 18. århundrede.</li> <li><strong>The facade of the Cathedral</strong> which you will access by an imposing staircase (more than 60 steps.) </li> <li><strong>Sankt Andreas-fontænen</strong> med apostelfiguren skulpteret i marmor.</li> </ul><span data-type="non-translate-span" translate="no"></span> Du kan også besøge <strong>Via Lungomare dei Cavalieri</strong>, som fører til en mole med en smuk panoramaudsigt over Middelhavet. Derfra har du adgang til <strong>stranden Lido delle Sirene</strong> og dens krystalklare vand.<span data-type="non-translate-span" translate="no"></span><h2 data-number="7. ">Lad dig beskytte mod de kolde temperaturer i Amalfi, og besøg Museo del Antico Arsenale</h2><span data-type="non-translate-span" translate="no"></span><figure><figcaption href="image|size=medium|url=https://res.cloudinary.com/hello-tickets/image/upload/v1683667797/post_images/Amalfi-1/Ver%20og%20og%20gør%20i%20Amalfi/3047584635_a9490ea255_k_Cropped.jpg|caption=L'antico Arsenale|©Claudio Pallard">L'antico Arsen
ale

På dit 3-dages ophold i Amalfi eller længere kan du gå på opdagelse i byens flådehistorie på Antico Arsenale. Det vil beskytte dig mod de kolde februar-temperaturer, mens du gennemgår udstillingshallerne.

Under turen vil du se en række nautiske artefakter, manuskripter, pergamenter og andre beviser på Amalfis vigtige indflydelse på Middelhavets historie.

Nogle af de genstande, du kan se på Antico Arsen ale, omfatter for eksempel:

 • Orienteringsredskaber såsomkompasser, der blev brugt på oceaniske ruter.
 • Tabula d'Amalpha, som er en maritim kode, der blev brugt indtil det 16. århundrede.
 • Ensamling af historiske beklædningsgenstande, der bæres hvert år i den byzantinske procession.
 • Yarì-mønten, der tidligere blev præget til betaling i Middelhavets havne.

Nyttige oplysninger

 • Pris: der er gratis adgang.
 • Åbningstider**:** hver dag om sommeren (10:00 til 20:00). Tirsdag til søndag om vinteren (10:00 til 13:00 og 15:00 til 19:00).

8. Gå ind i katedralen i Amalfi og betragt dette monuments skatte

Amalfi katedralen|©David Eburne
Amalfi katedralen|©David Eburne

Et besøg i Amalfis katedral er en oplevelse, man ikke må gå glip af i februar. I denne måned, hvor der er lavsæson, behøver du ikke opleve køer eller menneskemængder. På den måde kan du i ro og mag nyde de skatte, som dette monument rummer.

Denne katolske bydel i romansk stil er dedikeret til apostlen Sankt Andreas, som er byens skytshelgen. Derfor finder du skulpturer, freskoer og andre genstande, der refererer til ham.

Blandt de relikvier, du kan se, er følgende:

 • En skulptur (16. århundrede) med apostlen Sankt Andreas, den døde Kristus og Dolorosa.
 • Serien af freskomalerier, der skildrer apostlens liv på loftet.
 • Forsoningskapellet med Sankt Andreas' relikvier.
 • Krypten med apostelens grav og freskoer, der skildrer ligets ankomst fra Konstantinopel.
 • Højalteret med Sankt Andreas' korsfæstelse afbildet på lærred.

Nyttige oplysninger

 • Pris: Der er gratis adgang til basilikaen, men hvis man vil ind i klosteret og museet, skal man betale en gennemsnitspris på 3 € pr. person.
 • Åbningstider**:** hver dag fra marts til juni (9:00 til 18:45), fra juli til september (9:00 til 19:45) og fra november til februar (10:00 til 13:00 og 14:30 til 16:30).

9. Nyd en unik panoramaudsigt over Amalfi fra Torre dello Ziro

Ziro-tårnet|©Danielle
Ziro-tårnet|©Danielle

Februar i Amalfi byder på en unik vinterstemning, hvor skygger og kolde toner dominerer atmosfæren. Udnyt dette naturfænomen til at få en anderledes udsigt over byen og Middelhavet fra Torre dello Ziro.

Du skal kun køre ca. 5 minutter fra centrum af Amalfi eller tage en bus i ca. 15 minutter til den historiske fæstning, bygget i sten i det 15. århundrede på højdedraget mellem Amalfi og Ravello.

Fra udsigtstårnet kan du se ud over Amalfi , Salernobugten og endda få øje på nogle af de nærliggende landsbyer, der udgør Amalfikysten i det fjerne.

10. Oplev aperitivokulturen i Amalfi

Aperitiffer på bordet|© Evelyn Semenyuk
Aperitiffer på bordet|© Evelyn Semenyuk

Uanset om du kun bliver én dag eller beslutter dig for at tilbringe fire dage i Amalfi, bør du opleve den såkaldte aperitivo-kultur i februar. Dæmp vinterkulden med nogle lækre traditionelle alkoholiske drikke.

Du kan besøge de barer og restauranter, der ligger på Piazza del Duomo. Her vil du blive tilbudt en aperitif bestående af en drink (limoncello, øl, vin osv.) ledsaget af en snack (oliven, chips, pizza osv.). Og hvis du vil have et mere omfattende måltid, kan du bestille en tallerken med blandet pålæg.

Hvad skal du pakke til dit besøg i Amalfi i februar?

Hue i kufferten|© Boxed Water Is Better
Hue i kufferten|© Boxed Water Is Better

Amalfi i februar er et koldt sted med regnvejrsdage og overskyet himmel. Så hvis du planlægger at besøge byen, der har givet navn til Amalfikysten, skal du pakke noget solidt, varmt tøj, der kan holde dig varm.

Det er vigtigt at pakke mindst et par lange bukser, langærmede T-shirts og varme tr øjer. Du skal også bruge en cardigan eller en anden varm jakke til at beskytte dig mod kulden.

Du skal pakke noget tilbehør som huer, halstørklæder og handsker. Glem heller ikke flere par sokker (åndbare, men varme) , vintersko, en mackintosh eller en paraply.

Amalfis turistmængder i februar

Amalfikysten|©Alejandro Espejo LC
Amalfikysten|©Alejandro Espejo LC

Amalfi har tendens til at have et meget lavt antal turister i februar. Det skyldes, at det er vinterens koldeste og mest regnfulde måned med temperaturer mellem 8°C og 13°C.

Amalfi er dog det ideelle rejsemål i denne måned for dem, der elsker nostalgiske landskaber og uberørte steder. Du kan slentre gennem gaderne og besøge monumenterne uden at stå i kø.

Selvfølgelig vil du se nogle butikker lukket i denne sæson, men det forhindrer dig ikke i at have det sjovt. Det samme gælder for Amalfi bådture eller andre vandaktiviteter, som er tilgængelige i henhold til de daglige vejrforhold.

Book en bådtur langs Amalfikysten