Pompeii, Capri og Sorrento 2-dages rejse fra Rom

4.3
(175 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Varighed: 2 dage
Denne aktivitet har UDEMÆRKET anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
GRATIS afbestilling
Fra
4.976 kr 4.524 kr
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
 • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reservér den uden risiko!

Oversigt

Oplev nogle af de vigtigste attraktioner i Syditalien på denne to-dages tur til Napoli, Pompeji, Sorrento (hvor du overnatter) og Capri. I en fuldt udstyret bus med højst 35 passagerer får du mulighed for at se en del af Amalfikysten samt den romerske by, der til sidst blev begravet af Vesuvens lava.

Turen omfatter afhentning fra udvalgte hoteller eller, hvis det ikke er muligt, fra et tidligere aftalt mødested. Den første dag besøger du Napoli og Pompeii og overnatter på et hotel i Sorrento. Den anden dag, undtagen om vinteren, vil være afsat til at besøge Capri og afslutte turen i Sorrento.

 • Rejs på en all-inclusive-rejse fra Rom til Syditalien med hjælp fra en rejseleder og en assistent i Sorrento.
 • Se den smukke by Napoli, Pompeji-ruinerne og badebyen Sorrento.
 • Nyd turene uden at skulle bekymre dig om transport eller mad, da du får 2 frokoster og 1 middag inkluderet i turen.

Hvad er inkluderet

 • Ekspertguide eller audioguide
 • Transport i airconditioneret køretøj
 • Afhentning på udvalgte hoteller i Rom eller på et mødested
 • To frokoster

Vælg deltagere og dato

Hvad man kan forvente

Denne tur giver dig mulighed for at udnytte dit ophold i Rom til at se nogle af de vigtigste attraktioner i Syditalien på en fuldt organiseret måde.

Når du er blevet hentet på dit hotel (hvis det er et af de udvalgte hoteller) eller på det aftalte mødested, kører bussen med rejselederen af sted mod Napoli, hvor turen varer ca. 1½ time.

Ud over Napoli vil den første dag være afsat til at besøge Pompeji-ruinerne og Sorrento på Amalfikysten, hvor du vil spise middag og overnatte.

På den anden dag rejser du til øen Capri for at besøge den spektakulære Blå Grotte (dette besøg er ikke muligt om vinteren, hvor du vil bruge dagen på at udforske Sorrento). Om eftermiddagen vender du tilbage til Rom.

Få kendskab til nogle af de kuriositeter, som den rute, du skal køre, byder på:

 • Napoli: I denne syditalienske by har du mulighed for at besøge steder som Vomero, en bakke, hvorfra du har den bedste udsigt over Napoli.
 • Pompeii: Afhængigt af datoen kan du besøge det arkæologiske område i Pompeii med en lokal guide eller en audioguide. Denne gamle romerske by blev begravet af lava efter Vesuvens udbrud i år 79, hvilket har gjort det muligt for resterne at blive vidunderligt bevaret.
 • Sorrento: en af de byer, der udgør en del af den såkaldte Amalfikyst. Her vil du blive assisteret af en assistent, som vil hjælpe dig med at lære byen at kende.
 • Capri (undtagen mellem november og marts): øen Capri er et af de smukkeste rejsemål i Italien. Du kan bl.a. besøge den blå grotte og nyde de farver, som sollyset frembringer i grotten og i vandet.

Ud over overnatningen i Sorrento omfatter turen en morgenmad, to frokoster og en middag. Om eftermiddagen på den anden dag kører bussen tilbage til Rom.

Anmeldelser

4.3
· 175 Anmeldelser
 • S
  Santiago
  5
  (0 Anmeldelser)
  Byen Pompeii overraskede mig, jeg havde aldrig forestillet mig den på denne måde. Et historisk sted, hvor der er blevet udført en smuk arkæologisk opgave. Guiderne til hvert af de steder, der blev vist, viste perfekt, hvordan samfundet og akvædukterne var på den tid. Jeg havde heller ikke forestillet mig de udgravninger, der blev foretaget for at se, hvad der var forstenet i det rum, der blev fundet. Et besøg, som man virkelig ikke må gå glip af.
 • L
  Laura
  4
  (0 Anmeldelser)
  Vi nød vores tur til Pompeii, Sorrento og Capri i fulde drag. Den frie tid i Sorrento og Capri gav os tid nok til at udforske området på egen hånd og i vores eget tempo. Jeg ville give denne tur 5 stjerner, hvis det ikke var fordi, at måltiderne på den første dag og på hotellet i Sorrento var ret dårlige. Vi blev også tildelt et andet hotel end de 4-stjernede hoteller i Sorrento, som ikke lå i gåafstand fra byens centrum. Det var lidt skuffende, men hotellet havde dog en gratis shuttleservice.
 • A
  Arantxa
  5
  (0 Anmeldelser)
  Alt var perfekt, udflugter til tiden, og hotellet var meget godt beliggende, og behandlingen var uovertruffen.
 • G
  Gonzalo
  5
  (0 Anmeldelser)
  Fremragende tur, der havde den rigtige kombination af udforskning af byerne og stranden. Hotellerne var 4-stjernede som annonceret, måltiderne var inkluderet, busserne var rene og havde aircondition. Alt i alt kan jeg varmt anbefale dette firma, det er pengene værd!
 • Se mere

  Yderligere info

  Afbestillingsregler