Videresalg af Harry Potter London-billetter: alt det du har brug for at vide for at få billetter til studierne

Vil du gerne besøge Harry Potter Studios Park i London, men frygter du, at billetterne bliver udsolgt, før du kan nå at købe dem? Se her, hvordan du kan få fat i dem, før de bliver udsolgt, og hvilke alternativer du har.

Isabel Catalán

Isabel Catalán

5 minutters læst

Videresalg af Harry Potter London-billetter: alt det du har brug for at vide for at få billetter til studierne

Harry Potter Studios Park | ©Karen Roe

Siden Harry Potter Studios Park åbnede i 2012, har den hvert år budt velkommen til tusindvis af Potterheads fra hele verden, som rejser til London specifikt for at se de studier, hvor deres yndlingsfilm blev lavet. Det betyder, at billetter til Warner Bros. studierne er meget eftertragtede.

Ved visse lejligheder kan det endda se ud, som om du kun kan få dem ved magi, men intet kunne være længere fra sandheden. I dette indlæg fortæller jeg dig, hvordan du køber billetter til Harry Potter Studios Park, før de bliver udsolgt, og undgår videresalg, så du kan nyde J.K. Rowlings saga i fulde drag.

Hvordan får man billetter til Harry Potter Studios, før de bliver udsolgt?

Billetter til parken| ©jfer21
Billetter til parken| ©jfer21

Nøglen er, hvor tidligt du køber dine billetter. Harry Potter Studios Park er en af Londons mest populære turistattraktioner og har tusindvis af besøgende hver dag, så hvis du ved, at du gerne vil besøge Warner Bros. studierne, hvor nogle af filmene blev indspillet, er det bedst at bestille dine billetter, så snart du ved, hvornår du kommer til den britiske hovedstad.

Hvis du køber billetter med Harry Potter Studios transfer online på forhånd, kan du booke en bestemt dato og et bestemt tidspunkt for at besøge studierne. På den måde sikrer du dig en plads på et bestemt tidspunkt, da der er begrænsede pladser, og hvis du venter til sidste øjeblik, er der sandsynligvis ingen billetter tilbage.

Det første sted, de fleste Potterheads kigger efter billetter, er Warner Bros. hjemmeside, hvilket betyder, at efterspørgslen er ekstremt høj, og billetterne bliver hurtigt udsolgt som ved et trylleslag (no pun intended!).

Book billetter til Harry Potter Park

Hvad gør man, hvis Harry Potter-billetterne er udsolgt?

Hogwarst-slottet| ©Karen Roe
Hogwarst-slottet| ©Karen Roe

Men lad dig ikke afskrække, for dette er ikke den eneste mulighed for at få billetter til Harry Potter Studios Park.

Fortvivl ikke, hvis der ikke er ledige billetter på Harry Potter Studios Parks hjemmeside til den dato, du ønsker - alt er ikke tabt!

Nogle gange ændrer besøgende deres planer i sidste øjeblik og beslutter at betale et ekstra gebyr på £10 for at ombooke deres billetter afhængigt af studiets tilgængelighed, så hvis du besøger hjemmesiden ofte, kan du måske finde ledige billetter til en dag, der tidligere var angivet som fuld.

Book billetter til Harry Potter Park

Book billetter med transfer til Harry Potter Studios Park og undgå hovedpine

Book online| ©Glenn Carstens-Peters
Book online| ©Glenn Carstens-Peters

Hvis du selv ved at holde øje med Warner Bros Studios' hjemmeside stadig ikke kan finde ledige billetter, skal du ikke bekymre dig, for der er en anden mulighed, der vil hjælpe dig med at opfylde din drøm, og det er at bestille dem gennem en organiseret tur til Harry Potter Studios Park.

I modsætning til billetter på Warner Bros' hjemmeside, hvor folk normalt bare køber billetter, kan du på hjemmesider som Hellotickets booke dine billetter med transport til Harry Potter Studios Park, som inkluderer både adgang og bustransport til studierne i Leavesden (Hertfordshire), 30 km nordvest for London.

Efter min mening er dette virkelig den mest bekvemme mulighed for at besøge Harry Potter Studios Park, især hvis du ikke ønsker at bruge Londons offentlige transport, eller hvis du rejser med din familie, da du kommer direkte til studierne, og rejsen ikke vil være for vanskelig for børnene.

En forenkling af logistikken vil gøre oplevelsen meget sjovere. Du behøver ikke at bekymre dig om at skulle skifte mellem forskellige transportmidler, og du behøver heller ikke at holde styr på tidsplaner for at nå frem til tiden.

Book billetter til Harry Potter Park

Jeg kan ikke finde billetter, skal jeg gå til en forhandler?

Besøg i Dursleys hus på turné| ©Bill Bartlett
Besøg i Dursleys hus på turné| ©Bill Bartlett

Der er tidspunkter på året som jul i London eller sommer i London, hvor efterspørgslen stiger, og det virker som en umulig mission at finde ledige billetter til Harry Potter Studios Park.

Det kan få os til at overveje andre muligheder, som vi normalt ikke ville overveje, såsom videresalg i nærheden af attraktionen eller på hjemmesider, der sælger brugte varer.

Men videresalg er ikke det bedste sted at købe billetter, fordi der er risici forbundet med at købe dem af en fremmed. Disse er beskrevet nedenfor.

Farer ved at købe Harry Potter Studios Park-billetter fra videresælgere

  • Du kan få en falsk billet, der forhindrer dig i at komme ind i parken.
  • Du kan modtage en duplikatbillet, fordi der er lavet mange kopier af den originale billet til videresalg, så kun den første besøgende, der ankommer til stedet, får lov til at komme ind, og alle andre, der også har en duplikatbillet, vil blive låst ude.
  • Du betaler en ublu pris for en billet, især til populære attraktioner som Harry Potter, hvor der er stor efterspørgsel på at komme ind.
  • Forhandleren sender dig billetterne "in extremis". Når du køber dem på brugte hjemmesider, skal du ofte vente næsten med hjertet i halsen på, at de bliver sendt til dig, og afhængigt af sælgerens formalitet kan det tage lang tid. Hvis de nogensinde kommer frem.

Book billetter til Harry Potter Park

Alternativer til at opleve Harry Potter i London, hvis du ikke kan få billetter

King's Cross Station er perron 9 og ¾.| ©Brian Griffin
King's Cross Station er perron 9 og ¾.| ©Brian Griffin

Hvis du stadig ikke kan få billetter til Harry Potter Studios Park, hverken på Warner Bros. Studios hjemmeside eller ved at booke en plads på en organiseret bustur, skal du ikke lade dig afskrække, for der er andre måder at nyde Harry Potters magiske verden i London på og have det sjovt.

Tag på rundtur til Harry Potter-steder i London

Den britiske hovedstad er fyldt med steder, der blev brugt som kulisser til Harry Potter-filmene. Så hvis du elsker den unge troldmands saga, er en god ting at gøre i London at tage på en guidet tur til alle disse steder for at genopleve nogle af de mest ikoniske scener fra filmene.

Hvis du har lyst til at gøre dette som et alternativ til at besøge Harry Potter Studios Park, vil Harry Potter-filmlokationerne i London vise dig nogle af sagaens lokationer, som du kan udforske på egen hånd med metroen.

Men for at få mest muligt ud af oplevelsen anbefaler jeg, at du tager med på en guidet tur, da du vil blive ledsaget af en professionel guide, der ved en masse interessante fakta om indspilningen af filmene, om sagaen og om selve byen. Du vil se forskellen!

Jeg giver dig de muligheder for ture, som Hellotickets har, så du kan booke den, der passer bedst til dig:

Tag på shopping i Harry Potter-butikker i London

På din tur til London skal du besøge en af Harry Potter-butikkerne i byen for at købe den Harry Potter-souvenir, du altid har ønsket dig til din samling.

Der er så mange af dem, og de sælger alle noget forskelligt! Fra tøj, krus, krammedyr og brætspil til traditionelt slik, papirvarer, gadgets og specialudgaver af romanerne.

Hvis du vil besøge en af dem for at købe nogle gaver, så tjek indlægget De bedste Harry Potter-butikker i London, hvor du finder flere steder i byen, som du vil elske.

Book billetter til Harry Potter Park