Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Legoland London: billetter, priser, hvordan man kommer til...

Legoland Park i London kan være en af de bedste oplevelser, når det gælder børneunderholdning under dit besøg i den engelske hovedstad.

Keyvis Montilva

Keyvis Montilva

9 minutters læst

Legoland London: billetter, priser, hvordan man kommer til...

Legoland Park | ©Abel Cheung

At bestille billetter til Legoland Park, der ligger lige uden for Greater London-området, er en fremragende beslutning, hvis du leder efter ting at se eller lave på et besøg i London.

Dette er endnu mere interessant , hvis du har små børn i din gruppe, da dette er noget, der kan underholde dem meget mere end den arkitektoniske skønhed eller den kulturelle betydning af resten af byen. For at du kan nyde dette besøg kan det være nyttigt at have oplysninger om billetter, priser, åbningstider, transportmuligheder og meget mere.

Hvor meget koster billetter til Legoland Park i London?

Legoland i London| ©Henry Burrows
Legoland i London| ©Henry Burrows

Billetpriserne til Legoland Park i London er overraskende billige sammenlignet med adgangspriserne i andre forlystelsesparker med lignende underholdningstilbud til børn.

Afhængigt af hvor du køber billetterne, kan de koste mellem 100 euro og 110 euro pr. person, inklusive transport fra byens centrum til det arkitektoniske kompleks, hvor Legoland er beliggende.

Disse billetpakker med transfer-inklusive transport er tilgængelige online med attraktive fordele, hvis du ønsker at bestille på forhånd. Samtidig er du garanteret at kunne annullere din reservation, hvis du giver et tilstrækkeligt varsel.

Hvis du køber billetter direkte i parken, hvilket er et glimrende alternativ til at købe dem på forskellige måder, f.eks. som årskort, skal du vide, at priserne kan ændre sig alt efter årstiden.

Book en plads i London Sightseeing-bussen

Hvilke typer billetter er der til Legoland Park i London?

Legoland i London| ©Jamila Hanan
Legoland i London| ©Jamila Hanan

Til Legoland Park i London er der flere typer billetter, som ændres afhængigt af købstidspunktet eller besøgets varighed. Den mest almindelige og den, du bør være interesseret i, er den, der er reserveret til en enkelt dag på en bestemt dato takket være et forudgående køb.

Dette sælges normalt af online shopping sites, der tilbyder bekvemme rejser til denne forlystelsespark, der ligger i den sydlige udkant af London, nærmere bestemt i byen Windsor.

Derefter følger billetter, der købes ved billetkontoret på besøgsdagen, men de er et skridt nedad i bekvemmelighed, da de er dobbelt så dyre som billetter med reservation.

Der findes årskort, som giver dig mulighed for at besøge parken så mange gange du vil i løbet af året, og som omfatter nogle rabatter på køb og forbrug i parken. De er dog ikke særlig praktiske for en person, der kun besøger landet som turist.

Endelig kommer du til de billetter, der er inkluderet i dit ophold på et af de to resorthoteller samt de andre Legoland-partnerhoteller i Windsor-området. Men igen er der det faktum, at deres priser og tilgængelighed i høj grad afhænger af den tid på året, hvor du besøger dem.

For eksempel vil julesæsonen være fyldt med turister, da et besøg i denne park er en af de bedste ting at lave i London i julen, hvis du rejser med børn.

Bestil en personlig rundvisning i London

Er billetter til Legoland Park inkluderet i alle London Sightseeing Passes?

Legoland i London| ©Rob Young
Legoland i London| ©Rob Young

Da Legoland Park er en privat, temmelig kommerciel attraktion, der ikke har nogen særlig forbindelse til Londons kulturelle identitet, er billetter til Legoland Park ikke inkluderet i nogen rabatkort eller turneer i byen.

Det betyder dog ikke, at det ikke er en af de bedste ting at lave i London med børn. For retfærdigvis skal man forstå, at børn også har brug for underholdning, der er helt fokuseret på deres behov.

Så denne park, som kombinerer det bedste fra underholdningsmaskinerne med den særlige skønhed af de velkendte danske legoklodser, er en god flugt i turistplanlægningen.

Bestil dit London Sightseeing Pass

Er der guidede ture i Legoland Park i London, og er de det værd?

Wembley Stadion, Legoland| ©Rob Young
Wembley Stadion, Legoland| ©Rob Young

Ligesom med turistkort opstår der et scenarie, hvor det er lidt ulogisk at ønske en guidet tur til en forlystelsespark, hvor hele stedets indretning er meget intuitiv.

Faktisk er der kun få steder, der er mere skiltet end et sted som dette, der dagligt modtager tusindvis af besøgende og har masser af områder til underholdning for disse mennesker.

Hvis du på den anden side leder efter en aktivitet med en guide, fordi du kan lide at lære om stedets historie direkte fra en specialist, kan du tage med på en af Londons bedste sightseeing busture.

Udflugter til udkanten af byen er et andet alternativ. Da Legoland ligger lige uden for Windsor, er det faktisk en god idé at bestille en tur til Windsor Castle og det historiske centrum til den næste dag på din rejse.

Bestil en tur til Buckingham og Windsor Castle

Er der særlige billetter til børn eller ældre?

Lego-drage i Legoland| ©Josh Hallett
Lego-drage i Legoland| ©Josh Hallett

Der er ingen ekstra aldersbaserede entrépriser, men i Legoland Park i London er der en rabat på ca. 12 % for børn mellem 3 og 15 år.

Det betyder, at onlinekøb, hvor du sikrer dig en transfer fra det centrale London og en returrejse til samme sted, normalt bringer dine priser pr. person ned på omkring 93 euro, når det er for en person, der er i disse stadier af sin ungdom.

Børn under tre år er gratis, og der er ingen ekstra gebyrer for at bruge barnevogne til at bevæge sig rundt i parkens områder.

Du kan også glæde dig over at vide, at dette er en forlystelsespark, der er fremragende udstyret til kørestolsbrugere. Kørestolsbrugere får ofte forrang i køerne for at komme ind i forlystelserne.

Hvorfor er det bedre at købe billetter online end på billetkontoret?

Bogstaver i hele Legoland| ©Abel Cheung
Bogstaver i hele Legoland| ©Abel Cheung

Der er store forskelle mellem priserne på en billet, der købes på forhånd online, og en billet, der købes på besøgsdagen på billetkontoret i London Legoland Park.

På visse tidspunkter af året kan besparelserne ved forudgående køb være helt op til 50 %, og ved online køb med overførsler er besparelserne lige så betydelige, når du tager højde for den procentdel af servicen, der går til booking og køb af billetten.

En anden afgørende faktor, der gør onlinekøb til det bedste alternativ, er spørgsmålet om parkkapacitet, da man risikerer at blive udelukket, hvis man ankommer på en dato, hvor London-området er overfyldt.

Åbningstider for Legoland Park i London

Legoland Lego Bob i Legoland| ©Josh Hallett
Legoland Lego Bob i Legoland| ©Josh Hallett

Alle dage året rundt åbner Legoland Park i London kl. 10.00 uden undtagelse. Det, der dog tilpasses afhængigt af årstiden, er lukketiden, som normalt er kl. 17.00, men i weekender og i højsæsonen er lukketiden forlænget til kl. 19-20.00.

Hvad angår den tid, du kan afsætte til dette besøg, er det meget varieret, da det hele afhænger af din interesse og hvor mange gange børnene vælger at deltage i de mekaniserede forlystelser.

Når du kører fra byen med en privat transport, skal du regne med at bruge ca. 8,5 timer fra afgangsstedet til afhentning ved parkens porte og tilbagevenden til det centrale London.

Det skal dog bemærkes, at de bedste alternativer er de alternativer, der tilbyder en returrejse med busser, som har direkte forbindelse til parkens personale. Grunden til dette er, at afgangene sker fra de tidlige morgentimer til en time efter lukketid, så du kan forlade stedet, når det passer dig.

Af denne grund er et besøg i Legoland Park en af de bedste ting at lave i London i løbet af et 7-dages besøg, da du kan bruge halvdelen af en af dem, men det vil ** efterlade dig fri morgen eller aften** til at gøre hvad du vil i resten af byens kulturelle alternativer.

Hvornår er det bedste tidspunkt på året at besøge denne park?

Stonehenge i Legoland, London| ©Josh Hallet
Stonehenge i Legoland, London| ©Josh Hallet

Det er ikke den tid på året, du vælger at besøge Legoland Park i London, der er afgørende for, om du kan nyde et besøg i parken.

Både vinter- og sommersæsonen bringer et betydeligt antal besøgende til byen, især når den falder sammen med skoleferier eller jule- og nytårsfesterne.

Så det bedste, du kan gøre for at tilpasse dig betingelserne for dit besøg, er at forstå sammenhængen på den pågældende årstid, når du bestiller dine billetter. Om sommeren vil der som forventet være et par ekstra køer for børn, der skal deltage i forlystelserne, men det er helt sikkert mere gunstigt vejr end det regnfulde vejr, som man kan opleve en regnfuld efterårseftermiddag.

Et besøg i London i april kan f.eks. være et afbalanceret tidspunkt med en moderat tilstrømning af besøgende og et relativt behageligt vejr. Misforstå dog ikke anbefalingen, for selv på de koldeste decemberdage, fyldt med juleturister, vil du have en god tid på dette underholdende sted.

Hvordan kommer man til Legoland Park fra det centrale London?

Legoland i London| ©Josh Hallett
Legoland i London| ©Josh Hallett

Det er klart, at den bedste måde at komme til Legoland Park på er at bestille en transport som den, der tilbydes ved online shopping sammen med den samme billet, der kommer med rabatter ved forudgående køb.

Men da mobiliteten i London er så god, ikke kun til byens centrum, men også til udkanten, er det fornuftigt at vide, at der findes offentlige transportalternativer, som kan få dig til Windsor fra London på rekordtid.

Der kører busser fra Victoria Station på Bulleid Way på forskellige tidspunkter i løbet af dagen. Togene kører fra Paddington og Waterloo stationerne til henholdsvis Windsor and Eton Central og Windsor and Eton Riverside stationerne.

Fra begge togstationer i Windsor byområde er der direkte busforbindelser til Legoland Park.

Bemærk venligst, at da dette ligger uden for Londons hovedstadsområde, fungerer de mobilitetskort, som du sandsynligvis vil købe som anbefalet i de praktiske vejledninger til brug af Londons undergrundsbane, ikke længere.

Hvad er attraktionerne i Legoland Park i London?

Millennium Bridge og London Eye i Lego| ©Gareth Milner
Millennium Bridge og London Eye i Lego| ©Gareth Milner

Som du kan forestille dig, er alt, hvad der er relateret til verdenen med at bygge arkitektoniske vidundere med Lego-brikker, hovedaktørerne i denne forlystelsespark med tema.

Legoslotte, en kopi af Londons centrum, piratskibe, køreområder med rigtige Lego-biler og undervisningsværksteder suppleres af et vandlegeområde, hvor man kan køle sig af fra den brændende sommervarme.

Alt dette og meget mere er de attraktioner, der udgør dette børneunderholdningskompleks. Der er også restauranter og caféer rundt omkring i faciliteterne, så hele familien kan få en komplet eftermiddag, hvor et godt måltid mad er endnu et godt minde fra oplevelsen.

Hvad skal du have på, når du besøger Legoland Park i London?

Legoland i London| ©Josh Hallett
Legoland i London| ©Josh Hallett

I London Legoland Park vil du gå en tur, det er helt sikkert. Derfor er det vigtigt, at du har behagelige sko og åndbart tøj på, hvis du besøger byen om sommeren, som typisk er ret fugtig i det sydlige England.

Hvis du rejser om vinteren, er det bedst at klæde dig i behageligt tøj, der giver dig en bred vifte af bevægelsesmuligheder, men glem ikke at klæde dig varmt på, da de blæsende vinterdage er et andet karakteristisk træk ved Sydenglands sydlige del.

Med hensyn til hvordan de små skal være klædt på, kan jeg råde dig til at medbringe forskellige slags tøj, da de sandsynligvis vil være interesserede i at blive våde, hvis vejret er gunstigt, og de kan altid blive beskidte midt i alle legene og aktiviteterne.

Når du er tilbage i byen, vil du indse, at det ikke er så fysisk udmattende en oplevelse. Derfor er det også en god idé at afslutte dagen med nogle af Londons bedste nattelivsture, så du også kan få noget voksenunderholdning ud af en dag fuld af børneaktiviteter.

Book en natlig rundtur i London

Er der nogen særlige betingelser for at besøge Legoland Park i London?

Legoland i London| ©Josh Hallett
Legoland i London| ©Josh Hallett

Bekræftelse af køb af billetter til Legoland Park i London sker straks, hvis du bestiller mere end 7 dage før den valgte dato. Hvis dette ikke er tilfældet, kan det tage op til 48 timer at få en bekræftelse, afhængigt af om der er plads til overførslen, samt på spillestedets billetkontor.

Børn skal altid være ledsaget af en voksen, ingen undtagelser, og kørestole er ikke omfattet af protokollen om assistance, men kun for bustransporter. Togene følger de samme retningslinjer for rummelighed, som gælder for den britiske offentlige transport.

Bortset fra disse mindre forhold er billetter til Legoland Park en af de bedste ting at lave i London om sommeren, eller endda om vinteren.