London Eye og Madame Tussauds Museum: hvordan man arrangerer et besøg til to af byens mest populære attraktioner

Hvis du leder efter en måde at spare lidt på under din tur til London, kan det hjælpe dig at købe kombinerede billetter til flere attraktioner - læs videre!

Isabel Catalán

Isabel Catalán

8 minutters læst

London Eye og Madame Tussauds Museum: hvordan man arrangerer et besøg til to af byens mest populære attraktioner

London Eye | ©David Henderson

Hvis du planlægger at se flere af Londons mest populære turistattraktioner under dit ophold i byen, er den bedste måde at spare penge på at vælge en kombinationsbillet til nogle af dem, da det kan være meget dyrere at købe dem hver for sig.

Det er tilfældet med kombinationsbilletterne til London Eye og Madame Tussauds Museum i London. I dette indlæg fortæller jeg dig bl.a., hvordan du kan købe kombinationsbilletter, og hvor meget du kan spare med dem. Gå ikke glip af det!

Hvor kan man købe kombinerede billetter til London Eye og Madame Tussauds Museum i London?

Uden for Madame Tussauds Museum| ©annahasfreckles
Uden for Madame Tussauds Museum| ©annahasfreckles

Både London Eye og Madame Tussauds Museum er to af Londons mest berømte turistattraktioner.

Det betyder lange køer ved billetkontoret for at forsøge at købe billetter, så hvis du beslutter dig for at få dem der, er der altid risiko for, at de hurtigt bliver udsolgt på grund af stor efterspørgsel, og når det bliver din tur, vil du se skiltet "udsolgt". Desuden har du spildt kostbar tid på din rejse til London på at stå i kø ved billetkontoret, når du kunne have besøgt et af Londons museer eller taget på en sightseeingbustur i byen.

Den bedste løsning

Min anbefaling er at undgå dette scenarie for enhver pris og vælge den hurtigste og mest bekvemme løsning, som er at købe dine billetter online og på forhånd for at tage på London Eye og besøge Madame Tussauds Museum.

Det er alle fordele! Du kan få dine billetter hjemmefra, uden at du behøver at tage hen til attraktionernes billetkontorer eller stå unødigt længe i kø, og du kan tage dem med dig i kufferten, inden du rejser.

Bestil billetter til London Eye

Hvordan køber jeg kombinerede billetter online, og hvordan bruger jeg dem?

Besøg på London Eye| ©Alessio Cesario
Besøg på London Eye| ©Alessio Cesario

Kombibilletter til London Eye og Madame Tussauds kan købes på begge attraktioners hjemmesider.

Hvis du f.eks. bruger London Eye-webstedet til at købe en kombinationsbillet, skal du blot vælge den ønskede kombinationsbillet, den dato og det klokkeslæt, du ønsker at deltage i den første aktivitet (besøget på London Eye), og antallet af billetter, når du surfer på webstedet. Så let er det!

Hvis du bestiller de kombinerede billetter gennem Madame Tussauds Museum, er processen den samme, idet dette museum er den første attraktion, du skal besøge, og pariserhjulet er den anden attraktion.

I øjeblikket kan du på Hellotickets ' websted købe billetter til disse to attraktioner separat. På den ene side har du billetterne til London Eye og billetterne til Madame Tussauds Museum, begge til en pris på ca. 40 euro.

Bestil billetter til Madame Tussauds Museum

Andre kombinationsbilletter til London

Hvis du overvejer at se flere af Londons største attraktioner, men denne kombination ikke er ideel for dig, skal du ikke være bekymret, for der er andre muligheder at overveje, som også vil spare dig penge. Her er et udvalg af de bedste kombinationsbilletter fra Hellotickets:

Hvor meget kan jeg spare med en kombineret billet til London Eye og Madame Tussauds Museum?

Rundvisning i Madame Tussauds London| ©Luke Rauscher
Rundvisning i Madame Tussauds London| ©Luke Rauscher

Fra £45 kan du få en kombineret billet til London Eye og Madame Tussauds Museum, som kan spare dig omkring 33%, når den købes sammen.

Hvis du vil have begge attraktioner med på din dagsorden under dit ophold i London, er det at få en kombineret billet en mulighed, som jeg varmt kan anbefale for at spare en krone, da det er dyrere at købe dem separat, og det er to attraktioner, som i øjeblikket desværre ikke er inkluderet i London Pass eller London Explorer Pass.

Besøg på både London Eye og Madame Tussauds Museum er dog inkluderet i Magic London Pass, et turistkort, der inkluderer adgang til flere af Londons attraktioner (f.eks. Madame Tussauds London, The London Eye, The London Dungeon, SEA LIFE London eller Shrek's Adventure London), og som især kan anbefales til familier, der rejser med børn til byen, og som ønsker at nyde den britiske hovedstad på en sjovere og mere familievenlig måde.

Hvis du vil vide mere om sightseeingkort til London, anbefaler jeg, at du tager et kig på indlægget Det bedste sightseeingkort til London, hvor hvert enkelt kort analyseres i detaljer.

Bestil billetter til London Eye med auobus og cruise

Hvornår kan jeg lave det kombinerede besøg til disse to attraktioner?

Udsigt fra foden af London Eye| ©Andres Urena
Udsigt fra foden af London Eye| ©Andres Urena

Hvis du køber en kombineret billet til London Eye og Madame Tussauds Museum, betyder det ikke, at du skal se begge attraktioner på én dag i en fart. Du kan planlægge begge besøg, når det passer dig.

Hvis du f.eks. køber en kombineret billet på London Eye-webstedet, skal du først vælge den dato og det tidspunkt, hvor du vil besøge London Eye, og når du har foretaget din reservation, vil du modtage en bekræftelsesmail med et link til at reservere den anden attraktion (Madame Tussauds Museum) på forhånd.

Med denne kombinerede billet til London Eye og Madame Tussauds Museum har du op til 90 dage fra datoen for dit besøg i den første attraktion (London Eye) til at besøge den anden resterende attraktion (Madame Tussauds).

Når du har købt den kombinerede billet, kan du ikke ændre datoen og tidspunktet for dit besøg i den første attraktion (London Eye), men du har højst 5 gange mulighed for at ændre datoen for dit besøg i den anden attraktion før den oprindeligt valgte dato.

Bestil billetter til Madame Tussauds Museum

Hvad vil jeg se på London Eye?

Fra London Eye's udsigtskabiner, der er over 130 meter høje, får du en betagende panoramaudsigt over den britiske hovedstad i konstant bevægelse. Det giver dig mulighed for at se Londons skyline fra et meget originalt og anderledes perspektiv, noget som andre London-observatorier ikke tilbyder.

Fra det højeste punkt på London Eye kan du se Themsen i al sin uendelighed og nyde en storslået udsigt over Big Ben og Palace of Westminster, Westminster Bridge eller den store kuppel i St Paul's Cathedral, for blot at nævne nogle få.

Udsigten fra London Eye er spektakulær på alle tider af dagen, men i skumringen har London en unik og særlig charme.

Før du bestiller dine billetter, skal du tage et kig på London Eye's åbningstider, og hvis det passer ind i din tidsplan, anbefaler jeg dig at læse indlægget The London Eye at night for at finde ud af alle fordelene ved at besøge attraktionen ved solnedgang.

Bestil billetter til London Eye

Hvad skal jeg se på Madame Tussauds?

Usain Bolt på Madame Tussauds London| ©Karen Roe
Usain Bolt på Madame Tussauds London| ©Karen Roe

Hvis du har lyst til et sceneskift og ønsker at komme væk fra de mest kendte museer i London, er et besøg på Madame Tussauds Museum en meget sjov plan, som jeg vil anbefale dig at gøre under dit ophold i byen.

Det overraskende ved dette museum er, hvor veludførte de hyperrealistiske voksfigurer er, som er lavet med stor detaljerigdom og praktisk talt er en kopi af de berømtheder, de repræsenterer. Dette er noget, som man desværre ikke kan sige om andre voksmuseer rundt om i verden. I modsætning til dem har Madame Tussauds i London fortjent fortjent sin berømmelse.

Madame Tussauds er også cool, fordi du kan posere med de berømthedsfigurer, der er udstillet på Madame Tussauds i de forskellige sæt, og tage et morsomt fotoalbum med hjem fra dit besøg.

Og ikke nok med det, på museet kan du ud over voksfigurer af kendte mennesker også nyde forskellige interaktive oplevelser, der gør dit besøg meget mere spændende.

Bestil billetter til Madame Tussauds Museum

Hvordan kommer man fra den ene attraktion til den anden?

Venter på metroen| ©Ingela Persson-Rue
Venter på metroen| ©Ingela Persson-Rue

Hvis du vil udnytte din kombinerede billet til London Eye og Madame Tussauds Museum til at besøge dem samme dag, er den hurtigste og mest bekvemme måde at komme fra den ene attraktion til den anden på at tage Jubilee-linjen i Londons undergrundsbane, som forbinder stationerne Waterloo (tættest på pariserhjulet) og Baker Street (tættest på museet).

Bestil billetter til London Eye og andre attraktioner

Hvor kan man spise i nærheden af London Eye eller Madame Tussauds Museum?

Nyd en hotdog fra Oh My Dog!| ©Richard Ziebold
Nyd en hotdog fra Oh My Dog!| ©Richard Ziebold

I nærheden af London Eye

 • Oh My Dog! Hot Dogs Southbank: Deres hotdogs er lækre. De er perfekte, hvis du har brug for en hurtig frokost, fordi du har travlt.
 • Gillray's Steakhouse & Bar: Perfekt til en smagsprøve på det britiske køkken. Fantastisk udsigt over Themsen, London Eye og Big Ben.
 • Fishcotheque: En af de bedste fish & chips i London. Restauranten er en af de ældste, der har specialiseret sig i denne ret, og har en meget nysgerrig retroatmosfære.

Hvis du vil kende andre restauranter i nærheden af London Eye, hvor du kan spise i omgivelserne, må du ikke gå glip af indlægget Steder at spise i nærheden af London Eye.

I nærheden af Madame Tussauds Museum

 • Bill's Baker Street: Et fantastisk sted indrettet med en retro-følelse til morgenmad eller brunch.
 • Crepes & Shakes: En lille bod i nærheden af museet, hvor de laver fantastiske søde og krydrede crepes. Ideel, hvis du har brug for en hurtig bid mad, inden du fortsætter din rundtur i London.
 • The Metropolitan Bar: En pub, hvor du til en overkommelig pris kan spise typiske retter som fish&chips, kødpølser eller hamburgere, blandt andet.

Bestil billetter til London Eye og andre attraktioner

Andre tips til et kombineret besøg til London Eye og Madame Tussauds Museum i London

Inde i en London Eye-kabine| ©Viator.com
Inde i en London Eye-kabine| ©Viator.com

Tips til et besøg i London Eye

 • Det bedste tidspunkt at besøge London Eye er tidligt, så snart forlystelsen åbner om morgenen: om sommeren kl. 10.00 og om vinteren kl. 11.00.
 • Tag til London Eyepå en hverdag frem for i weekenden eller på helligdage, hvis du vil undgå de lange køer.
 • Husk at medbringe dit kamera, så du kan tage billeder af bybilledet fra London Eye-standeren.
 • Hvis du besøger London i december, skal du tage på London Eye for at se byens julelys i al deres pragt.
 • Tag til Golden Jubilee Bridge for at få de bedste billeder af London Eye udefra.

Tips til et besøg på Madame Tussauds Museum i London

 • For at undgå køerne for at komme ind på museet er det bedst at besøge det tidligt om morgenen, så snart attraktionen åbner.
 • Hvis du tager en selfiepind med på dit besøg på Madame Tussauds , skal du placere kameraet i øjenhøjde med voksstatuen. Det vil få billedet til at se mere realistisk ud.
 • Udnyt dit besøg på Madame Tussauds til at udforske Marylebone-kvarteret, et område med den største koncentration af georgianske huse i hovedstaden.
 • Husk, at det ikke er tilladt at medbringe mad og drikkevarer på et besøg på museet.

Bestil billetter til London Eye og andre attraktioner