Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Westminster Abbey priser

Vil du gerne opleve en kirke, der er lige så ikonisk som Westminster Abbey, men ved du ikke, hvor mange penge du skal bruge, så læs videre!

Isabel Catalán

Isabel Catalán

5 minutters læst

Westminster Abbey priser

Westminster Abbey | ©David Jakab

Westminster Abbey er den ældste kristne kirke i London, et sted fuld af historie, kunst og spiritualitet, som du ikke må gå glip af på din rundtur i det centrale London.

Hvis du allerede kender Westminster Abbey's åbningstider, er det næste skridt at kende Westminster Abbey's billetpriser for at kunne tilrettelægge budgettet for dit besøg i detaljer og købe billetterne.

I dette indlæg vil jeg fortælle dig, hvad de koster, om der er rabatter for besøgende, og om du kan komme gratis ind. Gå ikke glip af det!

1. Hvilket budget skal jeg bruge for at købe billetter til Westminster Abbey?

Indgangen til Westminster Abbey| ©Adam Loeffler
Indgangen til Westminster Abbey| ©Adam Loeffler

Fra 49 € i Hellotickets kan du få en billet til dette ikoniske monument, som giver dig mulighed for at få en guidet rundvisning indenfor i 2 timer i selskab med en engelsktalende guide.

Under turen vil guiden vise dig de mest symbolske steder i Westminster Abbey og vil fortælle dig detaljeret om dens interessante oprindelse, de kongelige kroninger, der fandt sted her, eller hvilke britiske personligheder der blev begravet i tempelets mausoleer, blandt mange andre spørgsmål.

Hvordan kan du fuldende oplevelsen?

Westminster Abbey er i sig selv et spændende besøg, som du kan fordybe dig i i timevis, men for lidt flere penge kan du fra 100 € få en billet, der også omfatter en guidet rundvisning i Houses of Parliament.

Sidstnævnte er en meget anbefalelsesværdig mulighed, hvis du ønsker at udforske Westminster-området i London på kun en halv dag (ca. 4 timer). Du vil få mulighed for at opleve Elizabeth Tower, hvor den mytiske Big Ben lyder, men også Houses of Parliament og lære mere om det britiske demokrati med en lokal guide. Og selvfølgelig får du også mulighed for at se Westminster Abbey i detaljer - det er den mest komplette mulighed!

Desuden kan disse billetter til Westminster Abbey afbestilles, hvilket giver dig mere fleksibilitet, når du planlægger dine planer i den britiske hovedstad, hvilket altid er et plus, når du rejser!

Bestil en rundvisning i Westminster

2. Hvor meget koster billetter til Westminster Abbey i billetkontoret?

Ydersiden af Westminster Abbey| ©Alex Dawson
Ydersiden af Westminster Abbey| ©Alex Dawson

Det er rigtigt, du kan også få billetter til Westminster Abbey fra Westminster Abbey-billetkontoret. Priserne i håndkøb er som følger:

  • Voksne: fra £24.00
  • Børn (6-17 år): fra £10,00
  • Seniorer (65 år og derover): fra £21,00
  • Børn på 5 år og derunder: Gratis

Kan det betale sig at vente med at købe dem i kassen?

Efter min mening er det ikke den bedste løsning at vente med at købe billetterne, indtil du kommer til London.

Dette er et af de mest elskede og besøgte monumenter i England og tiltrækker tusindvis af besøgende hver dag, så hvis du vælger at købe dine billetter på billetkontoret, skal du sandsynligvis vente i en lang kø, og der er ingen garanti for, at de ikke er udsolgt på den ønskede dato og det ønskede tidspunkt.

Desuden kan billetterne på Westminster Abbey-billetkontoret ikke refunderes, så hvis du ændrer dine planer i London i sidste øjeblik,

Af alle disse grunde er det bedst at holde tingene enkle, undgå besværet og sikre dig en plads i Westminster Abbey ved at købe dine billetter online på forhånd.

Bestil en rundvisning i det historiske London

3. Kan jeg besøge Westminster Abbey med et turistkort?

London Pass| ©ba7raini
London Pass| ©ba7raini

Det er rigtigt! Fra 41 € kan du få London Explorer Pass (du betaler for det antal attraktioner, du vil se), mens du fra 74 € kan købe London Pass (du betaler pr. dag og får adgang til over 80 turistattraktioner).

Hvis du planlægger en 3-dages tur til London eller en 4-dages tur til den britiske hovedstad og ønsker at se en række seværdigheder, kan du med et af London Sightseeing Passes ikke kun få adgang til Westminster Abbey, men også få mest muligt ud af dit ophold i London ved at besøge mange forskellige turistattraktioner.

Dette er den billigste mulighed, hvis du vil udforske Westminster Abbey og mange andre seværdigheder i byen, f.eks. London Eye, Tower of London, The Shard, Madame Tussauds Museum og mange andre.

Prisen for de fleste af Londons turistattraktioner er ret høj, men med et af disse pass kan du spare penge (ved at komme ind til en reduceret pris) og også tid (du behøver ikke at stå i kø ved billetkontoret for at købe billetter eller ved indgangen, da de fleste attraktioner normalt har en særlig kø for pass-indehavere). Det er alle fordele!

Køb et turistkort til London

4. Hvordan kan jeg spare penge på mit besøg på Westminster Abbey, og er der nedsatte priser?

Westminster Abbey klostre| ©grassrootsgroundswell
Westminster Abbey klostre| ©grassrootsgroundswell

Ja, besøgende til Westminster Abbey kan få rabat på billetpriserne for visse aldersgrupper (f.eks. børn i alderen 6-17 år eller over 65 år) eller visse grupper som f.eks. studerende eller familier (en voksen og et barn i alderen 6-17 år).

  • Nedsat billetpris for voksne 65+: fra £21
  • Rabatpris for børn i alderen 6-17 år: fra 10 £
  • Studenterpris: fra £21
  • Reduceret pris for familier (en voksen og et barn): fra £24.00

Bestil en rundvisning i Westminster

5. Kan jeg få gratis adgang til Westminster Abbey?

Inde i Westminster Abbey| ©Herry Lawford
Inde i Westminster Abbey| ©Herry Lawford

Kun børn på 5 år og derunder, medlemmer af det britiske sundhedsvæsen (NHS) og handicappede kørestolsbrugere og deres ledsagere kan besøge Westminster Abbey gratis.

De, der ønsker at deltage i gudstjenesterne på Westminster Abbey, kan dog komme gratis ind, men de kan ikke tage på sightseeingtur i kirken og nyde alt det, der er at se på Westminster Abbey, da adgang til kirkens monumenter og grave og Abbey Museum ikke er tilladt.

Med andre ord vil du kun kunne tage plads i kirken og lytte til messen, men på den positive side vil du få en mere autentisk oplevelse, fordi du kan benytte lejligheden til indefra og i respektfuld stilhed at betragte klostrets majestæt og åndelighed i al sin pragt under en religiøs begivenhed, som er hovedårsagen til, at det blev oprettet.

Bestil en rundvisning i Westminster

6. Hvor meget koster det at komme til Westminster Abbey?

Indkørsel i Londons undergrundsbane| ©Hernán Piñera
Indkørsel i Londons undergrundsbane| ©Hernán Piñera

Den billigste måde at komme til Westminster Abbey på uden at bruge en krone er at gå. Det ligger i hjertet af det centrale London, og du kan komme dertil ved at gå en behagelig tur gennem centrum, mens du nyder udsigten til ikoniske steder som Big Ben, Elizabeth Tower, Palace of Westminster og St. James Park.

En anden måde at komme til Westminster Abbey på er ved at tage Londons undergrundsbane (den nærmeste station er Westminster). For mig er det den hurtigste transportform, selv om priserne er lidt høje i London. Du kan få en enkeltbillet for så lidt som 6 € afhængigt af, hvor du skal hen.

Et trick til at spare penge på at komme rundt i den britiske hovedstad er at købe en billet til Londons sightseeingbus eller få et Travelcard eller Oyster Card.

Book en plads på Londons sightseeingbus