Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Hvordan Man Besøger Wembley Stadion

Wembley Stadium har meget at byde på: historie, sportslige skatte, fantastisk arkitektur og meget mere. Her er alt, hvad du behøver at vide for at nyde dette fodboldtempel.

Ana Caballero

Ana Caballero

8 minutters læst

Hvordan Man Besøger Wembley Stadion

Wembley Stadion | ©zorni69

Wembley Stadium er et sportsanlæg i London, der blev bygget i 1923. Dets faciliteter er blevet brugt til at afholde vigtige kampe, ikke kun fodbold, men også rugby, boksning, amerikansk fodbold, blandt andre discipliner. Faktisk har det siden 1986 været scenen for musikalske legender som Queen, Michael Jackson, Madonna og The Killers, blandt andre.

Den bedste løsning

Rundvisning på Wembley Stadion

En komplet rundvisning på Wembley Stadium ledsaget af en guide.

Du vil gå gennem spillertunnelen og på banen, besøge omklædningsrummene og præsidentens loge og se de pokaler og trofæer, der er vundet i de vigtigste konkurrencer i verden.

Hvis dubooker denne tur til Wembley Stadium, vil du ikke kun lære alt om stadionet indeni, men også den professionelle guide, som vil ledsage dig under hele besøget, vil fortælle dig hemmeligheder og anekdoter om det engelske fodboldhold.

Du vil også kunne se in situ-skatte som VM-tværstangen fra 1966 og mindepladerne fra De Olympiske Lege i 1948.

Anbefales, hvis... Du er passioneret omkring sport og er interesseret i dens historie og kuriositeter.

Tag en tur og udforsk Wembley Stadions krinkelkroge

Det udvendige af stadion| ©diamond geezer
Det udvendige af stadion| ©diamond geezer

At udforske Wembley Stadium indefra er en oplevelse, du ikke må gå glip af på din rejse i den britiske hovedstad, især hvis du er passioneret fodboldspiller. Du vil lære om dette vigtige sportssteds historie, høre nogle anekdoter og blive forbløffet over dets pragt.

Book en rundvisning på Wembley Stadium, og du vil opdage alle krogene og hjørnerne af Storbritanniens største stadion. Du vil også se en række udstillinger med skjulte skatte, der er bevaret gennem årene, i hvad der kunne være et af Londons bedste museer med fodboldtema.

Rundvisning inde på stadion

Når du er på Wembley Stadium, vil stadionværten tage dig med rundt på den imponerende bane med et bredt udsyn over tribunerne. Du får mulighed for at sidde i en af udskiftningsstolene og gå gennem spillertunnelen. Du vil også besøge præsidentens loge, omklædningsrummet og presserummet.

I et par minutter vil du føle dig som en spiller eller træner på et landshold. Det er en oplevelse, som både du og dine børn vil nyde, så det er ideelt, hvis du rejser til London med børn.

Besøg museumsområdet

Denne tur giver dig også adgang til museumsområdet. Her kan du se nogle udstillinger med en række fodboldperler: mindepladen fra OL i '48, trofæer, VM-overliggeren fra '66, trøjer fra det engelske landshold og nogle af byens hold. Du kan også se en fotografisk kronologi og nogle genstande, der beskriver stadionets historie.

Nyttige oplysninger

 • Pris: fra 28 euro.
 • Varighed: Den guidede tur varer cirka halvanden time.
 • Fordele: Du vil kunne opdage alt det, der er skjult inde i Wembley Stadium med hjælp fra en professionel guide.
 • Ulemper: Kontanter accepteres ikke på stadion, så du er nødt til at tage dine forholdsregler.

Book en tur på Wembley Stadium

Tag gratis på rundvisning på Wembley Stadium med London Explorer Pass

Hvis dukøber London Explorer Pass, kan du få en rundvisning på Wembley Stadium blandt mange andre aktiviteter. Det er en meget praktisk mulighed under dit ophold i byen, og du sparer både tid og penge (op til 35 % af den samlede billetpris).

Når du har købt passet, får du en QR-kode, som du kan scanne, når du ankommer til Wembley Stadium. Alt dette uden at skulle stå i kø eller betale ekstra for at nyde turen inde på stadion og en digital guide.

 • Pris: fra 60 euro.
 • Fordele: Du sparer tid og penge, op til 35% på de vigtigste attraktioner i London.

Køb London Explorer Pass

Se Wembley Stadium fra sin bedste side, når du oplever en FA Cup-finalekamp

Inde i Wembley Stadium| ©Mostlybytrain
Inde i Wembley Stadium| ©Mostlybytrain

Wembley Stadium har siden 1923 været vært for FA Cup-finalen, en legendarisk årlig engelsk fodboldturnering, der betragtes som en af de længst kørende turneringer af sin art i sportsverdenen.

Hvis du er i London i den sidste uge af maj eller den første uge af juni, kan du overvære FA Cup-finalen og se et sandt sammenstød mellem titanerne finde sted på Wembley Stadiums bane.

Nyttige oplysninger

 • Pris: Prisen for en billet til FA Cup-finalen starter ved £575 per person.
 • Varighed: Kampen varer normalt ca. 1 time og 30 minutter. Husk på, at selvom spilletiden er 90 minutter fordelt på to halvlege á 45 minutter, har spillerne en pause på 15 minutter. Derudover kan der tilføjes ekstra spilletid og, hvorfor ikke, nogle spændende straffespark til den tid.
 • Fordele: Ikke alene vil du se Wembley Stadium vibrere med den legendariske FA Cup-finale. Du kan også nyde fantastiske panoramaer af stadionets indre fra dit sæde, mens du indsnuser den livlige atmosfære af fejring.

Book en tur på Wembley Stadium

Se Wembley Stadium udefra og lær om dets historie med London Contrasts Tour

Wembley Stadion| ©Mark Lee
Wembley Stadion| ©Mark Lee

Under dit ophold har du mulighed for at nyde nogle af Londons bedste ture og udflugter, og en af dem er London Contrasts Tour. Du vil kunne opdage en række uundværlige destinationer i selskab med en lokal guide, som vil fortælle dig historien om hver af dem.

Dette er en personlig vandreoplevelse, hvilket betyder, at rejseplanen er sat af dig. Du får mulighed for at bestemme, hvilke specifikke steder du vil besøge. Det gælder bl.a. det ikoniske Wembley Stadium med sin fantastiske arkitektur og interessante sportshistorie, Borough Market, Westminster Abbey, Soho og London Eye.

Hvad angår Wembley Stadium, rejser du med guiden om bord på undergrundsbanen, da det ligger lidt langt fra byens centrum. Ved ankomsten går man foran facaden, der krones af en enorm bue (134 meter høj og syv meter i diameter). Du vil kunne tage utrolige billeder og høre en række anekdoter om dens konstruktion og fodboldhistorie, som bestemt er værd at lytte til.

Nyttige oplysninger

 • Pris: Prisen for den personlige tur, der giver dig mulighed for at se Wembley Stadium udefra og andre relevante steder i byen, starter ved 56 € pr. person.
 • Varighed: Den guidede aktivitet varer normalt mellem to og seks timer.
 • Fordele: Du vil blive forbløffet over Wembley Stadiums arkitektoniske skønhed og opdage nogle interessante fakta om dets historie.
 • Ulemper: Hvis du vil ind på Wembley Stadium eller en anden besøgt destination, skal du betale en separat entré.

Book en rundvisning på Wembley Stadium

Se Wembley Stadium i fugleperspektiv på en helikoptertur

Helikopterudsigt| ©ciukes
Helikopterudsigt| ©ciukes

Et fugleperspektiv af Wembley Stadium er en unik oplevelse, der giver dig en privilegeret panoramaudsigt over dette store sportssted og Londons fineste vartegn. Så hvis du har mulighed for det, så tøv ikke med at inkludere denne aktivitet i din rejseplan.

Eventyret begynder på heliporten i London-bydelen Battersea, lige ved bredden af Themsen. Her vil piloten lære dig de grundlæggende sikkerhedsregler for at flyve i helikopter, og så går du om bord og begynder at flyve over byen.

Under turen over Londons skyline får du et glimt af London ** Eye, Tower Bridge, Houses of Parliament** og andre destinationer i det centrale område. Efterhånden nærmer du dig Wembley Stadium, som skiller sig ud på grund af sin monumentale struktur designet af Norman Foster.

Du vil blive forbløffet over den udsigt, du får over banen, som smelter sammen med de røde sæder på tribunerne. Derudover kan du ikke gå glip af den 134 meter høje bue, som kroner dette 105 x 68 meter store sportsanlæg.

Nyttige oplysninger

 • Pris: Prisen for en sightseeingtur i helikopter starter normalt ved 150 € pr. person.
 • Varighed: Helikopteroplevelsen over London varer ca. 20 minutter.
 • Fordele: Du får en privilegeret udsigt fra højt over Wemberly Stadium og andre London-attraktioner.

Book en tur til Wembley Stadium

Besøg det udefra ved at tage derhen på egen hånd

Væk fra stadion| ©Simon
Væk fra stadion| ©Simon

Hvis du overvejer at udforske Londons kvar terer på egen hånd, så er Wembley i den nordøstlige del af byen et must-see. Du kan gratis besøge det historiske stadion udefra og udforske det omkringliggende område.

Stadion udvendigt

Lige uden for Wembley Stadium i London HA9 0WS, Storbritannien, finder du den ikoniske statue af den engelske fodboldspiller Bobby Moore lige uden for indgangen. Du vil også blive forbløffet over facaden og den monumentale bue, der rejser sig over stadionets tag.

Faktisk bliver denne scene endnu mere fortryllende efter solnedgang, takket være det farvede belysningssystem på bygningen. Det er helt sikkert et ideelt sted at inddrage i en naturskøn rundtur i London om natten.

Sådan kommer du til Wembley Stadium på egen hånd

For at komme til stadionet har du flere muligheder for offentlig transport, da det ligger lidt langt fra Londons centrum.

 • Undergrundsbane: Tag Jubilee- og Metropolitan-linjerne fra Wembley Park Station. En rejse tager ca. 35 minutter og koster ca. 5 euro.
 • Tog: fra King's Cross St Pancras station til Wembley Park Stadium station, en rejsetid på ca. 20 minutter til en gennemsnitspris på €8.
 • Bus: Bus 18, 83, 92 og 224 fra Paddington Station til Wembley Station. Det tager ca. 46 minutter og koster 2 euro.

Rundt om stadion

Hvis du vil have mest muligt ud af din tid i Londons Wembley-distrikt, kan du også nyde andre interessante steder. Nogle af dem er f.eks:

 • Play Park, cirka seks minutter væk fra stadion. Det er en livlig legeplads med masser af spil.
 • London Designer Outlet Shopping Centre, hvor du kan spise, drikke og shoppe. Det er ikke mere end otte minutters gang i retning af Pacific Crest.

Book en rundtur på Wembley Stadium

Smag på den mad og drikke, der tilbydes på Wembley Stadium

Mad inde på stadion| ©Bruce J Biege
Mad inde på stadion| ©Bruce J Biege

Under dit besøg på Wembley Stadium behøver du ikke bekymre dig, hvis du er sulten, da der er en række restauranter, barer og kiosker på stadionområdet, som alle har et bredt udvalg af mad og drikke. Alle tilbyder et bredt udvalg af mad og drikke.

Når du er inde på stadion, har du fri adgang til Bar 1965 og Gold Bar West, som serverer øl, cocktails og snacks. Der er også fadølsbarer og Bottle Bars, som er ekspresbarer, der serverer øl på flaske, varme og kolde drikke, læskedrikke, håndlavet slik og meget mere.

Hvad angår restauranter og madkiosker på Wembley Stadium, kan du spise på Wicks Manor Sausages, et traditionelt sted siden 2013, prøve britiske burgere med pommes frites og tilbehør fra Burger & Chips, blandt andre.

Book en rundvisning på Wembley Stadium

Praktiske oplysninger om at besøge Wembley Stadium

London Sightseeing Bus| ©eGuide Travel
London Sightseeing Bus| ©eGuide Travel
 • Adresse og rutevejledning: Stadionet ligger i Wembley, HA9 0WS London, Storbritannien. For at komme dertil har du flere offentlige transportmuligheder (tog, metro og bus). Du kan også rejse med taxa, Uber eller privat bil.
 • Adgang med turistbus: Desværre har ruten for de bedste turistbusser i London ingen stoppesteder i nærheden af Wembley Stadium.
 • Åbningstider**:** Stadionet er åbent dagligt fra 9.30 til 18.00. Du kan dog kun komme ind via en rundvisning, som er åben fra kl. 10 til 16, hvor den sidste indgang er ca. en time før rundvisningens lukketid.
 • Billetpriser: Bill etter til stadionrundvisningen koster ca. 28 euro pr. voksen, ca. 17 euro pr. barn, ca. 65 euro for familier og gratis for børn under 5 år.
 • Sådan køber du billetter til rundvisningen: Klik her på HelloTickets.

Book en rundvisning på Wembley Stadium