Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

New York kontraster tur

Kontrasternes tur er blevet en af de mest populære ture i byen: Her er, hvad du kommer til at se, og hvorfor det er det værd.

Alex Grande

Alex Grande

9 minutters læst

New York kontraster tur

Spadseretur i New Yorks gader | ©Hellotickets

Denne verdensberømte New York Contrasts Tour tager dig med på opdagelse i de fem store bydele i New York: Manhattan, Harlem, Bronx, Queens og Brooklyn.

Ved at tage på New York Contrasts Tour undgår du også den største fejl, mange begår, når de rejser til New York: ikke at forlade Manhattan. Vil du vide, hvad der venter dig uden for skyskraberjunglen bag Central Park? Læs videre!

Den bedste tur

New York Kontraster Tur

Oplev byens bedst bevarede hemmeligheder med en lokal guide

New York er meget mere end Manhattan: Byen er hjemsted for mange forskellige kulturer, arkitektoniske stilarter og skikke. Tag på en bustur til byens højdepunkter sammen med en ekspertguide.

Varighed: 5 timer

.

New York Contrasts Tour tager dig med på en 5-timers tur rundt i New York i en minivan, hvor du opdager hvert et hjørne af byens mest ikoniske kvarterer. Det, jeg vil fremhæve ved denne Contrasts Tour frem for andre, er de lokale guiders professionalisme, som er det, der gør en tur til en interessant oplevelse sammenlignet med at gøre det på egen hånd. Den er også lidt billigere end den gennemsnitlige tur.

Faktisk anbefaler jeg, at du tager denne tur så tidligt som muligt i dit besøg i New York, da det vil give dig en varieret smag af Big Apple, og du kan vende tilbage til det kvarter eller område, der fangede din opmærksomhed, for at udforske det i detaljer.

Derfor kan jeg lide denne tur: På en formiddag kan du besøge mange forskellige dele af New York, som ville tage en dag eller to, hvis du besøgte dem på egen hånd.

Anbefales, hvis ... du gerne vil have en fornemmelse af de vigtigste distrikter i byen og forstå de forskellige kulturer og skikke, der eksisterer side om side i New York.


Sådan booker du en Contrasts Tour i New York City

Metropolitan Museum of Art|©Wally Gobetz
Metropolitan Museum of Art|©Wally Gobetz

Contrasts Tour er en stærkt anbefalet oplevelse til at opdage den kulturelle mangfoldighed i New York City. Hvis du har mod på det, kan du nemt booke den via Hellotickets hjemmeside. Vær opmærksom på, at når du booker Contra sts Tour, skal du angive detaljerne for hver af de personer, der skal foretage reservationen.

Bekræftelsen vil være øjeblikkelig, og du vil modtage en bekræftelsesmail, så snart du har foretaget købet, hvor alle detaljer om reservationen vil være angivet.

Hvis dine planer ændrer sig, har du mulighed for at annullere din reservation uden beregning. Og hvis du har særlige ønsker om tilgængelighed, kan du også angive dette, så guiden er opmærksom på det hele.

Book en tur med kontraster i New York

Priser på New York City Contrasts Tour

Williamsburg skolebus| ©Hellotickets
Williamsburg skolebus| ©Hellotickets

Prisen for New York Contra sts Tour starter fra 50 euro og inkluderer en guidet tur i bydelene Harlem, Bronx, Brooklyn, Queens og Manhattan. Du kommer også til at krydse den populære Manhattan Bridge. Du ser også Yankee Stadium og Mets Stadium.

En ideel måde at opleve byens urbane kunst på i en tur, der varer omkring fem timer. Tøv ikke!

Book en New York Contrasts-tur

Nyttige oplysninger om turen

Gå rundt i New York| ©Hellotickets
Gå rundt i New York| ©Hellotickets

Jeg anbefaler, at du på din rejse til New York ikke går glip af en vandretur med kontraster. Her er et par praktiske tips:

  • Atkomme rundt: Contrasts Tour foregår i en minivan eller bus med aircondition, så du kan se New York med stil i løbet af den 5-timers tur. Grupper til denne tur er begrænset til maksimalt 50 personer.
  • Denbedste ugedag: Hvis du vil undgå de store menneskemængder, er det bedst at tage af sted på en hverdag, måske en tirsdag eller torsdag. Weekenderne plejer at være de mest populære dage, men paradoksalt nok er lørdage den religiøse hviledag for jøder, så et besøg i Williamsburg plejer at være lidt mere dovent, da du ikke vil kunne se nogen butikker eller så meget aktivitet på gaden. Hvis du skal vælge en af de to dage i weekenden, anbefaler jeg derfor, at du tager af sted om søndagen.
  • Afhentning på hotellet: Denne tur harhotelafhentningflere forskellige hoteller i New York, så hvis du er så heldig at bo på et af dem, kan du bare gå nedenunder og vente på at blive hentet. Ellers kan du bare tage til et af de hoteller, der er angivet på afgangstidspunktet for at starte din tur.
  • Vælg, hvor turen skal slutte: En vigtig ting er, at du kan vælge, hvor i Brooklyn du vil slutte din Contrasts Tour: under Brooklyn Bridge, i DUMBO-kvarteret eller i Chinatown. Min anbefaling er at slutte i DUMBO i stedet for at krydse broen tilbage til Manhattan.
  • Turen egen hånd: Du kommer til at gå en del på denne tur, men den er velegnet til næsten alle, da en del af turen foregår med shuttlebus. Husk, at du altid har mulighed for at tage til seværdighederne og monumenterne på egen hånd ved at vælge et af de forskellige New York City Sightseeing Passes, der findes, eller tage den typiske røde bus rundt i byen.

Book en New York Contrasts-tur

Planlæg din rejse for at tage på Contrasts Tour

Tag billeder undervejs på turen| ©Hellotickets
Tag billeder undervejs på turen| ©Hellotickets

Tidsplan

Contrasts Tours starter normalt tidligt hver morgen (omkring kl. 8) for at få mest muligt ud af dagen inden frokosttid, så du skal stå lidt tidligt op, men det er en fantastisk måde at få det sidste ud af din tur til New York.

Varighed

Din tur vil vare mellem 4 og 5 timer, så du kan forvente at bruge omkring en time i hvert distrikt. Er det nok tid til at se alle de kvarterer, du skal se i detaljer? Nej, men som du ved, handler det om at smage lidt på hver ret for at vise dig, hvad der venter dig i hvert område af New York.

Alex' tip

Behold det kvarter, du bedst kan lide fra denne tur, så du kan komme tilbage og udforske det mere detaljeret efter turen.

Stoppet i Harlem

Den legendariske Cotton Club i Harlem| ©Hellotickets
Den legendariske Cotton Club i Harlem| ©Hellotickets

New York Contrasts Tour slentrer du gennem gaderne, mens din guide fortæller dig historien om Harlems typiske murstenslejligheder og de berømte mennesker, der har boet der. Du vil også se det berømte Apollo Theatre og Cotton Club, to jazzmusikinstitutioner i New York, der var nøglen til Harlems kulturelle udvikling i 1920'erne.

Hvis du tager en tur til Harlem på en onsdag, vil du se kvarteret i al sin pragt, da religiøse menigheder holder deres gospelgudstjenester, og du kan lytte til dem inde i kirkerne, mens du slentrer rundt. Faktisk er der også en tur i Harlem, som udelukkende giver dig adgang til en gospelgudstjeneste. Du kan læse mere om den tur i min artikel på Hvordan man kommertilgospelmesse I Harlem, New York City.

Under alle omstændigheder er Harlem en bydel, der er et individuelt besøg værd, så jeg er sikker på, at det er et sted, du har lyst til at vende tilbage for at udforske mere indgående ved afslutningen af Contrasts Tour.

Book en Contrasts Tour i New York

Stop ved Yankee Stadium

Yankee Stadion| ©Hellotickets
Yankee Stadion| ©Hellotickets

New York Contrasts Tour besøger du det legendariske Yankee Stadium, et af New Yorks baseballhold, hvor du har mulighed for at få taget et billede. Selvom turen ikke inkluderer adgang til stadionet, så du ikke behøver at stoppe for længe, vil du kunne sammenligne stadionerne for New Yorks to rivaliserende baseballhold, Yankees og Mets.

Hvis du er inkarneret fan af et af holdene, anbefaler jeg selvfølgelig, at du vender tilbage til dit yndlingsholds stadion, når du er færdig med Contrasts Tour, for at gå ind og udforske stadionet indvendigt. Og hvis du er baseballfan, har du sikkert allerede en billet til en kamp med et af New York-holdene!

Book en New York Contrasts Tour

Stop i Bronx

Typisk graffiti fra Bronx| ©Hellotickets
Typisk graffiti fra Bronx| ©Hellotickets

Du skal ikke være bange for at tage til Bronx på en Contrasts Tour, da meget af turen vil foregå i din bil, og de steder, hvor du stopper, er helt sikre. Selvom der stadig er nogle dårlige kvarterer i området, vil du kun se de turistprægede dele, så du har intet at bekymre dig om. Når det er sagt, er en anden ekstra bonus ved Contrasts Tour, at du kan besøge Bronx i ro og mag, da det kan være ret farligt at gå på egen hånd.

På dette stop får du en rundtur til ikoniske vartegn i Bronx, herunder filmlocations og noget af New Yorks mest berømte gadekunst. På turen vil du se hip hop på hvert et hjørne, og du vil forstå, hvorfor Bronx er lige så meget et mekka for hip hop-kultur, som Harlem er et mekka for jazz.

Faktisk vil du besøge et helt udendørs kunstgalleri, kendt som Graffiti Universe. Street art er en uadskillelig del af hip hop-kulturen sammen med musik, rap og breakdance, så denne tur vil placere dig lige midt i Bronx' historie og dens kunstbevægelse.

Book en New York Contrasts-tur

Stop i Queens

Basketballbane i Queens| ©Hellotickets
Basketballbane i Queens| ©Hellotickets

New York Contrasts Tour besøger du New Yorks største bydel, der er kendt for sin multikulturalisme og for at være byens detail- og forretningscentrum. Du ser Mets' stadion, Yankees' rivaliserende stadion, US Open-tennisstadionet og Men In Black-globen i Flushing Meadows Corona Park. Blandt andre seværdigheder vil du også udforske Little India-kvarteret.

Derudover vil du besøge Malba-kvarteret, som er et af de rigeste i New York. Hvis du holder øjnene åbne, vil du opdage den store forskel mellem dette kvarter og resten af Queens, hvilket gør bydelen til et amalgam af kontraster i sig selv. Gå forresten ikke glip af Queens Museum og dets gigantiske model af New York! Det tager ikke lang tid at besøge det, og det er virkelig imponerende.

Book en tur i New Yorks kontraster

Stop i Brooklyn

Krydsning af Brooklyn Bridge| ©Hellotickets
Krydsning af Brooklyn Bridge| ©Hellotickets

Brooklyn er uden tvivl New Yorks mest karakteristiske bydel med sine murstenshuse med træer på hver side af gaden og det berømte hotspot for instagrammere med udsigt over Brooklyn Bridge. Som om det ikke var nok, er maden i Brooklyn spektakulær (især hvis du elsker pizza), og alle butikker og barer har en stemning af ombyggede industrilagre, som simpelthen er uimodståelig.

Nu hvor jeg har gjort det klart, at Brooklyn er min yndlingsbydel i New York, kan jeg fortsætte med at fortælle dig om dette stop på Tour of Contrasts, hvor du kan udforske det jødiske kvarter Williamsburg, hvor du vil se mange jødiske mennesker i deres typiske påklædning, som nok vil overraske dig. Vær forsigtig, når du tager billeder, da de kan føle sig utilpasse, hvis du får dem med på billedet. Bemærk også den industrielle charme i DUMBO under Brooklyn Bridge, og opdag smagen og duften af Chinatown og Little Italy.

Måltider

Contrasts Tour inkluderer ikke mad, men heldigvis slutter din rejse i Brooklyn, hvor du finder den bedste pizza i New York. Hvis du ikke havde tænkt dig at forlade byen uden at prøve den klassiske New York-pizza, er dette stedet, hvor du kan smage alt det gode ved Big Apples italienske arv. Her er et par restauranter, hvor du kan nyde et velfortjent måltid efter en formiddag med sightseeing.

Uanset hvad nogen fortæller dig, er dette de bedste steder i Brooklyn:

  • Speedy Romeo - dette autoværksted, der er blevet til et pizzeria opkaldt efter en bil fra 'Grand Theft Auto', er en kulinarisk hyldest til traditionel italiensk pizza, tynd skorpe og træfyret ovn. Gå ikke glip af det!
  • Vinnie's Pizzeria - her finder du den typiske $1 New York slice på et sted, der ikke ønsker at imponere nogen. Overraskelsen ligger i pizzaen og smagen, som du kan nyde to go, hvilket er en god idé, hvis du tager på Contrasts Tour i weekenden, så du ikke behøver at finde et bord på en restaurant.
  • Totonno's - et pizzeria, der er berømt i hele New York, og hvis signaturret er en enkel, men lækker margherita. Fordi det er så populært, kan du have svært ved at finde et bord, så jeg anbefaler denne mulighed, hvis du tager Contrasts Tour på en hverdag.

Book en Contrasts Tour i New York

Hvad skal jeg lave efter Contrasts Tour?

Aften i Brooklyn|©Patrick Dover
Aften i Brooklyn|©Patrick Dover

Da Contrasts Tour slutter i Brooklyn, foreslår jeg, at du bruger aftenen på at udforske nogle af de vigtigste kvarterer. Min anbefaling vil være at gå en tur gennem DUMBO og Chinatown for at lære disse steder at kende i dybden, og slutte dagen som en lokal ville gøre det: tage en drink i det kølige Brooklyn Barge i Greenpoint, eller hvis det er koldt, smage på håndværksøl på Dekalb Market.

Hvis du stadig har lyst, kan du booke endnu en tur rundt i New Yorks kvarterer, men denne gang i en komfortabel bus.

Og hvis du har lyst til at runde din rejse til New York af med en af de organiserede dagsture, anbefaler jeg, at du tjekker min praktiske guide om 5 dagsture fra New Yorkhvor du kan se, hvilke der er de mest interessante.

Niagara Falls og turen til Washington DC er blandt mine favoritter.

Book en dagstur til Niagara Falls