Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Guide til Brooklyn Museum

Det er et af de største og ældste kulturelle templer i USA og gemmer på en overraskelse: den bedste samling af egyptisk kunst i landet. Du vil rejse tilbage i tiden som en rigtig farao!

Nuria Rozas

Nuria Rozas

9 minutters læst

Guide til Brooklyn Museum

Brooklyn Museum indgang | ©Alison Day

Brooklyn Museum i New York vil overraske dig, så snart du ser det. Den imponerende bygning kunne godt være præsident Joe Bidens officielle bolig eller den amerikanske kongres, men det er et af de bedste museer i New York, det næstvigtigste museum i byen efter Museum of Modern Art (MoMA) og et af de mest symbolske i USA. Vil du opdage de skatte, som det rummer?

Som en verdenskendt institution samler den permanente samling mere end halvanden million genstande og dokumenter med fokus på amerikansk kunst. Du kan også nyde de moderne kunstsamlinger, og takket være juvelen i kronen, den egyptiske kunstsamling, kan du rejse tilbage i tiden og opleve faraonernes verden og føle dig som Kleopatra og Tutankhamon. Interessant, ikke sandt?

Den bedste løsning

Brooklyn Museum Billetter

Spring køerne over og få direkte adgang til Brooklyn Museum

Spild ikke et minut ved kassen, så du kan få tid til at se et af landets største kunstcentre.

I dette indlæg forklarer jeg, hvordan du får rabat på billetterne, de bedste værker på museet (nogle af dem er meget nysgerrige!) og alle de små hemmeligheder, du skal kende for at få det bedste ud af dit besøg.

Det kan være et dilemma at beslutte, om du skal købe din billet på forhånd eller i billetkontoret. Personligt anbefaler jeg, at du køber den på forhånd, hvis du kan. Her er grunden. Denne bygning med kunstneriske værker byder mere end 500.000 mennesker velkommen hvert år og er en af de største i landet. Så du kan forestille dig de lange køer og menneskemængder, der danner sig ved døren hver dag, så det er bedst at undgå besværet!

Anbefales, hvis... du vil have billetten til den bedste pris, og du er overvældet af køerne og menneskemængderne ved billetkontoret.


Hvor meget koster det at komme ind på Brooklyn Museum?

Brooklyn Museum Lobby| ©Daniel Kelly
Brooklyn Museum Lobby| ©Daniel Kelly

Som sagt er det smarteste at købe en prioriteret billet, som koster 13 euro. Den gode nyhed er, at det er et af de billigste museer i Big Apple, i modsætning til de andre, som normalt koster omkring 20 euro.

Desuden omfatter denne pris den daglige guidede rundvisning på museet med en professionel. På den måde bliver oplevelsen meget mere komplet, og du kan fokusere på højdepunkterne og lære om kunstværkernes historie, legenden om de egyptiske papyri og bygningens arkitektur, blandt andet.

Hvad er inkluderet i denne billet

 • Adgang til Brooklyn Museum
 • Daglige guidede ture i den særlige og permanente samling
 • 10% rabat i gavebutikken, hvilket aldrig er en dårlig ting
 • Gratis afbestilling i tilfælde af, at dine rejseplaner ændres

Nuria's Rejsetips

Hvis du skal krydse Brooklyn Bridge under dit besøg på museet, er det bedst at gøre det først om morgenen, så du kan tage billeder uden for mange turister. Nyd den 1,8 kilometer lange gåtur!

Sådan får du billetter til Brooklyn Museum ved billetkontoret

Brooklyn Museum Ticketeria| ©Tatyana
Brooklyn Museum Ticketeria| ©Tatyana

Hvis du foretrækker at købe dine billetter ved billetkontoret, kan du også gøre det, men det koster mere (ca. 14 €), og du mister de fordele, du får ved at købe dine billetter på forhånd, f.eks. rabatten, adgang uden kø og gratis afbestilling.

Brooklyn Museum priser og rabatter

Jeg anbefaler kun, at du går til skranken, hvis du tilhører en af følgende rabatgrupper:

 • Voksne - 14 € (almindelig adgang og uden rabat)
 • Senior (over 65 år) - 8,70 €.
 • Studerende over 20 år (med ID-kort) - 8,70 €.
 • Handicappede besøgende (ledsagende plejer gratis) - 8,70 €.
 • 19 år og derunder - Gratis

Gratis adgang til Brooklyn Museum på lørdage fra foråret 2022

Den første lørdag i hver måned giver Brooklyn Museum gratis adgang og forbereder en dag, der strækker sig ind i aftenen (fra kl. 17.00 til 23.00) med kulturprogrammer for at byde turister og New Yorkere, der kommer til kunstcentret, velkommen. Denne aktivitet har en tradition på mere end 20 år og vil blive genoptaget i foråret 2022. Hold dig opdateret!

Nuria's Rejsetips

Hvis du elsker loppemarkeder, og du rejser til New York om vinteren, kan du besøge Winter Flea, et loppemarked for antikviteter, kunsthåndværk og mad, der åbner mellem november og marts. Det er meget interessant!

Sådan kommer du til Brooklyn Museum

New York Citys undergrundsstation
New York Citys undergrundsstation "Eastern Parkway - Brooklyn Museum".| ©Taigatrommelchen

Brooklyn Museum har gode forbindelser og er let tilgængeligt med offentlig transport. Brooklyn Museum ligger i hjertet af Brooklyn Borough, kun30 minutter med metro fra Manhattan og ligger på Eastern Parkway. Den er en del af et kompleks af parker og haver fra det 19. århundrede, som også omfatter Prospect Park og Brooklyn Botanic Garden.

 • Hvor er det placeret? 200 Eastern Parkway i Brooklyn.
 • Hvordan man kommer dertil: Metrolinjerne B , D , Q , N , R. / Med buslinjerne B41, B45 og B69. Du kan også komme dertil på cykel og nyde de grønne områder undervejs.

Kom til Brooklyn med undergrundsbanen

Hvis du spekulerer på, hvordan du bedst kan komme rundt i Big Apple og få adgang til museet, er det lettest at tage undergrunden. Billetten koster ca. 2,60 €. For at du ikke skal få sved på panden ved at bevæge dig rundt i denne underjordiske by, får du her nogle grundlæggende tips til, hvordan du bruger New Yorks undergrundsbane.

Brooklyn Museum åbningstider

Inde på Brooklyn Museum| ©THE.ARCH
Inde på Brooklyn Museum| ©THE.ARCH
 • Mandag og tirsdag, lukket
 • Onsdag og torsdag, kl. 11-18.
 • Fredag og lørdag, kl. 11-20.
 • Søndag, kl. 11-18.
 • Første lørdag i hver måned fra kl. 14.00 til 18.00

Bemærk! Brooklyn Museum er lukket mandag og tirsdag og har ikke lange åbningstider. Om vinteren er det de fleste dage kun åbent fra kl. 11 til 18 (undtagen fredag og lørdag, hvor det har åbent til kl. 20). Som alle andre museer i New York er det lukket den 25. december, 1. januar og Thanksgiving Day.

Mit råd er at besøge museet i løbet af ugen, fordi der er mindst travlt på hverdage, og undgå lørdage og søndage. Og husk, at museerne ofte ændrer deres åbningstider afhængigt af årstiden. Så det er bedst at tjekke dem ud på deres officielle websted den dag, du skal besøge dem.

Bestil billetter til Brooklyn Museum

De bedste udstillinger, du ikke må gå glip af på Brooklyn Museum

Plakat til udstillingen Christian Dior: Designer of Dreams, 2021 på Brooklyn Museum of Art| ©Katerina Jebb
Plakat til udstillingen Christian Dior: Designer of Dreams, 2021 på Brooklyn Museum of Art| ©Katerina Jebb

Vidste du, at egypterne i oldtiden troede, at en afdød kvinde kortvarigt skulle blive til en mand for at kunne blive genfødt? Dette og andre interessante fakta kan du opdage i udstillingen "Beyond a Woman: Gender Transformation in Ancient Egypt", som omfatter fascinerende genstande som en mumiemaske og den imponerende sarkofag fra Lady of the House.

I udstillingen om gammel egyptisk kunst er der imponerende skatte som en forgyldt træstatuette af Amunhotep III, et relief fra en mands grav ved navn Akhty-hotep og en kvindelig terrakottastatuette, der blev skabt for mere end 5.000 år siden. Ja, du læste rigtigt, fem tusinde år!

Liste over permanente udstillinger

 • Kunst i Asien
 • Amerikansk kunst
 • Brooklyn Della Robbia
 • Ægyptisk kunst fra det gamle Egypten
 • Mere end en kvinde: kønsforandringer i det gamle Egypten
 • Assyrisk kunst
 • Design: 1880'erne til i dag
 • Judy Chicagos middagsselskab

Midlertidige udstillinger på Brooklyn Museum

De særlige udstillinger her er af høj kvalitet. Blandt de midlertidige udstillinger er "Andy Warhol: Revelation", som indtil den 19. juni 2022 udforsker hans mest ukendte facet: kunstnerens forhold til religion og dens indflydelse på hans kunstværker. Og faktum er, at popkunstens skaber var en troende troende, hvem ville have troet det!

En anden af de mest besøgte og stilfulde udstillinger er "Christian Dior: Designer of Dreams", som følger Diors pionerhistorie og omfatter mere end to hundrede haute couture-tøjstykker samt fotografier, skitser og vintage parfumeflasker. Elegance i sin reneste form!

Nuria's Rejsetips

En af museets egyptiske perler er en papyrus fra De Dødes Bog, en af de vigtigste religiøse tekster fra Det Nye Rige - og min yndlingsdel! "Mumiekammeret", en særlig afdeling, der udforsker ritualerne i forbindelse med mumificering.

Brooklyn Museum Store og Street Market

Ostraca-samlingen i Brooklyn Museum| ©Hans Ollermann
Ostraca-samlingen i Brooklyn Museum| ©Hans Ollermann

Brooklyn Museums butik er meget farverig og tilbyder alt fra puslespil til børn til skjorter og boligindretning. De har også en sektion "Made in Brooklyn", der er dedikeret til produkter, der er fremstillet af lokale Brooklyn-kunstnere.

Det var dog ikke min yndlingsbutik. En af de butikker, der imponerede mig mest i New York, var Museum of the City of New York med sin fantastiske samling af Sesame Street-dukker - en ikonisk serie fra min barndom!

I Brooklyn var min favorit helt klart Brooklyn Museums gademarked (The Market), som afholdes hver søndag (fra 10:30 til 17:30) i det fri foran museet. Et lille loppemarked med håndlavede varer, hvor du kan finde alt fra smykker til håndlavede sko. Alle genstandene har en interessant historie bag sig. Kom og oplev det, det er det hele værd!

Brooklyn Museum nærliggende planer

Vintage Brooklyn loppemarked| ©Ankur Verma
Vintage Brooklyn loppemarked| ©Ankur Verma

Efter besøget på biblioteket er en af de bedste ting at lave i Brooklyn at gå en tur på Brooklyn Flea Market hver lørdag fra kl. 10 til 17 fra april til oktober. Det er et vintage loppemarked med en række forskellige varer (tøj, møbler, bøger, kostumesmykker og kunsthåndværk), som over 150 lokale sælgere og kunsthåndværkere udstiller med stor kærlighed.

Du kan også udnytte dit kulturelle besøg til at udforske Brooklyn, især den berømte Brooklyn Bridge. Du har set det tusindvis af gange i film og på tv, men at krydse det er en uforglemmelig og magisk oplevelse. Du ved ikke, hvor imponerende den er, før du krydser den, et billede, der vil blive hængende i din hukommelse som rejsende for evigt! Her er de 10 bedste ting at se og gøre i Brooklyn.

Er det tilrådeligt at tage til Brooklyn Museum med børn?

Aktiviteter den første lørdag i måneden på Brooklyn Museum| ©Op204
Aktiviteter den første lørdag i måneden på Brooklyn Museum| ©Op204

Hvis du rejser til New York med børn, bør du vide, at Brooklyn Museum også arrangerer aktiviteter for børn den første lørdag i hver måned. Der er gratis halvtimes kunstundervisning for de små under ledelse af undervisende kunstnere. I en af klasserne byggede de f.eks. en miniature rutsjebane. Er du klar til denne kreative plan med din familie?

Men vi ved alle, at museer kan være udmattende. Og for dem er det endnu mere vigtigt. Hvis du i dette øjeblik forestiller dig, at dit barn løber som en galning gennem museets gange, skal du ikke være bekymret, for institutionen har udarbejdet nogle enkle tips til at besøge museet som familie.

Praktiske tips til at besøge et museum med børn:

 • Vælg et tidspunkt på dagen for udflugten, der passer bedst til dine børn og deres energiniveau.
 • Den vigtigste regel at lære dem er, at de ikke må røre ved kunst eller udstillingsmontrer.
 • Vær fleksibel. Hvis dine børn bliver trætte eller rastløse, skal du være forberedt på en plan B, f.eks. at gå i cafeteriet eller i butikken for at se på børnenes legetøj.
 • I gallerierne kan du stille dem spørgsmål som f.eks. "Hvordan er dette maleri anderledes end det sidste?" for at få dem til at tænke, eller du kan lege "Jeg ser, jeg ser".
 • Efter besøget kan du stille spørgsmål som "Hvad kunne du bedst lide?" eller "Hvad vil du gerne besøge igen?"

Hvor man kan spise ved Brooklyn Museum

Gastronomi i Brooklyn| ©Alexandru Bodgan
Gastronomi i Brooklyn| ©Alexandru Bodgan

Hvis al den kunst har vakt din appetit, og din mave begynder at knurre, kan du stoppe op for en let bid mad på restauranten The Norm, hvis arkitektur er inspireret af museets hemmelige og mystiske labyrinter.

Menuen, der er skabt af Great Performances, indeholder lokale råvarer og globale smagsoplevelser, der afspejler Brooklyns forskellige kulturer og mangfoldighed. Retterne omfatter røget laks med fennikel og tomat (til € 19), grillet kalvefilet med karamelliseret løg (til € 25) og for vegetarer en sauteret svampesalat med varm citrus og husets vinaigrette (ca. € 8). Det smager fantastisk godt!

Hvis du derimod ønsker at nyde en anderledes og urban gastronomisk plan, foreslår jeg, som den gode "tripita-rådgiver" jeg er, at du går til Food Truck BkM, som tilbyder et udvalg af frisk mad, snacks og drikkevarer til at nyde museets skulpturhave med en smule skygge. Madbilen åbner med det gode vejr. Og hvis du bliver sulten, skal du ikke være bekymret, for her er de bedste spisesteder i Brooklyn.

Bon appétit!

Bestil billetter til Brooklyn Museum