Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Lion King på Broadway: alt du har brug for at vide om musicalen

At fordybe dig i et verdenskendt teater for at se "Løvernes Konge" live vil være en uforglemmelig oplevelse - med denne ultimative guide får du mest muligt ud af det!

Nuria Rozas

Nuria Rozas

10 minutters læst

Lion King på Broadway: alt du har brug for at vide om musicalen

Løvernes konge på Broadway | ©Kofla Olivieri

Hvis du allerede er fast besluttet på at se det mest anerkendte show nogensinde, uanset om du rejser alene eller med din familie, kan du i denne artikel læse om, hvordan du får billetter til Lion King-musicalen på Broadway.

Hvor meget koster billetter til The Lion King på Broadway?

Billetter til showet Løvernes Konge| ©Alryals2013
Billetter til showet Løvernes Konge| ©Alryals2013

Den mindste billetpris til The Lion King er, hvis du bestiller i forvejen, normalt omkring 80 £ for en tilfældigt tildelt plads eller normalt på siden. Selv om jeg personligt synes, at det er værd at betale lidt mere for at få det fuldt ud at værdsætte - det er once in a lifetime!

Hvis du er på et budget og ønsker at nyde det fra en privilegeret position, er den maksimale pris for de centrale pladser, som er dem med den bedste udsigt (og hvor du næsten kan røre Simon og Pumba), omkring 400 €.

Prisen svinger også i løbet af året. Julen i New York er en af de mest magiske tidspunkter i byen, men også en af de dyreste, når det gælder musicals. Byen er fyldt med juletræer, lys, julesangere ... Og tusindvis af turister på jagt efter de uendelige kulturelle tilbud.

Som følge heraf skyder prisen i vejret, og minimumsbilletten stiger til 120-150 € for de værste pladser. Så hvis du tager af sted på disse datoer, er du allerede sent ude med at købe dit pas!

Bestil billetter til Løvernes konge

Tips til, hvordan du får dine billetter

Reklameplakat for The Lion King Broadway-forestillingen| ©Thomas Crenshaw
Reklameplakat for The Lion King Broadway-forestillingen| ©Thomas Crenshaw

Spar penge: Køb billetter på forhånd

Det vigtigste tip, jeg kan give dig for at spare penge på Lion King-billetter, er at købe dem online så langt i forvejen som muligt. Det svarer til at bestille et fly til New York. Hvis der er stor efterspørgsel, og der kun er få pladser tilbage, vil prisen stige, mens billetterne vil falde på dage med få passagerer. Det fungerer nøjagtig på samme måde med denne musical. Generelt gælder det, at jo tættere man kommer på datoen, jo mere stiger prisen.

Du skal også huske på, at denne musical, der er inspireret af den afrikanske savanne, er indbegrebet af Broadway-showet. Hvis du ønsker at købe billetter ved billetkontoret, kan det tage flere timer at få dem, og muligvis vil kun de pladser, der ligger længst væk og har dårligst synlighed, være tilgængelige. Den, der advarer, er ikke en forræder.

Spar tid: Undgå de lange køer ved et af verdens mest berømte teatre

Hvad er fordelen ved at købe online? Det sparer dig for endeløse køer på Broadway, hvilket du vil sætte pris på, især om vinteren, når det er koldt i Big Apple. Du behøver kun at bekymre dig om at synge "Hakuna Matata" komfortabelt på dit sæde, som du har fået til den bedste pris og med langt bedre overblik, end hvis du havde købt dem i sidste øjeblik.

Bestil billetter til Løvernes Konge

Hvad er de bedste pladser på Minskoff Teatret?

Her er de to slags pladser, der er tilgængelige, fra de billigste til de dyreste:

 • Mezzanine: Hvis du vil have billetter til en god pris, er dette din mulighed. Dette område ligger på teatrets første sal og er billigere end hovedsalen. Du skal dog ikke være bekymret, for de forreste pladser giver også en fantastisk udsigt over scenen.

 • Orkester: Hvis du derimod ønsker noget mere eksklusivt og en førsteklasses oplevelse, for som det hedder i sangen "you only live once", er dette stedet for dig. Denne sektion er placeret i den store sal foran scenen og har den bedste udsigt i hele teatret.

Book billetter til Løvernes Konge

The Lion King Broadway Showtider

Timon og Pumba i The Lion King Broadway-forestillingen| ©Ask a Ticket
Timon og Pumba i The Lion King Broadway-forestillingen| ©Ask a Ticket

The Lion King spiller normalt otte forestillinger om ugen på Broadway på Minskoff Theatre. Typisk en hver hverdag (mandag til fredag) sent om aftenen og lørdag og søndag to hver dag (en ved middagstid og en om eftermiddagen).

Mandag er der fri. I alt, hvis du vil planlægge din sightseeingdag, skal du vide, at den varer to og en halv time med en pause. Vær opmærksom på:

 • Mandag: lukket
 • Tirsdag: kl. 19.00
 • Onsdag: kl. 19.00
 • Torsdag: kl. 20.00
 • fredag: kl. 20.00
 • Lørdag: kl. 14.00 og kl. 20.00
 • Søndag: kl. 13.00 og kl. 18.30

Bestil billetter til Løvernes konge

Hvilket teater spiller The Lion King på Broadway, og hvad er adressen?

Indgangen til Minskoff Theatre| ©Marcos Rivera
Indgangen til Minskoff Theatre| ©Marcos Rivera

Minskoff Theatre ligger på 200 West 45th Street (hjørnet af 45th Street og Broadway). Jeg synes, at den nemmeste måde at komme derhen på er med undergrundsbanen. Flere linjer stopper i nærheden, bl.a. N, Q, R, W og 1, 2, 3, som stopper ved Times Square - 42nd Street. Du kan også tage A, C, E til 42nd Street - Port Authority Bus Terminal.

Her er nogle grundlæggende tips til at orientere dig i undergrunden og få mest muligt ud af Big Apples hurtigste transportmiddel. Til at starte med foreslår jeg, at du downloader kortet over undergrundsbanen på din telefon, så du altid har det med dig. Billetter koster omkring 2,60 €.

Bestil billetter til Løvernes Konge

Hvad kan du forvente af The Lion King Broadway-musicalen

Logo for musicalen| ©Jeremy Dueñas
Logo for musicalen| ©Jeremy Dueñas

Løvernes Konge er en storslået teateradaption af Disneys Oscar-vindende film fra 1994. Er den det værd? Ja, ja og ja og ja. Det er et unikt show fyldt med familieværdier, der viser, at vi alle er forbundet med vores rødder, og hvilket bedre sted at se det end der, hvor det hele begyndte: i New York.

Med en spektakulær iscenesættelse og musik af Elton John har den vundet seks Tony Awards og en Evening Standard Award. Hvis du har set filmen, kender du historien om Simba, en løveunge, der er bestemt til at blive konge på den afrikanske savanne, men hvis onde onkel Scar vil tage tronen fra ham og tvinger det lille kattedyr til at flygte til fjerne lande.

I løbet af sit lange eksil vokser Simba op og følger en ubekymret og skør livsstil sammen med sine to trofaste venner Timon og Pumba, og uden at se sig tilbage. Men som voksen opdager han, at han ikke kan undslippe sin skæbne, og han beslutter sig for at vende tilbage til sit hjemland for at konfrontere Scar og genvinde sin plads i "livets cyklus".

Kan jeg blive imponeret af The Lion King-musicalen, hvis jeg allerede har set filmen?

Ja, den har begejstret millioner af mennesker i næsten 25 år, og mange af dem bliver ved med at komme tilbage for at få mere. Det må der være en grund til. For mig var det som at opfylde en drøm, og jeg er sikker på, at du vil opleve den samme følelse og ende med at tvivle på Simba, Mufasa og kompagni's virkelige eksistens. Fordyb dig i det eksotiske afrikanske dyreliv med dets dyr og? Nyd det! Grrrrrr!

Book din billet til Løvernes Konge

Kan Løvernes konge anbefales til børn?

Showtime| ©Joe Shlabotnik
Showtime| ©Joe Shlabotnik

Millionspørgsmålet: Bedre med børn eller uden? Hvis du rejser til New York med børn, skal du vide, at "Løvernes Konge" er en musical for alle publikum, og både børn og voksne vil nyde den lige meget. Faktisk er det en god idé at se "Løvernes Konge" som familie, og det vil fylde dem med værdier som betydningen af venskab, blodsbånd og kærlighed til naturen og dyrene. Det er en hymne til livet!

Jeg er sikker på, at det vil være en uforglemmelig oplevelse for hele familien. Da jeg var der, var der flere børn omkring mig, som ikke rørte et øjenbryn - de vil elske Simbas historie! Børn under 4 år må dog ikke komme ind i teatret, og det er en forestilling, der anbefales til børn over 8 år.

Tips til at se The Lion King på Broadway med børn

Broadway for børn vil være som en forlystelsespark. Lysene, farverne, menneskerne... Men alle udflugter med børn har deres små tricks. Her er et par tips til at gøre dit besøg til musicalen til en succes:

 • Før du går til musicalen: For at dit barn er interesseret i handlingen, skal du først se filmen sammen med barnet og drøfte handlingen.
 • Når du køber billetter, er det bedst at bestille dem på forhånd og online, da børn kan have svært ved at stå i kø!
 • Før forestillingen begynder: Jeg foreslår, at du tager dit barn med på toilettet, og sidst men ikke mindst forklarer du ham vigtigheden af at være stille i biografen - den gyldne regel!
 • Under forestillingen: Hvad hvis mit barn får et raserianfald? Bare rolig, dørmændene er vant til disse situationer og vil angive det bedste tidspunkt for dig til at gå ud af salen.

Nurias rejsetips

En god plan efter musicalen er at tage til Top of the Rock, byens mest berømte skyskraber, og klatre op på 70. etage. Du vil få den bedste udsigt over Manhattan!

Hvilket niveau af engelsk skal jeg have for at se The Lion King på Broadway?

Mufasa's indstilling af Løvernes Konge| ©Chun-Hung Eric Cheng
Mufasa's indstilling af Løvernes Konge| ©Chun-Hung Eric Cheng

Ingen, for du vil nyde showet alligevel. Det har været den bedste musical i New York siden 1997, tror du, at alle talte engelsk? Tydeligvis ikke. I denne musical er ord bogstaveligt talt overflødige. Scenografien, sminken og musikken vil være mere end nok.

Faktisk er musicals på engelsk på grund af deres kombination af film, dans og musik en underholdende og meget effektiv ressource til at øve og lære sproget. Det er bevist, at musik aktiverer flere dele af hjernen end nogen anden menneskelig stimulus, så du får 2 for 1!

Den fantastiske historie i Disneys "Løvernes konge" er den bedste musical til at lære dette sprog på grund af dens dialog og enkle ordforråd og den perfekte sammensmeltning mellem britisk og amerikansk engelsk, som gør det muligt for dig at genkende de forskellige accenter. Du vil få et lynkursus.

Vidste du det?

Simbas navn betyder "løve" på swahili, et sprog med omkring 45 millioner talere i Afrika. Og den smukke Nala? Nala betyder "gave".

Er musicalfilmen Løvernes konge tilgængelig for handicappede?

Billetter til handicappede| ©Mark Norman Francis
Billetter til handicappede| ©Mark Norman Francis

Ja, det er en af de mest tilgængelige musicals på Broadway. Den har kørestolspladser, høreapparater, håndholdt undertekstning og lydbeskrivelse for hørehæmmede. Desuden er der for blinde eller svagsynede teatergæster en forudindspillet fortælling via hovedtelefoner. Filosofien er, at alle mennesker, uanset handicap, skal have adgang til scenekunst - jeg er vild med den idé!

Hvis du vil tjekke, om en forestilling er tilgængelig, har Theatre Access NYC-platformen skabt et banebrydende initiativ, så du via sit websted kan tjekke, hvilke forestillinger der er tilpasset, og hvilke der ikke er. Du kan også finde ud af, om det er en autismevenlig forestilling, hvor der er plads til kørestolsbrugere, og hvilken tilgængelig rute du skal følge inde på spillestedet.

Bestil din billet til Løvernes konge

Er du nødt til at klæde dig ud for at se denne Broadway-musical?

En gruppe elever er klar til forestillingen Løvernes konge| ©Marist College
En gruppe elever er klar til forestillingen Løvernes konge| ©Marist College

Hvis du er en af dem, der ikke bryder dig om at gå i jakkesæt, selv til bryllupper, kan du ånde lettet op. Der er ingen specifik dresscode for at komme ind i Minskoff Teateret, og du behøver ikke at være overdressed. Selv om du kan klæde dig fint på, hvis du har lyst, er der ingen, der kræver det, og du vil ikke vise dig frem.

I teatret finder du alt fra smart klædte New Yorkere til turister i deres "arbejdstøj": behagelige jeans, T-shirt og kondisko. Så hvis du er i tvivl om, hvad du skal pakke, er min anbefaling at tage noget behageligt, men pænt tøj med, som du kan holde til at holde til hele dagen med sightseeing og derefter afslutte dagen i teatret og med en god fastfoodmiddag på Broadway.

Nurias rejsetips

Hvis du tager af sted om sommeren, skal du ikke glemme at tage en jakke med for at se forestillingen, for ellers fryser du i airconditionen. I New York sætter de den på fuld skrue!

Hvor kan man spise efter at have set "Løvernes konge" på Broadway?

Hard Rock Cafe på Broadway| ©Carmen Valentina
Hard Rock Cafe på Broadway| ©Carmen Valentina

Hard Rock Cafe

Hvis du har fået appetit efter at have set showet, så foreslår jeg, at du genopretter din energi med et godt fastfood-måltidHard Rock. Du ved, hvor du går, gør som du vil. Baren er blevet en af hovedattraktionerne på Times Square med sin rockinspirerede indretning. Et lækkert sted at spise en god burger og smage på klassikerne fra det amerikanske køkken.

 • Priser: fra 25 € pr. person
 • Hvor: På Times Square, på 1501 Broadway.
 • Åbningstider: Åben hver dag fra kl. 11 til 22.

Bubba Gump

Hvis fisk er din ting, og du allerede er træt af så mange burgere, er det bedste at tage forbi Bubba Gump-restauranten, der er inspireret af den ikoniske film Forrest Gump, og som tilbyder et stort udvalg af fisk og skaldyr. Du vil kunne nyde deres reje-baserede retter i en sjov atmosfære fuld af minder fra den vidunderlige film. Når alt kommer til alt, "livet er som en æske chokolade, man ved aldrig, hvad man finder". På Broadway enten. Og for de sparsomme: Happy Hour er fra kl. 15 til 18.

 • Priser: fra 17 til 25 € pr. person i gennemsnit.
 • Hvor: på Times Square, på 1501 Broadway.
 • Åbningstider: mandag, tirsdag, onsdag og torsdag, kl. 11.30 til 21.00. Fredage, lørdage og søndage: kl. 11-22.

Book din billet til Løvernes Konge

Andre lignende musicals, der måske kunne interessere dig

Forskellige billetter til Broadway-shows| ©HelloTickets
Forskellige billetter til Broadway-shows| ©HelloTickets

Hvis du efter at have nydt som en dværg musicalen "Løvernes Konge" allerede tænker på, hvad der bliver den næste forestilling for at fortsætte med at dagdrømme, har du her den endelige guide med de 10 bedste Broadway-musicals i New York.

Liste over de bedste Broadway-musicals:

Book de bedste Broadway-musicals