Radio City Christmas Spectacular 2023: alt du har brug for at vide om juleshowet

Broadway præsenterer et af sine mest storslåede shows, som man kan nyde i julen. En særlig lejlighed til at dele glæden ved højtiden med hele familien.

Ana Caballero

Ana Caballero

9 minutters læst

Radio City Christmas Spectacular 2023: alt du har brug for at vide om juleshowet

Starten på showet i Radio City Christmas Spectacular | ©V. Rao Dumpeti

Radio City Christmas Spectacular med The Radio City Rockettes i hovedrollen er et af de mest ventede shows i juletiden i New York. Det er et vidunderligt og virkelig populært show, der vækker julestemningen i en af de mest magiske byer i verden. Showet har været opført i Radio City Music Hall siden 1932 og er allerede blevet set af mere end 75 millioner seere.

Hvis alle drømmer om en jul i New York, er dette show et must-see for at opleve traditionen i al sin pragt. Gå ikke glip af din chance for at få billetter og nyde Radio City Christmas Spectacular, et show, der kun er tilgængeligt i højsæsonen.

Sådan får du billetter til Radio City Christmas Spectacular på Broadway

En del af showet i Radio City Christmas Spectacular| ©Ralph Daily
En del af showet i Radio City Christmas Spectacular| ©Ralph Daily

Den bedste måde at få billetter til Christmas Spectacular på Broadway er uden tvivl online. På den måde kan du få de bedste pladser, så du bedre kan nyde showet. På nettet er priserne som regel også billigere, nogle gange med betydelige rabatter. Og det er altid bedre at have en billet på forhånd, så du ikke risikerer at gå glip af et så spektakulært show som Radio City Christmas Spectacular.

I dag er det meget sikkert at købe billetter online, og der er ingen grund til at vente i lange køer eller spilde tid. En tur til New York med billetter til Broadway kan arrangeres hjemmefra på bare et par minutter.

Køb billetter til musicalen Radio City Christmas

Hvor meget koster billetter til Radio City Christmas Spectacular på Broadway?

The Living Nativity, opført i Radio Citys første juleshow.| ©Ralph Daily
The Living Nativity, opført i Radio Citys første juleshow.| ©Ralph Daily

Billetter til Radio City Christmas Spectacular kan fås fra omkring 88 euro. Det afhænger selvfølgelig af årstiden, og hvor lang tid i forvejen du køber dine billetter. Ved juletid kan billetterne til denne Broadway-musical f.eks. stige til over 130 euro.

Prisen afhænger af placeringen af sæderne

Et andet vigtigt aspekt er placeringen af sæderne. De priser, der er nævnt ovenfor, er for de billigste billetter. Men hvis du leder efter førsteklasses placeringer, så stiger priserne. Her er nogle eksempler på priser alt efter placering:

 • Tæt på orkestret (bedste placering): fra 500 til 800 euro cirka.
 • Midterplacering: ca. 130 til 400 euro.
 • Bageste placering: fra 80 til 150 euro.

Ud over sæsonen skal man også tage hensyn til ugedagen. Billetterne går ned om mandagen eller onsdagen og op i weekenden.

Sådan vælger du de bedste pladser

For at vælge de bedste pladser er det vigtigt at købe sin billet i forvejen. Jo længere tid det tager, jo sværere bliver det at få den tid og det sted, du ønsker. I et stort og seværdigt teater som Radio City Music Hall er der stor forskel på de billigste og de dyreste billetter. En plads tæt på orkestret vil uden tvivl give dig den fulde oplevelse.

Hvis du køber din billet online, kan du tjekke, hvilke pladser der er bedst på den dag, du foretrækker. Det er selvfølgelig lettere at købe to billetter med pladser ved siden af hinanden end fire. Jo flere billetter du køber, jo hurtigere bør du købe dem, hvis du vil have den bedste plads.

Køb billetter til Radio Citys julemusical

Hvad du kan forvente af Radio City Christmas Spectacular på Broadway

En anden del af showet| ©vishpool
En anden del af showet| ©vishpool

Radio City Christmas Spectacular er et show, der er blevet en juleklassiker i New York. Showets ledere, the Rockettes, er en teatergruppe, der har opført denne musical i næsten et århundrede. Så sjov og kvalitet er garanteret.

Selvfølgelig er det centrale tema i showet jul. Radio City Christmas Spectacular byder på en fordybende visuel fornøjelse med over 140 kunstnere på scenen. Den interaktive oplevelse, som omfatter droner, kæmpeskærme og blændende belysning, er også et højdepunkt. Der er også et live-orkester, en scenografi som ingen anden og betagende kostumer.

Showet varer omkring 90 minutter med ren dans, sang og humor, som er svær at glemme. Det er et klassisk show, som er en perfekt juleoplevelse for hele familien.

Book en guidet tur til Radio City i New York City

Showtider for Radio City Christmas Spectacular på Broadway

I lobbyen i Radio City Hall| ©Diana
I lobbyen i Radio City Hall| ©Diana

Tidspunkterne for at se Radio City Christmas Spectacular er generelt to: eftermiddag og aften. Billetter er tilgængelige kl . 14 og kl. 20, nogle gange med små variationer. Der er også dage, hvor der tilføjes andre tidspunkter, men altid inden for dette interval.

Hvad angår dagene, opføres musicalen fra mandag til mandag, det vil sige hver dag på de ovennævnte tidspunkter. Men man skal skynde sig at købe billetter, for de bliver hurtigt udsolgt. Musicalens kvalitet betyder, at billetterne hurtigt bliver udsolgt på trods af de mange forestillinger. Så det er bedst at skynde sig.

Køb billetter til musicalen Radio City Christmas

Hvilket teater spiller Radio City Christmas Spectacular på Broadway, og hvad er adressen?

Facaden på Radio City Music Hall| ©Ed Schipul
Facaden på Radio City Music Hall| ©Ed Schipul

Som titlen på stykket antyder, er Radio City Music Hall det teater, hvor showet opføres. Det ligger på 1260 Sixth Avenue, også kendt som Avenue of the Americas. Stedet ligger i hjertet af Manhattan, New York. Og det er det officielle hjemsted for Rockettes, den musikalske gruppe, der står for showet.

Et af de mest bemærkelsesværdige aspekter ved Radio City Music Hall er det store auditorium, som er et af de største i verden. Ud over skuespil er det vært for store begivenheder som Grammy Awards, Tony Awards og MTV Video Music Awards.

Hvis du vil fuldende oplevelsen, kan du booke en guidet rundvisning på Radio City-scenen, lære faciliteterne at kende, se backstage-hjørner og endda møde en af Rockettes personligt.

Sådan kommer du til Radio City Music Hall

Et andet aspekt, der skal fremhæves, er, hvor nemt det er at komme til teatret, hvilket ikke er nogen lille bedrift i en by som New York. Du kan komme til Radio City med bus, undergrundsbane, uber eller efter en gåtur gennem Central Park:

 • Med bus: Der kører flere busser fra byens centrum, bl.a. M7, M104 og M20, som alle koster omkring 5 euro.

 • Med Uber: Prisen fra centrum til Radio City Hall er omkring 20 euro.

 • MedNew Yorks undergrundsbane: Linjerne A, C og E til 24 Street Station fører dig direkte til Broadway.

 • Til fods: Hvis du er i centrum, tager det ca. 40-50 minutter at gå.

Book en guidet tur til Radio City i New York City

Kan jeg se Radio City Christmas Spectacular on Broadway med børn, og er det egnet til børn?

Familie nyder Radio City Christmas Spectacular| ©nmpack78
Familie nyder Radio City Christmas Spectacular| ©nmpack78

Radio City Christmas Spectacular on Broadway er et show, der er designet til, at hele familien kan nyde det. Det er ikke kun børn, der kan se showet, men det er også designet til dem. Det er en musical, som de uden tvivl aldrig vil glemme på grund af den storslåede iscenesættelse.

Det bliver en perfekt dag, som er hver en euro værd. Selv de yngste børn vil være målløse over scenografien. Det er et fantastisk show, som vil være en uforglemmelig og givende julegave; helt sikkert en af de ting, man kan lave med børn i New York.

Køb billetter til Radio City Christmas musical

Hvilket engelskniveau skal jeg have for at se Radio City Christmas Spectacular på Broadway?

Inde i Radio City Music Hall| ©Erik Drost
Inde i Radio City Music Hall| ©Erik Drost

Du behøver ikke at haveet højt engelskniveau for at nyde Radio City Christmas Spectacular. Faktisk kan man sige, at du ikke engang behøver at kunne engelsk. Selvfølgelig synges sangene på engelsk, men det mest bemærkelsesværdige ved musicalen er dens iscenesættelse.

Det er et skuespil opført af en af New Yorks mest legendariske musikgrupper. Derfor ligger vægten ikke på dialogen eller handlingen. Det er ikke et Shakespeare-stykke, men en musical for hele familien, hvor dansen og kulisserne er hovedpersonerne.

Hvis du stadig er i tvivl om, hvad det er for et stykke, kan du se denne video, hvor du kan se dansene og nogle af sangene fra Radio City Christmas Spectacular.

Hvad er dresscoden til denne Broadway-musical?

Scene fra Nøddeknækkeren i musicalen| ©Ralph Daily
Scene fra Nøddeknækkeren i musicalen| ©Ralph Daily

I dag har Broadway-shows ingen specifik dresscode. Du kan deltage i afslappet eller formel påklædning, alt efter din personlige smag. Og også afhængigt af programmet.

Hvis vi taler om et show, der finder sted om aftenen, vil den mest passende dresscode være afslappet.Forestillinger, der finder sted om aftenen, er måske mere velegnede til formel påklædning. Især hvis du har planer om at nyde en middag i New York efter forestillingen.

Skal jeg spise før eller efter showet, og vil restauranterne i området være åbne?

Indgang til Rainbow Room på Top of the Rock| ©Travis Wise
Indgang til Rainbow Room på Top of the Rock| ©Travis Wise

Det er bestemt en god idé at spise middag før eller efter Radio City Spectacular på Broadway. Eller frokost, hvis der er tale om en matinéforestilling. Faktisk er tidspunkterne designet til at nyde frokost eller middag på de mange restauranter, der findes i dette område af New York.

Her er en kort liste over nogle af dem med deres respektive adresser:

 • Del Frisco's Grille (50 Rockefeller Plz)

 • Tri Tip Grill (30 Rockefeller Plz)

 • Limani (45 Rockefeller Plz)

 • Hama Japanese Cuisine (11 W 51st St Lower Level)

 • Rainbow Room (30 Rockefeller Plz 65th Floor)

 • 21 Club (21 W 52nd St)

Hvilke andre aktiviteter kan jeg lave i nærheden af Broadway?

Illumination af et af husene i Dyker Heights-kvarteret| ©Hellotickets
Illumination af et af husene i Dyker Heights-kvarteret| ©Hellotickets

New York er en af de mest kulturelt og turistmæssigt aktive byer i verden. Derfor er mulighederne mange og varierede. Dagen efter at have nydt Radio City Christmas Spectacular eller en anden musical, vil du sikkert gerne holde kvaliteten af dine besøg oppe. Her er nogle originale ting at lave i New York.

Du kan finde mere end 40 teatre, der præsenterer alle slags skuespil på Broadway. Området handler ikke kun om shows med stort budget og dyre billetter. Der er også mange Off-Broadway-stykker, mindre produktioner med færre siddepladser.

Hvis du skal se Racio City Christmas, er det, fordi du elsker højtiden. Julen er selvfølgelig et af de bedste tidspunkter at besøge New York på og giver anledning til smukke aktiviteter. Det er, som man siger, den mest vidunderlige tid på året, og i The Big Apple finder du specielle dekorationer og julelys af alle slags. Ud over selvfølgelig det berømte juletræ i Rockefeller Center. New York har også flere julebyer, såsom Dyker Heights. Og glem ikke en tur på skøjtebanen.

Hvorfor anbefaler vi denne musical?

Julemanden er også en del af Radio City Hall Show.| ©Ralph Daily
Julemanden er også en del af Radio City Hall Show.| ©Ralph Daily

Radio City Christmas Spectacular på Broadway er en af de ældste og mest anerkendte musicals, der findes i New York. Det er et unikt show for hele familien, som skildrer en magisk tid på året. Det opføres af en af USA's mest respekterede musikgrupper.

På den anden side er Radio City Hall-teatret en forestilling i sig selv. Det er et historisk sted, som i sig selv er entréprisen værd. Musicalen har desuden fået fremragende anmeldelser i fagpressen, og de er kun blevet bedre med årene.

Showet er en juletradition med blændende koreografi og kunstnerisk kvalitet på niveau med de bedste Broadway-shows.

Køb billetter til musicalen Radio City Christmas

Andre lignende musicals, du måske er interesseret i

The Phantom of the Opera på Majestic Theatre| ©Yolky
The Phantom of the Opera på Majestic Theatre| ©Yolky

Udover Radio City Christmas Spectacular er der mange andre interessante musicals på Broadway. Hvis du har lyst til mere, eller hvis du ikke kan få billetter, skal du ikke bekymre dig. Udbuddet af shows for hele familien er utroligt stort i New York.

En simpel rundtur på Broadway vil give dig så mange valgmuligheder, at du kan blive svimmel. Men bare rolig. Jeg anbefaler, at du giver Mrs. Doubtfire, en familievenlig musical baseret på den berømte film, en chance. Forestillingen opføres på Stephen Sondheim Theatre i nærheden af Radio City.

Det kan også varmt anbefales, at du køber billetter til klassikeren Løvernes Konge, en af de mest roste musicals i nyere tid. Andre klassiske Broadway-musicals er Chicago, The Phantom of the Opera og Hamilton.

Broadway er en hel verden i det kosmos, som New York City er. Mulighederne er næsten uendelige, og derfor er det vigtigt at planlægge sine besøg i forvejen. På den måde kan du få mest muligt ud af din tid på en af dine mest uforglemmelige rejser.

Billetter til Broadway-musicals