Ting at lave i Williamsburg, Brooklyn

Williamsburg-kvarteret i Brooklyn er et af de mest trendy områder i byen. Her er en liste over must-sees, så du ikke går glip af noget

Isabel Catalán

Isabel Catalán

10 minutters læst

Ting at lave i Williamsburg, Brooklyn

Turist i North Williamsburg | @Carolina Machado

Williamsburg er et kontrastfyldt kvarter. I dette område nord for Brooklyn bor hipstere og ortodokse jøder side om side. På blot et par gader skifter atmosfæren radikalt: fra den mest slående gadekunst og gamle fabrikker, der er omdannet til restauranter, til det jødiske kvarters nøjsomhed.

Brooklyn er et "must" på enhver rejse til skyskrabernes by, og i Brooklyn er Williamsburg for mig et af de autentiske områder fulde af kontraster, som er et besøg værd. Du kan besøge Williamsburg på egen hånd eller tage med på en tur. Her er, hvad du ikke må gå glip af.

Den mest anbefalede løsning

Brooklyn Williamsburg Tur

Oplev New Yorks mest trendy kvarter

Tag på tur i Williamsburg med en lokal guide, som fortæller dig alt om dette populære kvarter, dets gadekunst og lokale kultur.

På denne tur til Williamsburg i Brooklyn vandrer du gennem et af New Yorks mest unikke kvarterer med en lokal guide. Turen varer cirka to timer og tager dig forbi højdepunkter som de berømte loppemarkeder, East River State Park, loppemarkedet Smorgasburg og Williamsburg Bridge.

Du vil også udforske gadekunst og lære om øllets betydning på Brooklyn Brewery- en stærkt anbefalet mulighed!

Anbefales, hvis... Du ikke vil gå glip af en eneste detalje i dette populære kvarter.

1. Gå ikke glip af Williamsburg Bridge

Udsigt fra en af Williamsburgs parker| ©Hellotickets
Udsigt fra en af Williamsburgs parker| ©Hellotickets

Dette er et af de steder, du vil besøge på turen til Williamsburg i Brooklyn. Den er mindre kendt end sin bror Brooklyn Bridge, men broen, der forbinder Williamsburg med Manhattan, er en spadseretur værd (og sikkert mere end ét foto). Og så skal du vide, at da den blev bygget i 1903, blev den verdens længste hængebro.

Det bedste af det hele er, at man stadig kan gå eller cykle over den i dag, så der er ingen undskyldning for ikke at vove sig over den.

Book en rundtur i Williamsburg i Brooklyn

2. Beundre Eduardo Kobras urbane kunst

Gadekunst af Eduardo Kobra| ©Hellotickets
Gadekunst af Eduardo Kobra| ©Hellotickets

Williamsburg er et hipsterkvarter med en meget personlig og alternativ karakter. På trods af at fastfoodkæder og luksuriøse boliger (især til Wall Street-arbejdere) er vokset frem i løbet af de seneste år, fortsætter de autentiske kunstværker med at pryde vægge og mure, og på Williamsburg-turen i Brooklyn vil du se mange af dem.

Og nu vi taler om gadekunst, kan vi ikke undlade at nævne Eduardo Kobra, en brasiliansk kunstner, der skaber nogle af de mest spektakulære vægmalerier, du kan se i kvarteret. Desuden har han en meget personlig stil, så jeg er sikker på, at når du har set et par af hans værker, vil du genkende ham, når du støder på et andet af hans vægmalerier.

Specifikt er "Fight for Street art" nok hans mest genkendelige værk (det er en hyldest til Andy Warhol og Basquiat). Jeg er sikker på, at du har set det på tusindvis af billeder. Du finder det på 147 Bedford Avenue.

Book en rundtur i Williamsburg i Brooklyn

3. Smag en autentisk craft beer Made in Brooklyn

Williamsburgs originale lokale bryggerier| ©Hellotickets
Williamsburgs originale lokale bryggerier| ©Hellotickets

I North Williamsburg kan du nyde en lækker øl på håndværksbryggeriet Brooklyn Brewery. Jeg anbefaler, at du tager imod råd fra eksperterne og prøver de forskellige øltyper, de har at byde på. Stedet kunne ikke være mere autentisk, så for mig var det det perfekte sted at tage en pause fra turistlivet og føle mig som en newyorker for en eftermiddag.

Williamsburg-turen lærer du om vigtigheden af denne øl.

Book en rundtur i Williamsburg i Brooklyn

4. Tag på en tur med kontraster

Gåtur under kontrastturen| ©Hellotickets
Gåtur under kontrastturen| ©Hellotickets

Ja, New Yorks meget berømte Contrasts Tour går igennem her (selvfølgelig), og det er en fantastisk måde at få en fornemmelse af kvarterets historiske og kulturelle kontekst. Selvom den ikke bruger for meget tid i denne del af byen, kan jeg forsikre dig om, at det er en god introduktion til området og vil give dig den nødvendige indsigt til at nyde det på egen hånd.

Hvis du overvejer at tage på kontrastturen, kan du læse mere om turen i min artikel om New York Contrasts-turen: hvordan man booker og priser, men jeg kan fortælle dig, at der er mange ture i New York på spansk, som er værd at overveje, hvis du vil se byen med en ekspertguide.

Book turen New York Contrasts

5. Besøg det jødiske kvarter, en af byens hovedattraktioner

Det jødiske kvarter i Williamsburg| ©Hellotickets
Det jødiske kvarter i Williamsburg| ©Hellotickets

Det jødiske kvarter er nok et af de områder i kvarteret, der tiltrækker sig mest nysgerrighed. I Williamsburg-kvarteret bor det ortodokse jødiske samfund hovedsageligt i South Williamsburg-området, som man kommer til ved at krydse under Williamsburg Bridge. Samfundets liv er koncentreret på Lee Avenue, kvarterets hovedfærdselsåre. Det er her, de fleste templer og forretninger ligger.

Jeg opfordrer dig til at vandre rundt i gaderne og kigge på eller købe lokale produkter i butikkerne, men hvis du vil læse mere om netop dette område, har jeg skrevet en artikel om, hvad du skal gøre og se i New Yorks jødiske kvarter for at hjælpe dig med at komme rundt i de vigtigste dele af kvarteret.

Book en rundtur i Williamsburg i Brooklyn

6. Gå ikke glip af det enorme vægmaleri The Chronicles of New York

Vægmaleriet The Chronicles of New York| ©Time Out
Vægmaleriet The Chronicles of New York| ©Time Out

Nu har du sikkert indset, at street art er mere end bare en hobby i dette område. Og turen til Williamsburg i Brooklyn vil give dig alle detaljerne. Langs gaderne vil du støde på vægmalerier, graffiti og autentiske kunstværker, som du gerne vil gemme i din hukommelse.

Specielt dette spektakulære vægmaleri er lavet af den franske kunstner JR. Du finder det nær Domino Park, og du vil blive forbløffet over kombinationen af fotografier af mere end 1.000 newyorkere, og hvordan han sætter dem sammen med nogle af byens mest emblematiske bygninger i sort-hvid. Du får lyst til at tage tusind billeder, og udfordringen bliver at få det hele (størrelsen er mere end betydelig) ind i din linse!

Book en rundtur i Williamsburg i Brooklyn

7. Et paradis for musikelskere i Rough Trade

Inde i Rough Trade| ©NYC Go
Inde i Rough Trade| ©NYC Go

Hvis du elsker musik, behøver jeg ikke at forklare det yderligere. Du er nødt til at tage til Rough Trade, musikparadiset, hvor du finder tusindvis af cd'er, vinyler, bøger og plakater fra de mest legendariske kunstnere i historien, men også fra alternative bands og grupper, som du vil elske at opdage. Jeg advarer dig om, at du kan miste tidsfornemmelsen derinde, men jeg forsikrer dig om, at det vil være det hele værd. Du finder det på 64 N 9th Street.

Book en rundtur i Williamsburg i Brooklyn

8. Slentre gennem Domino Park

Liggestole med udsigt over Hudson-floden i Williamsburg| ©Hellotickets
Liggestole med udsigt over Hudson-floden i Williamsburg| ©Hellotickets

New York er den by, der bedst har omdefineret sine tidligere industriområder, og denne park er et godt eksempel. Det, der engang var et sukkerraffinaderi, er nu en park og en promenade, der strækker sig langs floden. Murstensbygningen med den enorme skorsten, der vogter over parken, giver området et autentisk præg, og dens liggestole er perfekte til et hvil, hvis vejret er godt.

Hvis du elsker grønne områder, skal du vide, at du midt i New Yorks betonjungle kan finde spektakulære parker med udsigt over floden, skylinen, mytiske bygninger... Tjek de bedste parker i New York her, og vælg, hvor du vil holde din næste picnic.

Book en rundtur i Williamsburg i Brooklyn

9. Drik en autentisk colombiansk kaffe på "Devoción"

Devoción Café| ©Time Out
Devoción Café| ©Time Out

Jeg elskede Devoción Café med en colombiansk sjæl og en af de bedste kaffer, jeg har smagt i New York til dato. Stedet er superåbent med masser af lys og grønne detaljer. Prøv at få et bord ved siden af de mytiske Chester-sofaer, hvor du kan hvile dig efter din tur rundt i kvarteret!

De mest 'foodies' vil i dette område finde et paradis, hvor de kan få byens bedste kaffe, brunches og menuer. Hvis du vil organisere din gastronomiske rute på den sikre side, skal du tage denne liste over spisesteder i Brooklyn i betragtning.

Book en madtur i Brooklyn

10. Genoplad batterierne med et lækkert måltid

Den indre gårdhave på Café Beit| ©Café Beit
Den indre gårdhave på Café Beit| ©Café Beit

Hvis der er én ting, der skiller sig ud i Williamsburg, så er det de lokales autenticitet. En tur gennem gaderne vil være nok til at finde caféer og restauranter, hvor du kan få en god kop kaffe eller tage din computer frem og arbejde i en afslappet atmosfære.

Derudover kan jeg varmt anbefale, at du booker en madtur i Brooklyn og prøver nogle af de lækre retter, der vil give dig energi til at fortsætte din tur i Williamsburg.

Book en madtur i Brooklyn

11. Forkæl dig selv med en designer-souvenir fra Home Coming

Jeg advarede dig om, at du ville finde autentiske steder her, gjorde jeg ikke? Jo, hos Home Coming finder du ikke bare et superroligt sted at drikke en god kop kaffe (pas på, kaffemenuen er enorm, og du vil ikke vide, hvilken du skal vælge), men også et sted, hvor du kan købe blomster eller endda pynte- og designartikler.

I stedet for at tage den sædvanlige nøglering med hjem, er jeg sikker på, at du vil finde mere end én original og autentisk souvenir, som du kan give dig selv eller andre. Og så er stedet smukt, så det koster jo ikke noget at kigge forbi, vel?

Book en rundtur i Williamsburg i Brooklyn

12. Gå på vintagejagt i Williamsburgs bedste butikker

Vintage-butikker i Williamsburg
Vintage-butikker i Williamsburg

En anden god ting at lave i Williamsburg er at shoppe. Jeg er sikker på, at du vil finde mere end én lille bod på gaden, når du går gennem kvarteret, eller endda se nogle tøj- eller antikvitetsbutikker tage en del af deres vinduer ud på gaden (bogstaveligt talt) for at tiltrække de forbipasserendes opmærksomhed.

Men hvis du vil besøge det typiske Williamsburg-shoppingsted, skal du besøge Artists & Fleas, hvor du finder vintagemode og kunst fra nye og etablerede designere, genbrugsvarer, pyntegenstande og meget mere. Det er helt sikkert et godt sted at få en autentisk souvenir fra din tur til New York.

Og før du bare går i gang med at shoppe, skal du organisere dit budget og finde de bedste butikker og loppemarkeder. Her er en liste over de bedste ting at købe i New York, men hvis du leder efter luksusvarer til gode priser, skal du besøge Woodbury Commons, en af New Yorks bedste outlets.

Book en rundtur i Williamsburg i Brooklyn


Sådan organiserer du dit besøg, hvis du er på egen hånd

Kort over Williamsburg med nogle af højdepunkterne
Kort over Williamsburg med nogle af højdepunkterne

Hvis du tilbringer en eftermiddag på egen hånd i Williamsburg, eller endda en hel dag, hvis du har tid nok, får du et meget komplet billede af New York. Du kan vandre gennem den mere turistprægede del af kvarteret mod nord, men du kan også fordybe dig i det jødiske kvarter længere mod syd. Den bedste måde at komme dertil på er med færge (her er en praktisk guide til at bruge New York-færgen) eller direkte med undergrundsbanen. Du kan også benytte lejligheden til at lære Brooklyn at kende i detaljer. Her er min :::link|text=Guide til, hvad du skal se og lave i Brooklyn|element=sc-1-747, så du er så godt forberedt som muligt.

Hvad skal man se i Williamsburg?

I dette område finder du alternative steder, hvor du kan nyde en god brunch eller en virkelig autentisk kaffe. Du kan også bestille bord til frokost eller middag på en af hipsterrestauranterne eller slentre langs en af gaderne, som er helt anderledes end dem på Manhattan, hvor industribygninger med synlige mursten og luksus- og designhoteller og -huse er normen.

Sidst, men ikke mindst, kan du komme helt tæt på det jødiske kvarter, som er hjemsted for et af de største ortodokse jødiske samfund i USA. Når du slentrer gennem gaderne, kan du få en idé om, hvordan de lever, og hvad deres skikke er, samt købe eller spise lækre typiske jødiske produkter.

Er Williamsburg sikkert?

Før du spekulerer på, om det er et sikkert område, så lad mig fortælle dig, at det er det. Som det industriområde, det engang var, har det oplevet værre tider, især omkring 1960'erne, hvor kriminalitet var meget mere almindeligt i området.

Men når du kommer derhen, vil du opdage, at det generelt er et livligt kvarter med masser af New Yorkere, der myldrer rundt (måske i mindre hast end på Manhattan), og fuld af skæve caféer og butikker, der giver området en unik personlighed.

Er det et besøg værd med børn?

Ja, absolut! Williamsburg har masser af områder, hvor man kan gå, grønne områder og udendørs terrasser, hvor man kan sidde og slappe af eller få en bid mad med de små.

Hvis du rejser til New York med børn, vil de måske ikke sætte pris på arkitekturen eller hipsterstemningen, men parkerne, de enorme gadekunstmalerier og områdets ro i modsætning til Manhattans kaos vil vinde dem over.

Hvad hvis jeg tager af sted i julen?

Det bedste ved vinteren i New York er lysene og julestemningen. Udnyt dit besøg i Williamsburg til at besøge det bedste af Brooklyn ved juletid: Dyker Heights. Fra november og selvfølgelig i december er dette Brooklyn-kvarter pyntet op i ren amerikansk stil med millioner af farverige lys og juledekorationer, som er et besøg værd.

Book en tur til Williamsburg i Brooklyn

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvorfor er Williamsburg et besøg værd?

  Uden for Manhattan er det en af de mest trendy bydele i New York: Den er fuld af hipstercaféer, vintagebutikker, stille gader og finurlig arkitektur, der er et besøg værd som kontrast til Manhattans travlhed og skyskrabere.

 • Hvad skal man se i Williamsburg?

  Både parkerne og den berømte gadekunst er et must-see i området. Ud over at spise frokost eller brunch på en af de mange caféer, kan du benytte lejligheden til at gå på opdagelse i det jødiske kvarter.

 • Er Williamsburg det jødiske kvarter i New York?

  Det ortodokse jødiske samfund bor hovedsageligt i South Williamsburg-området. Du finder det omkring Lee Avenue, som du kan komme til ved at krydse under Williamsburg Bridge.

 • Hvad er bedst, Brooklyn eller Williamsburg?

  Williamsburg er faktisk en del af det nordlige Brooklyn, en af New Yorks 5 bydele. Derfor anbefaler jeg, at du bruger en hel dag på at komme ud af Manhattan og opdage Brooklyn i sin helhed ved at besøge DUMBO, Williamsburg og det jødiske kvarter.