Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Ting at lave i Williamsburg, Brooklyn

Williamsburg-kvarteret i Brooklyn er et af de mest trendy områder i byen. Her er en liste over de ting, du skal se, så du ikke går glip af noget

Isabel Catalán

Isabel Catalán

9 minutters læst

Ting at lave i Williamsburg, Brooklyn

Turist i North Williamsburg | @Carolina Machado

Williamsburg er et kvarter med mange kontraster. I dette område nord for Brooklyn bor hipsters og ortodokse jøder side om side. På blot få gader skifter atmosfæren radikalt: fra den mest slående gadekunst og de gamle fabrikker, der er omdannet til restauranter, til det jødiske kvarter, hvor det er strengt.

Brooklyn er et "must" på enhver tur til skyskrabernes by (jeg fortæller dig mere i min guide om, hvad du kan se og gøre i Brooklyn), og i Brooklyn er Williamsburg for mig et af de autentiske områder fuld af kontraster, som er et besøg værd. Du kan besøge stedet på egen hånd eller tage på en rundvisning i Williamsburg. Her er, hvad du ikke må gå glip af:

1. Spadseretur i Domino Park

Liggestole med udsigt over Hudson i Williamsburg.| ©Hellotickets
Liggestole med udsigt over Hudson i Williamsburg.| ©Hellotickets

New York er den by, der bedst har omdefineret sine tidligere industriområder, og denne park er et godt eksempel herpå. Det, der engang var et sukkerraffinaderi, er nu en park og en promenade, der strækker sig langs floden. Murstensbygningen med den store skorsten, der vogter parken, giver parken en autentisk stemning, og liggestueområdet er perfekt til en pause på en dejlig dag.

Hvis du elsker grønne områder, bør du vide, at du midt i New Yorks betonjungle kan finde spektakulære parker med udsigt over floden, skyline, mytiske bygninger... Se de bedste parker i New York her, så du kan vælge, hvor du skal holde din næste picnic.

Bestil en rundvisning i Williamsburg i Brooklyn

2. Beundre Eduardo Kobras kunst i byen

Street Art af Eduardo Kobra| ©Hellotickets
Street Art af Eduardo Kobra| ©Hellotickets

Williamsburg er et hipsterkvarter med en meget personlig og alternativ karakter. På trods af de sidste par års udbredelse af fastfoodkæder og luksusboliger (især for Wall Street-arbejdere) er der stadig autentiske kunstværker, som pryder vægge og mure, og når man går rundt i kvarteret, kan man se mange af dem.

Og når vi nu taler om gadekunst, må vi ikke undlade at nævne Eduardo Kobra, en brasiliansk kunstner, der skaber nogle af de mest spektakulære vægmalerier, du kan se i kvarteret. Han har også en meget personlig stil, så jeg er sikker på, at når du har set et par af hans værker, vil du genkende ham, når du støder på et andet af hans vægmalerier.

Især "Fight for Street art" er nok hans mest genkendelige værk (det er en hyldest til Andy Warhol og Basquiat). Jeg er sikker på, at du har set den på tusindvis af billeder. Du finder den på 147 Bedford Avenue.

Bestil en rundvisning i Williamsburg i Brooklyn

3. Drik en autentisk colombiansk kaffe på "Devoción"

Devotion kaffe| ©Time Out
Devotion kaffe| ©Time Out

Jeg var vild med denne kaffebar med en colombiansk sjæl og en af de bedste kaffer, jeg har smagt i New York til dato. Stedet er super åbent, med masser af lys og grønne detaljer - prøv at få et bord ved siden af de mytiske Chester-sofaer, så du kan hvile dig efter din tur rundt i kvarteret!

Madelskere vil finde et paradis i dette område, hvor de kan nyde byens bedste kaffe, brunch og menuer. Hvis du ønsker at organisere din gastronomiske rute på den sikre side, kan du tage højde for denne liste over spisesteder i Brooklyn.

Book en madtur i Brooklyn

4. Tag på en tur med kontraster

Vandring under kontrastturen| ©Hellotickets
Vandring under kontrastturen| ©Hellotickets

Ja, New Yorks meget berømte New York Kontraster-tur går selvfølgelig forbi her, og det er en fantastisk måde at få en fornemmelse af kvarterets historiske og kulturelle kontekst på. Selv om den ikke bruger for meget tid på denne del af byen, kan jeg forsikre dig om, at den er en god introduktion til området og vil give dig den nødvendige indsigt til at nyde det på egen hånd.

Hvis du overvejer at tage på kontrastturen, kan du læse mere om turen i min artikel om kontrasternes by. New York kontraster turHvis du overvejer at tage kontrastturen, kan du læse mere om turen i min artikel om New York City, men jeg kan fortælle dig, at der er mange ture i New York City på spansk, som er værd at overveje for at lære byen at kende med en ekspertguide.

Bestil New York Contrasts Tour

5. Du må ikke gå glip af det enorme vægmaleri The Chronicles of New York

Vægmaleriet The Chronicles of New York| ©Time Out
Vægmaleriet The Chronicles of New York| ©Time Out

Nu har du sikkert indset, at gadekunst er mere end blot en hobby i dette område. I gaderne vil du støde på vægmalerier, graffiti og autentiske kunstværker, som du gerne vil have i tankerne.

Dette spektakulære vægmaleri er lavet af den franske kunstner JR. Du finder den i nærheden af Domino Park, og du vil blive overrasket over kombinationen af fotografier af mere end 1.000 New Yorkere, og hvordan han sætter dem sammen med nogle af byens mest symbolske bygninger i sort/hvid. Du vil gerne tage tusind billeder af den, og udfordringen vil være at få det hele (størrelsen er mere end betydelig) ind i dit objektiv!

6. Forfrisk dig selv i Beit Café

Den indre gård i Café Beit| ©Café Beit
Den indre gård i Café Beit| ©Café Beit

Hvis der er én ting, der skiller sig ud i Williamsburg, er det de lokale borgeres autenticitet. En tur gennem gaderne er nok til at finde caféer og restauranter, hvor du kan få en god kop kaffe eller tage din computer frem for at arbejde i en afslappet atmosfære.

Café Beit: Hvis du ud over et godt koffeinfix også har lyst til en bid mad (toast eller brunch), så tag til 158 Bedford Avenue og nyd det! Uanset hvad du vælger fra Café Beit's menu, skal du spise det ved de små borde i den indre gårdhave.

7. Besøg det jødiske kvarter, en af byens største attraktioner

Det jødiske kvarter i Williamsburg| ©Hellotickets
Det jødiske kvarter i Williamsburg| ©Hellotickets

Et af de områder i kvarteret, der vækker mest nysgerrighed, er nok det jødiske kvarter. I Williamsburg-kvarteret bor det ortodokse jødiske samfund hovedsageligt i South Williamsburg-området, som man kommer til ved at køre under Williamsburg Bridge. Samfundets liv er koncentreret på Lee Avenue, som er kvarterets hovedfærdselsåre. Det er her, de fleste templer og virksomheder ligger.

Jeg inviterer dig til at gå rundt i gaderne og kigge eller købe lokale produkter i butikkerne, men hvis du vil læse mere om dette område, har jeg skrevet en artikel om Sådan besøger du det jødiske kvarter til at hjælpe dig med at udforske de vigtigste dele af kvarteret.

8. Forkæl dig selv med en designersouvenir fra Home Coming

Jeg advarede dig om, at du ville finde autentiske steder her, ikke sandt? Hos Home Coming finder du ikke kun et super stille sted at få en god kaffe (pas på, kaffekortet er stort, og du ved ikke, hvilken du skal vælge), men også et sted, hvor du kan købe blomster og endda dekorative og designelementer.

I stedet for at tage den sædvanlige nøglering med hjem, er jeg sikker på, at du vil finde mere end én original og autentisk souvenir, som du kan give dig selv eller andre. Desuden er stedet smukt, så det koster vel ikke noget at komme ind og kigge, vel?

9. Gå på jagt efter vintage i Williamsburgs bedste butikker

Vintage-butikker i Williamsburg
Vintage-butikker i Williamsburg

En anden ting, du kan gøre i Williamsburg, er at gå på shopping. Jeg er sikker på, at du vil finde mere end én lille bod på gaden, når du går gennem kvarteret, eller du vil endda se, hvordan nogle tøj- eller antikvitetsbutikker tager en del af deres vinduer med ud på gaden (bogstaveligt talt) for at tiltrække de forbipasserendes opmærksomhed.

Men hvis du vil besøge det helt centrale shoppingsted i Williamsburg, skal du besøge Artists & Fleas, hvor du kan finde vintage mode og kunst fra nye og etablerede designere, genbrugsvarer, dekorative genstande og meget mere. Det er helt sikkert et godt sted at få en autentisk souvenir fra din tur til New York.

Og før du tager på shoppingtur, skal du organisere dit budget og finde de bedste butikker og loppemarkeder. Her er en liste over de bedste ting at købe i New York, men hvis du vil finde luksusvarer til spotpriser, er det bedst at besøge Woodbury Commons, de bedste outlets i New York.

10. Gå ikke glip af Williamsburg Bridge

Udsigt fra en af Williamsburgs parker| ©Hellotickets
Udsigt fra en af Williamsburgs parker| ©Hellotickets

Denne bro, der forbinder Williamsburg med Manhattan, er mindre kendt end sin søskende Brooklyn Bridge, men den er værd at gå en tur rundt om (og jeg er sikker på, at der er mere end ét billede). Du bør også vide, at da den blev bygget i 1903, blev den den længste hængebro i verden.

Og det bedste af det hele er, at du stadig kan gå eller cykle over den i dag, så der er ingen undskyldning for ikke at vove dig over den.

11. Smag en autentisk håndværksøl Made in Brooklyn

Williamsburgs oprindelige lokale indbyggere| ©Hellotickets
Williamsburgs oprindelige lokale indbyggere| ©Hellotickets

I North Williamsburg kan du nyde en lækker øl på håndværksbryggeriet Brooklyn Brewery. Jeg anbefaler, at du følger eksperternes råd og prøver de forskellige øltyper, som de har at tilbyde. Stedet kunne ikke være mere autentisk, så for mig var det det det perfekte sted at tage en pause fra turistlivet og føle sig som en New Yorker for en eftermiddag.

12. Musikelskernes paradis hos Rough Trade

Inde i Rough Trade| ©NYC Go
Inde i Rough Trade| ©NYC Go

Hvis du kan lide musik, behøver jeg ikke at forklare mere. Du skal besøge Rough Trade, musikparadiset, hvor du kan finde tusindvis af cd'er, vinyler, bøger og plakater fra de mest legendariske kunstnere i historien, men også alternative bands og grupper, som du vil elske at opdage. Jeg advarer dig om, at du måske mister tidsfornemmelsen derinde, men jeg forsikrer dig, at det er det hele værd. Du finder det på 64 N 9th Street.


Sådan planlægger du dit besøg

Kort over Williamsburg med nogle af dens højdepunkter
Kort over Williamsburg med nogle af dens højdepunkter

Hvis du bruger en eftermiddag (eller endda en hel dag, hvis du har tid nok) i Williamsburg, får du et meget komplet billede af New York. Du kan vandre gennem den mere turistede del af kvarteret mod nord, men du kan også fordybe dig i det jødiske kvarter længere mod syd. Den bedste måde at komme dertil på er med færge (her er en praktisk guide til at bruge New York-færgen) eller direkte med undergrundsbanen.

Hvad skal man se i Williamsburg

I dette område finder du alternative steder, hvor du kan nyde en god brunch eller en rigtig autentisk kaffe. Du kan også bestille et bord til frokost eller middag på en af byens hipsterrestauranter eller slentre rundt i en af byens gader, som er helt anderledes end Manhattan, hvor industribygninger med synlige mursten og luksus- og designhoteller og -huse hersker.

Sidst men ikke mindst kan du komme helt tæt på det jødiske kvarter, som er hjemsted for et af de største ortodokse jødiske samfund i USA. Når du går gennem gaderne, kan du få en idé om, hvordan de lever, og hvad deres skikke er, og du kan købe eller spise lækre typiske jødiske produkter.

Er Williamsburg sikkert?

Før du spekulerer på, om det er et sikkert område, så lad mig fortælle dig, at det er det. Som det industriområde, det var, er det værd at bemærke, at det gennemgik værre tider, især omkring 60'erne, hvor kriminalitet var meget mere udbredt i området.

Men når du kommer dertil, vil du se, at det generelt er et livligt kvarter med masser af New Yorkere, der bevæger sig rundt (måske ikke så travlt som på Manhattan), og masser af caféer og skæve butikker, der giver området en unik personlighed.

Er det værd at besøge med børn?

Selvfølgelig! Williamsburg har masser af områder, hvor man kan gå til fods, grønne områder og udendørs terrasser, hvor du kan sidde og slappe af eller spise en bid mad med de små.

Hvis du rejser til New York med børn, vil de måske ikke sætte pris på arkitekturen eller hipsterstemningen, men parkerne, de store vægmalerier med gadekunst og områdets ro i modsætning til Manhattans kaos vil overbevise dem.

Hvad hvis jeg tager af sted i julen?

Det bedste ved vinteren i New York er lysene og julestemningen. Udnyt dit besøg i Williamsburg til at besøge det bedste af Brooklyn i julen: Dyker Heights. Fra november og naturligvis i december er dette Brooklyn-kvarter pyntet i ren amerikansk stil med millioner af farvede lys og julepynt, som er et besøg værd.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvorfor er Williamsburg et besøg værd?

  Uden for Manhattan er det en af New Yorks mest trendy bydele: Den er fuld af hipstercaféer, vintagebutikker, stille gader og finurlig arkitektur, der er et besøg værd som en kontrast til Manhattans travle skyskrabere.

 • Hvad skal man se i Williamsburg?

  Både dens parker og dens berømte gadekunst er et must i området. Ud over at spise frokost eller brunch på en af de mange caféer kan du benytte lejligheden til at udforske det jødiske kvarter.

 • Er Williamsburg det jødiske kvarter i New York?

  Det ortodokse jødiske samfund bor hovedsageligt i South Williamsburg-området. Du finder den omkring Lee Avenue, som du kan komme til ved at krydse under Williamsburg Bridge.

 • Hvad er bedst, Brooklyn eller Williamsburg?

  Williamsburg er faktisk en del af det nordlige Brooklyn, en af New Yorks fem bydele. Derfor anbefaler jeg, at du tager en hel dag til at komme ud af Manhattan og udforske Brooklyn i sin helhed og besøger DUMBO, Williamsburg og det jødiske kvarter.