Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

De bedste cykelture på Ibiza

Ibiza er en lille ø med en labyrint af stier, bjerge og veje, så at lære den at kende på cykel kan være en af de bedste muligheder for at opdage alle dens hjørner.

Matías Rodríguez

Matías Rodríguez

8 minutters læst

De bedste cykelture på Ibiza

Formentera | ©Koro Gabiola Colina

Blandt de bedste aktiviteter på Ibiza er en af de vigtigste at tage på en cykeltur rundt på øens stier, som er fulde af stier, bjerge og veje, der skjuler de magiske hjørner af et af de mest berømte spanske steder i Middelhavet.

Både i det historiske centrum og i de mere afsidesliggende naturområder byder øen på mange ruter til bycykler og mountainbikes. Nogle af ruterne er ideelle, hvis du planlægger at besøge Ibiza med børn, eller hvis du vil lære de steder at kende, der ligger længst væk fra øens centrum. Nedenfor fortæller jeg dig alt om de bedste cykelture på Ibiza.

1. Cykeltur rundt til de vigtigste steder på Ibiza

Portalen Ses Taules| ©Ralf M
Portalen Ses Taules| ©Ralf M

Hvis du vil lære den gamle befæstede by og Ibizas vigtigste seværdigheder at kende, er denne tur måske ideel for dig. På disse ture kan du besøge Parc de la Pau, som er en af de grønne lunger i øens hovedstad, nekropolen, Portal Nou og promenaden Vara del Rey.

På udflugter, der varer cirka to timer på cykel, kan du også besøge andre centrale steder på øen som Portal Ses Taules eller Marina, som er Ibizas havn og kendt for det store antal luksusyachter, der ligger fortøjet i dens faciliteter.

Disse udflugter er ideelle til at lære byen at kende, hvis du planlægger et ophold på blot et par dage på øen. Hvis det er tilfældet, er her en liste over aktiviteter, du kan lave på 3 dage på Ibiza

Disse udflugter inkluderer normalt, uden ekstra omkostninger, selskab af en lokal ekspertguide, sikkerhedselementer til kørsel, og start- og slutpunkterne er normalt placeret i områderne nær byens havn. Hvis udflugten er om eftermiddagen, og du besøger Ibiza om vinteren, vil du kunne se en af de bedste solnedgange i Spanien fra kysten.

Interessante detaljer

 • Pris... Disse udflugter koster ca. 35 euro, inklusive assistance fra en lokal ekspertguide, leje af bycykel og sikkerhedsudstyr.
 • Varighed... Cirka 2 timer.
 • Fordele ved disse udflugter... De giver god værdi for pengene og er ideelle til at lære byen at kende, hvis du planlægger et kort ophold på Ibiza.

Book en udflugt for at opleve solnedgangen på Ibiza

2. Bambuscykeltur i Ibizas street art-kredsløb

Cykeltur| ©Erick K
Cykeltur| ©Erick K

Ibiza er yachternes og festernes by, men også et paradis for alternative kunstnere og gadekunst. På disse ture kan du opleve byen som et udendørs galleri og lære en alternativ rute til Dalt Vila og Parc de la Pou at kende for at komme ind i den eklektiske og mangesidede ånd på Ibiza.

På disse miljøvenlige bambuscykelture vil en lokal guide føre dig rundt til øens mest berømte graffitivægge og nogle af de steder, der ligger uden for alfarvej, for at vise dig den bedste gadekunst, for det meste af lokale kunstnere.

Du vil også lære Ibizas alternative kvarterer og nogle af øens skjulte historier at kende, f.eks. det forladte diskotek, hvor Bob Marley spillede, eller Hollywood-berømthedernes hjem uden for alfarvej.

Bemærk, at disse ture normalt også inkluderer sikkerhedsudstyr og er to til tre timers ture, der starter i området nær havnen, så du har tid til at kombinere disse cykelture med nogle af de bedste ting at lave på Ibiza.

Detaljer af interesse

 • Pris... Disse udflugter koster cirka 59 euro, inklusive hjælp fra en lokal ekspertguide, leje af den økologiske bambuscykel og sikkerhedselementer til cykling.
 • Varighed... Cirka 3 timer.
 • Fordele ved disse udflugter... Du får mulighed for at opdage Ibizas alternative rute.

3. Selvguidet eventyrtur gennem Ibizas bjerge på en elektrisk cykel...

Cykling rundt på Ibiza| ©Marcelo
Cykling rundt på Ibiza| ©Marcelo

Uden for hovedruten i den gamle befæstede by og strandene i øens hovedstad har Ibiza en række bjerge og naturstier, som kan opdages på cykel. På disse ture kan du tage en selvguidet tur i dit eget tempo på en elektrisk cykel langs de tilgængelige ruter.

På disse ture kan du opdage de forskellige aspekter af øen, fra kyststierne domineret af fiskere til landbrugsjorden og vejene i det indre af Ibiza. Under turene får du anbefalinger til nærliggende steder og strandbarer, især hvis du planlægger at rejse til Ibiza om sommeren.

At cykle på en elcykel vil gøre din tur mere behagelig og afslappet, og du kan også sætte den selvguidede tur på pause, når du ønsker det, for at hvile dig eller besøge nærliggende steder. Du vil også kunne besøge nogle af de eventyrstier, der normalt bruges til ATV-ture.

Bemærk venligst, at turen varer så længe, som du beslutter, og i lejeperioden kan du køre på stierne, som det passer dig.

Interessante detaljer

 • Pris... Disse udflugter koster ca. 65 euro, inklusive den selvstyrede tur, leje af den elektriske cykel og sikkerhedselementerne til at køre på.
 • Varighed... Mellem 4 og 8 timer afhængigt af den bestilte udflugt.
 • Fordele ved disse ud flugter... Det er et afslappet og sjovt alternativ til at lære øens naturlige kredsløb at kende.

Book en udflugt på en ATV rundt om Ibiza

4. Privat cykeltur gennem den gamle bydel og Figueretes-stranden på Ibiza

Dagstur rundt på Ibiza| ©Ferran Serrafini
Dagstur rundt på Ibiza| ©Ferran Serrafini

Gruppeturisme er meget almindeligt på Ibiza, så hvis du rejser med andre mennesker, kan disse private cykelture være løsningen for dig. Med hjælp fra en lokal guide kan du vælge mellem flere ruter, som vil vise dig, at det er muligt at lære alle hjørner af Ibiza at kende på cykel.

På disse udflugter vil du se den gamle befæstede by, nekropolen, Parc de la Pau, katedralen og Almudaina-slottet. Du besøger også rådhuset og klosteret Sant Domenec. Hvis du har lyst, kan du også besøge Figueretes-stranden og Playa d'en Bossa, hvor du kan nyde de bedste snorkeloplevelser på Ibiza

Uden for bymuren kan du besøge Paseo de la Vara del Rey og Portal Ses Taules samt Nuestra Señora de Jesús-kirken. Hvis du besøger Ibiza i februar, kan du deltage i festlighederne til ære for skytshelgenen Santa Eulalia del Río.

Disse udflugter kan vare mellem 2 og 4 timer, ledsages af en lokal guide og kræver en gruppe på mindst fire personer.

Detaljer af interesse

 • Pris... Disse udflugter koster ca. 56 euro pr. person, inklusive assistance fra en lokal ekspertguide, leje af cykel og sikkerhedsudstyr.
 • Varighed... Mellem 2 og 4 timer afhængigt af den bestilte udflugt.
 • Fordele ved disse ud flugter... Et sjovt alternativ, hvis du besøger Ibiza i en gruppe.

Book en snorkeloplevelse på Ibiza

Hvordan booker man en cykeltur på Ibiza?

Booking online| ©Thomas Lefebvre
Booking online| ©Thomas Lefebvre

Du kan booke en cykeltur online eller booke turen, når du er på øen, men hvis du planlægger at besøge Ibiza i juni eller i højsæsonen, råder jeg dig til at booke på forhånd for at undgå forsinkelser eller prisstigninger.

Hvis du planlægger et kort ophold på Ibiza, kan det også hjælpe dig at booke på forhånd, så du kan sammensætte en rejseplan og få mest muligt ud af dit besøg. Du kan også kombinere cykel ture, der slutter i områderne omkring havnen, med Ibiza-bådture og andre aktiviteter.

Book en bådtur på Ibiza

Hvor lang er en cykeltur på Ibiza?

Se her| ©Sonja Langford
Se her| ©Sonja Langford

Svaret afhænger af den tur, du vælger, men i gennemsnit varer de mellem 2 og 4 timer. Cykelturene rundt i byens hovedstrøg er som regel om eftermiddagen og varer 2 timer, så de er ideelle, hvis du har planlagt et kort ophold i byen.

De længste ture er de selvguidede ture på el-cykler rundt i eventyrområderne, og de kan vare op til 8 timer, men det afhænger af, hvilken mulighed du vælger, og i hvilket tempo du cykler.

Hvad vil jeg se på en cykeltur i Ibiza?

Virgen de las Nieves-katedralen| ©Javier Angel Lopez
Virgen de las Nieves-katedralen| ©Javier Angel Lopez

Hver cykeltur har forskellige ruter, men generelt vil du kunne se øens befæstede by, katedralen, rådhuset, Sant Domenec-klosteret, strandene i Figueretes og d'en Bossa og Almudaina-slottet, som er et af de steder, hvor du kan opleve Ibiza fra oven.

Uden for hovedstrøget og centrum af øens hovedstad kan man besøge Ibiza Marina, som er havnen, hvor nogle af de mest eksklusive og luksuriøse yachter og krydstogtskibe i verden lægger til, og den sydlige del af øen, hvor man kan opdage bjergstier, landeveje, vinmarker og landbrugsjord på en selvguidet oplevelsestur. Der kan du også opdage Ibiza-tårnene og finde vandrestier.

På cykelture ad alternative ruter kan du opdage øens gadekunst, de mindre kendte kvarterer og også hemmelighederne og mysterierne på en ø, der frekventeres af berømtheder og kunstnere.

Tips til en cykeltur på Ibiza

Formentera| ©andreaferracani
Formentera| ©andreaferracani

Hvis du planlægger at besøge Ibiza i oktober eller om sommeren, råder jeg dig til at booke dine udflugter på forhånd for at undgå forsinkelser i sidste øjeblik eller prisstigninger, hvis du booker turene direkte på øen. Jeg råder dig også til at booke før din rejse, hvis du planlægger at tage på en privat gruppeudflugt, for at sikre, at guiden er tilgængelig.

Hvis du planlægger et kort ophold i byen i et par dage, råder jeg dig til at vælge en kort tur på 2 eller 4 timer, der slutter i et område tæt på byens centrum eller havnen, så du kan kombinere cykelturen med en anden tur, f.eks. et bådbesøg på Formentera eller en dykkeroplevelse.

Book færgen til Formentera

Hvor meget koster en cykeltur på Ibiza?

Person, der betaler| ©Towfiqu barbhuiya
Person, der betaler| ©Towfiqu barbhuiya

Svaret afhænger af de udflugter, du vælger, men de billigste er dem, der inkluderer en cykeltur til de vigtigste steder i byen, som kan koste omkring 35 euro med hjælp fra en lokal guide og de obligatoriske sikkerhedselementer til at køre.

De dyreste udflugter er dem, der inkluderer en selvguidet eventyrtur gennem bjergene og naturstierne i Ibizas indland, som koster 56 euro for de kortere muligheder. Disse priser inkluderer leje af den elektriske cykel og også sikkerhedselementerne samt alle adventure-turmulighederne rundt om på øen.

Bemærk, at nogle ture inkluderer reducerede priser for børn over 10 år, så længe de er ledsaget af en ansvarlig voksen, så du kan også vælge disse ture, hvis du besøger øen som en familie. Hvis du planlægger at rejse til Ibiza i december, klik her, eller juleaften, kan nogle rejseudbydere også tilbyde rabatter eller alternative t ure, hvor du kan opleve juleudsmykningen og julemarkederne.

Book et familieeventyr i San Antonio

Hvorfor er det en god idé at tage på cykeltur på Ibiza?

Februar på Ibiza| ©Ibiza Magic
Februar på Ibiza| ©Ibiza Magic

Ibiza er en lille ø og har mange steder at udforske, enten på den traditionelle rute eller på de naturlige bjerg- og eventyrruter, og en af de sjoveste måder at gøre det på er på en cykeltur. Du kan også spare tid til at udforske nogle af de indviklede gader i den gamle befæstede by, da de ikke alle er tilgængelige for køretøjer, og cykling kan være et alternativ til den lange gåtur.

Med cykelture på Ibizas alternative rute kan du opdage den lokale gadekunst og også nogle af de mere afsidesliggende kvarterer, der ikke er mindre charmerende end de mere besøgte områder på øen. Takket være øens venlige klima kan du også cykle på Ibiza om vinteren.

Bemærk også, at de fleste af øens cykelture er ledsaget af en lokal ekspertguide, så ud over en sjov tur kan du lære alle byens hemmeligheder. En cykeltur er helt sikkert en af de bedste måder at lære Ibiza at kende på.