London i juli: en praktisk guide til at udforske byen

At besøge London i juli er uforglemmeligt. Du vil kunne opleve begivenheder, der kun finder sted i denne måned: London Pride, Swan Upping, BBC Proms... Find ud af, hvad du kan lave på disse datoer.

Ana Caballero

Ana Caballero

10 minutters læst

London i juli: en praktisk guide til at udforske byen

Tower Bridge, London | ©David Monaghan

Du har været klog og valgt en måned, hvor temperaturen allerede er højere, og takket være denne lille gestus får du flere muligheder for at nyde naturen, da begivenheder af denne type begynder at udnytte sommeren.

I juli finder du en by med mere travlhed end i koldere årstider, men det er ikke et problem, når det gælder om at bevæge sig rundt i byen, besøge monumenter eller deltage i festivaler og så videre. Listen over planer er lang, så læs videre og vælg de forslag, som du synes bedst om. Gå i gang!

1. Nyd en romantisk aften på et krydstogt på Themsen

Krydstogt og Themsen| ©Alfonso
Krydstogt og Themsen| ©Alfonso

Juli er en ideel årstid til at booke et krydstogt på Themsen med middag og levende musik, da temperaturerne er ideelle. Det er ikke så koldt som på andre tidspunkter af året, og I vil kunne nyde det romantiske forslag fuldt ud, gå ud på terrassen og beundre udsigten.

Og i løbet af aftenen, som begynder på Themsens havnefront i Westminster, kan du nyde en lækker gourmetmiddag med op til fem retter parret med en udsøgt vin. Og selvfølgelig er der masser af levende musik og underholdning. En uforglemmelig aften med din partner, venner og familie, som du ikke må gå glip af, hvis du rejser til London i juli.

Et tip: Glem ikke dit kamera, da du vil kunne få nogle fantastiske billeder af ikoniske vartegn som Big Ben, London Eye, Palace of Westminster og Tower of London.

Book et krydstogt på Themsen

2. Gå ikke glip af den bedste udsigt fra London Eye

London Eye| ©Martie Swart
London Eye| ©Martie Swart

Og når det kommer til udsigter og de bedste billeder, er et andet ideelt forslag i juli at tage op i London Eye, da det er en af de mindst overskyede måneder på året, og du får den bedste panoramaudsigt over byen.

Det ikoniske pariserhjul i London, der ligger ved Themsens bred, giver dig mulighed for at se mange seværdigheder som Big Ben, Westminster Abbey og Buckingham Palace fra en af de 32 kapsler og i løbet af en oplevelse på cirka 30 minutter.

Derudover kan du med din billet nyde 4D-oplevelsen, en stum kortfilm om skabelsen af London Eye.

Book din billet til London Eye

3. Tag en tur til Stonhege

Stonhege| ©Joseph Olar
Stonhege| ©Joseph Olar

Og mit yndlingsforslag i juli er en tur til Stonehenge, hvor du kan se stencirklen, den mest populære megalitiske ruin i Europa.

Jeg bestilte en gratis tur, der varede 6,5 timer og inkluderede adgang til besøgscentret, transport til og fra Stonehenge fra London med bus og endda muligheden for at bestille en typisk menu for at lære den lokale gastronomi at kende, selvom sidstnævnte er valgfrit.

Derudover fik jeg en audioguide, så jeg kunne lære alle detaljerne om dette arkæologiske sted at kende i mit eget tempo. Det første monument stammer fra ikke mindre end 3100 f.Kr.

Book din rejse til Stonehenge

4. Se Londons parker med en cykeltur

Park i London| ©dese
Park i London| ©dese

Og selvfølgelig er et ideelt forslag til juli måned i den britiske hovedstad at booke en cykeltur i Londons parker, den sjoveste måde at nyde al pragt i byens vigtigste grønne områder som f.eks:

 • Kensington Gardens.
 • Hyde Park.
 • Green Park.
 • James Park.

På turen, der er for grupper på op til 16 personer, vil du blive ledsaget af en lokal guide, som vil vise dig forskellige seværdigheder som Big Ben, Churchill War Rooms, Houses of Parliament, Trafalgar Square og Westminster Abbey.

Og husk, at du kan holde pauser undervejs. Det var noget, jeg var bekymret for i starten, fordi der er så mange steder at fotografere undervejs.

Book en cykeltur i parkerne

5. Oplev Pride-festivalen i London

Pride Festival| ©Adam Crowe
Pride Festival| ©Adam Crowe

En uovertruffen begivenhed i juli er Pride Festival, en af de mest imponerende og massive LGBT+-festivaler i verden.

Pride Festival i London har et stort antal planer og aktiviteter for enhver smag og ethvert publikum, som kulminerer i den store parade, der starter i Regent Street og krydser hele det centrale London, indtil den når Trafalgar Square.

Der er også mange klubber og barer i London, der arrangerer meget veltilrettelagte fester, som du ikke vil gå glip af. Tjek kalenderen over begivenheder, og gå ikke glip af denne vigtige ferie.

6. Nyd en BBC-koncert i Royal Albert Hall

Royal Albert Hall| ©Diliff
Royal Albert Hall| ©Diliff

Ordet Proms kommer fra gamle dage, hvor folk gik langs promenaden og lyttede til klassisk musik samtidig. BBC afholder normalt disse koncerter i Royal Albert Hall fra juli hvert år og har et meget fuldt program.

Hvert år organiserer BBC en dagsorden fuld af klassiske musikkoncerter med gæstedirigenter og musikere; musikelskere mødes der.

Er du en af dem? Nå, du kan ikke gå glip af en af koncerterne, selvom det bare er en af dem.

Book et besøg i Royal Albert Hall

7. Bliv medlem af Dunwich Dynamo

Deltagere i Dunwich Dynamo| ©Peter Burgess
Deltagere i Dunwich Dynamo| ©Peter Burgess

Dunwich Dynamo er et cykelløb, der normalt afholdes i slutningen af juli med en 180 km lang tur til Suffolk-kysten. Det er et aftenløb, som starter i Hackney Park. Man starter kl. 20 og kommer i mål ved daggry.

Hvis du kan lide cy kler og tror, at du vil savne at cykle, kan du gøre det, eller du kan bare se deltagernes spektakulære start... fik jeg forresten nævnt, at alle kan cykle? Jeg har kaldt det et løb, men arrangørerne uddeler ikke startnumre, og de registrerer heller ikke tider eller noget i den stil. Det hele handler om ren kærlighed til cykler og sjov.

Længden af ruten er overvældende for alle, men man kan cykle så langt, som man vil. Det er egentlig ikke en sportsbegivenhed, det er mere en måde at komme tættere på en transportform, som briterne er meget glade for, så meget, at hvis du leder efter en guidet tur i London, vil du se, at nogle af mulighederne er direkte på cykel.

Nyttige oplysninger

 • Start: Pub on the Park, Martello Street, Hackney.
 • Gør din cykel klar før løbet.
 • Medbring et ekstra lag tøj.
 • Drik rigeligt med vand.
 • Medbring ekstra batterier, slanger og lapper.

Book en cykeltur i parkerne

8. Tag på Hampton Court Palace Flower Show

Den formelle have og Hampton Court Palace| ©Amanda Slater
Den formelle have og Hampton Court Palace| ©Amanda Slater

Efter et par dage, hvor du har gået frem og tilbage, vil du være taknemmelig for at tilbringe dagen et sted som dette. Denne begivenhed handler om at nyde skønheden i blomsterne og duften af dem. At slentre gennem udstillingen er en oplevelse, der transporterer dig, duften af blomsterne omslutter dig, og medmindre du er allergisk, vil du nyde så meget natur omkring dig.

Denne messe afholdes normalt i begyndelsen af juli, midt om foråret, og det er den største blomstermesse i verden, og du kan vælge at gøre forskellige ting. Jeg vil vise dig det lige nu:

 • Haver for alle: Gå en tur gennem de vidunderlige haver omkring Hampton Court Palace. Du kan nyde en række forskellige stilarter, herunder Show Garden, Global Impact Garden og Get Started Garden, hvor de professionelle gartnere får deres ideer til den nye sæson.
 • Blomsterteltet: Besøg teltet, hvor ekspertplanteskoler er udstillet, del din tvivl og dine spørgsmål med de bedste eksperter, og du er sikker på at få en smuk blomst med hjem til dit hjem.
 • Foredrag**, demonstrationer og workshops af førende eksperter**: Ved disse foredrag kan du udvide din viden om blomster; der vil også være foredrag om sundhed, mad, håndværk, velvære, havearbejde og kreativitet.
 • Rosenfestival: Lad dig rive med af farverne og duftene fra de smukkeste roser, opdag nye sorter og hyg dig. Når du føler dig træt, kan du drikke en kop te i Rose Afternoon Tea Garden.

Hvis du er på udkig efter mere natur, kan jeg anbefale denne artikel om de bedste parker i London.

Nyttige oplysninger

 • Hvor: Hampton Court Palace, East Molesey, Surrey.
 • Hunde er ikke tilladt, med undtagelse af personlige hjælpehunde.

9. Dyk ned i den britiske kultur på Royal Swan Upping.

Mennesker ved Royal Swan Upping| ©Diliff
Mennesker ved Royal Swan Upping| ©Diliff

Det kan virke som et meget mærkeligt forslag, men jeg synes, det er interessant. Med denne aktivitet kan du se, hvor vigtig den britiske kongefamilie er i nogle gange mere dagligdags ting.

Denne begivenhed er blevet afholdt hvert år i juli i årevis og er optællingen af s vanerne og verificeringen af, at alt er godt af The Queen's Swan Warden, hvis mål er at bevare knopsvanen.

Det er dejligt at se de kongelige svaneopdrættere, iført Hendes Majestæt Dronningens skarlagenrøde uniform, sejle i traditionelle robåde. Børnene spiller også en vigtig rolle ved at se på, stille spørgsmål og hjælpe med opgaven. Det er en anderledes, men også nysgerrig aktivitet, som vækker stor begejstring, fordi dronningen dukker op en af disse dage. Er du klar til at se svanerne?

10. Tilmeld dig British Summer Time Hyde Park Festival

Ved britisk sommertid| ©Getty Images
Ved britisk sommertid| ©Getty Images

Jeg er tilbage med ideen om at tage på festival... om sommeren nyder man virkelig at være udendørs, og du kan fortælle mig, hvor det er bedst midt i juli! Dette er ikke en festival med kun én musikstil, på British Summer Time kan du nyde forskellige internationalt kendte kunstnere.

Til næste år har de et meget varieret og stærkt line-up, du er sikker på at finde noget, der interesserer dig.

I parkmiljøet kan du spise og drikke, sidde på græsset, mens du lytter til musikken og oplever en festival på en mere afslappet måde. Det er op til dig, hvordan du vil arkivere oplevelsen i din hjerne.

Nyttige oplysninger

 • Hvor: Hyde Park, Bayswater.
 • Billetter: fra 95 pund.
 • Stedets kapacitet: 150.000 mennesker.
 • Særlig scene for handicappede.

11. Deltag i Wimbledon-mesterskaberne i tennis

På Wimbledon| ©Samuel Carroll
På Wimbledon| ©Samuel Carroll

Vil du gøre noget helt unikt? Fejr den årlige udgave af dette internationale tennismesterskab. I fremtiden vil du stolt kunne sige "jeg var der", og du vil huske kampene med dine yndlingstennisspillere, der kæmpede om at vinde mesterskabet.

Denne turnering afholdes i begyndelsen af juli og er en af de fire Grand Slam-turneringer og også den mest prestigefyldte og ældste i verden.

Samtidig med denne turnering afholdes der junior- og seniorturneringer, så du kan også se amatørkampe.

12. Hav det sjovt som et barn på Puppet Theatre Barge

Uden for dukketeaterprammen| ©SoledadZarate
Uden for dukketeaterprammen| ©SoledadZarate

Hvis du rejser med børn til London, skal du tage dem med hen og se dette dukketeater, der er indrettet i en ombygget pram. Der er 50 pladser, så det er nok nødvendigt at købe billetter i forvejen.

Forestillingerne: De er for både børn og voksne, så alle har det sjovt, og man knytter bånd som familie. I juli kan du finde denne pram i Richmond-upon-Thames.

Dette kompagni opfører stykker baseret på traditionelle børnehistorier, såsom Æsops fabler; Shakespeares stykker finder også deres plads blandt dukkerne, og det samme gør Federico García Lorcas. Hvis du er mere avantgarde, er du heldig, da der også produceres moderne værker af udgivne forfattere. Kom nu, løb og spørg dine børn, om de har lyst til planen, jeg tror, jeg kender svaret!

Nyttige oplysninger

 • Hvor: Little Venice, Blomfield Road (overfor 35).
 • Det er en indendørs pram, så hvis det regner, er det ikke noget problem.
 • Sådan kommer du derhen: Warwick Avenue Bakerloo tube line.

13. Slap af i sommerlyset i Neal's Yard.

Besøg Neal's Yard| ©DavidSandoz
Besøg Neal's Yard| ©DavidSandoz

Hvis du har besluttet dig for at rejse til London i juli og gerne vil starte dagen med en rigtig engelsk morgenmad, skal du tage til det fredelige Neal's Yard. Med farverige små huse og frodigt grønt vil en julidag få en unik start.

Det blev grundlagt af Nicholas Saunders, en forfatter i 1970'erne, som var fortaler for en alternativ livsstil og sund kost. Han startede med at købe en lagerbygning, hvor han solgte råvarer, og i dag er det en verden for sig i byen.

Det er et af de få tilbageværende hippiekvarterer i byen. Her finder du små butikker, der sælger naturmedicin og kunsthåndværk.

Nyttige oplysninger

 • Hvor er det? Covent Garden.
 • Sådan kommer du derhen: Northern Line stop Leicester Square. Piccadilly Line stop Leicester Square eller Covent Garden.

Vejret i London i juli

Sommer i London| ©MJ Tangonan
Sommer i London| ©MJ Tangonan

Som du kan se, er listen over ting, man kan se og lave i London, lang. Og du er heldig, for som jeg sagde i begyndelsen, så stiger temperaturerne en smule i juli, og du vil have det meget behageligt; du vil have højder på 21º og lavder på 13º. Hvis du tager til London om sommeren, vil regnen ikke være så kraftig, som hvis du tager til London om vinteren, så det vil være lettere at tilbringe dagen med at nyde udendørslivet.

Jeg anbefaler, at du altid tjekker vejrudsigten på pålidelige hjemmesider, så du kan pakke din kuffert i henhold til forudsigelserne.

Book en rundtur i London

Tjek de dokumenter, du skal medbringe

Forberedelse af din bagage| ©Vlada Karpovich
Forberedelse af din bagage| ©Vlada Karpovich

Husk, at det ikke længere er nok at have dit ID-kort for at komme ind i Storbritannien, du skal nu bruge dit pas, og du kan højst blive i seks måneder, hvis du skal på ferie i landet.

For alle andre dokumenter, du måtte have brug for, skal du altid konsultere de officielle hjemmesider, hvor du finder de mest pålidelige oplysninger.

Book en privat rundtur i London

Veksling af valuta

Betaling for indkøb| ©David Dvořáček
Betaling for indkøb| ©David Dvořáček

Det er bedst at veksle penge i destinationslandet. Veksl et lille beløb i lufthavnen, ikke meget. Brug dit kort til at betale med, og når du er i byen, kan du gå ind på et vekselkontor. De er koncentreret på stationerne eller turiststederne.

Den bedste mulighed er altid at bruge dit bankkort til alt, hvad du kan, men find ud af provisionerne, så kuren ikke er værre end sygdommen.

London er altid en god mulighed for at nyde andre kulturer, utrolige parker, gæstfrie mennesker og din familie eller venner. God rejse!

Book en Harry Potter-tur