Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Hvordan Man Besøger Tottenham Stadion

Tottenhams stadion er et sted med en vigtig fodboldhistorie og imponerende arkitektur. Oplev alt, hvad det har at byde på, og de forskellige måder at besøge det på.

Ana Caballero

Ana Caballero

6 minutters læst

Hvordan Man Besøger Tottenham Stadion

Tottenham Stadion | ©Jim Brown

Det nuværende Tottenham Hotspur Stadium er et af kultfodboldstederne i byen London og hjemmebane for Tottenham Hotspur Football Club. Den nuværende bygning blev indviet i april 2019 efter nedrivningen af forgængeren, White Hart Lane, for at tilbyde fansene en større infrastruktur.

At besøge dette stadion er en god mulighed at indarbejde i din rejseplan over ting at se og gøre i London. Du kan gå på opdagelse inde på stadion ved at tage en selvguidet tur eller slentre rundt uden for stadion og beundre den imponerende facade, blandt andre muligheder, som jeg vil forklare nedenfor.

Den bedst bedømte løsning

Tottenham Hotspur Stadion guidet tur

Lær de reserverede områder at kende med denne eksklusive adgang

Oplev steder som omklædningsrummene, tribunerne eller presserummet i en lille gruppe, og føl dig som en fodboldspiller på et af de vigtigste stadioner i England.

Hvis du booker denne guidede tur til Tottenham Hotspur Stadium, får du mulighed for at lære alt om dette sportstempel og holdet af samme navn. I omkring halvanden time vil du blive fordybet i Tottenham Hotspurs historie og hemmeligheder med en audioguide.

I multimedieområdet kan du også lytte til livet for forskellige spillere på holdet i en af de største repræsentanter for Premier League.

Anbefales, hvis... Du er passioneret omkring fodbold og dens historie.

Lær Tottenhams stadion at kende ved at tage til en kamp.

Rundvisning på stadion| ©Football Pictures
Rundvisning på stadion| ©Football Pictures

Dette er den mest autentiske måde at lære Tottenham Hotspur Stadium at kende på. Du kan være en lokal og nyde det ægte spektakel.

Det er klart, at du ikke har adgang til nogle af de områder, du kan se på rundvisningerne, men du vil kunne se en live-kamp og se spillerne personligt.

Premier League

Premier League er en konkurrence, hvor 20 britiske hold spiller mod hinanden over 38 runder. Spurs, som hjemmeholdet Tottenham Hotspur FC kaldes, spiller to kampe mod hvert af de andre 19 hold (en hjemme og en ude).

I løbet af 10 måneder, fra den første august i London til den sidste uge i maj året efter, har du mulighed for at se Tottenhams stadion, når det er bedst, og se holdets sportslige præstationer.

Det gør du ved at holde øje med Premier League-kalenderen og bestille billetter til en Tottenham Hotspur-kamp.

 • Pris: fra €35 pr. person. Billetter kan købes direkte fra stadionets billetkontor eller online.
 • Varighed: to timer. 90 minutters spil fordelt på to halvlege á 45 minutter. Derudover 15 minutters halvleg og ca. 5 minutters pause.

Book billetter til en Tottenham Hotspur-kamp

Få en rundvisning på Tottenham Stadium

Rundvisning på stadion| ©Football Pictures
Rundvisning på stadion| ©Football Pictures

Når du booker en rundvisning på Tottenhams stadion, får du et indblik i dette ikoniske sportslige vartegn med hjælp fra en audioguide, der forklarer dets historie, arkitektur, anekdoter og viser dig eksklusive interviews med spillerne.

Med denne aktivitet, der anses for at være blandt de bedste ture og udflugter i London med fokus på fodboldkultur, får du mulighed for at udforske alle kroge og hjørner af Tottenham Stadium i detaljer, såsom banen, omklædningsrummene, spillertunnelen, tribunerne og presserummet.

Nyttige oplysninger

 • Pris: Prisen for denne aktivitet starter ved 34 € pr. person.
 • Varighed: Oplevelsen varer normalt mellem 30 og 90 minutter.
 • Fordele: Du vil også blive assisteret af stedets personale, som er opmærksomme på dine bekymringer.

Book en rundvisning på Tottenham Stadium

Tag gratis på Tottenham Stadium Tour med et London Pass

Hvis du vil besøge Tottenham Stadium til en bedre pris, er det en god idé at købe et London Pass. Med dette e-pass kan du spare tid og penge, både når du besøger stadion og andre indbyggede destinationer.

Uanset om du planlægger at tilbringe en til syv dage i London eller endnu længere, vil du med kortet have over 31 forskellige destinationer at indarbejde i din rejseplan, inklusive Tottenham Stadium.

 • Pris: fra 61 euro.
 • Varighed: Turistkortets varighed svarer til det antal dage, du beslutter dig for at købe det.
 • Fordele: Du sparer penge på billetprisen og undgår køen ved billetkontoret.

Køb det bedste London Tourist Card

Se det ydre af London med London Contrasts Tour

Uden for stadion| ©sbally.
Uden for stadion| ©sbally.

Under dit ophold i byen kan du nyde Contrasts Tour, en vandretur til de vigtigste monumenter af historisk, kulturel, arkitektonisk og sportslig interesse, herunder Tottenham Stadium.

Dette sportstempel ligger lidt langt fra byens centrum (ca. 55 minutter i bil), men det er ikke en hindring for at indarbejde det i din tur. Din guide vil tage dig med metro eller bus til stadion, så du kan se det udefra.

Ved ankomsten vil du blive forbløffet over den monumentale femetagers struktur. Du vil kunne tage utrolige billeder og lære en del af stedets historie takket være guiden. Hvis du tager denne byrundtur i London om natten, vil du også se den innovative facade, der fungerer som en lanterne, der afslører det indre af Tottenham Stadium.

Nyttige oplysninger

 • Pris: ca. 56 pund pr. person
 • Varighed: mellem to og op til seks timer.
 • Fordele: Du vil opdage nogle interessante fakta om Tottenhams stadion og se dets fantastiske facade.

Book en af de bedste ture og udflugter i London

Beundre Tottenhams stadion med helikopter

Udsigt over stadion| ©Football Picture
Udsigt over stadion| ©Football Picture

Fra højderne kan du nyde en privilegeret panoramaudsigt over dette imponerende sportsstadion og andre ikoniske destinationer i byen London.

Til denne uforglemmelige oplevelse går du om bord i en helikopter med en professionel pilot på heliporten i Battersea. Men først lærer du nogle grundlæggende sikkerhedsregler for at få en bedre flyveoplevelse.

Når du flyver over fodboldstadionet, vil du blive forbløffet over den monumentale bygning på 105 x 68 meter, designet af det berømte arkitektfirma Populous. Du vil se hybridgræsset og tribunens siddepladser fra et unikt perspektiv, som om det var en model.

Nyttige oplysninger

 • Pris: fra €150 pr. person.
 • Varighed: omkring 20 minutter.
 • Fordele: Se Tottenhams stadion og andre attraktioner i London fra et andet perspektiv.

Besøg området udenfor på egen hånd

Stadionrundvisning dag| ©Football Pictures
Stadionrundvisning dag| ©Football Pictures

Det er en god idé at opdage Londons forskellige kvarterer under dit ophold. En uundgåelig destination er Tottenham H ale i bydelen Haringey, i den nordvestlige del af byen, hvor Tottenham Hotspur Stadium ligger.

Du kan gå foran den monumentale facade med følsomhed over for lysændringer, observere de arkitektoniske detaljer og tage mange billeder, du vil huske.

Desuden vil du i dette livlige London-kvarter opleve en fantastisk etnisk mangfoldighed, som du hurtigt vil bemærke, når du går langs gaderne, der er foret med caféer, barer og internationale restauranter. Du kan shoppe i indkøbscentret Tottenham Hale Retail Park.

Muligheder for at komme til Tottenham Stadium på egen hånd

Tottenham Stadium ligger cirka 12 kilometer fra centrum af London. Adgangen til stadionet er dog ikke noget problem, da der er flere transportmidler til rådighed.

 • Med tog: Du skal tage fra London Liverpool Street station til White Hart Lane. Denne rute betjenes af Overground og tager ca. 25 minutter til Tottenham Stadium. Det koster mellem €2 og €5 pr. person.
 • Med bus: Transport for London kører fra Trafalgar Square busstation til Tottenham Hotspur Football Club. Ruten tager ca. 45 minutter, og der er afgange ca. hvert 30. minut.
 • Med taxa: Dette er den hurtigste løsning af alle og tager højst 15 minutter. Men prisen er normalt mellem 23 og 28 euro, hvilket kan være dyrt.

Prøv maden inde på Tottenhams stadion

I nærheden af stadion| ©sbally
I nærheden af stadion| ©sbally

På Tottenham Stadium kan du også nyde et bredt udvalg af mad på restauranterne og barerne inde på stadion.

Der er en ølbar med en længde på ca. 65 meter, som anses for at være den største i Europa. Derudover har du mere end 60 salgs steder til din rådighed, f.eks: Linesman, N17Grill, Maan & Noodle og Smashed Olive, blandt andre.

Du vil kunne spise hotdogs, hamburgere, pizzaer, burritos, veganske, vegetariske, glutenfri tilberedninger, blandt andre måltider. Du finder også en række børnemenuer, som er ideelle, hvis du er rejst til London med børn.

Praktiske oplysninger til dit besøg på Tottenham Stadium

London turistbus| ©eGuide Travel
London turistbus| ©eGuide Travel
 • Adresse: Beliggende i Tottenham, Nordvestlondon, 782 High Rd, London N17 0BX, Storbritannien.
 • Adgang med turistbus: De bedste sightseeingbusser i London har i øjeblikket ikke Tottenham Stadium blandt deres stoppesteder.
 • Åbningstider: åbent dagligt (søndag kl. 10.30-16.30 og mandag til lørdag kl. 10.00-18.00) undtagen påske og jul.
 • Supplerende aktiviteter: Du vil kunne klatre op på stadion og gå langs kanten af bygningen, hvilket giver dig en magisk panoramaudsigt over banen og det omkringliggende område. Alt dette takket være Skywalk-oplevelsen.