Rejseguide til New York i august: praktisk guide til ting at gøre i byen

I august er der hundredvis af ting at lave i New York: fra at gå i en park for at nyde god musik til at overvære sportsbegivenheder - tjek alle mulighederne!

Luisa María Lugo

Luisa María Lugo

11 minutters læst

Rejseguide til New York i august: praktisk guide til ting at gøre i byen

Før solnedgang i New York | ©Michael Discenza

New York i august er en fantastisk mulighed for at gøre ting udendørs. I denne måned stiger temperaturen, og alle ønsker at køle af, mens de har det sjovt. Det er derfor, mange af arrangementerne finder sted i parker eller andre udendørs steder. På den måde nyder folk det omgivende miljø fuldt ud og lærer byens mere naturlige side at kende.

Af ovenstående og mange andre grunde dedikerer jeg denne artikel til at informere dig om alle de aktiviteter, du kan tage til i The Big Apple i august måned.

1. Fang en spændende kamp i baseball-sæsonen

Indgangen til Barclays Center| ©Reading Tom
Indgangen til Barclays Center| ©Reading Tom

August er en af de måneder, hvor der afholdes baseballkampe for hold fra hele USA. Mange af kampene finder sted i New York, og du kan se Mets eller Yankees, hvilket er dit yndlingshold? Her er begge muligheder:

Baseballkampe er ligesom dem, du ser på tv, så de er fulde af spænding, skrigende fans og meget mere. Til dem kan du nyde fastfood, det er en del af oplevelsen. Hvis du er fan af denne sport, er denne mulighed ideel for dig.

Køb billetter til en baseballkamp

2. Lær et af New Yorks mest berømte kvarterer at kende under Harlem Week

Nogle huse i New Yorks Harlem-kvarter| ©Rachel Martin
Nogle huse i New Yorks Harlem-kvarter| ©Rachel Martin

I løbet af en af de første to uger i august arrangerer indbyggerne i New Yorks Harlem-kvarter en stor begivenhed. Følgende aktiviteter finder sted:

 • Gademesser.
 • Forestillinger.
 • Aktiviteter, hvor de viser deres måde at leve og have det sjovt på.

Harlem Week fejrer den kulturelle mangfoldighed og andre karakteristika ved det ikoniske kvarter. Hvis du besøger New York i august, tæt på de datoer, hvor denne begivenhed finder sted, er det et godt valg at deltage.

En begivenhed også for børn

Hvis du rejser til New York med børn, er dette et godt sted at tage hen med dem, da der er planlagt særlige arrangementer for børn. Det, jeg anbefaler, er, at du tager sejt tøj på og nyder gåturen i Harlem. Selv hvis du besøger byen i en anden uge i august, har du stadig mulighed for at gå en tur i Harlem.

For mere information om Harlem Week og de datoer, du kan deltage, kan du besøge deres hjemmeside. Du kan også booke en rundtur i Harlem og nyde kvarteret på forhånd.

Book en rundtur i Harlem

3. Hav det sjovt til Jazz Age Lawn Party

Nyd Jazz Age Lawn Party| ©Paul Stein
Nyd Jazz Age Lawn Party| ©Paul Stein

Jazz Age Lawn Party, hvad går det ud på, og hvad kan du forvente? Denne fest er planlagt til et par dage mellem de første to uger af august, og det er en af de mest ventede begivenheder i The Big Apple, hvorfor?

Den er inspireret af 1920'erne, så den er centreret omkring forbudstiden. Selvom du har mulighed for at drikke alkohol, da det er lovligt, er oplevelsen til Jazz Age Lawn Party unik.

Tro ikke, at det eneste, du laver til denne festival, er at drikke, arrangørerne sørger for, at der er aktiviteter for alle. Festen byder også på optrædener, og du vil endda se mange mennesker klædt i amerikanske kostumer fra 1920'erne.

Sådan kommer du til Jazz Age Lawn Party

Arrangementet afholdes på Governors Island, så du skal tage færgen for at komme i land på øen og begynde at have det sjovt. Som med metroen har jeg udarbejdet en guide til New York-færgen.

Festen har en hjemmeside, hvor datoer og planlagte aktiviteter annonceres, og hvis du har lyst til mere efter at have deltaget i denne begivenhed, er mit råd at tjekke denne artikel om de bedste steder at høre musik i Harlem.

Book din billet til en Jazz Series-koncert

4. Bliv bekendt med asiatisk kultur på Hong Kong Dragon Boat Festival

Konkurrence på Hong Kong Dragon Boat Festival| ©S Pakhrin
Konkurrence på Hong Kong Dragon Boat Festival| ©S Pakhrin

Hong Kong Dragon Boat Festival starter i midten af august og er en af de aktiviteter, som mange mennesker deltager i i New York i august. Der er gratis adgang, og formålet er at øge bevidstheden om Hongkongs kultur. Bådløbene er festivalens hovedattraktion.

Ud over sportsbegivenheden finder følgendeoptrædener sted ved den årlige begivenhed:

 • Dans.
 • Musik.
 • Kampsport.

Den årlige begivenhed finder sted i Flushing - Meadows Corona Park, som ligger i det nordlige Queens. Når du deltager, vil du finde madboder, der sælger lækre asiatiske retter. Og hvis denne oplevelse tiltaler dig, så tøv ikke med at tjekke denne artikel om, hvor du kan spise i Chinatown, en ideel plan efter en Chinatown-tur.

Book en Chinatown-tur

5. Besøg strandene på Coney Island og Boardwalk

Nyd strandene på Coney Island| ©Jana Markova
Nyd strandene på Coney Island| ©Jana Markova

Det bedste tidspunkt at besøge New Yorks strande på er om sommeren, hvor vejret i august er perfekt til at nyde solen, vandet og sandet. Coney Island og Boardwalk har mere end 5 kilometer strand.

Når du vil væk fra byens varme, er det en god idé at tage til en af disse strande. Der er strandpromenader , forlystelser og meget mere. For at komme til disse strande kan du tage en taxa, eller du kan booke en Coney Island-tur fra Manhattan.

Book en tur til Coney Island

6. Deltag i nogle af aktiviteterne i Summer on the Hudson

Yoga i Riverside Park| ©kaet1
Yoga i Riverside Park| ©kaet1

I løbet af sommeren har folk mulighed for at deltage i Summer on the Hudson. Det er en festival, der byder på aktiviteter og forestillinger af alle slags, blandt andet:

 • Koncerter.
 • Dans.
 • Dansefester med DJ-musik.
 • Film under stjernerne.
 • Børneforestillinger.
 • Pilates.
 • Karaoke.
 • Yoga.
 • Og meget mere.

Festivalen finder sted i Riverside Park, som strækker sig fra 59th Street til 153rd Street. Der er gratis adgang, og det er ikke nødvendigt at tilmelde sig for at deltage i arrangementerne - den eneste undtagelse er, hvis andet er angivet. Find flere oplysninger på Summer on the Hudsons hjemmeside.

Book en Zodiac-tur på Hudson

7. Berømte gratis skuespil på Shakespeare in the Park

Bryant Park om sommeren| ©Istock
Bryant Park om sommeren| ©Istock

Shakespeare in the Park er en af de mest ventede begivenheder i Big Apple og finder sted om sommeren, hvilket naturligvis inkluderer august. Her opføres stykker fra kendte teatre, men hvad er det, der er så specielt ved det? Billetterne er gratis, og forestillingerne finder sted på et vidunderligt sted.

Hvor meget elsker du New York? Jeg er sikker på, at hvis du glæder dig til din tur til byen, har du gjort en masse research om de bedste spillesteder. Har du set billeder af Delacorte Theatre, eller har du haft mulighed for at komme der? Hvis du har, tøver jeg ikke med at sige, at du var imponeret.

Det er på Delacorte Theatre, at Shakespeare in the Park finder sted, og det er et friluftsteater. Billetter til stykkerne udleveres ved billetkontoret på forestillingsdagen.

Åbningstider for Shakespeare in the Park

Billetter til teaterstykkerne er meget populære i august, så køerne er lange. Så hvis du vil have en eller flere, skal du huske, atbilletkontoret åbner kl. 12, men køerne starter tidligere.

Hvis du vil være sikker på at få din gratis billet, er det en god idé at gå kl. 9 eller 10 om morgenen. Tjek Central Parks hjemmeside for tidsplanen og temaet for stykkerne.

Og hvis du kan lide disse shows, så vær forberedt på at blive blæst bagover af de bedste Broadway-musicals under dit besøg i New York. Tøv ikke med at bestille din billet til en Broadway-musical, det er en unik oplevelse.

Book din billet til en Broadway-musical

8. Tag på tur i New York uden biler omkring dig på NYC Summer Streets

I NYC Summer Streets| ©Travis Estell
I NYC Summer Streets| ©Travis Estell

Kan du forestille dig at have gaderne i Big Apple fri for biler, varevogne, taxaer og offentlig transport? Det er muligt takket være NYC Summer Streets, en original aktivitet, der lukker gaderne for biler tre lørdage i august og opfordrer newyorkere og turister til at få mest muligt ud af dem. Det er et godt tidspunkt at booke en rundtur i New York.

En af de ting, der kendetegner New York mest, er trafikken - når vi ser film, der foregår i byen, er gaderne fulde af biler. Det er naturligt at antage, at trafikniveauet stiger, når der er flere turister i byen, og det er helt rigtigt. Summer Streets har følgende fordele:

 • Det giver de besøgende mulighed for at nyde byen i fulde drag.
 • Atmosfæren er i et par timer fri for den forurening, der skyldes det store antal køretøjer i byen.

Gaderne mellem Brooklyn Bridge og Central Park er dem, der er fri for køretøjer - mere end 11 kilometer, hvor du ikke finder nogen biler, der går! Det er bestemt værd at deltage, hvis du får chancen.

Tidsplan for NYC Summer Streets

Trafikken stopper fra kl. 7 til 13, så hvad laver man i det tidsrum? Borgerne benytter lejligheden til at lege i gaderne og endda spise, alle kan cykle, gå og drage fordel af al den frie plads.

Her er et trick! I de dage, hvor denne aktivitet finder sted, er det endnu mere praktisk at tage på en vandretur i New York, så udnyt det!

Book en rundtur i New York

9. Deltag i udendørs koncerter med SummerStage

Summerstage er forbi| ©John Saeyong Ra
Summerstage er forbi| ©John Saeyong Ra

Om sommeren er der masser af gratis koncerter i New York, og en af dem er SummerStage. SummerStage starter i august og slutter i begyndelsen af september, så der er masser af shows at gå til.

Selvom hovedscenen er i Central Park, nærmere bestemt Rumsey Playfield, er der forestillinger i andre parker i New York. Ud over bands eller solister er der dansere, skuespillere og endda digtere. Det giver alt sammen et fantastisk show, som er tilgængeligt for alle i New York.

SummerStages placering

Som jeg nævnte før, finder det sted på Rumsey Playfield, men hvordan kommer man derhen? Området ligger lige ved 72nd Street på den berømte Fifth Avenue. Jeg er sikker på, at du gerne vil vide, hvem der optræder, før du tager af sted, så tjek SummerStages hjemmeside.

Hvis du har lyst til at lave andre ting i parken, mens forestillingen er i gang, vil jeg fortælle dig, hvad du kan se og lave i Central Park i en anden artikel. Min yndlingsplan er at leje en cykel i Central Park og cykle rundt i parken i mit eget tempo, mens jeg nyder naturen.

Lej en cykel i Central Park

10. Kvalitetsunderholdning på Lincoln Center at Home: Restart Stages

Indgangen til Lincoln Center at Home| ©Kate Glicksberg
Indgangen til Lincoln Center at Home| ©Kate Glicksberg

I løbet af sommeren, især de første to uger af august, er Lincoln Center vært for gratis forestillinger. Fokus er på musik, dans og teater. Alt foregår udendørs, og centret sørger for at skabe et indbydende og sikkert miljø for alle deltagere.

Forestillingerne arrangeres af forskellige New York-organisationer, såsom lokale kunststeder m.m. Hvordan kan man købe billetter? Billetterne udleveres ved lodtrækning, og når du har dem, kan du tage til Lincoln Center og finde det perfekte sted at se hver forestilling.

Hvordan og hvornår kommer man til Lincoln Centers Restart Stages?

På billetten kan du se, hvornår forestillingen er i Lincoln Center. Vil du være sikker på, at du finder en god plads? I så fald anbefaler jeg, at du kommer lidt før, da adgangen til området, hvor arrangementet finder sted, er efter først-til-mølle-princippet.

Lincoln Center ligger mellem Amsterdam og Columbus Avenues, så hvis du skal rundt i byen med metroen, hvordan kommer du så derhen? Ideelt set skal du tage linje 1 til 66th Street Station. Hvis du stadig ikke ved, hvordan man bruger denne type transport, er her en guide til New York Subway.

Hvis du vil vide mere om denne begivenhed, opfordrer jeg dig til at besøge Lincoln Centers hjemmeside.

Hvad er temperaturen i New York i august?

Nyd sommeren i New York| ©Robert Nyman
Nyd sommeren i New York| ©Robert Nyman

August er en af de varmeste dage på sommeren i New York. Minimumstemperaturen er 19°C (kan forekomme om aftenen), og maksimumstemperaturen er 28°C, meget sjældent over 30°C. Vejret i denne måned har følgende karakteristika:

 • Det er varmt og fugtigt.
 • Der er 7 til 10 byger.
 • I gennemsnit er kun 3 regnskyl betydelige.
 • Vejret er varmt det meste af tiden, og derfor foretrækker indbyggerne i La Gran Manzana udendørs aktiviteter.

Book dit New York City Sightseeing Flex Pass

Er der mange turister i New York i august?

Turister på Time Square| ©Andreas Komodromos
Turister på Time Square| ©Andreas Komodromos

Alle de ting, man kan se og lave i New York, gør det til en by med mange besøgende hele året rundt. En af de største turisttilstrømninger opleves i august, og faktisk er sommeren for mange det bedste tidspunkt at besøge New York på, så hvis du rejser på dette tidspunkt, vil du helt sikkert se en masse turister.

Du skal dog ikke bekymre dig om hotellerne eller restauranterne, for de er vant til at tage imod et stort antal mennesker. Og selvom mange af byens borgere vælger at rejse andre steder hen i august, vil du ikke få fornemmelsen af, at gaderne er tomme. Så du får stadig en chance for at se livet som newyorker.

Book dit New York Sightseeing Day Pass

Stiger priserne i New York i august?

Vi laver matematikken| ©Karolina Grabowska
Vi laver matematikken| ©Karolina Grabowska

Det er rigtigt, at priserne har en tendens til at stige i byen om sommeren på grund af tilstrømningen af turister. Men sammenlignet med juli er priserne i august lavere, og når vi nærmer os slutningen af måneden, vil priserne falde mere og mere.

Derfor vil det være muligt at finde god indkvartering, restauranter, entréer og ture til rimelige priser.

Book et solnedgangscruise på Hudson River

Hvad skal du medbringe på din rejse til New York i august?

Pakning| ©Craig Adderley
Pakning| ©Craig Adderley

Det er vigtigt at pakke, og du skal sørge for at tage det med, du har brug for, og som passer til dig. Du har ikke lyst til at tage tøj eller ting med, som du senere opdager, at du ikke har brug for. For at undgå det, er her de vigtigste ting at pakke til en tur til New York i august:

 • Komfortabelt, let tøj og fodtøj.
 • Solbeskyttelse: solbriller, hat og, vigtigst af alt, solcreme.
 • Vandflaske til at tage vand med, uanset hvor du går.
 • Paraply til at beskytte dig mod solen eller i tilfælde af regn.
 • Let jakke på grund af varmen, nogle steder har klimaanlæg lave temperaturer.

Book en tur i Central Park

Hvad gør man, hvis det regner i New York, eller hvis det er varmere, end man kan klare?

Den berømte Friends-lejlighed| ©Hellotickets
Den berømte Friends-lejlighed| ©Hellotickets

De planer, jeg nu vil fortælle dig om, er ideelle, hvis det er for varmt, for solrigt eller regner under din rejse til The Big Apple:

Book din billet til en Broadway-musical