Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Bedste tidspunkt på året at rejse til New York City

Hvis du er sikker på, at New York er destinationen for din næste rejse, men du er ikke sikker på, hvornår det er det bedste tidspunkt på året at besøge denne spektakulære by, så læs videre!

María Cano

María Cano

13 minutters læst

Bedste tidspunkt på året at rejse til New York City

Solnedgang på Manhattan | ©Luca Bravo

Vi kan alle blive enige om, at der ikke er noget dårligt tidspunkt at besøge New York på: dag, nat, på alle tider af året .... Verdens hovedstad har meget at byde på, når du tager dertil.

New York er dog en by, der er karakteristisk nok er meget kold om vinteren og meget varm om sommeren. Så forår og efterår er en god tid til at nyde den fuldt ud.

Du skal dog også tage hensyn til andre faktorer i forbindelse med din rejse, f.eks. pris og turistmætning. Nedenfor vil jeg afsløre alt det, du har brug for at vide, så du kan planlægge din rejse til New York på den bedst mulige måde, alt efter hvad du har lyst til at lave.

Hvad er det bedste tidspunkt at besøge New York i forhold til vejret?

Empire State Building fra New Yorks gader| ©Hellotickets
Empire State Building fra New Yorks gader| ©Hellotickets

I betragtning af vejret og antallet af solskinstimer er det bedste tidspunkt at besøge New York om foråret og efteråret, dvs. april, maj, begyndelsen af juni, september og oktober, hvor temperaturerne er moderate og dagene lange nok til at få mest muligt ud af besøget.

Der er dog også andre meget specielle tidspunkter at rejse til New York på. Hvis du f.eks. rejser i december, kan du på trods af kulden nyde julens magi, og hvis du rejser til New York i januar, februar og marts, kan du finde nogle gode tilbud, som du ikke kan finde på andre tidspunkter af året.

I sommermånederne er priserne til gengæld højere, og byen er meget ubehagelig, fordi den er overfyldt set fra et turistmæssigt synspunkt. Der er mange køer, og du vil ikke kunne bevæge dig så meget rundt.

Høj- og lavsæson i New York

 • Lavsæsonen i New York er i januar, februar og begyndelsen af marts. I disse måneder er temperaturen meget lav (mellem -5 og 4 °C), dagene er korte, og der er næsten ingen turisme. I New York i februar vil du opleve, at der stort set ingen turister er i New York.

 • Højsæsonen i New York løber fra slutningen af juni til midten af september. I disse måneder er der meget turisme, og priserne på både fly og hotel stiger kraftigt i vejret.

Bestil en rundvisning i New York

Hvornår er det bedste tidspunkt at besøge New York på baggrund af prisen?

Brooklyn Botanic Garden, et uundværligt sted at besøge om efteråret.| ©NYC Go
Brooklyn Botanic Garden, et uundværligt sted at besøge om efteråret.| ©NYC Go

De billigste måneder at rejse til New York er januar, februar og marts, for selv om det altid er dyrt at rejse til New York, er det nemmere at finde tilbud på din rejse på denne tid af året på grund af de ekstreme temperaturer.

De billigste måneder at shoppe i er maj og oktober, da der er færre turister i disse måneder, og priserne er lavere. Hvis du tager til New York i slutningen af oktober, skal du huske, at Halloween kan få priserne til at stige i den weekend.

Book en shoppingtur i New York

Hvornår er det bedste tidspunkt at besøge New York med børn?

Central Parks skøjtebane ved juletid| ©Georgio
Central Parks skøjtebane ved juletid| ©Georgio

Hvis du skal til New York med børn, anbefaler jeg dig uden tvivl at tage af sted i juletiden. Det er et enestående tidspunkt at besøge byen på, da julen i New York er i fuld gang. Du kan nyde skøjtebanerne, julemarkederne og se lysene og de flotteste juletræer, og det bliver en uforglemmelig oplevelse for de små derhjemme!

En anden god plan med børn i New York på denne tid af året (eller enhver anden tid) er at tage til en Broadway-musical, hvor I vil have en fantastisk tid til et uforglemmeligt show.

Book billetter til Broadway i New York

Hvornår er det bedste tidspunkt at besøge New York, hvis du vil tage på krydstogt?

Udsigt over New York fra krydstogtskibet| ©Hellotickets
Udsigt over New York fra krydstogtskibet| ©Hellotickets

Hvis du ønsker at nyde et krydstogt på din rejse til New York, skal du ikke tøve med at tage af sted i april, maj, september og oktober, hvor temperaturerne er moderate.

Book de bedste krydstogter i New York

Hvornår er det bedste tidspunkt at besøge New York, hvis du vil tage billeder?

Must-see foto ved Frihedsgudinden| ©Hellotickets
Must-see foto ved Frihedsgudinden| ©Hellotickets

Hvis du er en fotoelsker, der leder efter et drømmealbum, skal du ikke tøve med at komme til New York i april, maj, september eller oktober.

Det er måneder, hvor byen ikke er overfyldt med turister, og hvor du kan tage dine billeder i ro og mag med dit kamera. Desuden er der på denne tid af året stadig nok solskin til, at du kan tage flere billeder i løbet af dagen.

Book et fotoshoot i Brooklyn

Hvornår er det bedste tidspunkt at besøge New York, hvis man vil se det med få mennesker?

Forår ved buen i Washington Square Park| ©Bex Walton
Forår ved buen i Washington Square Park| ©Bex Walton

Alle er enige om, at det bedste tidspunkt at rejse til New York er forårs- og efterårsmånederne, især fra midten af september og frem i New York og også i oktober, fordi temperaturerne er mere moderate, der er ikke mange turister, og dagene er længere, så man kan få et så komplet program som muligt.

Hvornår er det bedste tidspunkt at besøge New York på, hvis du vil spare penge?

Besøg Time Square| ©Hellotickets
Besøg Time Square| ©Hellotickets

Hvis du ønsker at rejse til New York, men er på et budget, anbefaler jeg, at du rejser mellem januar og marts, da du vil kunne finde billigere flybilletter, og hotellerne har lavere priser i disse måneder på grund af de lavere temperaturer.

Hvornår er det bedste tidspunkt at besøge New York for at få mest muligt ud af din rejse?

New York Museum of Natural History| ©Wikimedia
New York Museum of Natural History| ©Wikimedia

Hvis du vil rejse og få mest muligt ud af hver dag, kan jeg helt klart anbefale dig at tage til New York i juni. Åbningstiderne for attraktioner og museer er blevet forlænget, og dagene er længere, så du kan få mest muligt ud af din tur. Der er ikke så meget turisme som i de midterste måneder af året, så du kan komme hurtigere rundt og uden at blive afbrudt af turistmængder.

I dette indlæg har du læst alle detaljerne om de bedste og værste årstider at rejse til New York på, men det afhænger alt sammen af dit budget, hvad du vil se og din modstandsdygtighed over for ekstreme temperaturer. Alligevel er New York efter min mening en rejse, som du ikke bør gå glip af, og årstiden bør ikke være en hindring - det er en uforglemmelig rejse!

Besøg New York om sommeren, hvis du kan lide varmen og udendørs aktiviteter

Coney Island om sommeren| ©Dennis Yang
Coney Island om sommeren| ©Dennis Yang

Det er ikke en god idé at besøge New York om sommeren, da det er meget varmt og fugtigt. Desuden er byen meget turistet, og du kan ikke se den så roligt som i andre måneder af året.

Alligevel har det en række fordele: dagene er længere, og åbningstiderne for attraktionerne er længere. Desuden er der et bredt udvalg af udendørs aktiviteter.

Her er indlægget 10 ting at lave om sommeren i New York.

Fordele ved at besøge New York om sommeren

 • Temperaturer: Sommertemperaturer kan både være en fordel og en ulempe, for i det sydlige Spanien, hvor temperaturerne normalt er meget høje, kan der være dage, hvor temperaturen er moderat og ideel til vandreture og udendørs aktiviteter.

 • Udendørs aktiviteter: På denne tid af året er der et bredt udvalg af udendørs aktiviteter: gademarkeder, koncerter, shows og sommerbiografer...

 • Dagene er blevet længere: I disse dage bliver det mørkt omkring kl. 20.30, og desuden udvider attraktionerne deres åbningstider, så du kan få det meste ud af dine dage. I modsætning til om vinteren, hvor alting lukker meget tidligere, og du kan ikke planlægge så mange aktiviteter på en enkelt dag.

 • New York-strande: Det er nok noget, du ikke har tænkt på, nemlig muligheden for at bade på en strand i New York. I disse dage benytter folk lejligheden til at tage til Coney Island, City Island eller Staten Island og tage en dukkert for at slippe væk fra varmen.

Ulemper ved at besøge New York om sommeren

 • Varmen: Hvis du ikke kan tåle varmen, anbefaler jeg, at du ikke tager af sted i juli og august, da temperaturerne er høje, og den høje luftfugtighed gør det endnu mere kvælende.

 • Høje priser: Priserne på fly og hoteller er de dyreste på denne tid af året sammen med julen.

 • Byen er overfyldt: Mens New Yorkere rejser væk i disse måneder af året, invaderer turisterne byen. Det er mere ubehageligt at se attraktionerne, da de er overfyldte, og det er almindeligt at skulle vente i lange køer for at komme ind.

Den bedste

Dagene er længere, og der er et bredt udvalg af udendørs aktiviteter.

Det værste

Juli og august i New York er meget varme og fugtige. Flyrejser og hoteller er dyrere end i andre måneder af året.

Besøg New York om vinteren for at nyde juletiden

Sne i Battery Park| ©Will Hedington
Sne i Battery Park| ©Will Hedington

Hvis du besøger New York om vinteren, skal du være opmærksom på, at det er meget koldt. Og når jeg siger meget koldt, mener jeg meget koldt. Du skal være godt forberedt med varmt tøj og sko med tykke, skridsikre såler, da det kan blive isglat til tider.

Fordelen ved at tage til New York i december er dog, at du kan nyde julens magi. Hvis du tager af sted fra begyndelsen af januar til midten af marts, kan du også finde gode tilbud, som ikke er tilgængelige i andre måneder af året.

Her er indlægget 10 ting at lave om vinteren i New York.

Fordele ved at besøge New York om vinteren

 • Nyd julen: At rejse til New York i december har sine fordele, da du kan nyde julen i december måned. Nyd julepynten i butiksvinduerne på Fifth Avenue på Manhattan eller i det ejendommelige kvarter Dyker Heights, besøg julemarkeder som Winter Village i Bryant Park eller Grand Central Holiday Fair i Grand Central Terminal, skøjteløb på skøjtebanen i Rockefeller eller Bryant Park, eller se juletræerne i Rockefeller Center og Madison Square Park - det er magiske planer, som du kun kan opleve på denne tid af året.

 • Lavere priser: En anden fordel ved at rejse fra den første uge af januar til midten af marts er, at priserne på rejser til New York falder betydeligt fra slutningen af juleferien og frem til påske, og det samme gælder hotelophold.

Prisbillige shows: Om vinteren er det ikke kun billigere at rejse, men også billetter til shows og restaurantmenuer er billigere.

 • Skønheden i det sneklædte New York: Fra januar har du også mulighed for at se byen i sne: dens parker, skyskrabere ... og jeg kan forsikre dig om, at det har en særlig charme.

 • Komfort: En af de vigtigste faktorer at tage hensyn til, når du rejser til New York om vinteren, er, at du har mulighed for at se byen på en behagelig måde. New York er en by med meget turisme, og kun på denne tid af året har du byen for dig selv, og du kan nyde alle attraktionerne uden nogen ulemper.

Ulemper ved at besøge New York om vinteren

 • Lave temperaturer: Den største ulempe ved at besøge New York i januar og februar er de kolde temperaturer, som kan nå op på tre til fire minusgrader, samt luftfugtigheden, som gør det endnu koldere.

 • Kortere dage: Omkring kl. 16.30 og 17.30 begynder det at blive mørkt om vinteren, og du har ikke mulighed for at udnytte dagene så meget som på en tur på andre tider af året, da nogle attraktioner lukker en time eller endda to timer tidligere end normalt.

 • Dyrere priser: Hvis du tager af sted i december omkring juletid, er priserne højere, og du kan ikke se byen i ro og mag på grund af den store mængde turister. Alligevel er det værd at besøge byen på denne tid af året, da den ligner noget fra et eventyr.

Anbefalinger, hvis du besøger New York om vinteren

 • Pak dig godt ind: Hvis du skal til New York på denne årstid, anbefaler jeg, at du pakker varmt, isolerende tøj, sko med tykke såler og skridsikre sko og polkapeller sammen med huer, høreværn, handsker og alt andet vintertilbehør, du kan komme i tanke om.

 • Planlæg dit besøg godt: Et andet tip, som du skal huske, hvis du rejser i disse måneder, er at kombinere udendørs aktiviteter med et besøg på museerne, hvor du kan varme dig op. MoMa, Natural History Museum, Wax Museum - mulighederne er mange.

Den bedste

Nyd julens magi og de billige priser, som du kan finde mellem januar og begyndelsen af marts.

Det værste

De kolde temperaturer.

Besøg New York om foråret for at nyde parkene

The Loeb Boathouse, en restaurant i Central Park fra ikoniske film| ©Posta.com.mx
The Loeb Boathouse, en restaurant i Central Park fra ikoniske film| ©Posta.com.mx

Hvis du vælger at besøge New York i foråret, vil du ikke fortryde det. Det er en vidunderlig tid på året, da temperaturerne er ideelle til at slentre rundt og nyde byen udendørs. Desuden har byen et særligt lys.

Vigtigst af alt er det, at der ikke er mange turister, og du kan se det i ro og mag, og endelig begynder udendørssæsonen i disse måneder af året. Du vil elske at opleve New Yorks bedste parker med deres flora og fauna i fuldt flor.

Fordele ved at besøge New York om foråret

 • Vejret: Den største fordel ved at besøge New York på denne tid af året er uden tvivl vejret. I juni kan temperaturen nå op på op til 20 grader celsius, og i april i New York (og en del af maj) er det mellem 5 og 15 grader celsius, så du skal pakke dig varmt ind, men du vil stadig kunne nyde de mange udendørs aktiviteter og attraktioner i komfort.

 • Længere dage: Dagene er længere på grund af tidsskiftet i den første uge af marts. I denne måned begynder det at blive mørkt kl. 19:00, og siden maj bliver det mørkt omkring kl. 20:00 i New York. I forlængelse heraf begynder museernes og turernes åbningstider at blive udvidet, så du kan udnytte dagene bedre.

 • Forårets essens: Fra begyndelsen af marts i New York og begyndelsen af april begynder blomsterne at blomstre, og byens parker får en særlig farve og duft, når foråret kommer. Jeg anbefaler, at hvis du tager af sted i disse måneder af året, så gå en lang tur gennem Central Park, Bryant Park... og gå ind i alle de parker og haver, du møder på din vej.

 • Sæson for udendørs aktiviteter: I foråret starter udendørs aktiviteter som koncerter, biografer og gademarkeder, der er suspenderet i vintermånederne.

 • Nyd byen på cykel: Du kan nyde byen på cykel, hvilket du ikke må gå glip af, hvis du tager af sted på denne tid af året.

Ulemper ved at besøge New York om foråret

 • Nedbør: April og maj er de måneder med størst nedbørsmængde. Så tag en paraply, en mackintosh og gode sko med, hvis du rejser i disse måneder.

 • Lave temperaturer: Hvis du tager af sted mellem marts og maj, skal du pakke dig ind, da temperaturerne stadig er meget lave. Alligevel vil du stadig kunne gå komfortabelt i det fri.

Den bedste...

Temperaturen er ikke så kold, dagene er længere, og udendørs aktiviteter som markeder og koncerter begynder.

Det værste...

Regnen kan overraske dig under dine udendørsbesøg.

Besøg New York om efteråret, og fejr Halloween, mens du nyder de okkerfarvede farver i New Yorks parker

Halloween Village Parade i New York| ©Steven Pisano
Halloween Village Parade i New York| ©Steven Pisano

Efterårsmånederne er også et ideelt tidspunkt at rejse til New York på, især i september og oktober, når temperaturerne er moderate, og den travle turistsæson i sommermånederne er forbi.

Desuden er der i efteråret vigtige datoer som Halloween og Thanksgiving, hvor du kan få en unik oplevelse, og fra slutningen af oktober-november dufter det af jul. Skøjtebanerne åbner, og markedssæsonen, der er så typisk for denne tid af året, går i gang.

Her er indlægget 10 ting at lave om efteråret i New York.

Fordele ved at besøge New York om efteråret

 • Moderate temperaturer: September er en ideel måned at rejse til New York med hensyn til temperatur, da temperaturerne stadig er varme, og du kan nyde byen udendørs. I oktober begynder det at køle af, men både oktober og november i New York vil være varmt nok, og du kan stadig drage fordel af udendørsaktiviteterne.

 • Efterårets ankomst: Ligesom om foråret har efterårsparkerne en særlig farve fra midten af oktober og frem. Hvis du har mulighed for at tage af sted på denne tid af året, så tag dig så meget tid som muligt til at vandre rundt i disse enklaver.

 • Halloween: Ja, har du ikke tænkt over det? Hvis du tager af sted i slutningen af oktober, kan du nyde Halloween, græskar- og skeletdekorationer, som vi har set så mange gange i fjernsynet, og som vi efterhånden er ved at indføre i Europa. Tro mig! Det har intet at gøre med det. Det er værd at nyde denne ferie i New York.

 • Thanksgiving: Lige i slutningen af november kan du nyde denne dato, der er markeret i den amerikanske kalender, og som er startskuddet til jul.

 • Skøjtebaner: Skøjtebanerne er åbne fra midten af oktober, så hvis du er der i midten af oktober, kan du nyde nogle isløb.

Ulemper ved at besøge New York om efteråret

 • Temperaturer: Hvis du vælger at besøge New York i september, kan du nyde de ideelle temperaturer for din rejse, men i november viser termometeret temperaturer under frysepunktet, og du bør være godt forberedt på kulden.

 • Kortere dage: I november skifter tiden, det bliver mørkt fra kl. 16.30, og attraktionerne har kortere åbningstider.

Den bedste...

Forud for julen med åbningen af isbanerne eller vigtige datoer som Halloween eller Thanksgiving.

Det værste...

Dagene er kortere, og temperaturerne er meget lave fra slutningen af oktober og frem.

Alt i alt sammenligner vi de forskellige tidspunkter for at besøge New York

Køretøjer, der kører gennem en af New Yorks ikoniske gader| ©Darian Garcia
Køretøjer, der kører gennem en af New Yorks ikoniske gader| ©Darian Garcia
 • New York om vinteren
 • Meget korte dage
 • Julemængder
 • Meget kolde temperaturer
 • Høje julepriser
 • Godt til juleindkøb og julebelysning
 • New York om foråret
 • Lange dage
 • Lidt turisme
 • Milde temperaturer
 • Overkommelige priser
 • God til udendørs aktiviteter
 • New York om sommeren
 • Meget lange dage
 • Overfyldt
 • Meget høje temperaturer
 • Høje priser
 • God til udendørs aktiviteter
 • New York om efteråret
 • Korte dage
 • Lidt turisme
 • Milde temperaturer
 • Overkommelige priser
 • God til udendørs aktiviteter