Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Sådan besøger du Dyker Heights julelys

Hvis du er så heldig at besøge New York ved juletid, må du ikke gå glip af det smukkest pyntede kvarter i byen - det er som en film!

Isabel Catalán

Isabel Catalán

8 minutters læst

Sådan besøger du Dyker Heights julelys

Lys i et af husene i Dyker Heights | ©Hellotickets

New York ved juletid byder på mange ting: oplyste butiksvinduer, pyntede gader og veje, skøjtebaner.... Men hvis der er én ting, du ikke må gå glip af, så er det udsmykningen i Dyker Heights.

Med masser af fantasi og kreativitet har indbyggerne i Dyker Heights i Brooklyn forvandlet deres kvarter til en must-see juledestination i New York. Du har aldrig set noget lignende undtagen på film, så gør dig klar til en opvisning i farver og lys, og oplev et af New Yorks bedste kvarterer!

Den bedste løsning

Brooklyn Julemagi Tur

Oplev Dyker Heights på en rundtur i Boorklyn, og lad dig forundre over kvarterets julelys.

Den bedste måde at komme rundt på dette fantastiske sted er at tage en guidet bustur for at se de spektakulære juledekorationer, som de lokale selv har sat op.

Juleturen til Dyker Heights er en god idé for dem, der leder efter en måde at nyde julen i New York på. Busturen gennem Brooklyns gader for at se juleudsmykningen vil efterlade dig målløs og vil være et af de bedste minder, du får fra din tid i byen på denne magiske årstid.

Du vil se de ekstravagante lys, snemænd og imponerende julemandsfigurer, der dekorerer husene i dette boligområde, hvis beboere har gjort det til et meget populært rejsemål på denne tid af året. Din lokale guide vil fortælle dig, hvordan den originale idé til Dyker Heights opstod, og du vil kunne tage de bedste billeder undervejs.

Anbefales, hvis... du vil opdage dette hjørne af New York, hvor du vil blive blændet af de lokales julelysshow, og du vil nyde det dobbelt så meget, når du tager en behagelig bus fra Manhattan.

Hvordan er Dyker Heights?

Et af husene i området lyser op| ©Hellotickets
Et af husene i området lyser op| ©Hellotickets

Dyker Heights er faktisk et boligkvarter i Brooklyn, som ikke ville være noget særligt, hvis det ikke var fordi, at beboerne hver jul kommer i julestemning og forvandler deres private hjem til et sted, der ligner noget fra en amerikansk film, takket være en enorm udstilling af juledekorationer og belysning.

Nogle vælger diskrete og sofistikerede lys til at dekorere deres hjem, mens andre går over gevind og fylder dem til randen med alle mulige slags guirlander, kugler, oppustelige figurer og figurer, der synger julesange. For at gå rundt i gaderne og nyde dette skue i ro og mag anbefaler jeg, at du tilmelder dig Dyker Heights Christmas Tour.

Book en juletur i Dyker Heights

Hvorfor tage til Dyker Heights i julen?

Typiske Dyker Heights-dekorationer| ©Hellotickets
Typiske Dyker Heights-dekorationer| ©Hellotickets

Hvis du kan lide julepynt og julelys, kan jeg varmt anbefale det, for det er noget af et syn at se et amerikansk tema-kvarter til jul. De lokale gør meget for at imponere besøgende hvert år, og besøgende har det sjovt med at tage billeder af julemanden, rensdyr, snemænd, nisser og meget mere - du får svært ved at finde et mørkt hus i skumringen!

Book en juletur i Dyker Heights

Hvordan kommer man til Dyker Heights?

Detaljer om udsmykning i Dyker Heights| ©Hellotickets
Detaljer om udsmykning i Dyker Heights| ©Hellotickets

Dyker Heights ligger i det sydvestlige Brooklyn, mellem bydelene Bensonhurst og Bay Ridge. Du kan tage afsted på egen hånd med offentlig transport eller tage på en juletur i Brooklyn i en komfortabel bil, der tager dig med på en rundtur fra downtown Manhattan.

Med offentlig transport

Dyker Heights ligger omkring en times met rotur fra Manhattan. Der er ingen metrostation, men det har de omkringliggende kvarterer. Der er flere muligheder for at komme dertil med offentlig transport (se vores guide til at bruge New Yorks undergrundsbane her).

  • Tag undergrundslinjen R og stå af i Bay Ridge-kvarteret ved stoppestedet 86th St. Der er caféer og butikker omkring dette undergrundsstop, så hvis du har brug for at gå på toilettet eller få noget at varme dig på, skal du gøre det her. Husk, at Dyker Heights er et boligkvarter, og at der næsten ingen butikker er. Det tager kun 15-20 minutter at gå fra undergrundsbanen for at komme dertil.
  • Tag undergrundslinjen D og stå af ved Bensonhurst-stoppestedet på 79th St. Selvom der er en del shopping i dette område, er atmosfæren ikke som i Bay Ridge, og en 20 minutters gåtur fra undergrundsstationen fører dig til Dyker Heights.
  • Du kan også tage bussen fra Wall Street på X28-linjen, et alternativ, der sætter dig af ved 86th St. og 12th Ave, fem minutters gang fra de dekorerede huse. For at komme tilbage til Manhattan med bus kan du tage B1-bussen.

Book en juletur i Dyker Heights

Hvordan er turen med julelysene i Dyker Heights?

Juleudsmykning| ©Hellotickets
Juleudsmykning| ©Hellotickets

Julen er en magisk tid på året i New York, og der er mange måder at nyde den på. Hvis du elsker juledekorationer, anbefaler jeg, at du tager på Dyker Heights Christmas Lights Tour, så du ikke går glip af noget af denne tradition, da der er detaljer, som du måske går glip af, hvis du gør det på egen hånd.

Du får ikke kun lov til at se lysene i dette hyggelige kvarter, men du får også lov til at udforske det ved at lytte på spansk til guidens anekdoter om denne sjove begivenhed, og måske møder du endda nogle af ejerne af de helt nye huse. Og du kommer ikke til at fryse så meget midt om vinteren i New York, da du kører komfortabelt i en bil med gruppen i stedet for at tage offentlig transport.

Som prikken over i'et stopper du på vejen tilbage til Midtown på Brooklyn Bridge for at se Manhattans spektakulære skyline. Alt i alt er det en fantastisk måde at komme i New Yorks julestemning på, og du vil helt sikkert forlade Dyker Heights med et smil på læben. Hvis du også er juleelsker, må du ikke gå glip af de bedste juletræer i New York.

Book en juletur i Dyker Heights

Hvad er de mest berømte huse i Dyker Heights?

Et af de mest berømte huse i Dyker Heights| ©Hellotickets
Et af de mest berømte huse i Dyker Heights| ©Hellotickets

De mest spektakulære dekorationer i Dyker Heights ligger mellem 83rd og 86th Street og 10th og 12th Avenue. Fordi det er et kvarterinitiativ, er det ikke de samme huse i kvarteret, der bliver dekoreret hvert år, men der er altid overraskelser. Her er de mest populære:

Lucy Spatas hus

Huset, der tilhørte forløberen for denne tradition, tiltrækker masser af turister. Det er som juvelen i kronen på Dyker Heights. Du kan genkende det på hæren af blændende figurer i hendes have af snemænd, legetøjssoldater og snesevis af engle, som hun placerede til ære for sin mor, der døde i 1986. Det ligger på 1152 84th Street.

Polizzoto-familiens hjem

På samme gade, men på adressen 1145, ligger familien Polizzotos hjem, som er kendt for sin gigantiske julemand ved indgangen til huset, den spektakulære karrusel i haven og de næsten 9 meter høje legetøjssoldater.

James Bonavitos hus

Juleudsmykningen i hans hjem betragtes som den mest elegante i Dyker Heights, og James Bonavito kan sit kram, da han er ejer af juleudsmykningsfirmaet B&R. Guld, hvide, grønne og røde lys dekorerer facaden og haven sammen med figurer i naturlig størrelse.

Grækeren Sams hus

Et treetagers hjem på 71st St. & 14th Avenue er dekoreret fra top til bund med 260.000 lys, og ingen detaljer mangler. Sam tænder dem selv, når julen kommer.

Blåt julehus

De udendørs dekorationer er alle blå. Indenfor er halvdelen af huset pyntet til jul og den anden halvdel til Hanukkah, da familien, der bor der, er halvt kristen - halvt jødisk.

Book en juletur i Dyker Heights

Hvornår tændes lysene i Dyker Heights?

Detalje af Dyker Heights-lysene| ©Hellotickets
Detalje af Dyker Heights-lysene| ©Hellotickets

Der er ingen præcis dato for, hvornår julelysene i Dyker Heights tændes, selvom nogle lokale gør det i Thanksgiving-weekenden. Men den bedste måde at sikre sig, at alle dekorationer er oppe, er fra midten af december til juledag. Nogle naboer lader dem endda være oppe til efter nytårsaften.

Hvad er det bedste tidspunkt at besøge kvarteret på?

Flere pyntede huse i Dyker Heights| ©Hellotickets
Flere pyntede huse i Dyker Heights| ©Hellotickets

I december går solen ned omkring kl. 16.30 i New York. Jeg råder dig til at tage til Dyker Heights, lidt før det bliver mørkt, så du kan være med, når lysene tændes, men hvis du ikke kan det, så gå ikke for sent, for kl. 21 slukker mange huse deres lys.

Der er mest julepynt på i weekenden, men det er også her, der er flest besøgende i kvarteret, og nogle huse bliver meget overfyldte.

Book en juletur i Dyker Heights

Dyker Heights julebelysning trivia

Dyker Heights dekorationer| ©Hellotickets
Dyker Heights dekorationer| ©Hellotickets

Hvornår begyndte traditionen med julelys i Dyker Heights?

Det hele startede i 1980'erne, da naboen Lucy Sparta besluttede sig for at pynte sit hus med julelys til ære for sin afdøde mor. Efterhånden kom andre naboer til, og det er nu blevet en årlig begivenhed og en uofficiel nabokonkurrence om det bedst julepyntede hus. Faktisk betaler nogle familier endda professionelle dekoratører for at skabe et personligt, unikt design.

Denne tradition tiltrækker tusindvis af mennesker til Dyker Heights-kvarteret hvert år og er så populær, at der er opstået guidede ture for at vise dem hver eneste lille detalje i kvarteret.

Hvor opbevarer naboerne pynten resten af året?

Mange naboer opbevarer pynten i deres eget hjem, enten i opbevaringsrum eller garager. Disse hjem er ret store, så med lidt organisation er det ikke overraskende, at de har et specifikt sted at opbevare dem.

Andre beboere opbevarer dem hos dekorationsfirmaer, fordi det er dem, der leverer lys og dekorationer, når familier hyrer deres tjenester.

Hvor meget koster dekorationer?

Det afhænger af dekorationerne og husets størrelse, men tallene spænder fra 5.000 til 20.000 dollars mellem elregninger og tjenester fra specialiserede dekorationsfirmaer. Det er mange penge!

Book en juletur i Brooklyn

Andre ture for at se julelysene i New York City

Julelys i New York| ©Anthony Quintano
Julelys i New York| ©Anthony Quintano

Hvis du er vild med julelys og elsker at se julelys, har du valgt den bedste by til at indsnuse den julestemning, der fylder New Yorks gader. Her er nogle af de bedste julelys-ture ud over den i Dyker Heights, så du kan booke den, du bedst kan lide:

Hvad kan man ellers lave i New York i julen?

Butikscentrets juleudsmykning| ©Hellotickets
Butikscentrets juleudsmykning| ©Hellotickets

Julen er en af de mest magiske tidspunkter at opleve i New York. Byen er fyldt med juletræer, lys, julesangere, dekorerede gader og butikker... Det er helt sikkert det rigtige tidspunkt at rejse til byen, fordi den er smuk, og der er så meget at se. Som Andy Williams sagde i sin populære sang: It's the Most Wonderful Time of the Year!

I hjertet af Midtown Manhattan må du ikke gå glip af Rockefeller Center ved juletid, hvor du kan se det historiske træ og løbe på skøjter på skøjtebanen. Og hvis du har lyst til at udforske byen uden for Manhattan, vil julelysene i Bronx Zoo gøre dig målløs.

Og mens du er i Brooklyn, anbefaler jeg, at du besøger kvarteret (hvis det er muligt, så lær det at kende i dagslys, før du når Dyker Heights for at nyde dets markeder, dets arkitektur, dets parker ...). Hvis du har mod på det, har jeg lavet en guide til, hvad man kan se og lave i Brooklyn, og hvad man kan se og lave i Williamsburg, New Yorks jødiske kvarter.