Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Top of the Rock om natten

New York funkler om natten - bogstaveligt talt! Bybilledet om natten er en fantastisk plan, især hvis du gør det fra et så ikonisk sted som Top of the Rock. Er du klar til det?

Isabel Catalán

Isabel Catalán

8 minutters læst

Top of the Rock om natten

Natudsigt over toppen af klippen (Top of te Rock) | ©Sven Becker

New York om natten kan nydes på en helt anden måde, især hvis du kan se New York i al sin pragt i hjertet af Manhattan fra et så privilegeret sted som Top of the Rock.

At klatre op på Top of the Rock om natten er en af de mest spændende oplevelser, du kan få under dit ophold i Big Apple. Slip for svimmelhed, og vov dig til at tage pulsen på "byen, der aldrig sover" fra oven.

Du vil se Empire State Building oplyst som aldrig før og meget mere. Her er hvorfor det er værd at besøge Top of the Rock om aftenen.

1. Hvad koster det at se Top of te Rock om natten?

Empire State Building fra toppen af klippen| ©Jorge Gobbi
Empire State Building fra toppen af klippen| ©Jorge Gobbi

Det er lige så enkelt at nyde New Yorks skyline i skumringen som at købe billetter til Top of the Rock og reservere en aftenplads på den dato, du ønsker at besøge byen. Med andre ord behøver du ikke at købe særlige billetter for at komme op på observatoriet om natten, du skal bare købe almindelige billetter.

Fra 35 € kan du få en billet til Top of the Rock uden kø hos Hellotickets, som ikke kun omfatter adgang til denne udsigtsplatform på 30 Rockefeller Plaza, men også til General Electric Building og Channel Gardens i Rockefeller Center. Et superkomplet besøg!

Den bedste løsning er at købe billetter til Top of te Rock online. Dette observatorium er et af de mest symbolske på Manhattan, ved siden af Empire State Building, og der er normalt lange køer ved billetkontoret for at få billetter.

Du kan få billetter fra ca. 35 euro, men i betragtning af de store menneskemængder, der flokkes omkring den, risikerer du ikke at kunne booke en plads om aftenen, da der ikke er plads. Efter solnedgang er tusmørket et meget populært tidspunkt for turister, der vil se Big Apple fra oven. Det er en magisk oplevelse at se byens lys langsomt tændes i takt med at sollyset forsvinder.

Derfor er mit råd at spare dig selv for at vente i køen ved billetautomaterne og forenkle processen online for at sikre dig din reservation til Top of te Rock om aftenen.

Billetter til Top of te Rock

2. Hvor sent er Top of te Rock åbent om aftenen? Åbningstider om aftenen

Inde i bygningen før du nyder udsigten| ©Nick Night
Inde i bygningen før du nyder udsigten| ©Nick Night

Top of te Rock er åbent alle ugens dage og året rundt fra kl. 10 til 22 om morgenen. De har ret fleksible åbningstider, hvilket er perfekt for turister, da du kan gå op på Rockefeller Centers udsigtsplatform stort set når som helst på dagen og langt ud på natten.

Hvis du vil se andre turistattraktioner i området, inden du besøger Top of the Rock om aftenen, skal du dog huske, at den sidste elevator, der er tilgængelig, er elevatoren kl. 21.10. Husk det, når du planlægger din sightseeing for dagen, så du ikke går glip af noget.

Hvis du besøger New York i julen, vil en tur til Rockefeller Center i juletiden ikke kun give dig den bedste udsigt over byen, men også masser af seværdigheder omkring byen: skøjtebanen, juletræet...

Hvornår begynder nattetimerne på Top of te Rock?

Alle New Yorks skyskrabere er åbne om natten, når solen går ned, hvilket betyder, at dette tidspunkt varierer i løbet af året og på alle årstider.

Om vinteren i New York bliver det f.eks. mørkt omkring kl. 16.30, mens solen først går ned kl. 20.30 om sommeren i New York. Hvis du kender disse oplysninger om solnedgang og solnedgang på forhånd, kan du bedre planlægge dit aftenbesøg på Top of the Rock i detaljer.

3. Hvordan er udsigten om natten fra Top of te Rock?

Natudsigt over New York City fra toppen af klippen| ©Mack Male
Natudsigt over New York City fra toppen af klippen| ©Mack Male

Det er svært at finde ord til at beskrive det øjeblik, hvor du har New York for dine fødder, du er nødt til at opleve det! At se den om natten fra fugleperspektiv er en vidunderlig oplevelse, da det giver os mulighed for at få et unikt perspektiv på byen, der aldrig sover.

Efterhånden som solen går ned, vil stjernerne dukke op, men det er ikke himlen, der vil fange din opmærksomhed på toppen af Top of the Rock (selv om du føler dig tættere på den), men det smukke bybillede, der vil brede sig foran dig med de små farvede lys, der pryder Big Apple.

Når du klatrer op på Top of the Rock om natten, vil du føle dig som om du er et privilegeret sted. Fra observatorierne på 67., 69. og 70. etage har du en storslået 360º udsigt over Manhattan og kan opleve New Yorks sjæl gennem skyskraberne på skylinen.

En af dem er Empire State Building, hvis silhuet er perfekt synlig herfra og skinner på en særlig måde om natten. Det kan være lidt sværere at se andre turistattraktioner i det fjerne om natten, men hvis du er opmærksom og kigger godt efter, kan du se dem fra udsigtsterrassen Top of te Rock:

Alt i alt er det magisk at se New York om natten fra toppen af denne juvel af amerikansk art deco. Som prikken over i'et på en sensationel dag i Big Apple's gader.

4. Kan du bestige Top of the Rock om natten med børn?

Lounge med LED-belysning på gangbroen| ©Ansel Adams
Lounge med LED-belysning på gangbroen| ©Ansel Adams

Selvfølgelig vil de det! Børnene vil elske en oplevelse som denne. Først kan du tage en af skyskraberens Sky Shuttle-lifte, der med lysets hastighed transporterer dem op til toppen af 30 Rockefeller Plaza på under et minut. 260 meter på under 60 sekunder vil virke magisk!

Bagefter vil du blive overrasket over at opdage, hvor højt oppe du er, og se det enorme natlandskab i New York oplyst af tusindvis af små farvede lys.

Og endelig kan du spille lidt i Breezeway-rummet med LED-lyset, der bevæger sig, når gæsterne går forbi, det vil være en smuk souvenir fra turen, som de aldrig vil glemme!

Billetter til Top of te Rock

5. Hvorfor er det værd at bestige Top of the Rock om natten?

Øjenlinser på toppen af klippen| ©Mack Male
Øjenlinser på toppen af klippen| ©Mack Male
 • Når du klatrer op på Top of the Rock om natten, kan du se Big Apple fra oven, som du aldrig har set det før. Du vil føle dig som om du er på toppen af verden, og du vil se alting som lille og kolossalt på samme tid - det er helt vildt!

 • Fra observatoriet har du den bedste panoramaudsigt over New York om natten, og du vil kunne se Empire State Building i al sin pragt. Det ser smukt ud fra et udsigtspunkt som dette, og du vil ikke blive træt af at tage billeder!

 • Hvis du går op på Top of the Rock om natten, kan du optage en masse souvenirvideoer og tage nogle fantastiske billeder med hele New York oplyst i det fjerne. Det er et meget romantisk øjeblik.

 • En anden grund til at tage til Top of the Rock om aftenen er, at der normalt er langt færre besøgende på observatoriet efter mørkets frembrud, da det er højest på dagen ved solnedgang. Om aftenen er der ingen travlhed på observatoriet. Alt er stille, og der hersker stilhed. Til tider vil du endda føle, at du er alene deroppe, som om du var på privat besøg.

 • Og endelig er et natligt besøg på Top of the Rock det hele værd, fordi du har hele dagen fri til at lægge andre planer og endelig afslutte en dag med sightseeing i New York med stil (aldrig bedre sagt!).

6. Tips til at bestige Top of the Rock om natten

Par på toppen af klippen| ©Pascale Amez
Par på toppen af klippen| ©Pascale Amez
 • Top of the Rock er en af New Yorks største turistattraktioner, så hvis du vil undgå køerne ved billetlugerne på udsigtsplatformen, anbefaler jeg, at du køber en billet til Top of the Rock online på forhånd.

 • Når du booker dit besøg på Top of te Rock om natten, skal du huske, at den åbner hver dag og lukker kl. 22.00, og at den sidste elevator går op til udsigtsterrassen kl. 21.10.

 • Hvis I planlægger at tage op på Top of the Rock som familie, og børnene stadig er små, vil jeg råde jer til at tage på nattur så tidligt som muligt, så de ikke bliver for trætte, da de skal stå tidligt op næste dag og være friske til at fortsætte med at udforske New York.

 • Få mest muligt ud af dit besøg på Top of te Rock, og tag en drink bagefter på Sixty-Five Bar på 30 Rockefeller Plaza. Du finder den på 65. etage under observationsdækket. Det er et fantastisk sted at fortsætte med at nyde udsigten over Manhattan og sætte prikken over i'et på en meget speciel dag i byen.

 • Når du besøger Top of te Rock om aftenen, vil du sandsynligvis forlade udsigtsterrassen sent. Men bare rolig, for New Yorks undergrundsbane kører 24 timer i døgnet, og du kan komme tilbage til dit hotel på ingen tid. Jeg fortæller dig, hvordan du kommer til og fra observatoriet i indlægget Sådan kommer du til Top of the Rock.

 • Det er en fristelse, du ikke kan modstå at tage billeder fra Top of the Rock om natten, men der er et trick til at få dem rigtigt, hvis du ikke er ekspert i at fotografere. For at få smukke billeder på trods af det lave lys anbefaler jeg, at du aktiverer nattilstanden på dit kamera, bruger udløseren for at undgå slørede billeder eller sætter ISO-værdien til 400.

Billetter til Top of te Rock

7. Kan jeg bruge et turistkort til at gå op på Top of the Rock om natten?

Billetter til Top of te Rock| ©HelloTickets
Billetter til Top of te Rock| ©HelloTickets

Hvis du overvejer at anskaffe dig et turistpas for at få mest muligt ud af din tur til New York, og du gerne vil bruge det til at gå op på Top of the Rock om natten, så er du heldig, for fra 65 € kan du finde muligheder, der inkluderer besøget på dette Rockefeller Center-observatorium, såsom New York Explorer Pass, New York Pass, New York CityPASS eller New York Sightseeing Pass.

I indlægget Det bedste turistkort i New York får du flere oplysninger om de forskellige turistkort, der findes i Big Apple. Jeg anbefaler, at du tager et kig på den, for jeg er sikker på, at den vil hjælpe dig med at vælge din egen.

Hvordan fungerer Top of te Rock Tourist Card?

Når du tager til Top of the Rock med det turistkort, der omfatter denne attraktion, skal du gå til billetkontoret for at ombytte det til en kupon. Derefter kan du vælge, om du vil besøge observatoriet på det næste ledige tidspunkt, eller, hvis det passer dig bedre, vælge en dato og et tidspunkt på en anden dag. Så enkelt er det!

Lad os se på alle de turistpas, der giver dig mulighed for at bestige Top of the Rock

 • New York Explorer Pass
 • Fra 500 kr.
 • Du vil kunne klatre op på toppen af klippen
 • Adgang til over 80 attraktioner
 • Varighed 60 dage
 • Book nu
 • New York Pass
 • Fra 952 kr.
 • Adgang til toppen af klippen
 • Adgang til over 100 attraktioner
 • Varighed fra 1 til 10 dage
 • Book nu
 • New York CityPASS
 • Fra 909 kr.
 • Du vil kunne bestige Top of the Rock
 • Adgang til 6 seværdigheder
 • Varighed 9 dage
 • Book nu
 • New York Sightseeing Pass
 • Fra 500 kr.
 • Du vil kunne bestige Top of the Rock
 • Adgang til 100 attraktioner
 • Varighed fra 1 til 10 dage
 • Book nu