Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Top of the Rock om natten

New York funkler om natten - bogstaveligt talt! Bybilledet om natten er en fantastisk plan, især hvis du gør det fra et så ikonisk sted som Top of the Rock. Er du klar til det?

Isabel Catalán

Isabel Catalán

8 minutters læst

Top of the Rock om natten

Natudsigt fra toppen af klippen | ©Sven Becker

New York om natten kan nydes på en anden måde, især hvis du kan se byen i al sin pragt i hjertet af Manhattan fra et så privilegeret sted som Top of the Rock.

At klatre op på Top of the Rock om natten er en af de mest spændende oplevelser, du kan få under dit ophold i The Big Apple. Lad svimmelheden ligge, og vov at tage pulsen på "byen, der aldrig sover" fra oven.

Du vil se Empire State Building oplyst som aldrig før og meget mere. Her er grunden til, at det er værd at besøge Top of the Rock om natten.

Hvor meget koster det at se Top of the Rock om natten?

Empire State Building fra Top of the Rock| ©Jorge Gobbi
Empire State Building fra Top of the Rock| ©Jorge Gobbi

At nyde New Yorks skyline i skumringen er lige så nemt som at købe billetter til Top of the Rock og booke en tid om natten på den dato, du beslutter dig for at besøge. Fra €35 kan du købe en billet til Rockefeller Plaza observationsdækket.

Den bedste mulighed er at købe billetter til Top of the Rock online, da dette observatorium er et af de mest ikoniske på Manhattan ved siden af Empire State Building, og der er normalt lange køer ved billetlugerne for at få billetter.

Der kan du få billetter fra omkring 35 euro, men på grund af de store mennesk emængder, der flokkes omkring det, risikerer du ikke at kunne booke en plads om aftenen, da der ikke er ledige pladser. Efter solnedgang er skumringen et populært tidspunkt for turister at se Big Apple fra oven.

Køb dine billetter til Top of the Rock

Hvornår har Top of the Rock åbent om aftenen? Om aftenen

Inde i bygningen, før du nyder udsigten| ©Nick Night
Inde i bygningen, før du nyder udsigten| ©Nick Night

Top of the Rock er åben alle ugens dage og hele året fra kl. 10 til 22. Det er en meget fleksibel tidsplan, som er perfekt for turister, da det giver dig mulighed for at gå op på observationsdækket i Rockefeller Center på næsten alle tidspunkter af dagen og langt ud på natten. Vi anbefaler stadig, at du køber dine Top of the Rock-billetter online for at undgå køer.

Men hvis du vil se andre attraktioner i området, før du besøger Top of the Rock om aftenen, skal du huske, at den sidste elevator, der er tilgængelig, er 21.10-elevatoren. Husk dette, når du planlægger din sightseeing for dagen, så du ikke går glip af noget.

Hvis du besøger New York ved juletid, vil en tur til Rockefeller Center ved juletid ikke kun give dig den bedste udsigt over byen, men også masser at se omkring det: skøjtebanen, juletræet...

Hvornår åbner Top of the Rock om aftenen?

Alle skyskrabere i New York City er åbne ved skumringstid, hvilket betyder, at dette tidspunkt varierer i løbet af året og efter sæson.

Om vinteren i New York bliver det for eksempel mørkt omkring kl. 16.30, mens solen ikke går ned før kl. 20.30 om sommeren i New York. Hvis du kender disse oplysninger om solnedgang og solnedgang på forhånd, kan du planlægge dit aftenbesøg på Top of the Rock i detaljer.

Køb dine billetter til Top of the Rock

Hvordan er udsigten fra Top of the Rock om natten?

Natudsigt over New York City fra Top of the Rock| ©Mack Male
Natudsigt over New York City fra Top of the Rock| ©Mack Male

Det er svært at finde ord til at beskrive det øjeblik, hvor du har New York for dine fødder - du er nødt til at opleve det! Et fugleperspektiv af New York om natten er en fantastisk mulighed for at få et unikt perspektiv af byen, der aldrig sover.

Når solen går ned, kommer stjernerne gradvist til syne, men det er ikke himlen, der fanger din opmærksomhed på toppen af Top of the Rock (selvom du føler dig tættere på den), men det smukke bybillede, der breder sig ud foran dig, oversået med små farvede lys, der pryder Big Apple.

Hvis du beslutter dig for at købe billetter til Top of the Rock, vil du føle dig som et privilegeret sted, når du går derop om natten. Fra observatorierne på 67., 69. og 70. etage har du en storslået 360º-udsigt over Manhattan og opdager New Yorks sjæl gennem de skyskrabere, der rejser sig på skylinen.

En af dem er Empire State Building, hvis silhuet kan ses perfekt herfra, og om natten skinner den på en særlig måde. Det kan være lidt sværere at få øje på andre turistattraktioner i det fjerne om natten, men hvis du er opmærksom og kigger godt efter, kan du også se dem fra observationsdækket Top of the Rock:

Alt i alt er det magisk at se New York om natten fra toppen af denne juvel af amerikansk art deco. Prikken over i'et på en sensationel dag på gaden i Big Apple.

Køb dine billetter til Top of the Rock

Kan du bestige Top of the Rock om natten med børn?

Breezeway-rum med LED-lys| ©Ansel Adams
Breezeway-rum med LED-lys| ©Ansel Adams

Selvfølgelig kan de det! De små vil elske denne oplevelse. Først tager de en af skyskraberens Sky Shuttle-lifte, som transporterer dem med lysets hastighed til toppen af 30 Rockefeller Plaza på mindre end et minut. 260 meter på mindre end 60 sekunder vil virke som magi!

Derefter vil de i observatoriet blive forbløffede, når de opdager, hvor højt de er, og se det enorme New York-natlandskab oplyst af tusindvis af små farvede lys.

Og sidst, men ikke mindst, vil det at lege lidt i Breezeway-rummet med LED-lysene, der bevæger sig, når de besøgende går forbi, være en smuk souvenir fra turen, som de ikke vil glemme!

Køb dine billetter til Top of the Rock

Hvorfor er det værd at gå op på Top of the Rock om natten?

Synsbriller på toppen af klippen| ©Mack Male
Synsbriller på toppen af klippen| ©Mack Male
 • Når du klatrer op på Top of the Rock om natten, kan du se Big Apple, som du aldrig har set det før. Du vil føle, at du er på toppen af verden, og alt vil være lillebitte og kolossalt på samme tid - det er overvældende!
 • Fra observatoriet har du den bedste panoramaudsigt over New York om natten, og du vil kunne se Empire State Building oplyst i al sin pragt. Du vil ikke fortryde, at du købte billet til dette sted. Alt ser så smukt ud fra et privilegeret sted som dette! Du bliver ikke træt af at tage billeder!
 • Hvis du tager op til Top of the Rock om natten, vil du kunne optage en masse souvenirvideoer og tage nogle fantastiske billeder med hele New York oplyst i det fjerne. Det er et meget romantisk øjeblik.
 • En anden grund til at tage til Top of the Rock om aftenen er, at der efter mørkets frembrud normalt er langt færre besøgende på observatoriet, da dagens højdepunkt er ved solnedgang. Om natten er der ingen trængsel og travlhed på observatoriet. Alt er roligt, og stilheden hersker. Til tider vil du endda føle, at du er alene deroppe, som om det var et privat besøg.
 • Og endelig er et natligt besøg på Top of the Rock det hele værd, fordi du har hele dagen fri til at lægge andre planer og endelig afslutte en dag med sightseeing i New York med stil (aldrig bedre sagt!).

Køb dine billetter til Top of the Rock

Tips til natklatring på Top of the Rock

Par på toppen af klippen| ©Pascale Amez
Par på toppen af klippen| ©Pascale Amez
 • Top of the Rock er en af New Yorks største turistattraktioner, så hvis du vil undgå køerne ved udsigtsplatformens billetluger, råder jeg dig til at købe en "skip-the-line"-billet til Top of the Rock online på forhånd.
 • Når du booker dit besøg på Top of the Rock om aftenen, skal du huske, at den åbner hver dag og lukker kl. 22, og at den sidste elevator til observationsdækket kører kl. 21.10.
 • Hvis I allerede har købt billetter til Top of the Rock som familie, og børnene stadig er små, vil jeg råde jer til at tage natturen så tidligt som muligt, så de ikke bliver for trætte, da de skal tidligt op næste dag og være friske til at fortsætte med at udforske New York.
 • Få mest muligt ud af dit besøg på Top of the Rock, og tag et par drinks bagefter på Sixty-Five Bar på 30 Rockefeller Plaza. Du finder den på 65. etage, under observationsdækket. Det er et godt sted at fortsætte med at nyde udsigten over Manhattan og afslutte en meget speciel dag i byen.
 • Når du besøger Top of the Rock om aftenen, vil du sandsynligvis forlade observationsdækket sent. Men bare rolig, for New Yorks undergrundsbane kører 24 timer i døgnet, så du kan komme tilbage til dit hotel på ingen tid. Jeg fortæller dig, hvordan du kommer til og fra observatoriet i indlægget Sådan kommer du til Top of the Rock.
 • At tage billeder fra Top of the Rock om natten er en fristelse, du ikke kan modstå, men der er et trick til at få dem rigtige, hvis du ikke er en ekspertfotograf. For at få smukke billeder trods af det svage lys råder jeg dig til at aktivere natfunktionen på dit kamera, bruge udløseren til at undgå slørede billeder eller indstille ISO til 400.

Køb dine billetter til Top of the Rock

Er det muligt at bruge et turistkort til at komme op på Top of the Rock om natten?

Top of the Rock-billetter| ©HelloTickets
Top of the Rock-billetter| ©HelloTickets

Hvis du overvejer at købe et turistkort for at få mest muligt ud af din tur til New York, og du gerne vil bruge det til at gå op på Top of the Rock om natten, er du heldig, for fra 65 € kan du finde muligheder, der inkluderer besøget på dette Rockefeller Center-observatorium, såsom New York Explorer Pass, New York Pass, New York CityPASS eller New York Sightseeing Pass.

I indlægget Det bedste turistkort i New York kan du læse mere om de forskellige turistpas, der findes i The Big Apple. Jeg anbefaler, at du tager et kig på det, for jeg er sikker på, at det vil hjælpe dig med at vælge dit.

Hvordan fungerer Top of the Rock Tourist Card?

Når du tager til Top of the Rock med Top of the Rock Tourist Card, skal du gå til billetkontoret for at bytte det til en voucher. Derefter kan du vælge, om du vil have adgang til observatoriet på det næste ledige tidspunkt, eller, hvis det passer dig bedre, vælge en dato og et tidspunkt en anden dag. Så enkelt er det!

Lad os tage et kig på alle de turistpas, der giver dig mulighed for at gå op til Top of the Rock

 • New York Explorer Pass
 • Fra 546 kr.
 • Du får mulighed for at klatre op på Top of the Rock
 • Adgang til over 80 attraktioner
 • Varighed 60 dage
 • Reserver
 • New York-pas
 • Fra 1.023 kr
 • Adgang til Top of the Rock
 • Adgang til over 100 attraktioner
 • Varighed fra 1 til 10 dage
 • Bestil
 • New York CityPASS
 • Fra 1.050 kr
 • Klatre til toppen af klippen
 • Adgang til 6 attraktioner
 • Varighed 9 dage
 • Reserver
 • New York Sightseeing Pass
 • Fra 545 kr
 • Du får mulighed for at bestige Top of the Rock
 • Adgang til 100 attraktioner
 • Varighed fra 1 til 10 dage
 • Bestil

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvor meget koster billetter til udsigtspunktet Top of the Rock?

  Prisen ved billetkontoret er normalt omkring 35 euro, men du kan også købe billetter online uden at stå i kø for omkring 42 euro.

 • Er der natbilletter?

  Der er ingen natbilletter. Entréen er den samme på alle tidspunkter, dvs. der er ikke noget nathold. Det anbefales at se solnedgangen fra dette udsigtspunkt for at nyde lysene og New Yorks skyline om natten. Det er af denne grund, at menneskemængderne er meget større i skumringen. Bemærk, at Top of the Rock er åben alle ugens dage og hele året: kl. 10-22.

 • Er det muligt at gå op med børn om natten?

  Selvfølgelig er det tilladt at gå op med børn. Hvis du beslutter dig for at gøre det, og de stadig er små, er det tilrådeligt at foretage natbesøget så tidligt som muligt, så de ikke er for trætte.