Ting at lave i New York City om vinteren

Hvis du besøger New York om vinteren, skal du sørge for at udnytte de unikke oplevelser, byen har at byde på i de koldere måneder - her er en liste over mine favoritter!

Isabel Catalán

Isabel Catalán

16 minutters læst

Ting at lave i New York City om vinteren

Skøjteløb i Bryant Park | ©Hellotickets

Rejser du til New York om vinteren? Det er en meget speciel årstid, hvor du kan lave en masse fantastiske ting både indendørs og udendørs. Tjek disse 10 ting, du kan lave om vinteren i New York, og gå ikke glip af disse tips, så du ikke fryser.

1. Bliv pumpet til NBA

Madison Square Garden| ©Hellotickets
Madison Square Garden| ©Hellotickets

Uanset om det er, fordi basketball er din passion, eller fordi du gerne vil opleve den atmosfære og galskab, som denne sport vækker i New York, kan du ikke tage af sted uden at opleve verdens bedste basketball-liga i virkeligheden. Så tøv ikke, og book din NBA-billet.

Selv hvis du ikke kan lide sporten! At overvære en NBA-kamp i Madison Square Garden er en af de mest fascinerende oplevelser, du kan få i USA. Og hvis du rejser til New York om vinteren, kan du være sikker på at se en kamp midt i sæsonen- du vil få en fantastisk oplevelse! Det er et sandt spektakel af musik, dans, fest og frem for alt sport, selvfølgelig.

Madison Square Garden har tilnavnet "Verdens mest berømte Coliseum" og ligger i hjertet af Midtown Manhattan. Det er en kolossal indendørs arena, der er kendt for at være hjemsted for New York Knicks (NBA) og New York Rangers (NHL). Vil du opleve magien i den legendariske MSG? Se her, hvordan du får fat i billetter i en fart.

Hvordan køber man NBA-billetter?

Hvis du allerede har planlagt din vinterferie til New York og gerne vil se en NBA-kamp, er mit råd, at du køber dine billetter online hjemmefra, før du krydser dammen. Efterspørgslen er ekstremt stor, så billetterne bliver hurtigt udsolgt.

Det amerikanske billetmarked er dynamisk, hvilket betyder, at priserne stiger, når datoen for kampen nærmer sig, og udbuddet falder. Hvis du venter for længe, risikerer du at løbe tør for billetter eller at have få billetter til rådighed til en høj pris og i sektorer med mindre spektakulær synlighed. Ved at booke online kan du desuden selv vælge din foretrukne plads på stadion.

 • Hvor: 4 Pennsylvania Plaza (Seventh Avenue mellem W. 31st og W. 33rd Streets).
 • Sådan kommer du derhen: Du kan komme dertil med undergrundsbanen på 34th St. Penn Station (linje A, B, C, 1, 2 og 3) og med bus på linjerne M4, M10, M16, M34 og Q32.

Book NBA-billetter

2. Gratis adgang til MoMA på fredage

Galleriet på MoMA| ©Dan / Flickr.com
Galleriet på MoMA| ©Dan / Flickr.com

Hvis dine rejseplaner ikke omfattede et museumsbesøg, men vintervejret er imod dig, anbefaler jeg, at du ikke fryser og udnytter MoMA's Free Friday Nights til at besøge verdens vigtigste galleri for moderne og nutidig kunst gratis.

Hvis du forsøger at tilpasse dit budget under din rejse, er dette en god mulighed for at tage en tur på dette museum uden at skulle betale en dollar. Desuden får du set et sted med kulturel identitet og stor prestige for amerikanerne. Hvis det ikke falder sammen med denne ugedag, kan du også booke din billet til MoMA uden at stå i kø.

Hvor får man billetter til MoMA's Free Friday Nights?

Køen til disse gratis billetter er placeret ved indgangen på 54th Street til museet. Den giver dig adgang til alle MoMA's udstillinger og gallerier. Under Free Friday Nights er MoMA åbent fra kl. 16.00 til 20.00. Da tiden er begrænset, er mit råd at fokusere på fjerde og femte etage, hvor værkerne af de mest berømte kunstnere som Pollock, Cézanne, Warhol eller Matisse er placeret.

Hvis du er kunstentusiast, er disse fire timers gratis adgang måske ikke nok til at tage dig tid til at se den store samling af kunstværker signeret af kunstnere som Pablo Picasso, Salvador Dalí, Vincent Van Gogh eller Andy Warhol, blandt mange andre.

Hvis du stadig er sulten efter mere moderne kunst og har lyst til at tilbringe timevis i rummene, anbefaler jeg, at du køber en " skip-the-line"-billet til MoMA, hvor du får øjeblikkelig adgang til museet og dets mere end 100.000 malerier, grafik, skulpturer, fotografier, tegninger, design, film, arkitektur og grafik. Og med denne billet kan du også komme ind på MoMA PS1, centret for moderne kunst i Long Island City, i 14 dage efter dit besøg på Manhattan.

 • Hvor: MoMA ligger på 53rd Street mellem 5th og 6th Avenue.
 • Hvornår: Åbent fra kl. 10.30 til 17.30 hver dag. Fredage fra kl. 10.30 til 20.00, med gratis fredagsaftener fra kl. 16.00 til 20.00.
 • Hvis du vil vide mere: Se denne artikel om, hvordan du besøger MoMa.

Book din billet til MoMa uden køer

3. Klatre op til One World Observatory

Udsigt fra One World Observatory| ©Hellotickets
Udsigt fra One World Observatory| ©Hellotickets

Hvis du ikke har højdeskræk og gerne vil se byen fra fugleperspektiv, bør du klatre op i One World Observatory, New Yorks højeste observationsdæk på 386,5 meter. I modsætning til andre observationsdæk som Top of the Rock eller The Edge har dette observatorium ikke et udendørs område, hvorfra man kan se ud over byen, hvilket midt om vinteren i New York er en fordel, da man kan nyde den smukke udsigt over Empire State Building, Brooklyn Bridge eller Frihedsgudinden, uden at den iskolde vind fryser øjenvipperne af en og efterlader stedet iskoldt.

One World Observatory ligger på de øverste etager af skyskraberen One World Trade Center, fra 100 til 102. Det moderne design af dette Ground Zero observationsdæk giver dig mulighed for at se op til 80 kilometer i alle retninger, og herfra har du 360º udsigt over New York i al sin pragt.

Hvis du ligesom jeg kan lide moderne arkitektur og skyskrabere, vil du elske denne oplevelse. Den starter allerede, når du træder ind i elevatoren, som er dækket af LED-paneler, der viser dig New Yorks udvikling fra dens oprindelse. På bare 47 sekunder!

 • Hvor: Beliggende på 285 Fulton Street.
 • Åbningstider: One World Observatory er åbent hver dag fra kl. 9 til 20.

Book din billet til One World Observatory

4. Skøjteløb i New York

Skøjteløb i Bryant Park| ©Hellotickets
Skøjteløb i Bryant Park| ©Hellotickets

Hvad skal man lave udendørs, når temperaturen falder i Big Apple? Stå påskøjter, selvfølgelig! Uanset om det er som par, med venner eller som familie, er det en uforglemmelig oplevelse i New York om vinteren og et godt sted at tage sjove billeder.Hvilke skøjtebaner anbefaler jeg, at du besøger i New York?

Wollman Rink i Central Park

Denne skøjtebane, der ligger i det sydøstlige hjørne af Central Park, er den mest berømte og filmiske. Efter min mening er fornemmelsen af at skøjte på Wollman Rink uden sidestykke, da du har det smukke vinterlandskab i parken på den ene side og udsigten til de mytiske skyskrabere i baggrunden. Når du glider hen over isen, vil du faktisk føle, at du er en del af en af de mange julefilm, der er blevet filmet her.

 • Hvor: Du finder den kun to minutters gang fra indgangen til Central Park South, mellem 59th Street og Sixth Avenue.
 • Hvornår: Normalt åbent fra slutningen af november til marts eller endda april.
 • Pris: Afhængig af ugedagen, mellem $12 og $19 (ca. €11,20 og €17,70). Leje af skøjter koster ekstra, hvis du har brug for det.

Skøjtebanen i Bryant Park

Lad ikke kulden få dig ned med nakken! Tag til Bank of America Winter Village og stå på skøjter på The Rink, en stor, gratis skøjtebane, der er åben fra slutningen af oktober til begyndelsen af januar. Det er også hjemsted for et ikonisk julemarked fyldt med pyntegenstande, souvenirs og gourmetlækkerier - hvordan kan man modstå den varme chokolade fra Ice Bites?

Og hvis du rejser til New York om vinteren, har du mulighed for at overvære Bryant Parks juletræstændingsceremoni og de akrobatiske skøjteløberes show, når de optræder til musik. Bagefter åbner The Rink for offentligheden, mens musikere fra Lincoln Center spiller live jazz.

 • Hvor: Ligger på 42nd Street mellem Fifth og Sixth Avenues.
 • Hvornår: The Rink er åben fra kl. 8 til 22 fra slutningen af oktober til begyndelsen af marts / The Rink er åben mandag til fredag fra kl. 11 til 20 og i weekenden fra kl. 10 til 20.
 • Pris: Der er gratis adgang (du skal betale for at leje skøjter, hvis du ikke har dem med).

Rockefeller Rink på Rockefeller Plaza

Når vinteren kommer til New York, er en af de mest traditionelle planer at løbe på skøjter på Rockefeller Rink på Rockefeller Plaza.

Der er mange muligheder i New York, og dette er måske en af de mest typiske, men på grund af de lange køer og den lille størrelse er det ikke en af mine favoritter. Men hvis du vil opleve denne typiske vinteroplevelse i New York på en skøjtebane, der er så symbolsk som Rockefeller Rink, kan du tjekke alle oplysninger på Rockefeller Centers hjemmeside.

 • Hvor: 45 Rockefeller Plaza.
 • Hvornår: Normalt åben fra slutningen af november til marts.
 • Pris: Afhængig af sæsonen mellem $25 og $35 (ca. €23 og €32 afhængigt af valutakursen). Leje af skøjter, hvis du har brug for det, koster ekstra.
 • Hvis du vil vide mere: Rockefeller Center har meget at tilbyde besøgende. Tjek denne Top of the Rock-artikel for at finde ud af mere.

Book billetter til Top of the Rock

5. Fejr kinesisk nytår i Chinatown

Pynt op til nytår i Chinatown| ©Hellotickets
Pynt op til nytår i Chinatown| ©Hellotickets

Et helt særligt tidspunkt at besøge Chinatown på er om vinteren, når det kinesiske nytår, den vigtigste højtid i kinesisk kultur, fejres. Selvom det normalt finder sted i februar, afhænger datoen af månekalenderen.

Jeg har været så heldig at se det ved en enkelt lejlighed, og det er det hele værd, for det bliver fejret med stil. Hvert år bliver gaderne i Chinatown dekoreret med lanterner for at byde et nyt dyr velkommen, og tusindvis af mennesker deltager i en imponerende parade med vogne, drager, dans og musik. Et godt tidspunkt at booke en tur i Chinatown.

Det er en sjov begivenhed for alle aldre, og både newyorkere og turister deltager. Så hvis du vil se nytårsparaden, anbefaler jeg, at du finder et sted på tværs af gaden, hvor du kan indsnuse stemningen og samtidig få en god udsigt.

Hvor skal man spise?

Når paraden er slut, skal du ikke tøve med at gå hen til en restaurant eller madbod for at nyde det bedste asiatiske køkken i hjertet af Chinatown. Hvis du er en foodie, der elsker at spise, vil du få en fantastisk tid i dette kvarter.

Book en Chinatown-tur

6. Mærk magien fra Broadway

Broadway-musicals| ©Hellotickets
Broadway-musicals| ©Hellotickets

Under et ophold i New York, uanset årstiden, er det et must at se en musical på Broadway, den berømte teaterboulevard, der løber gennem centrum af Manhattan inklusive Times Square.

Her kan du se prestigefyldte shows som Løvernes Konge, Chicago, Los Miserables, The Phantom of the Opera, Wicked, Aladdin eller Frozen, hvis tema er meget passende, hvis du rejser til New York om vinteren, ikke? På denne årstid ligner den snehvide by næsten Arendelle, Elsa og Annas hjem.

Hvad hvis jeg ikke taler engelsk?

Nogle mennesker er forsigtige med at gå i teatret i USA, fordi de ikke taler engelsk, men det er ikke et problem på Broadway, da historien er fuld af musikalske numre, der hjælper dig med at følge handlingen.

Men hvis du stadig tøver, vil jeg råde dig til at gå efter en musical, der er blevet filmatiseret, såsom Chicago, Løvernes Konge, Frozen eller Aladdin. Hvis du ser filmen, før du rejser, bliver det meget nemmere at følge med, fordi de som regel har det samme manuskript. Og jeg lover dig, at deres majestætiske iscenesættelse og musikalske numre vil blæse dig bagover - du vil elske at tage på Broadway!

Hvordan køber man Broadway-billetter?

Hvis du gerne vil have oplevelsen af at gå til en Broadway-musical, er det bedst at købe dine billetter online, for teatrene bliver fyldt op, og billetkontorerne hænger hurtigt udsolgt-skiltet op ved juletid.

Af erfaring råder jeg dig til at købe dine billetter online så lang tid i forvejen som muligt for at sikre, at du får de bedste pladser på den dato, du ønsker, og til en bedre pris end ved billetkontoret, hvor du også slipper for at vente i endeløse køer.

Hvis du venter med at købe dem, når du er i New York, risikerer du at løbe tør for billetter. Tøv ikke, det er nemt, sikkert og hurtigt at købe dine billetter online.

Book Broadway-billetter

7. Skål for din rejse til New York fra et tag!

Udsigt fra et af New Yorks tage| ©Hellotickets
Udsigt fra et af New Yorks tage| ©Hellotickets

Du tager til New York for at have det sjovt, og efter en lang dag med sightseeing er der ikke noget bedre end at gå op på et af byens vidunderlige tage for at nyde en drink og solnedgangen i det bedste selskab.

En af New Yorks mest glamourøse tagterrasser er 230 Fifth på Fifth Avenue. Det er et spektakulært sted med den typiske moderne atmosfære fra Big Apple. Udendørs har den byens største taghave, men indenfor er der en stor lounge med glas, som er ideel, når temperaturen er lav.

Udsigten til den oplyste Empire State Building er storslået herfra, så hvis du ikke vil opgive terrassen selv om vinteren, er mit råd at booke en plads i en af deres igloer for at holde varmen og ikke gå glip af udsigten over Manhattan. Om aftenen på 230 Fifth projicerer de desuden et smukt lysshow, der giver liv til øjeblikkets magi, og de forsyner kunderne med behagelige morgenkåber, så de ikke bliver kolde.

 • Hvor: 230 Fifth Avenue, New York, NY 10001.
 • Åbningstider: Mandag til torsdag fra kl. 14.00 til 02.00; fredag fra kl. 16.00 til 04.00; lørdag og søndag fra kl. 10.00 til 02.00.

Vil du vide mere om tagterrasser i The Big Apple, så læs vores indlæg om de 10 bedste tagterrasser i New York.

Book billetter til Empire State Building

8. Fejr valentinsdag i New York

Romantisk krydstogt på Hudson| ©Hellotickets
Romantisk krydstogt på Hudson| ©Hellotickets

Februar er en af de koldeste måneder i New York, men muligheden for at opleve valentinsdag på en anderledes og uforglemmelig måde er grund nok til at rejse til byen med din kæreste - der er masser af romantiske planer at gå i gang med!

En af dem har i flere år været organiseret på Times Square under sloganet "Love in Times Square", hvor flere forelskede par sværger evig kærlighed ved enten at blive forlovet, gift eller forny deres løfter medNew York som vidne. Kan du forestille dig at være en af dem?

For at være blandt de heldige par den 14. februar, skal du registrere dig online på forhånd. En lodtrækning vil afgøre, hvem der vil opleve en meget original Valentinsdag, en uforglemmelig historie at fortælle børnebørnene!

Hyldest til kærligheden på Times Square

Men det er ikke den eneste måde at fejre Valentinsdag på Times Square, for hvert år opstilles der en interaktiv skulptur med kærlighedstema, så folk kan tage nogle romantiske billeder af deres tur til New York med masser af hjerter i baggrunden. Og hvis du leder efter en anden romantisk plan for at fortsætte dagen, så husk, at du kan bestille et middagskrydstogt på Hudson for at afslutte dagen

Book et middagskrydstogt på Hudson

9. Forundres over New Yorks juleudstillinger

The Edge indkøbscenter| ©Hellotickets
The Edge indkøbscenter| ©Hellotickets

New York er en af mange rejsendes drømmedestinationer, når det gælder shopping - deter USA's shoppingmekka! Året rundt er byen en sand magnet for modeelskere på grund af de gode tilbud, men i julen bliver shoppingoplevelsen taget til et andet niveau, når butikkerne dekorerer deres vinduer med smukke julemotiver for at tiltrække alles øjne. Og hvilken succes de er!

I flere årtier har New Yorks stormagasiner gjort alt for at tiltrække vores opmærksomhed og overraske os med deres kreative tilbud. For eksempel kan man i Macy's i juletiden rejse til Nordpolen uden at forlade centret. På denne tid af året genskaber de en vinterlandsby kendt som Santaland, hvor børnene kan møde og snakke med selveste julemanden. Selvom denne aktivitet er gratis, skal man bestille tid.

For at være helt ærlig er alle butikker i New York pyntet op om vinteren for at komme i julestemning. Så meget, at der er en juletur i vinduerne. Så hvis du elsker at shoppe, anbefaler jeg, at du booker denne tur eller forbereder en rute gennem byens butiksvinduer med et særligt stop hos Bloomingdale's, Tiffany & Co, Lord & Taylor, Saks Fith Ave, Bergdorf Goodman og Barneys eller Macy's, blandt andre. Du vil blive forbløffet! Du kan læse mere her: Hvad skal man lave i New York i julen.

10. Lev St. Patrick's Day som en irer!

Patricks dag| ©Running With Bulls
Patricks dag| ©Running With Bulls

Glem ikke at pakke et stykke grønt i kufferten, hvis du skal være i New York den 17. marts, for den dag er det St. Patrick's Day med stil. Det irske samfund er stort, og St. Patrick's Day-paraden er en af de ældste traditioner i USA og er blevet fejret siden 1762.

Selvom det ikke er en helligdag som sådan, er New York en stor fest på St. Folk går på gaden for at nyde en kæmpe parade ned ad Fifth Avenue med politi, brandmænd og marchorkestre fra kl. 11, til den slutter omkring kl. 17.

Hvor kan man gå ud på St. Patrick's Day?

Patrick's Day-paraden, fortsætter festen på New Yorks barer, hvor folk kommer for at drikke en god øl til ære for Irlands skytshelgen og for at have det sjovt.

Jeg foreslår McSorley's Old Ale House, en af de ældste irske pubber i byen, som kan dateres tilbage til 1854. Også Peter McManus Café, en anden irsk pub med en masse historie, som har optrådt i serier som "Law and Order" eller "Seinfeld". Og husk at tage noget grønt på!

Hvad skal man ellers se på denne dag?

Patrick's Day kan du også benytte lejligheden til at besøge Empire State Building, der er oplyst i skytshelgenens farve, og St Patrick's Cathedral, der ligger foran Rockefeller Center på Fifth Avenue. Der er gratis adgang til kirken!

Hvordan er vejret i New York om vinteren?

Krydser Brooklyn Bridge på en kold vinterdag.| ©Hellotickets
Krydser Brooklyn Bridge på en kold vinterdag.| ©Hellotickets

På denne årstid er temperaturerne i New York normalt meget lave, og det bliver virkelig koldt. Det kan endda sne i de første måneder af året, og termometeret kan falde til under frysepunktet. Vinteren finder sted mellem 21. december og 21. marts. Gennemsnitstemperaturen ligger mellem 2°C og -6°C, men de koldeste dage kan nå helt ned til -10°C. Temperaturerne begynder at stige i marts, men forbliver lave, med laveste temperaturer på omkring 2°C og højeste temperaturer på 10°C.

Mange mennesker frygter at rejse til New York om vinteren, fordi det er for koldt til de fleste interessante aktiviteter. Men jeg synes, det er et godt tidspunkt at se en anden side af byen end den, vi er vant til.

Du skal bare tilpasse dig omstændighederne på din rejse for at få et uforglemmeligt eventyr. For eksempel er det en magisk oplevelse at se New York dækket af sne, og da det bliver mørkt tidligere, kan du nyde Big Apple oplyst i meget længere tid. Byen om natten er spektakulær! Vi bør altid prøve at se glasset som halvt fyldt.

Book en juletur i Brooklyn

Fordele ved at rejse til New York om vinteren

Juleudsmykning i Brooklyns Dyker Heights-kvarter.| ©Hellotickets
Juleudsmykning i Brooklyns Dyker Heights-kvarter.| ©Hellotickets

Hvis du gerne vil rejse til New York, men jeg endnu ikke har overbevist dig om at gøre det om vinteren, så lad mig fortælle dig om nogle af fordelene ved at besøge The Big Apple på denne årstid. Efter jul og op til påske er det den tid på året, hvor der er mindst turisme i The Big Apple. Det betyder ikke, at byen er tom i disse måneder, men der er færre mennesker i kø ved de største turistattraktioner. Desuden gør lavsæsonen i New York om vinteren det lettere at finde billige flybilletter til New York samt overnatningsmuligheder.

Og det er ikke alt! Mange turistattraktioner, monumenter og museer sænker deres priser for at tiltrække flere besøgende om vinteren. Selv de fleste af New Yorks turistkort har særlige tilbud, som du kan drage fordel af resten af året.

Hvis du rejser til New York om vinteren, fra slutningen af januar til begyndelsen af februar, må du ikke gå glip af NYC Restaurant Week, en begivenhed, der giver dig mulighed for at spise på New York-restauranter til en lavere pris end normalt. Det er en fantastisk mulighed for at opdage nye steder og sætte tænderne i New Yorks varierede køkken.

Book en tur med julelys

Hvad skal man have på i New York om vinteren?

En regnvejrsdag på Times Square| ©Hellotickets
En regnvejrsdag på Times Square| ©Hellotickets

Før du pakker til din vinterrejse til New York , anbefaler jeg, at du tjekker vejrudsigten for de dage, hvor du bliver hjemme. På den måde kan du pakke det tøj, du virkelig har brug for og brug for.

Vinteren i New York er hård med lave temperaturer og snefald - det er meget koldt, så du skal pakke dig varmt ind! Men på gaden er det omvendt proportionalt med, hvor varmt der er inde på museerne, restauranterne og turistattraktionerne.

Så hvordan vælger man, hvad man skal tage på om vinteren i New York? Nøglen er at klæde sig i lag, dvs. som et løg. På den måde kan du nemt tage tøj af og på afhængigt af temperaturen på det sted, du befinder dig.

Hvad skal man have på om vinteren i New York?

Under alle omstændigheder foreslår jeg, at du tager det mest nødvendige tøj på, når du går rundt i New Yorks iskolde gader om vinteren:

 • Hue af uld.
 • Et termisk halstørklæde af uld eller fleece.
 • Termiske og taktile handsker, så du kan bruge din mobiltelefon uden at tage dem af, og dine hænder ikke fryser.
 • Uldtrøje, sweatshirt eller fleece.
 • T-shirt, hvis du skal et sted hen, hvor det er varmt, og du gerne vil tage trøjen af.
 • En vest, og hvis du fryser meget, så vælg en termo-T-shirt.
 • Tykke bukser eller leggings.
 • Termosokker eller tykke sokker til at holde fødderne varme.
 • En frakke, der beskytter dig mod kulden, f.eks. en anorak eller dunjakke. Den skal helst være lang, så den også dækker ryggen. Hvis jakken er vandtæt og har en hætte, er det endnu bedre, for så er du bedre beskyttet, hvis det regner eller sner.
 • Støvler, der er behagelige at gå i og varme. Vælg støvler med hævet sål, for om vinteren er det almindeligt at gå på smeltet sne og isglat snavs.

Gadgets til at bekæmpe New Yorks vinterkulde

Ud over tøj er der et par gadgets, du kan pakke i din bagage for at hjælpe dig med at modstå de kolde temperaturer under dit ophold i byen.

 • Håndvarmer: Meget nyttig, når du går rundt i New Yorks gader, og det er iskoldt. Det svarer til en powerbank, der bruger al sin energi på at holde dig varm, uanset hvor du er. De kan også bruges til at oplade din mobiltelefon, hvilket er vigtigt, hvis du ikke vil løbe tør for batteri, når du er på en af de bedste ture i New York.
 • Ørepropper med hovedtelefoner: En anden gadget til at bekæmpe kulden er ørepropper. Ikke alene holder de dine ører varme, men de giver dig også mulighed for at lytte til musik med dine hovedtelefoner, mens du er ude at gå en tur.
 • Termokande: Et trick til at få varmen, når det er rigtig koldt, er at drikke varm kaffe eller te. I New York er det meget almindeligt at bede en kaffebar om at servere dig en varm drik i din egen termokande for at hjælpe miljøet. Og når du har den i hænderne, holder du dem varme i lang tid.

Book en tur med hestevogn for at se julelysene