London Eye og Thames sejltur: den perfekte kombination til din tur til London

Vil du gerne spare nogle penge på din rejse til London? Hvis du køber kombinerede billetter til nogle attraktioner, kan det hjælpe - læs videre!

Isabel Catalán

Isabel Catalán

8 minutters læst

London Eye og Thames sejltur: den perfekte kombination til din tur til London

Udsigt til London Eye | ©AfroRomanzo

Overvejer du at besøge flere af Londons mest berømte turistattraktioner? I stedet for at købe dem hver for sig, fordi prisen kan være højere, er det en god idé at købe kombinerede billetter til nogle af dem, da det kan hjælpe dig med at spare lidt på din ferie.

Et ideelt forslag

Tilbud: London Eye-billetter, tur med Big Bus og krydstogt på Themsen

Udforsk London fra forskellige synsvinkler med denne særlige pakke.

På dit besøg i den britiske hovedstad må du ikke gå glip af muligheden for at se de mest symbolske monumenter og seværdigheder på en meget komfortabel måde med dette tilbud, der omfatter en busbillet, et krydstogt og en tur i Europas højeste pariserhjul.

Sådan er det med de kombinerede billetter til et krydstogt på Themsen og en tur på London Eye, de mest fremragende ting at se og gøre i London. Vil du vide, hvordan du kan købe kombinerede billetter, og hvad du kan spare med dem? Det og meget mere vil jeg fortælle dig i det følgende indlæg! . Udforsk den britiske hovedstad med denne pakke, der indeholderbilletter til London Eye, et pas til Big Bus og et krydstogt på Themsen, en ideel måde at opdage dens monumenter og seværdigheder på.

I dette forslag, hvor du takket være hovedtelefoner og audioguide med indspillet kommentar vil lære alle detaljer og ins og outs om byens historie, kan du vælge mellem to ruter afhængigt af den tid du har og hvor meget du ønsker at gå dybere, med en varighed på henholdsvis ca. 1 time og 20 minutter eller 2 timer og 30 minutter.

Der er også busbilletter til 1, 2 eller 3 dage.Hvorfor jeg kan lide denne mulighed... det er en meget komplet mulighed og meget god værdi for pengene.


Den mest komplette løsning

London Top Seværdigheder Tur Inklusive London Eye Billetter

Lær London at kende i dybden med denne oplevelse, hvor du ikke glemmer noget.

En 10-timers oplevelse med en ekspertguide, hvor du får en rundtur i den britiske hovedstad, et krydstogt på Themsen og selvfølgelig en tur på London Eye.

Anbefales hvis... du ønsker at lære London komfortabelt at kende. Takket være dennerundtur i London med billetter til London Eye inkluderet, kan du tage en tur til de vigtigste steder i byen uden at efterlade noget. Turen varer ca. 10 timer og omfatter bustransport, billetter til St Paul's Cathedral og Tower of London samt London Eye.

Derudover har du en professionel guide til rådighed, som detaljeret forklarer historien om de forskellige punkter, monumenter og de mest symbolske steder i byen. En meget komplet oplevelse, hvor du kan opleve den britiske hovedstad i dybden, nyde panoramaudsigten fra Europas højeste pariserhjul og krydse Themsens vand.


Hvorfor jeg kan lide denne mulighed... det er den mest komplette mulighed for at lære London at kende.Anbefales hvis... du ikke ønsker at efterlade noget, og du ønsker at lære London at kende i dybden, da du vil have en guide til rådighed til at stille alle de spørgsmål, du måtte have.

Hvor kan man købe kombinerede billetter til London Eye og et krydstogt på Themsen?

London Eye fra krydstogtet| ©Gail Frederick
London Eye fra krydstogtet| ©Gail Frederick

Hvis du under dit ophold i London ønsker at inkludere en tur til London Eye og et krydstogt på Themsen, er den bedste løsning for både bekvemmelighed og hurtighed at købe en kombineret billet til de to attraktioner online på forhånd.

Begge er to af byens mest populære turistattraktioner, hvilket betyder lange, kedelige køer ved billetkontoret for dem, der vælger at købe dem på stedet, når de lander i London. Så min erfaring er, at jeg ikke anbefaler at vente med at købe billetter, til du ankommer til den britiske hovedstad. Hvis du køber dem online og hjemmefra, er det kostbar tid ud af din rejse, som du kan bruge på andre mere underholdende planer som f.eks. en cykeltur i Londons parker, en Harry Potter-tur eller en madtur.

Book en London-tur med billetter til London Eye

Hvordan køber du kombinerede billetter online, og hvordan bruger du dem?

Købe online| ©Peter Olexa
Købe online| ©Peter Olexa

Det er nemt! Du kan f.eks. bruge London Eye-webstedet til at købe en kombineret billet til pariserhjulet og krydstogtet. Når du går ind på hjemmesiden, skal du blot vælge den kombinationsbillet, du vil have, derefter antallet af billetter og til sidst den dato og det tidspunkt, hvor du vil tage turen på Themsen-floden.

Når du så er klar, skal du bestille dato og klokkeslæt for den anden aktivitet (bestigning af London Eye) separat.

Book en rundtur i London med billetter til London Eye

Hvor meget kan jeg spare med en kombineret billet til London Eye og Thames Cruise?

Udsigt fra London Eye| ©Stig Nygaard
Udsigt fra London Eye| ©Stig Nygaard

Fra £41 kan du få en kombineret voksenbillet til Thames River Cruise og London Eye, så når du køber dem sammen kan du spare omkring 15%, når du køber dem sammen.

Billetten til Thames Cruise er inkluderet i London Pass og London Explore Pass, men det er billetten til London Eye desværre ikke.

Hvis du er sikker på, at du vil deltage i begge aktiviteter og ikke har planer om at købe et turistkort, er den bedste måde at spare lidt penge på at købe en kombineret billet, da det er dyrere at købe dem hver for sig.

Book en rundtur i London med billetter til London Eye

Hvornår kan jeg lave et kombineret besøg til disse to attraktioner?

På krydstogt på Themsen| ©Andy Roberts
På krydstogt på Themsen| ©Andy Roberts

En af fordelene ved at købe en kombineret billet til Thames River Cruise og London Eye er, at du kan planlægge hver aktivitet som du ønsker, dvs. du behøver ikke at gøre dem begge på samme dag, men du kan vælge dag og tidspunkt for hver attraktion separat.

Hvis du f.eks. køber en kombineret billet på London Eye-webstedet, skal du først vælge den dato og det tidspunkt, hvor du ønsker at tage turen på Themsen, og når du har foretaget reservationen, modtager du en bekræftelsesmail i din indbakke, som indeholder et link til at forudbestille besøget på den anden attraktion (London Eye).

Når du køber den kombinerede billet, skal du være opmærksom på, at du ikke kan ændre dato og klokkeslæt for den første aktivitet (turen på Themsen), men du har højst fem gange mulighed for at ændre detaljerne for dit besøg på den anden attraktion før den oprindelige dato, du valgte.

Book en London-tur med billetter til London Eye

Hvad vil jeg se under turen på Themsen eller fra London Eye?

Krydstogt og London Eye| ©Chris Rayner
Krydstogt og London Eye| ©Chris Rayner

Et krydstogt på Themsen eller en tur på London Eye er to af de mest interessante ting at lave i London.

Krydstogt på Themsen

 • Under et krydstogt vil du nyde et øjeblik af fred og en meget afslappende gåtur, hvor du kan mærke brisen og solen i ansigtet.
 • Du vil se nogle af Londons smukkeste monumenter, der ligger tæt på flodbredden, såsom Big Ben og Palace of Westminster, London Bridge, Shakespeares Globe Theatre, London Eye, Tower of London, Tower Bridge eller udsigtspunktet The Shard, blandt andre.
 • Du vil få mulighed for at nyde Londons skyline fra et andet perspektiv.
 • Du vil kunne tage nogle imponerende fotografier som souvenirs.
 • Hvis du ved afslutningen af krydstogtet har lyst til mere, fordi du har haft så god en tid, kan du altid komme tilbage til et middagskrydstogt på Themsen, en helt anden oplevelse, der samtidig supplerer den foregående, da du vil kunne observere Themsen om natten og deltage i en elegant aften med middag og levende musik.

Rid på London Eye

 • London Eye er Europas højeste pariserhjul med en højde på over 130 meter.
 • Det er berømt for sin spektakulære panoramaudsigt, hvor du på en klar dag kan se op til 40 kilometer væk.
 • Dets struktur er i konstant bevægelse, hvilket giver dig mulighed for at betragte Londons skyline fra et meget originalt og anderledes perspektiv end det, vi er vant til.
 • På London Eye's højeste punkt har du mulighed for at se byen fra fugleperspektiv og udødeliggøre smukke monumenter for dine fødder, såsom Palace of Westminster og Big Ben, den store kuppel i St Paul's Cathedral og City of London, Westminster Bridge og Fenchurch-bygningen, blandt andre.
 • Hvis du har en fleksibel tidsplan for at se London Eye, skal du tage på hjulet ved solnedgang, for det er en af de smukkeste udsigter fra London Eye. Fænomenet varierer afhængigt af måneden, så hvis du beslutter dig for at gå op på det tidspunkt, vil jeg råde dig til at sikre dig, at du ved, hvornår solen går ned i London på forhånd.

Book en London-tur med billetter til London Eye

Hvordan kommer man fra den ene attraktion til den anden?

Venter på metroen| ©Ingela Persson-Rue
Venter på metroen| ©Ingela Persson-Rue

London Eye ligger på den sydlige bred af Themsen, overfor Palace of Westminster. Billetkontorerne ligger inde i County Hall, bygningen ved siden af pariserhjulet. Og molen til London Eye (Waterloo) ligger ved siden af hjulet. Du kan gå fra den ene side til den anden.

For at komme til London Eye kan du tage Jubilee-linjen og stå af på Waterloo station, som er den nærmeste station til attraktionen.

Bestil en rundtur i London med billetter til London Eye

Hvor kan man spise i nærheden af London Eye og Thames Cruise?

Uden for St Stephen's Tavern| ©Kurayba
Uden for St Stephen's Tavern| ©Kurayba

Hvis du har lyst til at spise i nærheden af London Eye og dets mole, må du ikke gå glip af disse forslag:

 • St Stephen's Tavern: En britisk pub, hvor du kan prøve de bedste traditionelle lokale retter. Som et kuriosum kan nævnes, at premierministre som Churchill og Macmillan plejede at spise her.
 • La Cucina Di Mamma: Et godt italiensk sted at spise i nærheden af London Eye. Piccante-pizzaen og Four Cheese-pizzaen er helt uovertruffen.
 • Pret a Manger: Ideel til morgenmad, hvis du skal besøge pariserhjulet tidligt om morgenen. Du kan spise det på stedet eller bestille det til take away. Morgenmadsrullerne og den klassiske britiske grød er to af deres specialiteter.

Tjek indlæg steder at spise i nærheden af London Eye, hvis du gerne vil spise i nærheden.

Book en madtur i London

Andre tips til et kombineret besøg på London Eye og et krydstogt på Themsen

Inde i London Eye om natten| ©echoftourthree
Inde i London Eye om natten| ©echoftourthree

Tips til et besøg i London Eye

 • Det bedste tidspunkt at køre på London Eye er tidligt, så snart forlystelsen åbner, men hvis du har andre planer om morgenen, er et andet godt tidspunkt omkring kl. 15.00, når der er færre mennesker på pladsen.
 • I weekender og på helligdage er der mest travlt på London Eye. Det er bedst at tage af sted på en hverdag for at undgå køerne.
 • Udsigten fra London Eye-kabinerne er betagende, men hvis du vil have det bedste foto af pariserhjulet i det fri, skal du tage til Golden Jubilee Bridge.
 • Bestig London Eye om natten for at se byen oplyst i al sin pragt - det er en magisk følelse!

Tips til et krydstogt på Themsen

 • Kom tiltiden. Båden sejler med britisk punktlighed (uden ordspil!) og venter ikke på nogen. Ankom i god tid, og benyt lejligheden til at udforske området lidt, inden du går om bord.
 • Pak dig varmt ind, især hvis du sejler på krydstogt om vinteren i London. London kan blive meget koldt, når temperaturen er lav, og hvis du skal være på dækket, er det bedst at klæde dig varmt på.
 • Tag noget middel mod køresyge med, som du kan tage før du går om bord, hvis vandets svingninger får din krop til at ryste. På denne måde vil du nyde oplevelsen meget mere.
 • Læn dig ikke for megetud over rælingen på båden, og hold en sikker afstand som en sikkerhedsforanstaltning.
 • Husk at holde dit kamerabatteri fuldt opladet, så du kan tage billeder og videoer under turen.

Book en rundtur i London med billetter til London Eye