Kairo: Ørkensafari, sandboarding, kamelridning og frokost

4.8
(780 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Varighed: 10 timer
Denne aktivitet har FANTASTISKE anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
GRATIS afbestilling
Fra
975 kr 887 kr
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
  • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
  • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reservér den uden risiko!

Oversigt

Tag på en spændende dagstur til ørkenen fra Cairo, og nyd en 4x4-safari , kamelridning, sandboarding og en lækker frokost. Oplev skønheden i den egyptiske ørken, og få en unik oplevelse fuld af sjov og eventyr ledsaget af en ekspertguide. For ekstra bekvemmelighed er afhentning på hotellet inkluderet.

  • Nyd en spændende safari i 4WD i den egyptiske ørken.
  • Oplev kamelridning, en traditionel aktivitet i regionen.
  • Prøv sandboarding, en spændende aktivitet, der giver dig mulighed for at glide hen over sandklitterne.

Hvad er inkluderet

  • Dagstur til ørkenen med 4x4-safari, kamelridning, sandboarding og frokost fra Cairo
  • Afhentningsservice på hotellet
  • Ekspertguide
  • Fotostop i Mudawara-bjergene

Vælg deltagere og dato

Hvad man kan forvente

Oplev et eventyr i den egyptiske ørken med denne dagstur fra Cairo. Turen begynder med en komfortabel transfer fra dit hotel i Kai ro til ørkenen. Undervejs vil du nyde den betagende udsigt over ørkenlandskabet og lære om regionens historie og kultur af din ekspertguide. Du vil gøre fotostop ved Madara-bjergene og Wadi al Rayan-vandfaldet.

Når du er i ørkenen, starter du din 4WD-safari, en spændende og adrenalinfyldt oplevelse. Du vil glide hen over sandklitterne, hvilket giver dig mulighed for at nyde ørkenens naturlige skønhed og tage fantastiske billeder. Du får også mulighed for at prøve sandboarding, en aktivitet, hvor du bliver båret hen over sandklitterne på et særligt bræt.

Bagefter kan du nyde en afslappende kameltur. Rid på et af disse majestætiske dyr, og nyd en tur gennem ørkenen, hvor du følger i de gamle beduiners fodspor. Under kamelturen kan du nyde panoramaudsigten over ørkenen og mærke roen og stilheden i omgivelserne.

For at fuldende denne unikke ørkenoplevelse vil du nyde en lækker frokost i en beduinlejr. Smag det autentiske lokale køkken , mens du slapper af i lejren og nyder beduinernes gæstfrihed. Efter frokosten kan du slappe af og nyde udsigten over ørkenen, før du vender tilbage til dit hotel i Kairo.

Yderligere info

Afbestillingsregler