Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Hop On Hop Off New York nattur

Det er et must at se New Yorks natlige glød, og det er den mest afslappende måde at slutte en trættende dag på, når du kører rundt i gaderne med en natbus.

María Cano

María Cano

8 minutters læst

Hop On Hop Off New York nattur

New York Night | ©Davide Gabino

Der er ingen bedre måde at afslutte dagen på end ved at tage på New York Night Bus Tour. En meget anbefalelsesværdig mulighed, som giver dig mulighed for at opleve New Yorks magiske nat, dens lys og dens unikke og specielle atmosfære.

Hvis du overvejer at tage en af de bedste turistbusser i New York, så overvej også muligheden for at gøre det om natten, så du kan nyde belysningen af Big Apple. Det er jo trods alt byen, der aldrig sover, ikke?

Den bedste løsning

New York Big Bus Hop-On Hop-Off Sightseeing-tur

Byens lys, fra turistbussen

Den bedste løsning para seguir recorriendo la ciudad que nunca duerme cuando anochece. Disfruta de las principales calles, avenidas y plazas de la Gran Manzana a bordo de un autobús de dos pisos.

Byen byder om dagen på hundredvis af seværdigheder, museer, ture og aktiviteter, men om natten må du selv udforske New York på egen hånd. Derfor vil det gøre dit liv lettere at bruge en aften på at opleve de bedste gader i en sightseeingbus.

Efter en lang dag med at gå rundt på Manhattan eller gå på opdagelse i butikker, kroge og restauranter, vil det være den bedste måde at afslutte dagen på (og tage nogle fantastiske billeder!), når du kigger ud over byen fra toppen af en dobbeltdækkerbus.

Anbefales, hvis... du har lyst til at fortsætte med at udforske byen efter mørkets frembrud. Det kan især anbefales, hvis du rejser med din familie eller om vinteren, når kulden lurer efter solnedgang.


Hvad du vil se fra New York City Night Sightseeing Bus

Natlig turistbus på Time Square| ©Elliott Cowand
Natlig turistbus på Time Square| ©Elliott Cowand

I modsætning til busturene om dagen, som har forskellige ruter og ruter, har natbusturen en enkelt rute, der går gennem de mest populære steder i New York City.

Men selv hvis du ikke har noget valg, er det normalt den foretrukne rute for besøgende i New York, da det giver en helt anden udsigt over byen.

Vigtigste stop

  • Times Square
  • Broadway
  • Grand Central Terminal
  • Chrysler-bygningen
  • Empire State Building
  • Rockefeller Center
  • Fifth Avenue
  • Brooklyn Bridge

Book en natlig bustur på Manhattan

Forskelle mellem at tage sightseeingbussen om dagen og om natten

Turistbusstoppested i Tower Street| ©Matt Towe
Turistbusstoppested i Tower Street| ©Matt Towe

For mange kan det virke som en "ikke så lokal" oplevelse og som navnet antyder, måske lidt for turistet, at give efter for komforten i en turistbus. Men sandheden er, at hvis den bruges godt, kan den være en allieret på din rejse.

Hvad er forskellen på at tage en sightseeingbus om dagen eller om natten? Vi ser på det nedenfor

Tidsplaner

Mens turistbusser om dagen normalt har deres sidste afgang omkring kl. 17.30 om aftenen, er det på dette tidspunkt, at natbusserne begynder at køre. Især om vinteren bliver det tidligt mørkt i New York, så hvis du vil se byen oplyst, anbefaler jeg, at du vælger natbussen. Mellem ca. 18:00 og 20:00 er der afgange hvert 20. minut.

Stoppestederne

Turbusser, der kører om dagen, har normalt flere ruter, men natbussen har en enkelt rute, som dog er længere og derfor har flere stop.

Forskellen mellem dagbusser og natbusser er, at dagbusser fokuserer på de mest turistede steder i byen, mens natbusser prioriterer belysningen af steder og bygninger. Bemærk, at du om dagen kan bruge denne service ikke kun til at se byen, men også til at bevæge dig fra det ene sted til det andet, men om natten er museerne f.eks. lukket, så turen er mere fokuseret på seværdighederne.

Billetpriser

Billetprisen er den samme for dagbussen som for natbussen. Forskellen er, at du for denne pris vil have mulighed for at stige på bussen flere gange om dagen (da du ikke kun skal bruge den til at se byen og se seværdighederne, men også til at flytte fra et sted til et andet), og om natten vil du højst sandsynligt kun køre én gang for billettens pris og ikke bruge den mere.

Selv om prisen for busturen er omkring 40 euro både om dagen og om natten, kan du om dagen finde kombinationer af turistbusbilletten med forskellige attraktioner i New York City til højere priser.

Forskellige anvendelser

En af de vigtigste anvendelser af sightseeing-busbilletten i løbet af dagen er at bruge den som transportmiddel til at bevæge sig fra en attraktion til en anden. Ruterne dækker, som vi allerede har set, stort set hele byen og fører dig til de vigtigste punkter i byen (museer, udsigtspunkter, pladser, avenuer, kvarterer...).

Om natten er stoppestederne og ruterne på den anden side meget mere begrænsede, så tag den med det formål at lave en komplet rundtur og nyde vejen, at finkæmme de mest relevante dele af byen og nyde belysningen, uden at du skal bruge metroen eller gå lange ture i slutningen af dagen.

Hvor længe hele busturen varer (dag eller nat)

Park Ave Viaduct overkørsel ved Grand Central Terminal i New York.| ©Kyle Ortiz
Park Ave Viaduct overkørsel ved Grand Central Terminal i New York.| ©Kyle Ortiz

Natbusruten kan tage dobbelt så lang tid som dagbusruten. Mens dagbusser normalt tager mellem en time og halvanden time for at gennemføre en komplet rundtur, kan natbussen tage op til fire timer (afhængigt af hvilket selskab du vælger, er der også to timers ruter).

Det er selvfølgelig altid muligt at afbryde turen når som helst, men jeg anbefaler at tage hele turen, for der er så meget at se i New York om natten, at de fire timer ikke er for lange.

Sådan kan du købe din billet til New York City Sightseeing Bus by night

Broodway, et af natbusens stoppesteder.| ©Marcos Rivera
Broodway, et af natbusens stoppesteder.| ©Marcos Rivera

Der er stor efterspørgsel på New York Citys natbusforbindelser, og du bør helst købe din billet online på forhånd, hvis du ikke vil gå glip af dit besøg. Din billet bliver sendt direkte til din e-mail, og du skal blot fremvise den på den angivne dag og det angivne tidspunkt.

Hvor meget koster New York City Night Sightseeing Bus?

En natbusrundtur i New York koster ca. 40 euro. Hvis du tidligere har benyttet sightseeingbussen, ved du, at dagskortet til bussen nogle gange kombineres med adgang til andre attraktioner, og derfor kan prisen variere; prisen for natbussen er altid den samme, da den ikke kan kombineres med andre besøg.

Fartplaner for natlige sightseeingbusser

Empire State Building i New York om natten| ©George Bakos
Empire State Building i New York om natten| ©George Bakos

Du kan tage natbussen fra kl. 17.30 til ca. 20.00 ved et af stoppestederne langs ruten. Hvis du vælger at få mest muligt ud af din dag med sightseeing i New York og sætter dig på bussen i sidste øjeblik, anbefaler jeg, at du går til stoppestedet 30 minutter før sidste afgangstidspunkt for at undgå at stå uden plads.

Fordele ved at bruge New York City Night Sightseeing Bus

Brooklyn Bridge om natten| ©Anders Hakstun
Brooklyn Bridge om natten| ©Anders Hakstun

At vælge at tage på en natlig sightseeingtur i New York har nogle store fordele. Her er de vigtigste af dem:

1. Udnyt natten til at se mere af byen efter mørkets frembrud

Fra kl. 18.00-19.00 om aftenen er de fleste attraktioner og museer i New York lukket. Så der er kun få muligheder, men en aftentur er ideel, hvis du vil få mest muligt ud af dagen og nyde endnu mere af New Yorks kultur.

2. Få en unik og anderledes udsigt over New York City

En ting, du skal se, før du vender tilbage fra New York, er byen om natten. New York er kendt som byen, der aldrig sover, og den er virkelig spektakulær at se efter mørkets frembrud.

Trafikken og kaoset på Manhattan i myldretiden, når solen går ned, og New Yorkerne går hjem, kan bedst opleves ubekymret på første sal i en natbus. Tro mig!

3. Beskyt dig mod kulden om vinteren

At rejse til New York om vinteren er en drøm: julelysene, skøjtebanerne? Du vil tro, at du befinder dig på et filmset! Men hvis du besøger byen i december, januar eller februar, kan det være meget koldt, især om natten.

Når du føler, at trætheden fra lange gåture ikke længere er nok til at bekæmpe kulden, er turistbussen en god måde at fortsætte med at se byen på, varm og hyggelig.

4. Hvil dig, mens du stadig nyder seværdighederne

Efter en lang dag med sightseeing er det normalt at være træt, og det er svært at få det bedste ud af en plan, medmindre det er en meget behagelig plan, og hvad er bedre end en tur, hvor du kan hvile dig og lære byen bedre at kende takket være lokale guider.

5. Nyd aftenen med din familie

Hvis du rejser til New York med børn, er dette en fantastisk måde at få mest muligt ud af deres sidste par timer med energi, inden de falder i søvn på hotellet - de vil elske at nyde byen, mens de sidder i bussen!

6. Tag fantastiske billeder

New York er fotogenisk på alle tidspunkter af dagen, men om natten er det særligt imponerende. Find kameraet frem, og udnyt de store stop (og trafiklys!) til at tage de bedste billeder på turen.

Andre muligheder for at nyde New Yorks natteliv

Natkrydstogt på Hudson-floden| ©Tony Fischer
Natkrydstogt på Hudson-floden| ©Tony Fischer

Selv om mange af attraktionerne og museerne begynder at lukke midt på eftermiddagen, har New York meget at byde på om aftenen: udsigtsplatforme, tagterrasser, krydstogter... lad dig ikke friste til at gå tilbage til din bolig, når solen går ned, for der er stadig masser af ting at lave!

Tag på middagskrydstogt på Hudson

Det er det ultimative udtryk for romantik i byen: et krydstogt i New York er den perfekte måde at afslutte dagen på med den bedste smag i munden.

Du sejler på Hudson med levende musik i baggrunden, mens du nyder en elegant middag og ser Manhattens og Brooklyns skyline oplyst. Kan du forestille dig noget bedre? Heldigvis findes der ture, menuer og både for enhver smag og budget, så overvej det!

Tag en cocktail på de bedste tagterrasser i byen

En af de ting, man skal gøre i New York, er at se skyskraberne fra toppen af en af dem, og hvis det er over en cocktail, så er det kun endnu bedre. Mange hoteller, restauranter og skyskrabere har en spektakulær udsigt over byen.

New Yorkere og turister samles her hver aften for at slutte dagen af med jazz og et par drinks for at varme sig op. Her er en liste over de bedste rooftops i New York, hvor du kan nyde natten som en New Yorker.

Bestig Empire State Building eller Top of te Rock

Hvis du foretrækker at springe over travlheden på hustagene og gå op på en legendarisk skyskraber for at nyde udsigten over Manhattan i fred og ro, er Empire State Building og Top of the Rock åbne sent, så du kan besøge dem efter middagen.

Hvis du allerede overvejer at gå op på mindst én af dem, skal du vide, at det er bedst at gå op om natten, da der normalt er meget mindre trængsel.

Se en Broadway-musical

En anden stor ting, der gør New York unik, er antallet af shows, der tilbydes på den legendariske Broadway Avenue. At se en musical er en af de mest typiske ting, du ikke må gå glip af på din rejse, og hvad mere er, så er der et uendeligt udvalg: du vil blive forkælet med valgmuligheder.

Hvis du ikke ved, hvor du skal begynde, kan du tage et kig på denne artikel med de bedste Broadway-musicals og lade showet begynde!

Gå ikke glip af NBA live

Hvis du rejser mellem oktober og april, er der stor sandsynlighed for, at der er en NBA-kamp i New York i den ordinære sæson, enten Knicks i Madison Square Garden eller Barclays Center i Brooklyn, hvor Nets spiller.

Uanset om du kan lide basketball eller ej, er det noget, du bør opleve én gang i livet at overvære en NBA-kamp live: showet før kampen, berømthederne på første række, verdens basketballstjerner, der spiller live, og stemningen fra det vilde publikum vil give dig et minde, som du vil huske for evigt.