10 bedste rooftops i New York

Man kommer til New York for at hygge sig, og efter en lang dag med sightseeing og slentreture er det et must at nyde seværdighederne og lysene, mens man nipper til en cocktail.

Isabel Catalán

Isabel Catalán

11 minutters læst

10 bedste rooftops i New York

Natudsigt over Manhattan | ©Hellotickets

At betragte New Yorks skyline ved solnedgang, med en drink i hånden og i godt selskab er et øjeblik, du ikke vil glemme på din rejse. Kan du lide tanken? Så må du ikke gå glip af de 10 bedste tagterrasser i New York, hvor du kan mærke byen for dine fødder. Det er helt sikkert en af de ting, du skal gøre i New York.

Tjek også vores guide til de bedste spisesteder i New York for at fuldende din cocktail i højderne med en god menu, der tilfredsstiller din appetit.

1. Rooftop 93

Udsigt over Manhattan fra Rooftop 93| ©Rooftop 93
Udsigt over Manhattan fra Rooftop 93| ©Rooftop 93

At se solen forsvinde, og tusindvis af pærer langsomt tændes for at oplyse New York-natten, er en af de bedste oplevelser, jeg har haft på Rooftop 93, som ligger på Wyndham Garden Chinatown hotel i hjertet af Manhattan.

Det er et af mine yndlingstage i New York, fordi det har næsten 360º udsigt over byen. Det drejer sig om de to øverste etager i bygningen: Første sal er dækket af glas hele året rundt, hvilket er perfekt, hvis det er køligt udenfor, og det dæmpede lys indenfor skaber en intim atmosfære. Første sal er udendørs og har en rustik-chik stil, perfekt til de tilsyneladende endeløse sommermorgener.

Under Rooftop 93's happy hour mellem kl. 17 og 20 koster øl $7 og cocktails $12 Bogo 50%. Med andre ord, hvis du bestiller en cocktail, får du en mere uden ekstra omkostninger (Bogo = buy one get one). Hvis du har lyst til en bid mad bagefter, så tjek denne guide til de bedste spisesteder i Chinatown.

Praktisk info

 • Hvor: Wyndham Garden Chinatown, 93 Bowery - 18. etage, New York, NY 10002
 • Åbningstider: Søndag til torsdag kl. 17.00-12.00; fredag og lørdag kl. 17.00-02.00.

Book en rundtur i Soho, Little Italy og Chinatown

2. Berry Park

Tagterrassen på Berry Park| ©Brownstoner Pages
Tagterrassen på Berry Park| ©Brownstoner Pages

Williamsburgshipster-tagterrasse. Hvis du leder efter et afslappet sted at tilbringe en hyggelig aften med vennerne, hvad enten det er for at se en fodboldkamp eller nyde den spektakulære udsigt over byen, vil du elske Berry Park.

Det ligger lige ved siden af McCarren Park i Brooklyn, og selv om det er på første sal i bygningen, ser Manhattans skyline fantastisk ud. Den enorme tagterrasse er delvist overdækket og har aircondition, så den er åben hele året rundt. Når vejret er godt, er den udendørs terrasse et godt sted at tage hen for at få en drink og danse eller lytte til DJ' en fredag og lørdag aften.

Jeg kan godt lide Berry Park Rooftop, fordi atmosfæren her er livlig og afslappet på samme tid. Der er også en god belgisk ølmenu, og maden har tysk og amerikansk indflydelse. Som snacks er BLT-sandwichen eller en Bratwurst & Fries lækre, men de har også en særlig brunchmenu i weekenden fra kl. 12 til 15, hvis du har lyst til at gøre noget anderledes. Her er også guiden til de bedste spisesteder i Brooklyn.

Praktisk info

 • Hvor: 4 Berry St Brooklyn, NY 11249
 • Åbningstider: Mandag til torsdag kl. 17.00-02.00, fredag kl. 16.00-04.00, lørdag kl. 12.00-04.00, søndag kl. 12.00-02.00.

Book en rundtur i Williamsburg i Brooklyn

3. 230 Fifth

Taget på 230 Fifth| ©230 5th
Taget på 230 Fifth| ©230 5th

230 Fifth ligger på Fifth Avenue og er en af New Yorks mest glamourøse tagterrasser og er opkaldt efter sin beliggenhed på 230 5th Avenue. Så snart du træder ind, tiltrækker panoramaterrassen dig som en magnet, så du kan betragte den mest betagende udsigt over The Big Apple.

Det er et spektakulært sted. Udendørs har den byens største taghave, hvor du kan nippe til en forfriskende cocktail omgivet af palmer og levende lys foran Empire State Building og nyde den typiske moderne New York-atmosfære.

Indenfor er der en stor lounge med glasdøre, som er perfekt, når temperaturen stadig er kølig. Men hvis du ikke vil opgive terrassen, kan du om vinteren og indtil maj booke en plads i en af igloerne for at holde varmen og ikke gå glip af udsigten over Manhattan. Om aftenen kan du desuden nyde et smukt lysshow, som gør øjeblikket endnu mere magisk.

Jeg anbefaler at tage til 230 Fifth i skumringen for at se den spektakulære Empire State Building oplyst foran dig i al sin pragt - det er et vidunder! Men det har også sin charme at komme om morgenen, for haven på denne tagterrasse er en smuk frugtplantage. I weekenden er der brunch fra kl. 10 til 16, hvilket er godt, hvis man besøger New York som familie.

Praktisk info

 • Hvor: 230 Fifth Avenue, New York, NY 10001
 • Åbningstider: Mandag til torsdag kl. 14.00-02.00, fredag kl. 16.00-04.00, lørdag og søndag kl. 10.00-02.00.

4. Broken Shaker

Broken Shakers tagterrasse| ©NY Eater
Broken Shakers tagterrasse| ©NY Eater

Mange tagterrasser i New York ligner natklubber, men ikke Broken Shaker, som ligger på tagterrassen på Freehand New York Hotel. Med sin tropiske og afslappede stemning er denne bar indrettet med kurvemøbler og potteplanter blevet et af mine yndlingssteder til en aperitif og en lækker cocktail på aftenerne i New York.

Broken Shaker ligger på 18. etage på dette hotel i Flatiron District. Hvis du er på udkig efter en drink på en kvalitetsterrasse, er dette sted et besøg værd. Det, der gør denne bar unik, er, at den ikke så meget føles som en eksklusiv tagterrasse, som den føles som en fest i en vens lejlighed ved stranden, hvor du er blevet inviteret.

Når man kommer ind, er der et stort indendørs rum med masser af borde samt en stor terrasse, hvor man også kan sidde og bestille noget at spise, mens man ser på landskabet, f.eks. den velsmagende kyllingeempanada eller reje-taco. Cocktailsene er lækre og er lavet med frisk frugt, aromatiske urter og eksotiske ingredienser, som giver dem et unikt præg.

Hvis du vil besøge Broken Shaker, anbefaler jeg, at du kommer tidligt, for stedet er meget populært, og nogle gange opstår der køer. Det gode er, at ventetiden på denne rooftop er det hele værd.

Praktisk info

 • Hvor: 23 Lexington Avenue, New York, NY 10010
 • Åbningstider: Åbent onsdag til søndag fra kl. 15 til 23.

5. Westlight NYC

Terrassen på Westlight NYC| ©TripAdvisor
Terrassen på Westlight NYC| ©TripAdvisor

En af mine seneste opdagelser er Westlight NYC: god baggrundsmusik, lækre cocktails og en betagende panoramaudsigt over Manhattan og East River - du er på den højeste tagterrasse i området! For at komme til hægterne er der ikke noget bedre end at bestille noget fra menukortet. Hvad med nogle chips med chipotle aioli eller sprød calamari? Du vil hygge dig som et barn!

Apropos børn, hvis du rejser til New York med din familie, vil du elske denne tagterrasse, fordi de små har adgang hver dag indtil kl. 18.00. Det er et godt sted at slå sig ned efter en lang gåtur på opdagelse i Williamsburg-kvarteret.

Det ligger på 22. etage i det elegante The William Vale hotel i Brooklyn. Hvis du vil springe køen over ved indgangen, råder jeg dig til at bestille bord, da mange newyorkere kommer her efter arbejde for at få en cocktail med vennerne, mens de slapper af og ser solen gå ned over Manhattan.

Praktisk info

 • Hvor: Du finder det på 111 N. 12th St. / 22. etage
 • Åbningstider: Mandag-fredag 17.00-22.00; lørdag og søndag 13.00-22.00

6. Opslag

Taget på The Lookup| ©Look Up
Taget på The Lookup| ©Look Up

Det, jeg godt kan lide ved denne tagterrasse, er dens enkelhed, da den minder mig om fællesområdet i en boligblok, hvor man gerne vil hænge ud og drikke et stille glas vin.

The Lookup er et sted uden kunstgreb, som besøges af lokale og ikke så meget af turister. Måske er det netop den formel, der er charmen. Der og i de originale cocktails i kander, som denne bar er berømt for. Det er en god mulighed at dele med vennerne, hvis man rejser til New York i en gruppe og gerne vil prøve forskellige varianter. Sæt dem sammen med et par portioner af deres unikke popcorn - det er lækkert!

En af fordelene ved The Lookup er dens beliggenhed: Den ligger på taget af Kixby Hotel, og i nærheden ligger Bryant Park, Empire State Building, Macy's stormagasin og Madison Square Garden. Kom forbi, når vejret er godt, og nyd stjernerne på en sommeraften - du vil ikke glemme det!

Nyttige oplysninger

 • Hvor: 45 w 35th steet, new york, NY 10001
 • Åbningstider: Mandag til fredag kl. 16-23; weekender kl. 12-23.

7. Harriet's Rooftop

Harriet's Rooftop| ©Time Out
Harriet's Rooftop| ©Time Out

Sprudlende, moderne og elegant - det er Harriet's Rooftop, tagterrassen på Brooklyn Bridge Hotel i DUMBO-kvarteret. Atmosfæren på denne tagterrasse er en af de mest livlige i New York, og udsigten er simpelthen uforglemmelig.

Fra den store udendørs tagterrasse kan man se Lower Manhattan, Brooklyn Bridge, floden og endda Frihedsgudinden, som herfra ligner en lille souvenir, man kan finde i en hvilken som helst gavebutik på Times Square eller i Chinatown. Udsigten fra den indendørs lounge er også storslået, især hvis man vil nyde New York om natten, hvor temperaturen stadig er kølig.

Selvom cocktails på Harriet's Rooftop ikke er billige med omkring 18 dollars, er de værd at prøve, da de er håndlavede og lækre. At nyde New Yorks seværdigheder fra et så køligt sted som dette uden et glas i hånden til at skåle med sin ledsager ville være at lade oplevelsen være ufuldstændig. Der er også en velsmagende snackmenu.

Harriet's Rooftop er åben hver dag, men den magiske time er ved solnedgang, når solen går ned, og byen forvandles til et lysshow. Dette øjeblik er noget helt særligt på forhånd, så det er ikke underligt, at denne tagterrasse bliver overfyldt. Hvis du kan reservere, er det endnu bedre - så slipper du for køerne!

Praktiske oplysninger

 • Hvor: 60 Furman St, Brooklyn Heights, NY 11201, USA.
 • Åbningstider: Mandag til fredag fra kl. 17 til kl. 12 og i weekenden fra kl. 14 til kl. 12.

8. Sky Room

Tagterrassen Sky Room| ©Revelr.com
Tagterrassen Sky Room| ©Revelr.com

Jeg håber ikke, du har højdeskræk, for dette er en af de tagterrasser, der vil sætte din svimmelhed på prøve.Sky Room er den højeste tagterrasse i hele New York!

Denne bar ligger på 33. og 34. etage på Fairfield Inn and Suites Hotel, tæt på Times Square i Midtown Manhattan. Udsigten over Midtown herfra er fantastisk med Hudson-floden, Times Square og Empire State Building som baggrund.

Det slående ved Sky Room er, at tagterrassen har fem forskellige indendørs og udendørs rum: North Terrace, South Terrace, Balcony Cube, Times Square Lounge og Candlelight Lounge. Det er sjovt at gå rundt på taget, fordi udsigten er forskellig fra hvert niveau.

For eksempel ligger North Terrace på 33. etage og er åben hele året rundt, da den er glaseret. På den anden side ligger Sydterrassen på 34. etage og har mange behagelige områder, hvor man kan slappe af.

Hvis du har mulighed for det, anbefaler jeg, at du tager til Sky Room på en hverdag fra kl. 17 til 19, hvor der er Happy Hour - cocktails og et glas vin koster kun $7, og øl koster kun $5! Det er en perfekt måde at nyde New York-aftenerne på en anderledes måde: fantastisk udsigt, godt selskab og sent om aftenen starter festen med en live DJ-optræden. Du skal selvfølgelig være velklædt og have dit pas med for at komme ind på tagterrassen.

Praktisk info

 • Hvor: 330 W 40th St, New York, NY 10018
 • Åbningstider: Torsdage kl. 17.00-02.00; fredage og lørdage kl. 17.00-04.00

9. Pod 39

Tagterrassen på Pod 39| ©Pod39
Tagterrassen på Pod 39| ©Pod39

En af de smukkeste tagterrasser i New York, jeg nogensinde har set, ligger på toppen af Pod 39-hotellet i Murray Hill. Den er populær for sine vedbendbeklædte murstensbuer, lysende lyskæder og kakkelborde, som skaber en fantastisk landsbytorvsstemning på denne lille terrasse med udsigt over Empire State Building og Chrysler Building.

Tagterrassen er åben i sommersæsonen, og der er en mexicansk inspireret restaurant i hotellets lobby, Empellón Al Pastor, som er åben året rundt. Jeg anbefaler, at du tager op til Pod 39 ved solnedgang for at nyde aftenen med en forfriskende kande Margarita, en lækker håndlavet cocktail lavet med agave, og nogle tacos at gnaske på.

Tagterrassen har en livlig og ungdommelig atmosfære, især efter fyraften, så hvis du har mulighed for det, anbefaler jeg, at du tager derop, lidt før kontorerne i området lukker, så du ikke skal stå i kø for at få et bord.

Praktisk info

 • Hvor: 145 E 39th St, New York
 • Åbningstider: Mandag, tirsdag, onsdag og søndag fra kl. 12 til 23; torsdag, fredag og lørdag fra kl. 12 til 01.

10. Rooftop Reds

Rooftop Reds| ©NYC Go
Rooftop Reds| ©NYC Go

Dette er en af de største tagterrasse-opdagelser, jeg har gjort i New York City. Det perfekte sted at nyde udsigten over Brooklyns skyline og de behagelige New York-temperaturer blandt vinmarkerne.

En tagterrasse blandt vinmarkerne? Det er rigtigt, du læste rigtigt. Rooftop Reds har sin egen vingård plantet i store, høje, aflange plantekasser. Ikke overraskende er vin den vigtigste drik her, men hvis du ikke er fan af gudernes nektar, har de også en fremragende ølmenu.

Denne rooftop ligger i Brooklyn Navy Yard, som var et af de mest aktive skibsværfter i Amerika under Anden Verdenskrig. I 2014 blev dette område erklæret for et historisk distrikt, og siden da har mange unge iværksættere slået sig ned her for at give det et ansigtsløft.

Rooftop Reds er et sted, hvor man kan møde venner og hænge ud over en drink. Uanset om man sidder på kunstgræsset, ved bordene eller ligger i en af de meget komfortable hængekøjer, der er spredt ud over hele terrassen. Et idyllisk sted at koble fra og nyde udsigten over The Big Apple på en original måde. Reservationer er påkrævet.

Praktiske oplysninger

 • Hvor: 299 Sands St, Building 275, Brooklyn, NY 11205
 • Åbningstider: Fredag 16.00-21.00; lørdag og søndag 12.00-20.00

Tips til at besøge New Yorks rooftops

Det vigtigste er at ankomme, sætte sig ved et bord og bestille sin yndlingsdrink for at nyde panoramaudsigten fra en af New Yorks tagterrasser. Men for at gøre din oplevelse så komplet som muligt, er her nogle tips til at besøge dem:

 • Tag dit pas eller ID med dig, for du vil blive bedt om det, når du kommer ind, for hvis du er under 21 år, får du ikke lov til at komme ind.
 • Der er dog nogle rooftops, der tillader mindreårige ledsaget af en voksen at komme ind i bestemte tidsrum.
 • Næsten alle rooftops har Happy Hour. Hvis du planlægger at gå på flere, er det bedst at gøre det i happy hour for at spare lidt penge.
 • Minimum drikkepenge er 15%, når servicen er god. Når servicen var god, er gennemsnittet 18%, og hvis servicen var fremragende, giver man 20% eller mere. Til cocktails er det kutyme at give ** 1 dollar i drikkepenge pr.** drink.
 • Prøv at besøge forskellige rooftops i helt forskellige områder af New York: Perspektiverne vil være mere varierede, og du vil blive overrasket over byens forskellige facetter.
 • Der er ingen specifik dresscode for besøg på tagterrasser i New York, da hvert sted har sin egen atmosfære. Den mest almindelige etikette er dog smart casual eller casual. Og generelt mere i retning af smart-casual, som aftenen skrider frem. Undgå sportstøj, klipklappere, shorts, hatte og tanktoppe.

12. Andre seværdigheder i New York, der er værd at se

Hvis du har lyst til at se New York fra oven og nyde en cocktail eller brunch på de ovennævnte hustage, kan du klatre op til et af de mange observatorier for at få den bedste udsigt over byen. Blandt de mest populære i Midtown er Top of the Rock og den legendariske Empire State Building. Hvis du foretrækker udsigten over det sydlige Manhattan, anbefaler jeg One World Observatory, og hvis du vil besøge byens nyeste attraktioner, og du ikke er bange for svimmelhed, så prøv The Edge.