New York Sightseeing Pass

Med Sightseeing Pass får du "flat rate"-adgang til New Yorks attraktioner til en overkommelig pris.

Alex Grande

Alex Grande

8 minutters læst

New York Sightseeing Pass

Udsigt over Manhattan fra helikopteren | ©Hellotickets

Hvis du læser dette, er det fordi, du virkelig glæder dig til at spise dig gennem New York på din næste rejse. New York Sightseeing Pass er et af dem.

Turistkort

New York Sightseeing Dagspas

Få adgang til New Yorks bedste attraktioner til en lavere pris.

Med dette turistkort har du adgang til de bedste attraktioner i New York under din rejse. Du betaler for de dage, du vil bruge det - anbefales til offroad-rejsende, der ikke vil gå glip af noget!

New York Sightseeing Pass er et sightseeingkort, der giver dig adgang til de vigtigste attraktioner og seværdigheder i New York. Sightseeing Pass har, ligesom andre sightseeingkort, flere fordele: Det sparer dig penge og tid på at stå i kø og undgå billetlugerne ved hver enkelt attraktion.

Hvis du besøger New York i stor stil i ti til femten dage, er dette det perfekte pas for dig, da det vil spare dig omkring €30 pr. dag i forhold til at købe en individuel billet til hver attraktion, for ikke at nævne rabatterne i butikker og restauranter, der kan hjælpe dig med at spare endnu mere.

Ligesom New York Pass fungerer New York Sightseeing Day Pass på daglig basis, og hver dag er gyldig fra aktivering til midnat. Det adskiller sig fra de andre New York Sightseeing Pass, bl.a. ved at inkludere kredit til at bruge på attraktioner og et gratis måltid på en restaurant efter eget valg fra en liste over populære New York City-steder.

Sådan vælger du det rigtige sightseeingkort til din rejse

Udsigt over byen fra The Edge| ©Hellotickets
Udsigt over byen fra The Edge| ©Hellotickets

Afhængigt af hvilken type tur du foretrækker

Dagspas: Du vælger selv, hvor mange dage dit pas skal gælde, og de er ideelle, hvis du vil gå fra den ene attraktion til den anden og opleve din tur til New York uden at gå glip af noget. New York Sightseeing Day Pass er et af dem. 2. Attraction Passes: Disse gælder til et fast antal attraktioner, som du vælger, når du køber passet. Hvis du vil nyde New York i ro og mag og fare vild, som du har lyst.

Afhængigt af hvilke attraktioner du vil besøge

Den anden ting, du skal vide, er, hvad du vil se i New York. Jeg anbefaler, at du laver en liste over de steder (museer, udsigtspunkter, turistattraktioner), du gerne vil besøge, så du kan beregne, hvor meget deres billetter ville koste hver for sig og se, om prisen for passet er det værd.

Når det er sagt, hvis du skal vælge mellem flere pass, og du ved, at du gerne vil besøge One World Observatory, er New York Sightseeing Pass det eneste, der inkluderer skyskraberen. Det inkluderer også en 72-timers sightseeing-busbillet, i modsætning til de fleste sightseeing-pas, som inkluderer en 24-timers billet.

Hvad er inkluderet i Sightseeing Pass

Udsigt over byen fra One World Observatory| ©Hellotickets
Udsigt over byen fra One World Observatory| ©Hellotickets
 • Det eneste pas, der inkluderer One World Observatory
 • Frokost eller middag på en restaurant efter eget valg (fra en liste over udvalgte restauranter)
 • 40 kr. til at bruge på ture, attraktioner (som Empire State Building), Broadway-shows og krydstogter
 • Adgang til 115 attraktioner (herunder One World Observatory, Top of the Rock, Madame Tussauds, Madison Square Garden Tour og Radio City Music Hall Tour)

New York Sightseeing Flex Pass

New York Sightseeing Flex Pass giver dig mulighed for at betale pr. attraktion i stedet for pr. dag. Ellers inkluderer det det samme som den almindelige version.

Jeg anbefaler denne mulighed, hvis du har en klar idé om, hvad du vil se i New York, eller hvis du kan lide at rejse i ro og mag uden presset om at skulle presse så meget som muligt ind i et sightseeing-pas. På denne måde kan du besøge en eller to attraktioner om dagen mellem sightseeing, shopping og besøg på gratis attraktioner.

Book New York Sightseeing Pass Flex Option

Inkluderede attraktioner

One World Observatory| ©Hellotickets
One World Observatory| ©Hellotickets

En lille ulempe ved New York Sightseeing Pass er, at alle billetter til attraktionerne er tidsbegrænsede. Før du læser listen over de vigtigste attraktioner, der er inkluderet i passet, skal du huske dette, da det vil fjerne fleksibiliteten i dine rejsearrangementer.

One World Observatoriet

One World Observatory ligger i One World Trade Center, den højeste skyskraber i New York (og USA), som er en hyldest til tvillingetårnene, der blev ødelagt den 11. september 2001. Ud over observationsdækket indeholder One World Observatory interaktive aktiviteter, butikker, restauranter... Du kan se Hudson-floden og Frihedsgudinden på nært hold samt Brooklyn Bridge.

 • Pris: Generel adgang koster 32 € pr. voksen og 27 € pr. barn (inkl. Sightseeing Pass). Børn under 5 år er gratis. Den kombinerede billet koster 42 € pr. voksen og 36 € pr. barn og giver dig adgang til begge udsigtsplatforme.
 • Sådan fungerer passet: Du behøver ikke at købe en billet, men du skal fremvise dit pas for at få en tidsbegrænset adgang, så vær opmærksom på, at du måske skal vente. Du skal også igennem sikkerhedskontrollen.
 • Om attraktionen: Den er åben fra 9:00 til 21:00, og besøget varer normalt mellem 45 og 60 minutter.

Empire State Building

Det siger sig selv, at Empire State Building er et must, når man rejser til New York: Det er en af de mest ikoniske bygninger i New York, og der er også mulighed for at besøge observatoriet og få en af de bedste udsigter over downtown Manhattan.

 • Pris, hvis du køber billetten separat: fra 35 euro
 • Sådan fungerer passet: Spring køen over for at købe dine billetter, og gå direkte til sikkerhedskontrollen, hvor du kan vise dit pass, og de vil lade dig komme igennem. Bemærk venligst, at New York CityPASS® inkluderer to billetter til Empire State Building på forskellige tidspunkter.
 • Om attraktionen: Åben fra 8:00 til 2:00, og et typisk besøg varer 2 timer.

Toppen af klippen

Top of the Rock (som ligger på Rockefeller Plaza) tilbyder den bedste udsigt over New York fra en skyskraber - det er her, alle de vidunderlige postkortfotos af Empire State er blevet taget.

Hvis du er vild med at fotografere, vil du blive forbløffet over de billeder, du kan tage af dette ikon for New Yorks arkitektur, især hvis du klatrer op på Top of the Rock ved solnedgang eller på en tåget morgen. Som en bonus får du også mulighed for at se One World Observatory og Frihedsgudinden, som var den et stykke legetøj.

 • Pris: Entré til Top of the Rock koster 35 € (voksne) og 30 € (børn). Børn under 6 år er gratis.
 • Sådan fungerer passet: Du kan bruge dit pass til at få en tidsbegrænset onlinebillet eller fremvise dit pass ved billetkontoret for at få din billet valideret.
 • Om attraktionen: Åbningstiden er fra kl. 8.00 til midnat (sidste lift op er kl. 23.00). Et gennemsnitligt besøg varer cirka en time.

Frihedsgudinden

Frihedsgudinden repræsenterer New York City som intet andet monument for nogen anden by i verden. Det er betagende at se den på nært hold, og næsten endnu mere imponerende er udsigten over Manhattan fra Liberty Island. For at besøge den skal du tage en færge fra Battery Park, og med New York Sightseeing Pass behøver du ikke at bekymre dig om billetten, da den er inkluderet. Det inkluderer også færgen til Ellis Island.

 • Pris: Billetten med adgang til piedestalen koster €24 pr. voksen og €15 pr. barn. Den med adgang til kronen koster 28 € pr. voksen og 22 € pr. barn. Bemærk, at du kun kan få 4 billetter pr. person, og at de ikke kan overdrages, da du skal sætte dem i dit navn og fremvise dem personligt.
 • Om attraktionen Du kan besøge Frihedsgudinden fra kl. 9.30 til 17.25. Et typisk besøg varer omkring 4-5 timer.

Hop på Hop af sightseeingbus

New York Sightseeing Pass inkluderer CitySightseeings 'Best of Manhattan'-tur, hvor du, som navnet antyder, ser alle de største seværdigheder på Manhattan på en 6 timers oplevelse. Det inkluderer også et sightseeing-krydstogt, der fortsætter dit besøg. Se nedenfor for detaljer om de vigtigste stop på ruten. Læs mere om de bedste krydstogter på Hudson River her.

9/11 mindesmærke og museum

9/11 Memorial and Museum er uden tvivl et af de mest specielle besøg på turen. For et øjeblik viger byens kaos og dynamik for et øjebliks erindring og en historisk hyldest til ofrene for det mest berygtede terrorangreb i moderne historie. Mindesmærket ligger på gaden ved siden af tvillingetårnene, mens museet derimod kræver en billet.

 • Pris: 9/11 Memorial er gratis og åbent for offentligheden. En billet med rundvisning på 9/11 Museum koster 42,50 € pr. voksen.
 • Sådan fungerer passet: Spring billetkøen over, gå direkte til sikkerhedskontrollen og fremvis dit pass for at få direkte adgang til 9/11 Museum.
 • Om attraktionen: Åbent fra kl. 9 til 20 og til kl. 21 på fredage og lørdage. De fleste tager en 2-timers tur.

Naturhistorisk museum

Natural History Museum er den perfekte måde at afrunde din rejse med en kulturel og interessant attraktion. Den permanente udstilling er dedikeret til Jordens historie, med meget interessante rum dedikeret til livet i havet, fossiler og meteoritter. Hvis du ikke har tid til at besøge mere end et eller to museer, er dette, for mig, et af de bedste.

Museum for moderne kunst (MoMA)

MoMA er et must-see museum i New York, hvis du med dine egne øjne vil se en ekstraordinær udstilling af kunstværker, der har defineret det sidste århundrede. Du kan nyde kunstværker som Van Goghs berømte 'Starry Night', samt malerier af Monet, Pollock, Mondrian, Hellen Frankenthaler og Andy Warhol blandt andre.

Intrepid hav-, luft- og rumfartsmuseum

Dette museum er en ingeniørfans fantasi og tilbyder den unikke mulighed for at se ind i hangarskibet Intrepid, hvis dæk indeholder en række fly og helikoptere fra forskellige epoker; Growler-ubåden, som kan udforskes i sin helhed; og Concorde supersonic jet.

Før du køber

Sightseeing-bussen| ©Hellotickets
Sightseeing-bussen| ©Hellotickets

Nu hvor du ved, hvad der er inkluderet i New York Sightseeing Pass, og hvad fordelene er, er her et resumé, der kan hjælpe dig med at træffe din beslutning:

New York Sightseeing Pass er noget for dig, hvis:

 • Du ønsker at besøge One World Observatory
 • Du vil bestige alle tre skyskrabere i New York
 • Du elsker busture
 • Du har et stramt budget for din rejse til New York City
 • Du kan lide at organisere dine ture på millimeterniveau

Du kan vælge mellem en og ti dage til dette kort, men min anbefaling er at undgå endagskortet, da det højst sandsynligt ikke vil fungere for dig. Det er bedst at vælge tre, fem eller syv dage, som med 4 eller 5 attraktioner om dagen vil spare dig for mange penge.

Flex-løsningen vil sandsynligvis være dit valg, hvis:

 • Du kan lide at rejse uden for meget planlægning.
 • Du vil være i New York i mange dage
 • Du ønsker at besøge en bestemt kombination af attraktioner i New York City

Hvis du rejser med børn

Der findes et børnepas til børn i alderen 3-12 år, som du kan købe til en lavere pris end voksenpasset. En dags børnepas koster f.eks. 28 euro mindre end voksenpasset, men hvis du køber et 10-dages pas, er forskellen mellem voksenpasset og børnepasset mere end 150 euro.

Andre tilgængelige pas

Chrysler-bygningen| ©Hellotickets
Chrysler-bygningen| ©Hellotickets

Hvis du stadig ikke er sikker på, om Sightseeing Pass passer bedst til din ideelle rejse, skal du huske, at der er tre andre pas til rådighed. Jeg har lavet en praktisk guide til hvert af dem og har samlet en artikel om deres fordele og ulemper, så du nemt kan sammenligne dem. Her er linkene nedenfor: