Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

New York Sightseeing Pass

Med Sightseeing Pass får du "flat rate"-adgang til New Yorks seværdigheder til en overkommelig pris.

Alex Grande

Alex Grande

8 minutters læst

New York Sightseeing Pass

Udsigt over Manhattan fra helikopteren | ©Hellotickets

Hvis du læser dette, er det fordi du glæder dig til at spise New York på din næste rejse. Der er et par tricks til at forenkle dine rejsearrangementer, og New York Sightseeing Pass er et af dem.

Turistkort

New York Sightseeing Dagspas

Få adgang til New Yorks bedste attraktioner til en lavere pris.

Med dette turistkort får du adgang til de bedste attraktioner i New York på din rejse. Du betaler for de dage, du ønsker at bruge den - anbefales til offroad-rejsende, der ikke vil gå glip af noget!

New York Sightseeing Pass er et sightseeingkort, der giver dig adgang til de vigtigste attraktioner og seværdigheder i New York. Sightseeing Pass har ligesom andre sightseeing-pas flere fordele: du sparer penge og tid på at stå i kø ved billetlugerne til de enkelte attraktioner.

Hvis du besøger New York i stor stil i ti til femten dage, er dette det perfekte pas for dig, da du sparer omkring 30 € pr. dag i forhold til at købe en individuel billet til hver enkelt attraktion, for ikke at nævne de rabatter i butikker og restauranter, som kan hjælpe dig med at spare endnu mere.

Ligesom New York Pass fungerer New York Sightseeing Day Pass på daglig basis, og hver dag er gyldig fra aktivering til midnat. Det adskiller sig fra andre New York Sightseeing Passes på nogle punkter, f.eks. ved at det indeholder kredit, som du kan bruge på attraktioner, og et gratis måltid på en restaurant efter eget valg fra en liste over populære steder i byen.

Sådan vælger du det turistpas, der passer bedst til din rejse

Udsigt over byen fra The Edge| ©Hellotickets
Udsigt over byen fra The Edge| ©Hellotickets

Afhængigt af, hvilken type rejse du foretrækker

Dagskort: Du vælger selv, hvor mange dage dit kort er gyldigt, og de er ideelle, hvis du vil gå fra den ene attraktion til den anden og opleve din tur til New York uden at gå glip af noget. New York Sightseeing Day Pass er et af dem.
2. Attraktionspas: De gælder for et fast antal attraktioner, som du vælger, når du køber passet. Hvis du vil nyde New York i fred og ro og fare vild som du vil.

Afhængigt af, hvilke attraktioner du vil besøge

Den anden ting, du skal vide, er, hvad du vil se i New York, og jeg anbefaler, at du laver en liste over de steder (museer, udsigtspunkter, turistattraktioner), du vil besøge, så du kan beregne, hvor meget deres entrépriser ville koste separat, og se, om passet er prisen værd.

Når det er sagt, er New York Sightseeing Pass det eneste, der inkluderer skyskraberen, hvis du skal vælge mellem flere pass, og du ved, at du gerne vil besøge One World Observatory. Det omfatter også en 72-timers sightseeing-busbillet, i modsætning til de fleste sightseeing-pas, som omfatter en 24-timers billet.

Hvad er inkluderet i Sightseeing Pass

Udsigt over byen fra One World Observatory| ©Hellotickets
Udsigt over byen fra One World Observatory| ©Hellotickets
 • Det eneste pas, der omfatter One World Observatory
 • Frokost eller middag på en restaurant efter eget valg (fra en liste over udvalgte restauranter)
 • 40 kredit, som du kan bruge på ture, attraktioner (f.eks. Empire State Building), Broadway-shows og krydstogter
 • Adgang til 115 attraktioner (herunder One World Observatory, Top of the Rock, Madame Tussauds, Madison Square Garden Tour og Radio City Music Hall Tour)

New York Sightseeing Flex Pass

Med New York Sightseeing Flex Pass kan du betale pr. seværdighed i stedet for pr. dag. Ellers indeholder den det samme som den almindelige version.

Jeg anbefaler denne mulighed, hvis du har en klar idé om, hvad du vil se i New York, eller hvis du kan lide at rejse i et roligt tempo uden at være presset af at skulle presse så meget som muligt ud af et sightseeingpas. På den måde kan du besøge en eller to seværdigheder om dagen mellem sightseeing, shopping og gratis besøg.

Book Flex-varianten af New York Sightseeing Pass

Inkluderede attraktioner

Observatoriet for én verden| ©Hellotickets
Observatoriet for én verden| ©Hellotickets

En lille ulempe ved New York Sightseeing Pass er, at alle billetter til attraktioner har et fast tidsrum. Før du læser listen over de vigtigste attraktioner, der er inkluderet i passet, skal du huske på dette, da det vil gøre din rejse mindre fleksibel.

One World Observatory

One World Observatory ligger i One World Trade Center, den højeste skyskraber i New York (og USA), som er en hyldest til tvillingetårnene, der blev ødelagt den 11. september 2001. Ud over observationsdækket omfatter One World Observatory interaktive aktiviteter, butikker, restauranter... Du kan se Hudson-floden og Frihedsgudinden på tæt hold samt Brooklyn Bridge.

 • Pris: almindelig adgang koster 32 € pr. voksen og 27 € pr. barn (inklusive sightseeingpas). Børn under 5 år er gratis. Den kombinerede billet koster 42 € pr. voksen og 36 € pr. barn og giver dig adgang til begge udsigtsplatforme.
 • Sådan fungerer passet: Du behøver ikke at købe en billet, men du skal fremvise dit pass for at få en tidsbegrænset adgang, så du skal være opmærksom på, at du kan blive nødt til at vente. Du skal også igennem sikkerhedskontrollen.
 • Om attraktionen: Den er åben fra kl. 9.00 til 21.00, og besøget varer normalt mellem 45 og 60 minutter.

Empire State Building

Det siger sig selv, at det er et must at bestige Empire State Building, når man rejser til New York: Det er en af de mest ikoniske bygninger i New York, og der er også mulighed for at besøge dens observatorium for at få nogle af de bedste udsigter over downtown Manhattan.

 • Pris hvis du køber billetten separat: fra 35 euro
 • Sådan fungerer passet: Spring billetkøen over og gå direkte til sikkerhedskontrollen, hvor du kan vise dit pass og blive lukket igennem. Bemærk venligst, at CityPass omfatter to indgange til Empire State Building på forskellige tidspunkter.
 • Om attraktionen: Åben fra 8:00 til 2:00, og et typisk besøg varer 2 timer.

Top of te Rock

Top of the Rock (som ligger på Rockefeller Plaza) byder på den bedste udsigt over New York fra en skyskraber: det er her, alle de vidunderlige postkortfotos af Empire State er blevet taget.

Hvis du er passioneret fotograf, vil du blive overrasket over de billeder, du kan tage af dette ikon for New Yorks arkitektur, især hvis du bestiger Top of the Rock ved solnedgang eller på en tåget morgen. Som en bonus får du også mulighed for at se One World Observatory og Frihedsgudinden, som om den var legetøj.

 • Pris: Adgang til Top of the Rock koster 35 € (voksne) og 30 € (børn). Børn under 6 år er gratis.
 • Sådan fungerer passet: Du kan bruge passet til at få en tidsbestemt online-billet eller fremvise passet på billetkontoret for at få din billet valideret.
 • Om attraktionen: Åbningstiderne er fra 8:00 til midnat (sidste lift er kl. 23:00). Et gennemsnitligt besøg varer ca. en time.

Frihedsgudinden

Frihedsgudinden repræsenterer New York City som intet andet monument for nogen anden by i verden. Det er betagende at se den på tæt hold, og næsten endnu mere imponerende er udsigten over Manhattan fra Liberty Island. Du skal tage en færge fra Battery Park, og med New York Sightseeing Pass behøver du ikke at bekymre dig om billetten, da den er inkluderet i prisen. Det omfatter også færgen til Ellis Island.

 • Pris: Billetten med adgang til piedestalen koster 24 € pr. voksen og 15 € pr. barn. Kronebilletten koster 28 € pr. voksen og 22 € pr. barn. Bemærk venligst, at der er begrænset til 4 billetter pr. person, og at de ikke kan overdrages, da du skal sætte dem i dit navn og fremvise dem personligt.
 • Om attraktionen Du kan besøge Frihedsgudinden fra kl. 9.30 til 17.25. Et typisk besøg varer ca. 4-5 timer.

Hop on Hop Off Sightseeing Bus

New York Sightseeing Pass omfatter CitySightseeings "Best of Manhattan"-tur, hvor du, som navnet antyder, vil se alle de vigtigste seværdigheder på Manhattan på en 6 timers oplevelse. Det omfatter også et sightseeing-krydstogt for at fortsætte dit besøg. Nedenfor kan du se nærmere oplysninger om de vigtigste stop på ruten. Du kan læse mere om de bedste krydstogter på Hudson River her.

9/11 mindesmærke og museum

9/11 mindesmærket og museet er uden tvivl et af de mest specielle besøg på rejsen. For et øjeblik giver byens kaos og dynamik plads til et øjebliks erindring og en historisk hyldest til ofrene for det mest berygtede terrorangreb i moderne historie. Mindesmærket er placeret på gaden, på kanten af tvillingetårnene, mens museet derimod kræver en adgangsbillet.

 • Pris: 9/11 Memorial er gratis og åbent for offentligheden. En billet med rundvisning på 9/11-museet koster 42,50 € pr. voksen.
 • Sådan fungerer passet: Spring billetkøen over, gå direkte til sikkerhedskontrollen og fremvis dit pass for at få direkte adgang til 9/11-museet.
 • Om attraktionen: Åben fra kl. 9 til 20 og til kl. 21 om fredagen og lørdagen. De fleste tager en 2 timers rundvisning.

Naturhistorisk museum

Natural History Museum er den perfekte måde at runde din rejse af med en kulturel og interessant attraktion. Den permanente udstilling er dedikeret til jordens historie med meget interessante rum dedikeret til havliv, fossiler og meteoritter. Hvis du ikke har tid til at besøge mere end et eller to museer, er dette efter min mening et af de bedste museer.

Museum of Modern Art (MoMA)

MoMA er et must-see museum i New York, hvis du med egne øjne vil se en ekstraordinær udstilling af kunstværker, der har defineret det sidste århundrede. Du kan nyde kunstværker som Van Goghs berømte "Stjerneskud" samt malerier af bl.a. Monet, Pollock, Mondrian, Hellen Frankenthaler og Andy Warhol.

Intrepid Sea, Air & Space Museum

Dette museum er en fantasi for alle ingeniørfans og giver den unikke mulighed for at se indenfor i hangarskibet Intrepid, hvor der på dækket er en række fly og helikoptere fra forskellige epoker, ubåden Growler, som kan udforskes i sin helhed, og den supersoniske Concorde.

Før du køber

Turbussen| ©Hellotickets
Turbussen| ©Hellotickets

Nu hvor du ved, hvad der er inkluderet i New York Sightseeing Pass, og hvad fordelene er, får du her en oversigt, der kan hjælpe dig med at træffe din beslutning:

New York Sightseeing Pass er noget for dig, hvis du:

 • Du vil gerne besøge One World Observatory
 • Du ønsker at bestige alle tre skyskrabere i New York
 • Du elsker busture
 • Du har ikke et stramt budget til din rejse til New York City
 • Du kan lide at organisere dine rejser på millimeter

Du kan vælge en varighed på mellem en og ti dage for dette pas, men jeg anbefaler, at du undgår et endagspas, da det sandsynligvis ikke vil betale sig. Det er bedst at vælge tre, fem eller syv dage, hvilket med 4 eller 5 attraktioner om dagen vil spare dig mange penge.

Flex-muligheden er sandsynligvis det rigtige valg for dig, hvis:

 • Du kan godt lide at rejse uden at planlægge det hele nøje
 • Du vil være i New York i mange dage
 • Du ønsker at besøge en bestemt kombination af seværdigheder i New York City

Hvis du rejser med børn

Der findes et børnepas til børn fra 3 til 12 år, som du kan købe til en lavere pris end voksenpasset. Et dagskort til børn koster f.eks. 28 euro mindre end voksenkortet, men hvis du køber et 10-dageskort, er forskellen mellem voksenkortet og børnekortet mere end 150 euro.

Andre pas til rådighed

Chrysler-bygningen| ©Hellotickets
Chrysler-bygningen| ©Hellotickets

Hvis du stadig ikke er sikker på, om Sightseeing Pass passer til din ideelle rejse, kan du huske, at der findes tre andre pass. Jeg har lavet en praktisk guide til hver af dem og har samlet en artikel om deres fordele og ulemper, så du nemt kan sammenligne dem. Her er nedenstående links: