Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Hop-på Hop-af busrejser

Hop på Roms sightseeingbus og oplev charmen ved Den Evige Stad! Jeg fortæller dig, hvordan du booker dine billetter, og hvordan du får mest muligt ud af denne oplevelse.

Isabel Catalán

Isabel Catalán

8 minutters læst

Hop-på Hop-af busrejser

Bus Hop on Hop off | ©Chris Sampson

Rom er en af de ældste byer i verden og har en enorm historisk og kulturel arv. Det kan være udmattende at nyde de mange skatte til fods, især om sommeren. Så hvordan kan man nå det hele på et kort besøg, uden at det bliver anstrengende? Med Roms sightseeingbus!

Før din rejse kan du bestille din billet online og aktivere den, når du er i byen, når du stiger på bussen den dag, du ønsker at lave aktiviteten. Afhængigt af hvilken mulighed du har valgt**(24, 48 eller 72 timer**), kan du bruge den ubegrænset i det valgte tidsrum fra det tidspunkt, hvor den bruges første gang.

Den mest økonomiske løsning

Rom hop-on hop-off by sightseeing bustur

Rundrejse i Rom med bus til den bedste pris i 1, 2 eller 3 dage.

Hvis du har lyst til at opdage Den Evige Stad uden de lange gåture eller sommervarmen, kan du med denne mulighed vælge varigheden af din billet (24, 48 eller 72 timer). Den inkluderer også lydkommentarer under turen, der forklarer de vigtigste seværdigheder.

.

City Sightseeing-turistbussen kan bruges på to måder. På den ene side kan du bruge den som et transportmiddel til hurtigt og nemt at komme til de turistattraktioner, du vil besøge. Med det gratis stoppestedssystem kan du stå af ved de stoppesteder, du ønsker, for at udforske området i ro og mag og derefter stige på igen for at fortsætte din tur rundt i Rom.

En anden interessant måde er at tage hele ruten mindst én gang: Det giver dig mulighed for at opdage byen Rom fra et andet perspektiv og nyde panoramaudsigten over landskabet, mens du rejser komfortabelt siddende og lytter til audioguidens kommentarer om byens forskellige monumenter.

Hvorfor jeg kan lide denne mulighed: Ud over at være den billigste, er det en fleksibel mulighed.

Anbefales, hvis... du overvejer at bestille dine billetter på forhånd til turistbussen til den bedste pris.

En meget interessant mulighed

Rom hop-on hop-off stor bus tur

Oplev Rom komfortabelt og fleksibelt

Med din 24, 48 eller 72 timers Big Bus-billet kan du opdage den italienske hovedstad på en meget behagelig måde, hvor du kan gøre gratis stop ved alle de interessante steder langs ruten, mens du opdager hele byens historie med den indspillede kommentar.

Med Roms Big Bus-turistbus kan du stoppe gratis ved alle seværdighederne langs ruten og stige på igen, når du vil. Og mens du sidder i bussen, kan du lytte til indspillede kommentarer, der holder dig opdateret om alle byens seværdigheder og historie.

Busserne kører fra morgen til aften, og der afgår en bus hvert 20. minut, som dækker de vigtigste monumenter i byen som Colosseum, Circus Maximus, Castel San Angelo, Basilica Santa Maria Maggiore og Piazza Venezia, blandt andre. Derudover giver denne mulighed dig mulighed for at køre med City Sightseeing Rome og Vatican&Rome Open Bus samt Big Bus.

Derfor kan jeg lide denne mulighed: Det er en meget komfortabel og fleksibel mulighed for at lære byen at kende, og den inkluderer mange muligheder, fordi du kan køre med City Sightseeing Rome og Vatican&Rome Open Bus samt Big Bus.

Anbefales hvis... du gerne vil have en generel idé om byen og derefter vil gå dybere ind i de enkelte seværdigheder og monumenter.


Hvad er inkluderet i din billet

Sightseeing-bus| ©Chris Sampson
Sightseeing-bus| ©Chris Sampson

Med din billet til City Sightseeing Bus eller Big Bus of Rome kan du købe 24-, 48- eller 72-timers kort.

 • Audioguide om bord på flere forskellige sprog (engelsk, fransk, spansk, italiensk, portugisisk, tysk, russisk og traditionelt eller forenklet kinesisk).
 • Gratis Wi-Fi i bussen: altid praktisk, hvis du vil søge på internettet efter en restaurant i nærheden efter turen eller dele dine billeder med det samme på sociale medier uden at bruge dine mobildata.
 • Gratis mobilapp.

Book Roms Big Bus sightseeingbus

Hvorfor anbefaler jeg dig at se Rom med turistbus?

Sightseeingbus på din tur rundt i Rom| ©Chris Sampson
Sightseeingbus på din tur rundt i Rom| ©Chris Sampson

Først og fremmest fordi jeg synes, det er den mest praktiske måde at se Rom på, hvis du har lidt tid, eller hvis det er første gang, du besøger den italienske hovedstad, da du om bord på turistbussen vil kunne beundre flere af byens hovedattraktioner på en komplet tur, såsom Vatikanstaten, Colosseum og Trevifontænen (en af de smukkeste fontæner i Rom) blandt andre.

For det andet, fordi du kan bruge bussen som transportmiddel. Det er en meget behagelig og sjov måde at udforske Rom på, især hvis du rejser med børn. De bliver ikke trætte af at gå fra det ene monument til det andet, for med denne turistbus kan du stå af ved ethvert stop på ruten for at udforske et område og derefter stige på igen for at fortsætte turen til den næste attraktion.

For det tredje, fordi du med turistbussen kan downloade den gratis mobilapp, der viser dig et interaktivt kort med bussernes position i realtid og ventetiden ved hvert stop, så du bedre kan planlægge din rute. Denne app indeholder også en gratis vandrerute, som jeg synes er en god idé, hvis du ikke ved, hvor du skal starte dit besøg. Det lyder godt, gør det ikke?

Book City Sightseeing-bussen

Rom Sightseeing Bus Rejseplan

Besøg Colosseum| ©Mike Swigunski
Besøg Colosseum| ©Mike Swigunski

Roms klassiske åbne dobbeltdækker-sightseeingbus venter på dig til en sjov, komfortabel og dynamisk rundtur i Den Evige Stad, der varer 1 time og 40 minutter.

Stop

 • Via Marsala, 7 - Terminal A
 • Via dell'Esquilino, 8 - Stop nr. 2 Santa Maria Maggiore
 • Via di San Gregorio - Stop nr. 3 Colosseum
 • Piazzale Ugo la Malfa - Stop nº 4 Circo Massimo
 • Via del Teatro di Marcello, 12 - Stop nº 5 Piazza Venezia
 • Lungotevere Tor di Nona, 7 - Stop nr. 6 Vaticano
 • Via Ludovisi - Stop nr. 7 Piazza di Spagna
 • Via Barberini, 2 - Stop nr. 8 Piazza Barberini

Book City Sightseeing-bussen

Hvad vil du se under turen?

Trevi-fontænen| ©kat kye
Trevi-fontænen| ©kat kye

Trevi-fontænen

Den smukkeste barokfontæne i verden. Dens oprindelse går tilbage til 19 f.Kr., selvom det egentlige monument stammer fra det 18. århundrede.

Det er et vidunderligt udendørs kunstværk, der er fastgjort til facaden på Palazzo Poli, og som forestiller guden Neptun, der tæmmer vandet. Legenden siger, at hvis man vil vende tilbage til Rom, skal man kaste en mønt i vandet.

Hvis du vil vide mere om den smukke Trevi-fontæne, må du ikke gå glip af artiklen Trevi-fontænen: historier, kuriositeter og hvad man kan se i nærheden af fontænen i Rom.

Cirkus Maximus i Rom

I dag er der næsten ingen rester af det, der engang var Circus Maximus, det største i byen, så man må forestille sig, hvordan det var i sin storhedstid. Det var her, de offentlige lege blev afholdt, bestående af hestevognsræs, løb til fods, rideopvisninger og skuespilkampe.

Piazza Venezia

En af Roms vigtigste pladser, som har fået sit navn fra Palazzo Venezia, det første palads i renæssancestil, der blev bygget i byen. I midten af pladsen står det nationale monument for kong Vittorio Emanuele II, en af arkitekterne bag Italiens genforening sammen med Giuseppe Garibaldi.

Basilica di Santa Maria Maggiore

Den betragtes som den største af de kirker, der er viet til Jomfru Maria i Rom. Den stammer fra det 4. århundrede e.Kr., og legenden siger, at Jomfru Maria selv viste sig for pave Liberius for at give ham instrukser om dens opførelse. Basilikaen præsenterer meget forskellige arkitektoniske stilarter, der afspejler stadierne i den kristne kunst i Rom. Det er en af de fire store basilikaer i Rom, som du ikke bør gå glip af.

Colosseum

Colosseum er Roms emblem og et af den moderne verdens 7 vidundere. Det er næsten 2.000 år gammelt og er det største amfiteater, der blev bygget under Romerriget, hvor der blev afholdt gladiatorkampe, søslag, dyrekampe og endda henrettelser af fanger.

Hvis du vil se det personligt uden at skulle stå i kø i timevis ved døren, så tag et kig på indlægget Colosseum Billetter Rom!

Piazza Barberini

Dette er en af de mest ikoniske pladser i Rom, berømt for fontænerne Triton og Bierne af Gian Lorenzo Bernini. I nærheden ligger Palazzo Barberini, som huser National Gallery of Ancient Art.

Piazza Vittorio Emanuele II

Også kendt som Piazza Vittorio, var det et af Roms vigtigste fødevaremarkeder. I midten er der en have, hvor du kan se resterne af Alexanders nymfehus og den såkaldte Magiske Port, indgangen til den gamle Villa Palombara, som var alkymisten Massimiliano Palombaras bolig.

Vatikanstaten

Det er en bystat beliggende i hjertet af Rom og den katolske kirkes hovedkvarter.

Der er tre seværdigheder, man bare må se på en tur hertil: Peterspladsen og -basilikaen og Vatikanmuseerne, hvor Det Sixtinske Kapel ligger.

Hvis du undrer dig over, hvordan du får fat i billetter til denne perle, så klik på Hvor køber man billetter til V atikanet eller De bedste guidede ture i Vatikanet.

Book den store busrundtur i Rom

Køreplan for Roms sightseeingbusser

Tag på rundtur i Rom med sightseeingbussen| ©Chris Sampson
Tag på rundtur i Rom med sightseeingbussen| ©Chris Sampson

Åbningstiderne er mandag til søndag fra kl. 9.00 til 18.00.

Book Big Bus Rom Sightseeing Bus

Hvad du skal overveje, før du booker denne oplevelse

Monument for Vittorio Emanuele II, Piazza Venezia| ©Michele Bitetto
Monument for Vittorio Emanuele II, Piazza Venezia| ©Michele Bitetto
 • Vælg den dato, du ønsker at lave denne aktivitet, og antallet af personer, der skal deltage. Vælg derefter 24, 48 eller 72 timer. Du vil blive ført til en side, hvor du bliver bedt om dine personlige oplysninger og en e-mailadresse.
 • Vigtigt: Indtast en gyldig e-mailadresse, fordi du vil modtage en bekræftelsesmail ved afslutningen af bookingen. Tjek, at alle oplysninger på din booking er korrekte, og gem denne e-mail, så du har den ved hånden, når du skal vise den til buschaufføren for at komme om bord.
 • Hvis du af en eller anden grund ikke kan deltage i denne oplevelse og gerne vil have pengene tilbage, skal du huske at annullere din booking mindst 24 timer før aktivitetens startdato. Du finder instruktioner om, hvordan du annullerer i bekræftelsesmailen.

Sammenlignende tabel over de to muligheder

 • Rom hop-on hop-off by sightseeing bustur
 • Fra 179 kr
 • 24, 48 eller 72 timers kort.
 • Hver dag fra morgen til aften.
 • Audioguide i bussen.
 • Gratis stoppesteder.
 • Gratis Wifi i bussen.
 • Barnevogne er tilgængelige.
 • Tilgængelig for kørestolsbrugere.
 • Denne billet er gyldig til City Sightseeing Roma, Big Bus og Vatican&Rome Open Bus.
 • Book nu
 • Rom hop-on hop-off stor bus tur
 • Fra 247 kr.
 • 24, 48 eller 72 timers kort.
 • Hver dag fra morgen til aften.
 • Audioguide i bussen.
 • Gratis stoppesteder.
 • Indspillede kommentarer.
 • Gratis Wifi i bussen.
 • Barnevogne er tilgængelige.
 • Tilgængelig for kørestolsbrugere.
 • Book nu

Hvis du er interesseret i Roms sightseeingbus, vil du også være interesseret i

Besøg Firenze| ©Jonathan Körner
Besøg Firenze| ©Jonathan Körner

Rom er et frilandsmuseum med meget at byde på. I hvert hjørne er der et springvand, et palads eller et gammelt monument med en fascinerende historie. Hvis du efter en tur med Roms sightseeingbus vil vide mere om Italiens hovedstad, dens kultur, gastronomi og skikke, anbefaler jeg, at du tager på en guidet tur.

Udbuddet er super varieret, især om sommeren: til fods, på cykel, om dagen, om natten, i små grupper, i private grupper, gastronomiske ture... Se artiklen De bedste ture i Rom for at vælge den, du bedst kan lide.

Og hvis du har tid nok til at komme ud af byen under din rejse til Rom, så glem ikke at besøge de omkringliggende områder, der er vidunderlige steder, som du vil elske! Tjek artiklen De bedste udflugter fra Rom for nogle af de fedeste forslag.

Book en rejse til Toscana