Chelsea FC Stadion rundvisning

4.4
(8009 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Billetter på smartphone accepteres

Kørestolsadgang
Varighed: 1 time 30 minutter
Denne aktivitet har UDEMÆRKET anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
GRATIS afbestilling
Fra
386 kr 351 kr
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
 • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reservér den uden risiko!

Oversigt

Oplev hjemmet for Englands mest succesfulde fodboldhold i det 21. århundrede med denne 90-minutters guidede rundvisning Stamford Bridge Stadium og museet . Udforsk dette sportstempel i London med en professionel gruppeguide, og få adgang til eksklusive områder som omklædningsrum, presserum, spillertunnel og banen. Besøg Chelsea FC-museet, og oplev over 100 års klubhistorie med 30 minutters forklarende videoer .

Du kan også se eksklusive Chelsea FC-tøj til mænd og kvinder og benytte lejligheden til at få taget et billede med denne samling af berømte genstande.

 • Kom tættere på Chelsea FC's hjemsted end nogensinde før med denne 90-minutters guidede rundvisning på Stamford Bridge Stadion og museum.
 • Kom tæt på dette sportstempel i London med en professionel guide .
 • Se de mest populære dele af stadion, f.eks. omklædningsrummene, presserummet, tunnelen og banen.
 • Besøg museet, og se en omfattende samling af Chelsea FC-holdgenstande og -tøj.

Hvad er inkluderet

 • 90 minutters guidet rundvisning på Stamford Bridge Stadion og Chelsea CF Museum
 • Besøg på Chelsea FC Museum
 • Officielt fotografi

Vælg dato og tidspunkt

Hvad man kan forvente

Oplev et af de mest spektakulære stadions i verden med denne ca. 90 minutters guidede rund visning på Stamford Bridge fodboldstadion og museum. Tag på rundvisning på Chelseas hjemmebane med en professionel guide, der tager dig rundt på stadion og udforsker eksklusive områder, der er forbeholdt spillerne. Besøg Chelsea FC-museet og se en omfattende samling af Chelsea FC-merchandise og -tøj, og se en 30-minutters visuel præsentation af klubbens over 100 år lange historie.

Denne tur må fodboldfans ikke gå glip af. Sammen med din guide vil du se Chelseas hjem i sin helhed og opdage hver en krog og hvert et hjørne. Du vil se de mest populære områder af det historiske stadion, fra omklædningsrummene, presserummet og fodboldbanen. Du vil se ind i presselokalet og tage plads i spillernes omklædningsrum. Du kommer gennem spillertunnelen og ser den majestætiske fodboldbane med tribuner og bænk. For enhver Chelsea og fodboldfan er dette en oplevelse som ingen anden.

Som en gruppe vil I udforske alle disse eksklusive områder. Derudover kan du besøge Chelsea FC-museet og se de mange titler og trofæer, som holdet har i sine ligavitriner. Gennem forskellige visuelle udstillinger kan du lære om klubbens historie fra dens begyndelse til i dag. Her kan du også finde eksklusive tøjstykker fra vigtige spillere som Lampard, Drogba og andre af klubbens helte.

Anmeldelser

4.4
· 8009 Anmeldelser
 • B
  Bianca
  5
  (0 Anmeldelser)
  Udflugten var rigtig god, børnene var entusiastiske og vores guide var fremragende.
 • S
  Seraphine
  4
  (0 Anmeldelser)
  Et helt utroligt besøg. De tager dig med til alle de vigtige steder
 • C
  Chiara
  4
  (0 Anmeldelser)
  En fantastisk oplevelse, tak for den gode tur. Alt var perfekt, venligt personale og stadion er fantastisk.
 • R
  Renata
  5
  (0 Anmeldelser)
  Min familie og jeg tog en rundvisning på stadion, og guiden var super informativ og meget sød! Jeg kan varmt anbefale at gå til at se stadion, hvis du er i Chelsea området.
 • Se mere

  Yderligere info

  Afbestillingsregler