Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Hvordan Man Besøger Chelsea Stadion

Stamford Bridge Stadium, hjemsted for Chelsea FC, er en af Londons store attraktioner. Oplev historien om dette sportssted og det mest succesrige hold i det 21. århundrede.

Ana Caballero

Ana Caballero

9 minutters læst

Hvordan Man Besøger Chelsea Stadion

Inde på Chelsea Stadium | ©Smartr

Det såkaldte smukke spil har en vigtig plads på Chelsea Stadium i byen London. Hjemmekampene for den professionelle engelske fodboldklub Chelsea spilles på dette stadion. Det er også et sted, der fremmer nedbrydningen af sociale barrierer takket være den forbindelse, der skabes af mennesker, der deler deres kærlighed til sport.

Af alle disse grunde og flere til er det et must at booke en tur til Chelsea Stadium under dit ophold i byen. Lær dette ikoniske sted at kende og dets historie, arkitektur, kroge og hjørner, relikvier og meget mere, både indefra og udefra. Jeg forklarer alle mulighederne nedenfor.

Den mest komplette løsning

Chelsea FC Stadion rundvisning

Oplev alle Chelseas hemmeligheder og historie

Du får halvanden times guidet rundvisning på Stamford Bridge og Chelsea CF Museum. En fremragende måde at opdage historien om dette hold med mere end et århundredes historie.

Hvis du booker en Chelsea Stadium Tour, besøger du et af de mest imponerende stadioner i verden, Stamford Bridge, med en professionel guide: omklædningsrummene, presserummet, fodboldbanen og spillertunnelen. Alle detaljerne på stadion.

På denne guidede tur, som varer ca. 90 minutter, kommer du også ind på Chelsea FC Museum og kan beundre en omfattende samling af genstande, titler, trofæer og spilledragter. Du vil også se en projektion om klubbens mere end et århundrede lange historie.

Anbefales, hvis... Du er passioneret omkring fodbold.

Tag på en rundvisning og se Chelsea Stadium indefra

Siddepladser på stadion| ©Aqilah Kamaluddin
Siddepladser på stadion| ©Aqilah Kamaluddin

Hvis du er Chelsea-fan og stadig ikke ved, hvad du skal se og lave i London på en dag eller mere, så må du ikke gå glip af muligheden for at besøge Stamford Bridge Stadium, hjemsted for denne vigtige engelske fodboldklub. Alt, hvad du skal gøre, er at booke en Chelsea Stadium Tour. Under denne oplevelse vil du besøge de eksklusive dele af stadion, som kun spillerne har adgang til. Nogle af dem er:

 • Omklædningsrummene, hvor du kan tage plads et øjeblik.
 • Presserummet, som vil få dig til at føle dig som en træner for landsholdet.
 • Spillertunnelen, hvor store personligheder fra sporten som John Terry blandt andre har gået.
 • Den imponerende bane, hvorfra du vil kunne se et andet perspektiv af tribunerne og bænkene.

Efter denne tur vil stadionguiden eller værten tage dig med til Chelsea FC Museum. Der vil du se en forklarende video på ca. 30 minutter, hvor du lærer om denne sportsklubs historie, som går mere end 100 år tilbage.

Du kan også gå gennem et udstillingsrum, hvor du kan se de trofæer og titler, som ligaen har vundet gennem årene. Du vil se en samling af tøj, sko og genstande, der tilhører holdet. For eksempel trøjer fra verdens fodboldlegender som Drogba, Lampard, blandt andre.

Information af interesse

 • Pris: Denne rundvisning på Chelseas stadion koster ca. 47 € pr. person.
 • Varighed: Den gennemsnitlige varighed af denne aktivitet er 1 time og 30 minutter.
 • Fordele: Du får mulighed for at udforske alle kroge og hjørner inde i Chelsea Stadium, mens du opdager dets historie og skjulte skatte.

Book en rundvisning på Chelsea Stadium

Se Chelsea Stadium fra sin bedste side, når du oplever en klassiker fra Chelsea Stadium

Inde på Chelsea Stadium| ©Dimitri Robert
Inde på Chelsea Stadium| ©Dimitri Robert

Chelsea (Blues) og Arsenal (Gunners) er to engelske hold med en lang fodboldhistorie. Deres rivalisering, der strækker sig over 100 år, begyndte med deres første møde i 1935 på Stamford Bridge, hjemsted for de blå løver eller Chelsea FC.

Hvert år mødes disse to titaner i det smukke spil på Chelsea Stadium under London-derbyet. Du vil se de 11 spillere fra hvert hold kæmpe i 90 minutter og forsøge at score så mange mål som muligt og forsvare deres eget mål.

London-derbyet

London-derbyet er en serie af direkte kampe mellem Londons tophold, som finder sted over 10 måneder. Denne tid svarer til 38 kampdage med i alt 266 kampe.

Kampene varierer normalt fra år til år, fra den første dag i august i London til slutningen af maj det følgende år. Så hvis du vil se Chelsea Stadium fra sin bedste side ved at se den klassiske kamp mellem Chelsea FC og Arsenal, skal du tjekke den aktuelle sæsons kalender for den nøjagtige dato.

Nyttige oplysninger

Book din Chelsea FC-billet:

Tag gratis på rundvisning på Chelsea Stadium med London Pass

Med London Pass Tourist Card kan du besøge Chelsea Stadium inde fra og spare både tid og penge. Du får en guidet rund visning i dette legendariske fodboldtempel og lærer om dets historie.

Når du har købt dit kort på den officielle London Pass-hjemmeside, kan du sige farvel til køer. Bare gå direkte til stadionets billetkontor og scan QR-koden på din mobiltelefons skærm. Det er en hurtig og nem måde at indløse din billet på uden at betale noget.

Når du er inde på stadion, vil en vært tage dig med gennem omklædningsrummene, banen, spillertunnelen og presserummet. Bagefter går du gennem Chelsea FC Museum og opdager på egen hånd en interessant samling af Chelsea FC-relikvier såsom trofæer, trøjer, fotos, priser osv. Takket være London Tourist Card har du desuden adgang til en digital guide på 12 sprog, som du kan downloade til din mobiltelefon. Dette vil forbedre din oplevelse med billeder og en 360º film af stadionets historie.

Nyttige oplysninger

 • Pris: Prisen for et dagspas, der inkluderer Chelsea Stadium Tour, starter ved €98 for voksne. Der findes også andre pass til flere dage.
 • Fordele: Med London Pass sparer du op til 35 % af den oprindelige pris for den guidede Chelsea Stadium Tour. Desuden får du et Chelsea FC-snørebånd som en gratis gave.

Book dit London Pass:

Se stadion udefra og lær om dets historie med en personlig rundvisning

Rundvisning på stadion| ©Alex
Rundvisning på stadion| ©Alex

Uanset om du planlægger at være i London i en til syv dage eller endnu længere, vil det være en god idé at booke en personlig, privat rundtur i London for at opdage byen. Du får mulighed for at besøge højdepunkterne, herunder det legendariske Chelsea Stadium. Alt dette ledsaget af en lokal guide.

Denne aktivitet er inkluderet i top 10 over ture og udflugter i London, som normalt omfatter turistmål som Westminster Abbey, St Paul's Cathedral, Soho, Borough Market m.fl. Du kan dog tilpasse ruten efter din smag, i dette tilfælde sport, inklusive en gåtur uden for Chelsea Stadium, selvom den store fordel er, at du kan personliggøre turen.

I det specifikke tilfælde med dette fodboldstadion, der blev bygget i 1877, vil guiden tage dig med rundt udenfor for at beundre facaden, der i modsætning til andre stadioner kunne passere som bare endnu en bygning i Chelsea-kvarteret. I mellemtiden vil han fortælle dig om stedets historie, kulturelle betydning og anekdoter. Ved porten til Temple Blue, som stadionet kaldes, kan du desuden se en skulptur i naturlig størrelse dedikeret til en af Chelsea FC's legender, Peter Osgood.

Nyttige oplysninger

 • Pris: Denne guidede aktivitet starter ved €56 pr. person.
 • Varighed: Denne guidede tur varer normalt to til seks timer.
 • Fordele: Du vil få et glimt af Chelseas stadion udefra og opdage noget af dets fodboldhistorie.

Book en personlig privat rundvisning i London

Chelsea Stadium i fugleperspektiv på en helikoptertur.

Udsigt fra helikopteren| ©Martin Carey
Udsigt fra helikopteren| ©Martin Carey

En anden måde at besøge Chelsea Stadium på er fra oven på en helikoptertur. Det er virkelig en oplevelse værd, da du får et privilegeret udsyn over Temple Blue og en række andre interessante destinationer. Til denne tur i fugleperspektiv går du om bord på en helikopter ved London Heliport i Battersea. Forinden vil piloten give dig nogle råd og sikkerhedstips for at gøre oplevelsen til en succes.

Når du svæver gennem Londons himmel, vil du se byen, som var den en lille model, og du vil kunne identificere nogle af Londons bedste vartegn. Det gælder bl.a. London Eye, Tower of London, Tower Bridge, Westminster Abbey og Themsen.

Du vil også flyve over Chelsea Stadium og blive forbløffet over den monumentale arkitektur, der er inspireret af gotisk og victoriansk stil. Du vil se denne historiske bygning på 103×67 meter og 35 meter høj, som skiller sig ud med sin polygonale form omgivet af 264 murstenssøjler.

Nyttige oplysninger

 • Pris: Helikopteroplevelsen koster normalt ca. 150 euro pr. person.
 • Varighed: Helikopterturen varer omkring 20 minutter.
 • Fordele: Du får et privilegeret fugleperspektiv over Chelsea Stadium og andre attraktioner i London.

Book en tur til Chelsea Stadium

Besøg stadion udefra på egen hånd, og kom dertil på egen hånd

Stadion udvendigt| ©standhisround
Stadion udvendigt| ©standhisround

Med en historie, der strækker sig over 100 år, er Stamford Bridge Stadium blevet en must-see destination, uanset om du er fodboldfan eller ej. Så hvis du besøger Londons forskellige kvarterer under dit ophold, kan du tage en tur gennem Hammersmith & Fulham-distriktet og besøge Chelsea FC's hjem udefra.

Du kan stoppe foran stadion og tage nogle billeder ved siden af det blå tempels monumentale facade. Du vil se det store klubvåben udenfor og statuen af den tidligere engelske fodboldspiller, Peter Osgood. Alt dette er gratis.

På samme måde kan du benytte lejligheden til at tage en tur rundt i det omkringliggende område for at se nogle af Londons bedste museer. For eksempel:

Sådan kommer du til Chelsea Stadium på egen hånd

Stadionet ligger lige ved siden af Chelsea Quarter, som er et let tilgængeligt boligområde. Du kan komme til stadion med følgende transportmidler:

 • Undergrundsbanen: Du skal gå fra Hammersmith station på N72 Roehampton-ruten til Fulham Broadway station, som tilfældigvis er den nærmeste station til stadionet. Du kan også læse en praktisk guide til Londons undergrundsbane.
 • Tog: For at komme til stadion med tog har du stationerne Imperial Wharf og West Brompton. Begge muligheder vil tage dig ca. 15 minutters gang fra stadion.
 • Bus: Tag N72 fra Roehampton til Fulham Road (stop FO). Gå ca. 1 minut til Fulham Palace Road station (Stop FP) og stig på linje 14 Russell Square, som vil sætte dig af ved Chelsea Village (Stop U), et par minutter fra stadion.
 • Båd: Der er daglige krydstogter på Themsen. Du skal vælge en båd, der stopper ved Chelsea Harbour, som ligger 15 minutters gang fra stadion.

Book en tur til Chelsea Stadium

Få en fantastisk drink og et måltid på Frankie's Bar and Grill på Chelsea Stadium.

Spisning uden for stadion| ©Carolina Alves
Spisning uden for stadion| ©Carolina Alves

Et af Londons hemmelige steder, som du skal opdage under dit besøg på Chelsea Stadium, er Frankie's Sports Bar & Grill. Det er den eneste bar-restaurant på stadion med fantastisk mad og drikke.

Fra tre-retters måltider til pizzaer, burgere og hotdogs er det et ideelt sted at indarbejde i de bedste madture i byen. Med indgangen til den guidede tur på stadion får du også et særligt tilbud på en to-retters menu.

Og hvis du bare vil sidde ned og genoplade batterierne, mens du smager en lækker varm eller kold drik (te, kaffe, blandt andre) ledsaget af en lækker dessert, så er The Tea Bar en god mulighed. Den ligger ca. 42 meter fra Frankie's Bar and Grill.

Nyttige oplysninger

 • Pris: Indgangen til restauranten og The Tea Bar er gratis, og du skal betale for alt, hvad du spiser. Og hvis du har købt en billet til rundvisning på stadion, får du en særlig pris på restaurantens to-retters menu (ca. 15 € pr. voksen og ca. 9 € for børn).
 • Åbningstider**:** Restauranten er åben hver dag (kl. 12-23). Te-baren er åben mandag til fredag (kl. 8-16).

Book en madtur i London:

Praktiske oplysninger om at besøge Chelsea Stadium

London Sightseeing Bus| ©eGuide Travel
London Sightseeing Bus| ©eGuide Travel
 • Adresse og rutevejledning: Stamford Bridge Stadium, som er hjemmebane for Chelsea FC, ligger i Fulham Road-distriktet i London, SW6 1HS, Storbritannien. Du kan nemt komme til denne destination med tog, metro, bus, cykel, båd eller privatbil, da det ligger i et boligområde ved siden af Chelsea-kvarteret.
 • Adgang med turistbus: Desværre inkluderer ruten for de bedste turistbusser i London ikke denne destination blandt sine stop.
 • Åbningstider**:** Både stadion og museumsområdet er åbent hver dag undtagen på kampdage. Turene kører fra kl. 10 til 15, og der er normalt to ture i timen. Bemærk også, at den 24. og 31. december er turen åben fra kl. 11.00 til 14.00, mens museet er åbent fra kl. 9.30 til 17.00.
 • Billetpriser: Stamford & Bridge-turen har en generel pris på ca. 47 euro for personer over 16 år, studerende og personer over 65 år betaler ca. 33 euro, børn mellem 5 og 15 år betaler ca. 32 euro, og børn under fem år er gratis.
 • Sådan køber du billetter til turen: Billetter kan købes i stadionets billetkontor eller online på stadionets hjemmeside.

Og endelig anbefaler jeg, at du læser indlægget Hvad skal man se og lave i London for at planlægge resten af din rejse.

Book en rundvisning på Chelsea Stadium