Rom vatikan museum, st. peters basilika og pavegravene guided tur

4.5
(2880 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Spring over køen - Vent ikke i kø ved indgangen

Billetter på smartphone accepteres

Varighed: 3 timer
Denne aktivitet har VIDUNDERLIGE anmeldelser
Øjeblikkelig bekræftelse
GRATIS afbestilling

Denne oplevelse er i øjeblikket utilgængelig

Oversigt

Få adgang til de vigtigste steder i Vatikanet hurtigt og uden at stå i kø ved at bestille denne guidede tur, hvor du vil blive ledsaget af en ekspertguide. Du får adgang til kunsten og arkitekturen i Vatikanmuseerne og Peterskirken, mens du lærer historien og højdepunkterne at kende.

 • Hurtig adgang til Vatikanets mest emblematiske steder.
 • En professionel guide vil ledsage dig under hele turen og forklare dig Vatikanets historie og kunst.
 • Beundre freskoerne på loftet i det Sixtinske Kapel

Hvad er inkluderet

 • Gratis adgang til Vatikanmuseerne uden køer
 • Besøg i Peterskirken
 • Ekspertguide
 • Indgang til kuplen i Peterskirken

Hvad man kan forvente

Nyd denne guidede rundvisning på ca. 3 timer gennem de vigtigste steder i Vatikanet. Med denne booking har du den fordel, at du undgår billetkøerne.

Du vil kunne besøge Vatikanmuseerne , hvor du finder det berømte Galleri med kort og Galleri med gobeliner, som indeholder værker af vigtige kunstnere som Da Vinci og Caravaggio. Derudover kan du beundre freskerne i Raphaels værelser og betragte Adams skabelse i det Sixtinske Kapel.

Du kan også besøge pavegravene i Peterskirken, hvor resterne af omkring hundrede tidligere paver og vigtige historiske personer som Pius VI og Johannes Paul II ligger begravet. Udsmykningen af disse sargofager blev udført af bl.a. Michelangelo, Canova og Bernini blandt andre berømte kunstnere.

Under hele turen vil du blive ledsaget af en ekspertguide , som vil fortælle dig alt om Vatikanets historie og kunst.

Anmeldelser

4.5
· 2880 Anmeldelser
 • R
  Roma
  5
  (0 Anmeldelser)
  Et meget smukt besøg, anderledes end de andre
 • S
  Santiago
  5
  (0 Anmeldelser)
  Jeg var overrasket over turen! Der er så meget spiritualitet i det Sixtinske Kapel, som uden tvivl er mit yndlingssted i verden. Jeg kan stadig ikke fatte, at jeg var i stand til at gennemføre denne rejse efter så lang tid, og jeg vil gerne gøre det igen næste år. Kan varmt anbefales til alle! Hvis du tager af sted med din partner, vil I have det sjovt!
 • L
  Lydia
  5
  (0 Anmeldelser)
  En tur fuld af charme, skønhed og unikke oplevelser. Sandheden er, at jeg er meget glad for at have foretaget dette besøg, det er værd at nævne det fremragende niveau af professionalisme af guiden, som hele tiden var opmærksom på de tvivlsspørgsmål, der opstod. Jeg bifalder organisationen.
 • M
  Mariano
  5
  (0 Anmeldelser)
  De faciliteter, som denne tur byder på, er uforlignelige, og hvis du ønsker at fordybe dig i historien og nyde den atmosfære, som disse steder giver dig, skal du helt sikkert tage på denne tur. Jeg var forbløffet i hvert øjeblik.
 • Se mere

  Afrejse og returrejse

  Yderligere info

  Afbestillingsregler