Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

7-dages rejseplan til New York

New York er en fascinerende by med tusindvis af ting at lave. Her er den ideelle rejseplan at følge, hvis du er så heldig at besøge Big Apple i 7 dage.

Isabel Catalán

Isabel Catalán

20 minutters læst

7-dages rejseplan til New York

En af Manhattans store avenuer | ©Hellotickets

Er du ved at organisere din rejse til The Big Apple, og ved du ikke, hvor du skal starte med at se byen? I denne guide til, hvad du kan lave på 7 dage i New York, vil jeg hjælpe dig med at organisere din rute, så du kan få mest muligt ud af din tid og ikke gå glip af noget. Lad os komme i gang!

Dag 1: Lær New York og Chinatown at kende

Times Square| ©Hellotickets
Times Square| ©Hellotickets

Tag på rundtur i alle New Yorks bydele med Contrasts Tour

Manhattan er den mest kendte af de fem bydele, der udgør New York. Det skyldes, at det er den mest berømte bydel, fordi den koncentrerer 90% af attraktionerne, og det er i syd, at byens oprindelse ligger. Men alligevel er New York så meget mere: Den er faktisk enorm. Og en af de bedste måder at få en fornemmelse af storbyen på er at tage på en guidet tur, hvor man ser højdepunkterne.

Jeg anbefaler, at du starter med at booke New York Contrasts-turen, som tager dig med på opdagelse i Big Apples fem største bydele: Harlem, Bronx, Queens, Manhattan og Brooklyn. Da denne tur varer omkring 5 timer, kan du besøge New Yorks mest ikoniske kvarterer på bare én formiddag ledsaget af en lokal guide, som giver dig en meget fornøjelig introduktion til byen, dens kvarterer og dens kulturer.

En rigtig god mulighed for førstegangsrejsende, da det er en meget komplet og interessant første kontakt med byen. Når Contrasts Tour er slut, eller på et andet tidspunkt i løbet af din rejse, kan du desuden vende tilbage til det kvarter eller område, der har fanget din opmærksomhed, og selv udforske det i detaljer. Hvis du kan lide ideen, kan du lære mere om denne aktivitet i denne artikel om New York Contrasts-turen.

Book turen Kontraster i New York City

Smag autentisk kinesisk mad i Chinatown

En vigtig del af Contrasts Tour er, at du kan vælge mellem to steder at afslutte turen: under Brooklyn Bridge i DUMBO-kvarteret eller i Chinatown. Mit råd er at gøre det i Chinatown, da afslutningen på aktiviteten falder sammen med frokosttid, og i New Yorks asiatiske kvarter har du mulighed for at prøve autentisk kinesisk mad til meget rimelige priser.

Hvis du er en foodie, vil du få en fantastisk tid i Chinatown, da du finder adskillige restauranter og barer, hvor du kan prøve nogle af de bedste asiatiske specialiteter. Hvis du kan lide krydret mad, må du ikke gå glip af Xi's an Famous Food (45 Bayard Street), og en god mulighed for vegetarer er Buddha Bodai(5 Mott Street).

Efter frokost kan du** booke en tur i Chinatown**. Der er en unik atmosfære her, som helt sikkert vil fange dig som rejsende. Oplev Columbus Park, Chinese Museum in America eller Canal Street Market, blandt mange andre interessante steder. Vil du vide mere om alt det, du kan lave i dette kvarter? Tjek min artikel om Chinatown.

Book en tur i Chinatown

Tilbage til Manhattan

Om eftermiddagen kan du tage tilbage til Manhattan og fortsætte din rundtur i New Yorks centrum. Hvad med en slentretur langs den berømte Fifth Avenue? Det er en af byens vigtigste hovedfærdselsårer og hjemsted for nogle af Big Apples mest eksklusive hoteller og butikker.

Men ud over butikker finder du på Fifth Avenue flere turistattraktioner, som du kan besøge, såsom Empire State Building, St. Patrick's Cathedral, Rockefeller Center eller Public Library.

I nærheden af Fifth Avenue finder du også Times Square, New Yorks hjerte og et ikon for byen. Et besøg på Times Square ved mørkets frembrud er et must på enhver rejse til The Big Apple, og man må ikke gå glip af det! Lysene og skiltene på denne ikoniske plads oplyser alt, og atmosfæren her er uforlignelig - der er ingen rejsende, der ikke kan blive fortryllet af Times Square! Hvis du ikke vil gå glip af noget, skal du booke en natbustur på Manhattan.

Book en natbustur på Manhattan

Skål på din rejse fra en tagterrasse

Den første dag af dit besøg i New York har været lang og fuld af spænding, så hvad med at toppe det hele af med en drink, mens du kigger på Manhattans skyline fra en af byens bedste tagterrasser? Hvis du kan lide ideen, er her min artikel om de 10 bedste hustage i New York, så du kan vælge det, du har mest lyst til.

Dag 2: Oplev Brooklyn, Soho og West Village

Udsigt over Manhattan fra Brooklyn| ©Hellotickets
Udsigt over Manhattan fra Brooklyn| ©Hellotickets

Start dagen i Brooklyn og DUMBO

Hvis du rejser til New York, må du ikke gå glip af Brooklyn, byens mest cool og alternative område. Det er en bydel med en industriel fortid og en stærk kulturel identitet, som er et besøg værd. Den nemmeste måde at komme til Brooklyn på er at gå over Brooklyn Bridge fra Manhattan. Faktisk kan du booke en tur til Brooklyn Bridge fra Manhattan, så du ikke går glip af noget.

På vejen ned lander du i DUMBO, et bohemeagtigt og kunstnerisk kvarter, der har formået at kombinere gammel industriarkitektur og moderne design for at skabe en unik New York-atmosfære. Når du er der, vil du se, at DUMBO har en særlig charme, som du ikke vil kunne lade være med at fotografere. Langs gaderne vil du støde på vægmalerier, graffiti og autentiske kunstværker, som du får lyst til at gemme i dit kamera og på din nethinde.

Læg ikke kameraet væk, for på Washington Street kan du fotografere den vidunderlige Manhattan Bridge med skyskraberne i baggrunden, og på Plymouth Street har du mulighed for at se sporene fra Brooklyns industrielle fortid, som stadig overlever i dette kvarter i dag.

Book en tur til Brooklyn Bridge

Videre til Williamsburg og det jødiske kvarter

Morgenen er kun lige begyndt, og hvis du følger ruten fra dag 2 gennem bydelen, kommer du til Williamsburg, et kvarter, hvor hipstere og New Yorks mere konservative jødiske samfund bor side om side, men i hver deres område: hipsterne i Williamsburg og de chassidiske jøder i South Williamsburg-området, som man kommer til ved at krydse under Williamsburg Bridge.

Williamsburg er et af de autentiske og kontrastfyldte områder, som er et besøg værd. Du vil blive overrasket over at se, hvordan atmosfæren ændrer sig radikalt på blot et par gader: fra det jødiske kvarters nøjsomhed til den mest slående gadekunst og de gamle fabrikker, der er omdannet til restauranter, gallerier og andre designsteder. Efter en slentretur gennem Williamsburg-området er det tid til at gå ind i gaderne i South Williamsburg, et af de mest populære jødiske kvar terer i verden, hvor bygningerne er stramme og enkle.

Hvis du booker en tur til Williamsburg i Brooklyn eller slentrer gennem kvarteret, er mit råd at nyde landskabet for at få en fornemmelse af livsstilen og skikkene. Lee Avenue, som er kvarterets hovedfærdselsåre, og hvor de fleste templer og butikker ligger, er det sted, hvor livet i samfundet er koncentreret. Hvis du har mulighed for det, anbefaler jeg, at du går ind i en kosherbutik og køber et bolsje eller en bolle - de er lækre!

Book en rundtur i Williamsburg i Brooklyn

Prøv den bedste pizza i New York!

Al den sightseeing giver appetit, ikke sandt? Du kan ikke forlade Brooklyn uden at bestille en pepperonipizza på den legendariske restaurant Grimaldi's, lige under Brooklyn Bridge på 1 Front Street - et tempel for pizzaelskere i New York! Alternativt kan du booke en madtur i Brooklyn og se nogle af de legendariske steder.

Book en madtur i Brooklyn

Tilbage til Soho og West Village

Om eftermiddagen vender du tilbage til Manhattan for at opdage et af New Yorks mest trendy kvarterer, Soho, hvor mange film er blevet optaget. Den bedste måde at få et indblik i Soho på er at booke en rundvisning. Dette område af byen har næsten ingen af skyskraberne i Midtown og nogle af de ældste bygninger i Big Apple, hvilket giver det en unik og meget speciel charme. Det er en oase midt i det moderne New York, som det er en fornøjelse at slentre igennem med sine kunstgallerier, trendy restauranter og smukke bygninger. Det er også et godt sted at shoppe.

Sæt lidt tid af til at besøge West Village, Manhattans boheme- og hippiekvarter. I modsætning til resten er disse gader undsluppet det strenge gittermønster, som byen blev designet efter. Så de er kaotiske og sjove at vandre rundt i uden mål og med, mens man vinduesshopper i de charmerende butikker og betragter den smukke arkitektur. West Village er så smukt anlagt, at de smukke bygninger er blevet brugt som film- og tv-kulisser, så hvis du kan lide at gå film- og serieruten i New York, er dette kvarter et godt sted at starte:

  • Monicas berømte lejlighed i Friends (nærmere bestemt på hjørnet af Grove Street og Bedford Street).
  • Det er her, Carrie Bradshaws lejlighed fra Sex and the City lå (på 66 Perry Street). Faktisk kan du booke en Sex and the City location tour.

Arkitekturen i West Village er et vidunder for mig. Der er altid en lille skat at opdage. For eksempel det smalleste hus i New York, hvis facade er 2,9 meter bred på 75½ Bedford Street eller rækkehusene og brownstones på Leroy Street og Morton Street.

Book en rundtur i Soho

Dag 3: Oplev spændingen i Hudson Yards og NBA

Madison Square Garden| ©Hellotickets
Madison Square Garden| ©Hellotickets

Morgenmad som en konge på Chelsea Market

Den tredje dag på din rejse til New York er en lang og spændende dag. Du skal have kræfterne tilbage til en hel dag med sightseeing, og en god morgenmad er vigtig. New York er en by, hvor du kan spise god mad, da der er et bredt udvalg af køkkener for enhver smag.

Jeg anbefaler dog, at du starter din rute på dag 3 med at tage til Chelsea Market, et af de mest populære madmarkeder på Manhattan. I fastfoodboderne kan du bestille lækre sandwiches, salater, pizzaer, muffins, doughnuts og kiks. Et eksempel er Amy's Bread, Doughnuttery eller Filaga Pizzeria, men der er mange flere muligheder.

Udover at spise morgenmad på Chelsea Market anbefaler jeg, at du går en tur rundt på markedet, fordi der er nogle meget seje butikker, hvor du kan købe souvenirs, fx Posman Books, Chelsea Market Baskets eller Artists & Fleas market. Hvis du vil vide mere om Chelsea Market, anbefaler jeg, at du læser min artikel om dette marked i Meatpacking District- der er meget at se her! Og book så en rundtur i Chelsea.

Book en rundtur i Chelsea

Se parken High Line

Ved siden af Chelsea Market ligger en af New Yorks mest originale og moderne byparker: High Line Park, en have fyldt med grønne områder, kunst og siddepladser bygget på en tidligere højbane med den bedste udsigt over byen. Da det er blevet et populært sted, og togsporet er smalt, kan parken nemt blive overfyldt, så mit råd er at gå derhen tidligt om morgenen efter morgenmaden på markedet.

Langs den to og en halv kilometer lange rute kan du nyde det unikke design, der blander kunst og natur, mens du følger en meget cool rute gennem Chelsea til Hudson Yards fra Meatpacking District (eller omvendt, afhængigt af hvor du starter ruten).

Efter min mening er udsigten til skyskraberne i Manhattans forskellige kvarterer det bedste, sammen med følelsen af at være i en lille oase omgivet af grønt og kunst væk fra stress og jag. Turen er så sjov, at du ikke engang vil indse, hvor langt du har gået, før du ser det på et kort! Hvis du er nysgerrig efter at vide mere om denne bypark, anbefaler jeg, at du læser artiklen 10 things to do and see on the High Line. Du kan også booke en rundvisning på High Line.

Book en rundvisning på High Line

Se Hudson Yards og The Vessel

En spadseretur langs High Line Park fører dig til Hudson Yards, Manhattans mest trendy nye kvarter. Book en tur til Hudson Yards og The High Line for at se det i detaljer - du vil blive forbløffet!

Det er svært at tro, at dette trendy område fyldt med avantgarde-bygninger indtil for nylig var en kedelig togstation langs Hudson-floden. Men New York er et levende sted i forandring. Sådan opstod Hudson Yards, et sted, der allerede har flere attraktioner, man ikke må gå glip af på en tur til The Big Apple, såsom The Vessel, en slags gigantisk bikube, der er blevet symbolet på dette kvarter.

The Vessel er en futuristisk struktur på 45 meter, der giver dig en fantastisk udsigt over byen fra forskellige højder, vinkler og indfaldsvinkler. Her kan du få masser af tid til at lege med dit kamera. Fra toppen kan du se ud over Hudson-floden, kulturcentret The Shed, High Line Park og de omkringliggende skyskrabere. Du kan endda se One World Trade Center og Empire State Building i horisonten, hvis du er opmærksom. Mit råd er at købe dine billetter til The Vessel i god tid, så du ikke behøver at vente i lange køer ved billetkontoret.

Book en tur til Hudson Yards og The High Line

Spis på Hudson Yards

Det er tid til at tage en pause fra din dag 3-tur i New York for at spise frokost. Hudson Yards har også nogle gode muligheder at vælge imellem.

En af mine favoritter er Little Spain Market, et gastronomisk sted i 10 Hudson Yards-bygningen, som er dedikeret til smagen af det traditionelle spanske køkken. At spise en ración de bravas, en pincho de tortilla española, en coca valenciana og nogle sprøde churros midt i New York er uvurderligt. Endnu mere, hvis de har kvalitetsstemplet fra den prestigefyldte kok José Andrés i samarbejde med brødrene Ferrán og Albert Adriá.

The Shops and Restaurants at Hudson Yards har også andre restauranter som bl.a. Shake Shack, Kawi og Peach Mart.

Book en rundvisning i Hudson Yards

Bliv blændet af The Edge, Manhattans højeste observatorium

Efter en frokostpause er det tid til at teste din svimmelhed på The Edge, et af New Yorks mest spektakulære observationsdæk. At klatre op ad The Edge er en spændende oplevelse. Den ligger i skyskraberen 30 Hudson Yards 345 meter over havets overflade, og fra den 700 m2 store glasterrasse kan du mærke vinden og få en enestående 360-graders panoramaudsigt over New York.

Jeg kan huske, at første gang jeg trådte op på ydersiden af observatoriet, som er formet som en pil og rager op i himlen over New York, følte jeg, at jeg stod på kanten af en klippe. Adrenalinen satte ind, da jeg gik på glasgulvet og kiggede ned på trafikken i New York flere hundrede meter under mig. Det er en virkelig spændende følelse, og du vil føle din hud krybe. Hvem sagde frygt?

Som med The Vessel anbefaler jeg, at du køber dine billetter til The Edge på forhånd for at sikre, at du kan komme ind på det tidspunkt, du ønsker, på den dag, du planlægger at gøre det.

Book billetter til The Edge

Så er der kamp! Oplev magien fra NBA i Madison Square Garden

At se en basketballkamp i Madison Square Garden er en af de mest fascinerende forestillinger, du kan opleve i USA, enten fordi du er passioneret basketballspiller, eller fordi du gerne vil opleve den stemning og det vanvid, som denne sport vækker i New York. Så tøv ikke, og afslut den tredje dag af din ferie i The Big Apple med stil ved at tage til Madison Square Garden og se en kamp med New York Knicks.

Hvis du vil have en NBA-kamp med på din rejse, er mit råd at købe billetter online, før du rejser. Hvorfor? Det gælder om at købe dem så hurtigt som muligt for at få den bedste plads til den billigste pris. Hvis du venter for længe, risikerer du at løbe tør for billetter, eller at billetkontoret har få billetter til en høj pris og i sektorer med mindre spektakulær synlighed.

Tøv ikke, for mig er dette den nemmeste, sikreste og hurtigste måde. Hvis du vil vide mere om, hvordan man køber billetter til NBA-kampe i New York, anbefaler jeg dig at læse den artikel, jeg skrev om det, det tager kun et par minutter, og jeg forklarer alt, hvad du har brug for at vide!

Book din billet til en New York Knicks-kamp

Dag 4: Gospelmesse, de bedste museer og en tur i Central Park

Løbetur gennem Central Park| ©Hellotickets
Løbetur gennem Central Park| ©Hellotickets

Lyt til himmelsk musik i Harlem

Udnyt denne dag til at gøre noget anderledes under dit ophold i New York, for eksempel en tur til Harlem med en gospelmesse for at lære den mest autentiske side af dette kvarter nord for Manhattan at kende.

At fordybe sig i Harlems kultur ledsaget af en professionel guide er den bedste måde at opleve byens kulturelle mangfoldighed på og at opdage rødderne i det afroamerikanske samfund.

På bare 4 timer vil du se de vigtigste seværdigheder i Harlem som Apollo Theater, Cotton Club, Morris Jumel Mansion eller de historiske gader med typiske lejligheder, og du vil have tid til at besøge en lokal kirke for at overvære en autentisk live gospelmesse. Jeg anbefaler at tage af sted om søndagen, hvor der er en større menighed og derfor en mere autentisk oplevelse.

Book en Harlem Gospel Mass-tur

Cykel gennem Central Park

Efter denne tur i Harlem kan du fortsætte din rundtur i New York City i Central Park ved at gå ind ad indgangen ved siden af dette kvarter, som er mere stille end den sydlige indgang.

Central Park er med sine 341 hektar den største bypark i New York City. At se den i sin helhed ville være udmattende og måske unødvendigt. For at få et overblik over parken og have energi tilovers til at fortsætte med at udforske New York efter dette besøg , anbefaler jeg at leje en cykel, så du kan se de vigtigste seværdigheder og spare tid.

Der er mange måder at besøge Central Park på, men jeg synes, at en privat cykeltaxatur er en sjov og anderledes måde at opdage den på, da du vil blive ledsaget af en professionel guide. Jeg gjorde det, og det er det hele værd, for man får ikke kun set de mest emblematiske steder i parken, men også andre, som turisterne normalt ikke lægger mærke til.

Lej en cykel i Central Park

Spis en picnic i Central Park

Når du er færdig med din cykeltur i Central Park, kan du tage til The Great Lawn, parkens største eng, og slappe af og spise en picnic, når solen skinner.

Der ermange boder spredt over hele Central Park, hvor du kan købe hotdogs, vafler, sandwich, drikkevarer og is. Hvis vejret ikke er godt, er der flere restauranter inde i parken, hvor du kan tage en frokostpause, såsom The Loeb Boathouse, Café Express eller Le Pain Quotidien.

Lej en cykel i Central Park

Slentre rundt på Upper East Side og det naturhistoriske museum

På fjerdedagen af din tur til New York kan du udnytte dit besøg i Central Park til at slentre langs Upper East Side, New Yorks velhaverkvarter kendt for sine imponerende statelige bygninger og brede avenuer.

Reserver derefter din billet til American Museum of Natural History, som ligger lige vest for Central Park. Det er et af byens must-see museer og et af de mest besøgte, så hvis du vil springe køerne ved billetkontoret over og gå direkte til udstillingerne, er det bedst at få en skip-the-line-billet til museet.

Mit yndlingsrum er det, der er dedikeret til fossiler og dinosaurer, men dette museum har snesevis af permanente og specielle udstillinger. Mit råd er at planlægge dit besøg godt og afsætte mindst 3 timer til at udforske museet i ro og mag, men hvis du ikke har så meget tid, er det bedst at gå direkte til de rum, du gerne vil se. Hvis du vil vide mere om New York Museum of Natural History, må du ikke gå glip af min artikel: New York Naturhistorisk museum billetter: hvordan man køber den, muligheder og organisering af dit besøg.

Reserver din billet til American Museum of Natural History

Sejl i New Yorks farvande i skumringen

Udsigten over New Yorks skyline er fantastisk på alle tider af døgnet, men jeg har en særlig svaghed for lysene i skumringen. Derfor er en sejltur i solnedgangen på Manhattan et af de smukkeste minder, du nogensinde vil få. Det er en fantastisk måde at afslutte en dag fuld af følelser efter endeløse gåture rundt i byen, hvad enten det er med din familie, venner eller partner. Du har flere muligheder:

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil du have det sjovt, mens du fortsætter med at udforske byens bedste seværdigheder og nyder en afslappende tid på en båd.

Book et krydstogt i New York

Dag 5: Finansdistriktet og Broadway

Børsen i New York| ©Hellotickets
Børsen i New York| ©Hellotickets

Tag på Upper and Lower Manhattan Tour og tag færgen til Liberty Island

Din rejse til New York City er ved at være slut, og for at sikre, at du ikke går glip af vigtige steder, anbefaler jeg, at du om morgenen på dag 5 tager turen til Upper og Lower Manhattan, hjertet af Big Apple. Det er den perfekte mulighed, hvis du kun skal være i New York i et par dage, eller hvis du rejser med børn, og de hurtigt bliver trætte af at gå.

Det interessante ved turen er, at du besøger Manhattan med en ekspertguide, så du har lidt kontekst om hvert sted, du besøger, når du udforsker byen i dit eget tempo og kender din vej rundt meget bedre. Upper and Lower Manhattan Tour varer 3,5 timer og slutter i Battery Park, i den sydlige ende af bydelen, der grænser op til Financial District.

Efter turen kan du tage færgen til Frihedsgudinden fra molen i Battery Park, New Yorks ældste park. Udsigten til Liberty Island, Frihedsgudinden og Ellis Island fra Battery Park er en fryd for øjet - du kommer til at tage masser af billeder!

Book et færgekrydstogt til Frihedsgudinden

Tag en frokostpause i Westfield World Trade Center Mall

På vej tilbage til Manhattan, inden du besøger Ground Zero, er det tid til en frokostpause for at genoplade batterierne. Du kan tage til Westfield World Trade Center Mall, et indkøbscenter, der ligger lige under The Oculus-strukturen. Her er der mange restauranter at vælge imellem, bl.a. Eataly, Shake Shack, Wasabi Sushi & Bento eller Starbucks.

Besøg på Ground Zero og i Financial District om eftermiddagen

Ground Zero er et mindested, der hylder dem, der omkom i terrorangrebene i 2001, som chokerede verden. Efter angrebene måtte World Trade Center genopbygges fuldstændigt. Tvillingetårnene gav plads til:

  • One World Trade Center, som har det højeste observationsdæk i New York, kendt som One World Observatory.
  • Det slående 9/11 Museum.
  • Mindesmærket, et af de mest følelsesladede besøg, jeg foretog i New York.

Men der er meget mere at se på Ground Zero. Hvis du vil vide mere, kan du læse min artikel 10 things to see and do at Ground Zero in New York, hvor jeg fortæller dig om de ting, du bare må se. Jeg anbefaler også, at du booker en tur til 9/11 Memorial og Ground Zero.

Næste stop på ruten er Financial District i hjertet af Downtown Manhattan. Her er der en række turistattraktioner at se som Wall Street og dens Charging Bull eller New York Stock Exchange, blandt andre. De lange, smalle gader flankeret af enorme skyskrabere giver dig knap nok mulighed for at se himlen, og du vil blive mødt af hundredvis af jakkesætbærende direktører, der skynder sig frem og tilbage.

Book en tur til 9/11 Memorial og Ground Zero

Oplev magien i en Broadway-musical

Du kommer til New York for at have det sjovt, for at blive forbløffet hver gang og endda for at dagdrømme. Det er, hvad Broadway-musicals handler om, og de vil helt sikkert glæde dig som et barn, uanset hvor gammel du er!

Broadways magi, dens musiknumre og majestætiske iscenesættelser vil efterlade dig målløs. Der er mange titler på plakaten, men nogle af de mest prestigefyldte er The Phantom of the Opera, Aladdin, The Lion King, Wicked, Chicago, Frozen eller Los Miserables. Tjek alle mulighederne for Broadway-musicals, og vælg din favorit.

Hvis du vil tilbringe en aften i teatret, anbefaler jeg selvfølgelig, at du køber dine Broadway-billetter på forhånd for at sikre, at du får de bedste pladser på den ønskede dato og til en bedre pris end ved billetkontoret, hvor du også slipper for at vente i lange køer.

Book dine billetter til en Broadway-musical

6. Dag Kom ud af New York City og udforsk andre ikoniske steder

Washington D.C.| ©Caleb Pérez
Washington D.C.| ©Caleb Pérez

Da du planlagde din rejse til New York, tænkte du måske ikke på at tilføje en dagstur ud af byen for at udforske andre dele af USA, da der er så meget at se i Big Apple, men efter min mening er en dagstur til Washington eller Niagara Falls en god idé, fordi du får mulighed for at se nationens hovedstad eller dette naturlige vidunder.

Se Washington D.C

Atbooke en tur til Washington er en af de bedste dagsture, du kan tage på fra The Big Apple. Du vil blive ledsaget af en ekspertguide og tage på en omfattende rundtur i Washington for at opdage ikoniske steder som Det Hvide Hus, Capitol, Lincoln Memorial, Arlington National Cemetery og Pentagon, blandt mange andre. Læs det følgende indlæg om turen til Washington fra New York, og opdag alle hemmelighederne - det er en fornøjelse!

Book din tur til Washington

Forundres over Niagara Falls

En anden mulighed er at tage en tur til Niagara Falls, som tager dig til og fra centrum af New York på én dag. Det gode ved denne organiserede tur er, at du ikke behøver at bekymre dig om, hvordan du kommer dertil, hvilket kan være noget af en odyssé. Og når du først er ved vandfaldene, er du sikker på ikke at gå glip af en eneste detalje med en professionel tosproget guide.

At se den smukke regnbue og høre vandets brusen er en uforglemmelig oplevelse - jeg var målløs! Og da denne tur udforsker New York-siden af vandfaldene, kræves der ikke visum.

Book din tur til Niagara Falls

Dag 7: Farvel New York!

Udsigt fra One World Observatory| ©Hellotickets
Udsigt fra One World Observatory| ©Hellotickets

Og nu er det den sidste dag på din ferie i New York! Al afsked er svær, især når man har haft en så fantastisk og mindeværdig tid i denne by, men i stedet for at være ked af det, vil jeg råde dig til at nyde den sidste dag i fulde drag.

Til at begynde med kan du bruge formiddagen på at shoppe rundt i New York efter nogle originale og unikke souvenirs fra din rejse - du kan finde alt her og til enhver pris! Byen er fuld af butikker for enhver smag, og jeg er sikker på, at du vil finde en særlig gave til dine venner og familie.

Hvis du har brug for inspiration, anbefaler jeg, at du læser min artikel om de 10 bedste ting at købe i New York. En anden mulighed er at booke en shoppingtur, som vil tage dig gennem The Hamptons, Sag Harbor og en outletbutik.

Book en shoppingtur i New York

Forkæl dig selv med dit sidste måltid i New York City

En dags shopping er udmattende for enhver. Tag en pause, og udnyt den sidste dag på din rejse til New York til at forkæle dig selv. I mit indlæg om de 10 bedste steder at spise i New York finder du steder, hvor du kan spise rigtig godt uden at betale en formue. Og hvis du vil være på den sikre side, kan du booke en madtur på Manhattan, hvor du kan smage på alle lækkerierne fra det newyorkerske køkken.

Book en madtur på Manhattan

Sig farvel til New York med stil!

Sig farvel til The Big Apple fra toppen af en af byens skyskrabere, mens du kigger ud over Manhattans skyline ved solnedgang. At se solen gå ned, mens New Yorks lys langsomt tændes, er et magisk øjeblik og en meget speciel måde at sige farvel til byen på.

Der er mange observationsdæk at bestige, og hver enkelt viser en anden side af New Yorks skyline, men de to bedste muligheder, begge i centrum af Manhattan, er:

Men hvilket er det bedste udsigtspunkt? Det kommer an på, Empire State Buildings observationsdæk er højere og giver en bedre udsigt over One World Trade Center og finansdistriktet, mens Top of the Rock er det bedste valg for at se Times Square, Central Park og Empire State Building fra toppen. Uanset hvilket observatorium du vælger, vil du opdage, at det er betagende at være deroppe, og du vil føle, at tiden står stille for dine øjne.

Book din billet til Empire State Building