Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies. Lær mere.

Rom st. clement og quattro coronati kirke tur

4.9
(217 Anmeldelser)

Om denne aktivitet

Varighed: 3 timer
Denne aktivitet har FANTASTISKE anmeldelser
Bekræftelse er øjeblikkelig
GRATIS afbestilling
Fra
342 kr. 311 kr.
GRATIS afbestilling
Ingen skjulte gebyrer
 • Din reservation bekræftes øjeblikkeligt
 • Denne mulighed har GRATIS afbestilling: reserver den uden risiko!

Oversigt

Oplev Roms religiøse arkitektoniske vidundere på denne ca. tre timers rundvisning i San Clemente-basilikaerne og de fire kronede helgener.

Oplev en rejse tilbage i tiden til det 1., 4. og 12. århundrede i små grupper på ca. 13 personer, mens du udforsker disse to templer fra det gamle Rom fyldt med barokke fresker og middelalderlige detaljer, der trofast afspejler deres historie.

 • Besøg basilikaerne San Clemente og de fire kronede helgener
 • Lær om de to religiøse templers historie med en ekspertguide.
 • Se barokke freskomalerier fra det 1., 4. og 12. århundrede.

Hvad er inkluderet

 • Besøg i Basilica di San Clemente
 • Besøg i Basilica of the Four Crowned Saints
 • Historie ekspertguide
 • Erfaring med små grupper

Vælg deltagere og dato

Hvad man kan forvente

Genoplev det antikke Roms religiøse historie ved at besøge San Clemente-basilikaen og de fire kronede helgener på Via Labicana i den "evige by", meget tæt på Colosseum.

En professionel guide vil afsløre alle de historiske og videnskabelige detaljer om de to religiøse templer, to af de mest traditionsrige og legendariske i den italienske hovedstad, som du kan besøge med personlig opmærksomhed i små grupper på ca. 13 personer. Billetter er ikke inkluderet i denne booking, men du vil kunne købe dem med hjælp fra din guide på besøgsdagen, så du skal ikke bekymre dig om det.

Du vil kunne udforske San Clemente-basilikaen, en kirke med tre fantastiske niveauer, der hver er bygget i et andet århundrede.

Den øverste, fra middelalderen, har et atrium fra det 12. århundrede og en smuk mosaik, der dækker det indre område af apsis.

Et niveau under ligger den anden religiøse bygning fra det 4. århundrede med middelalderlige fresker, der refererer til San Clemente. Det tredje niveau svarer til et tempel fra det første århundrede, hvor guden Mithras blev tilbedt.

Når du passerer gennem basilikaen De fire kronede helgener, vil du opleve legenden om Severus, Severinus, Carpophorus og Victorinus, martyrerne, som kirken er opkaldt efter.

Indenfor er freskoer fra middelalderen og gotisk stil en fryd for dig at betragte kunst og historie.

Anmeldelser

4.9
· 217 Anmeldelser
 • M
  Micaela
  5
  (0 Anmeldelser)
  Mere end tilfreds, super fascineret af denne tur!
 • M
  Merino
  5
  (0 Anmeldelser)
  En af de bedste ting jeg gjorde i Rom, det er altid meget bedre at gå med en guide til denne slags monumenter, fordi hvis du går alene, får du ikke forstå godt hvert rum eller detaljer af historien, der er gode at vide og værdsætte live!
 • M
  Michel
  5
  (0 Anmeldelser)
  100% tilfreds med denne udflugt, jeg kan varmt anbefale den!
 • C
  Cristopher
  5
  (0 Anmeldelser)
  Jeg lærte i detaljer alt om Basilica of St. Clement og hver af dens etager. Især om St. Alexius og St. Clement, deres fresker er imponerende! Jeg havde en fantastisk guide med på rejsen, som guidede mig meget godt hele vejen igennem og fortalte om stedets historie.
 • Se mere

  Afrejse og Returrejse

  Yderligere info

  Afbestillingsregler